kimberly25 09.06.09, 13:00 Czy znacie jakieś strony gdzie można za darmo ściągać avatary?? Jak tak,to podajcie adresy ^^ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
avatary.kotek Ściąganie avatarów ;)) 09.06.09, 17:32 O , mam bloga - avatary-kotek.blog.onet.pl ; D Są tam różne avatary na tą stronę . Serdecznie zapraszam . Odpowiedz Link Zgłoś
kimberly25 Re: Ściąganie avatarów ;)) 09.06.09, 17:40 avatary.kotek napisał(a): > O , mam bloga - avatary-kotek.blog.onet.pl > ; D > Są tam różne avatary na tą stronę . > Serdecznie zapraszam . Fajna ta strona,w sondzie zagłosowałam na Britney Spears,ona i Ashley Tisdale mają najwięcej głosów,więc może niedługo na twoim blogu będą avki Brit Odpowiedz Link Zgłoś
blah___rock Re: Ściąganie avatarów ;)) 09.06.09, 17:40 www.google.pl/search?hl=pl&q=avatary&lr=&aq=f&oq= Google ! ; )))) Odpowiedz Link Zgłoś
kimberly25 Re: Ściąganie avatarów ;)) 09.06.09, 17:43 blah___rock napisał(a): > www.google.pl/search?hl=pl&q=avatary&lr=&aq=f&oq= > Google ! ; )))) Szukałam na Google,ale na Polskich stronach są brzydkie avatary,a na zagranicznych to nie znam angielskiego i nie wiem czy są za darmo czy nie Odpowiedz Link Zgłoś
blah___rock Re: Ściąganie avatarów ;)) 09.06.09, 17:51 www.google.pl/search?hl=pl&q=free+avatars&lr=&aq=0&oq=free+avat ;PP angielskie i darmowe ; ))) Odpowiedz Link Zgłoś
kimberly25 Re: Ściąganie avatarów ;)) 09.06.09, 17:58 blah___rock napisał(a): > www.google.pl/search?hl=pl&q=free+avatars&lr=&aq=0&oq=free+avat > ;PP angielskie i darmowe ; ))) Na tej stronie też są darmowe?? www.avatarity.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
miss_pauline Re: Ściąganie avatarów ;)) 09.06.09, 17:56 Avki tam na dole wpisujesz z kim chcesz;> Odpowiedz Link Zgłoś
kimberly25 Re: Ściąganie avatarów ;)) 09.06.09, 18:00 miss_pauline napisał(a): > Avki > > tam na dole wpisujesz z kim chcesz;> Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
miley_cyrus45 Re: Ściąganie avatarów ;)) 09.06.09, 20:03 Na NK są różne konta fikcyjne,i możesz je stamtąd kopiowac na komputer,a z komputera na avatar.Ja tak właśnie robię Odpowiedz Link Zgłoś