miley_cyrus45 Re: Boicie się latać samolotem ?? 11.06.09, 12:44 Ja jeszcze nigdy nie jechałam samochodem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EmoLady016 Re: Boicie się latać samolotem ?? IP: *.dobremiasto.net 11.06.09, 12:54 Ja nie. Już raz latałam. Jest nawet w samolocie fajnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monique Re: Boicie się latać samolotem ?? IP: *.bb.sky.com 11.06.09, 13:54 Latam samolotem do PL iz z powrotem średnio co 2-3 miesiące i nigdy się latać nie bałam. Wręcz przeciwnie - jest to bardzo przyjemne i moja choroba lokomocyjna w ogóle się nie "ujawnia". Powiedziałabym że jest to mój ulubiony środek transportu ;D A ulubiony moment to oczywiście start xD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vanessa Re: Boicie się latać samolotem ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.09, 16:05 tak boję się latać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Boicie się latać samolotem ?? IP: *.range86-159.btcentralplus.com 11.06.09, 19:48 ja dzisiaj leciaam chyba z 20 raz i bylo cool jak zawsze Odpowiedz Link Zgłoś
kasiocek14 Re: Boicie się latać samolotem ?? 11.06.09, 21:04 Ja boję się na samą myśl o samolocie i że miałabym nim lecieć.Nie tyle mam lęk wysokości i boję się lecieć lecz boję się myśli że mogłoby się coś stać np katastrofa lotnicza.Wykluczone ja nigdy nie wsiądę ani nie polecę samolotem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kulka Re: Boicie się latać samolotem ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.09, 11:53 ja już leciałam kilka razy ostatnio wczoraj wracałam z Tunezji a w styczniu doEgiptu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byśka Re: Boicie się latać samolotem ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.09, 16:10 ja sie naprzyklad nie boję...leciałam już parę razy najgorszy jest pierwszy raz ;P noi start ale gorsze jest ladowanie wtedy sie tak gwałtownie opada ale ogolem jeste spoko-loko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamila96 Re: Boicie się latać samolotem ?? IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.06.09, 16:56 nie lecialam juz dwa razy i jest extra najchetniej jeszcze raz bym poleciala albo wiecej razy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zz Re: Boicie się latać samolotem ?? IP: *.chello.pl 12.06.09, 23:45 Za pierwszym razem się bardzo denerwowałam, bo nasłuchałam się opowieści różnych osób... I uważam, że były one przesadzone. U mnie stres pojawia się przy odprawie i w samolocie jestem już spokojna;D Raz leciałam w trakcie burzy i były turbulencje, ale nie było to straszne przeżycie;D Czasem coś szturchnie jak samolot natrafi na dziurę powietrzną a tak to bez trzepania, leci się prosto ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kriszna Re: Boicie się latać samolotem ?? IP: 193.69.248.* 13.06.09, 10:06 co ty ?!! ja uwielbiam latac ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
sweet.girl Re: Boicie się latać samolotem ?? 15.06.09, 17:21 Nie boje się Robiłam to 3 razy i jest fajnie Odpowiedz Link Zgłoś
paulinajonas505 Re: Boicie się latać samolotem ?? 15.06.09, 17:33 Ja się nie boję. W przeciwieństwie do mojej przewrażliwionej matki Odpowiedz Link Zgłoś
ksrklubkarolcia Re: Boicie się latać samolotem ?? 20.06.09, 20:47 nie ma czego się bać Odpowiedz Link Zgłoś
claudy Re: Boicie się latać samolotem ?? 21.06.09, 18:31 Może taka prawda Ale ja teraz we wtorek lece do Egiptu A wracać bede w Nocy!!!! Bardzo sie boję... Kiedy leciałam z Grecji do Polski dwa razy trzęsło Ja sobie moge polecieć spoko ale boję sie turbulencji... Może ktoś mnie uspokoji? Odpowiedz Link Zgłoś
shocek Re: Boicie się latać samolotem ?? 21.06.09, 20:36 Ja pierwszy raz będe leciała w sierpniu tego roku do turcji.troszkę sie boję ale tez nie moge sie doczekac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Boicie się latać samolotem ?? IP: *.acn.waw.pl 30.06.09, 20:31 Nie bo nie ma czego. Odpowiedz Link Zgłoś
princess_meg samolot fru fru 02.07.09, 22:26 Samolotem latam od najmlodszego chyba pierwszy raz jak nie mialam 2lat nigdy nie miałam leku ale nie lubie latac bo mi sie nudzi Odpowiedz Link Zgłoś
demcialove Re: samolot fru fru 02.07.09, 23:55 .a jak . za kazdym razem keidy wsiadam do samolotu panicznie sie bojee . od razu wyobrazam sobie wypadek,wybuch albo cos w tym styluu . ;d Odpowiedz Link Zgłoś
pati_ Re: samolot fru fru 03.07.09, 09:54 zdecydowanie nie. lubię jak tak wstrząsa samolotem ;d i widok z niego. Odpowiedz Link Zgłoś
ashley. Re: samolot fru fru 03.08.09, 14:45 niee. bałam się za pierwszym raazem. leciałam już ok. 13 razy i mi nie straszne loty xd Odpowiedz Link Zgłoś
mychaxd3 Re: Boicie się latać samolotem ?? 04.08.09, 17:38 Boję się.. bo tyle mówią o tych rozbitych samolotach .. Odpowiedz Link Zgłoś
emocount Re: Boicie się latać samolotem ?? 04.08.09, 18:04 bałam się do czasu, aż wreszcie poleciałam pierwszy raz : D było naprawdę w porządku, tunisiair to naprawdę dobre linie. jesli leci się do afryki. Odpowiedz Link Zgłoś