candy.e 14.06.09, 14:17 zajebiscie wyglada^^ ;] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
candy.e Re: miley przebiła nos. ;p 14.06.09, 14:24 tu. tu.2 i tu nawet xD a kto o tym nie wie^^;p Odpowiedz Link Zgłoś
ketrin Re: miley przebiła nos. ;p 14.06.09, 18:09 kotek kiedys o tym napisal w blyskawicy ; p Odpowiedz Link Zgłoś
mandy_ Re: miley przebiła nos. ;p 14.06.09, 14:25 noo widzialam te fote xpp exxtraa wyglada Odpowiedz Link Zgłoś
ketrin Re: miley przebiła nos. ;p 14.06.09, 14:25 noo, fajnie x- D na początku wgl. go nie mogłam zauważyć xD Odpowiedz Link Zgłoś
miss_pauline Re: miley przebiła nos. ;p 14.06.09, 15:45 Nom muszę przyznać, że wygląda świetnie. Odpowiedz Link Zgłoś
elisss92 Re: miley przebiła nos. ;p 14.06.09, 15:55 jak kazdy inny kolczyk w nosie xd Odpowiedz Link Zgłoś
kisshanni Re: miley przebiła nos. ;p 14.06.09, 16:20 `ja jednak wolałam ja noramlna taka zwyczjna `lecz czus czas leci ona dorasta i chce byc na topie niech jej bedzie Odpowiedz Link Zgłoś
demi92 Re: miley przebiła nos. ;p 14.06.09, 16:30 mi sie średnio podoba ale jak ona sie z tym fajnie czuje i go chciała to ok Odpowiedz Link Zgłoś
candy.e Re: miley przebiła nos. ;p 14.06.09, 16:36 wg mnie zajebiscie ;] tez mialam w nosie, ale na potrzeby pozostania w szkole wyjelam xD ale w pepku mam dalej. ;p teraz chyba do noska wloze znow.;D ;dd bo wakacje.;D Odpowiedz Link Zgłoś
demi92 Re: miley przebiła nos. ;p 14.06.09, 16:42 ja mam ino w uszach jestem bardziej z tych którzy są przeciwnikami bólu u mnie w klasie też ludzie maja kolczyki : w pępku, w uszach (nieraz pełno) i w brwiach no i języku Odpowiedz Link Zgłoś
claudunia Re: miley przebiła nos. ;p 14.06.09, 17:48 Bardziej podobała mi się tamta wersja Miley ,lecz każdemu zmieniają się gusta i każdy chce zmienić coś w sobie i jej "ofiarą" ,to kolczyk w nosie .Owszem ,do twarzy w nim jej ,ale bez niego była taka bardziej "dziewczęca i niewinna". Odpowiedz Link Zgłoś
pati_ Re: miley przebiła nos. ;p 14.06.09, 18:00 hm,ona przebiła z dwóch stron? ;o bo na pierwszych dwóch ma kolczyk po prawej stronie,a na trzecim po lewej. ale wygląda nieźle,chociaż bez było lepiej ;] Odpowiedz Link Zgłoś
miley31 Dwa kolczyki...? 14.06.09, 18:07 Na trzecim ma chyba z innej strony kolczyk o.O A może są to naklejane? Ale najważniejsze, że jej się podoba Bardzo ładnie jej w tym kolczyku Odpowiedz Link Zgłoś
miley_love. Re: miley przebiła nos. ;p 14.06.09, 18:08 ten kolczyk jest na potrzeby filmu : >> ale wygląda bardzo fajnie. a co do tych ' innych stron ' , myślę, że można w zasadzie nawet w paincie przerzucić zdjęcie, i już będzie z innej strony ^^ chyba. xdd Odpowiedz Link Zgłoś
miley31 Re: miley przebiła nos. ;p 14.06.09, 18:11 masz rację Miley_love...pewnie po prostu odwrócili w paintcie xD Odpowiedz Link Zgłoś
miless Re: miley przebiła nos. ;p 14.06.09, 18:13 zgadzam się. paint. ;D mil wygląda ładnie, ale ten kolczyk jest na potrzeby filmu. Odpowiedz Link Zgłoś
candy.e Re: miley przebiła nos. ;p 14.06.09, 19:39 pewnie obrocili w np. picasie [program do przerabiania fotek] ;p moze to byc kolczyk z magnezem. moze naklejka. bo cos szybko to sie jej goilo. mi sie dluugo goilo ;/ i nadal troche strupków jest jak go wkladam [tylko na weekend, bo sql] ;/ albo foto na programie przerobila dorabiajac kolczyk [da sie tak] ;p i wrabia ludzi xDD Odpowiedz Link Zgłoś
miley_love. Re: miley przebiła nos. ;p 14.06.09, 19:44 nawet w paincie można obrócić : DDD sztuczny? też może być. w końcu to do filmu. Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia66 Re: miley przebiła nos. ;p 20.06.09, 16:17 Ymm.. nie zbyt mi się podobają kolczyki w nosie po prostu taka kuleczka, no ale masakrycznie nie jest Odpowiedz Link Zgłoś
miley_love. Re: miley przebiła nos. ;p 20.06.09, 20:13 miley powiedziała, że kolczyk jednak nie jest na potrzeby filmu ^.^ i pofarbowanie włosów zresztą też. Odpowiedz Link Zgłoś
mileydemi Re: miley przebiła nos. ;p 06.07.09, 14:54 od razu mówię że ten kolczyk jest na magnez. Sama taki mam i wygląda jak prawdziwy! Ale w każdej chwili mogę go wyciągnąc i wyglądać jak normalna dziewczyna a nie jak byk z dziurą w nosie, i miley wpadła też na ten pomysł. A ogólnie to wygląda w tym kolczyku spoko! Odpowiedz Link Zgłoś