paulina_d43 Re: już wystawione oceny :) 17.06.09, 16:51 ja to ostatnio w szkole to byłam 10 czerwca,teraz to na waksy chodze xD Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia66 Re: już wystawione oceny :) 17.06.09, 16:51 Ja mam średnią 5.21 chodzę do gim i będzie pasek xd Cały czas chodze do szkoły bo i tak nic nie robimy i jest brdzo fajnie tylko siedzimy i gadamy a gdybym została w domu to bym siedziała pewnie przed kompem bo i tak nie ma wspaniałej pogody... W zasadzie to ja lubie chodzić do szkoły ale i tak się cieszę, że zaczynają się wakacje ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga . ; * Re: już wystawione oceny :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.09, 16:53 wiem , że możecie mi nie uwierzyć , ale mam średnią 5,5 . xd nie jestem kujonem , wręcz przeciwnie . prawie w ogóle się nie uczę . nie chodzę na wagary , bo ostatnie dni szkoły chcę spędzić razem z moją kochaną klasą :- * bo niestety już za 2 dni nasze drogi się rozejdą ;'( . już tęsknię . pozdrawiam Cię serdecznie . Odpowiedz Link Zgłoś
zureczek122 Re : Już wystawine oceny 17.06.09, 16:53 Ja ma średnią 5,3 no i świadectwo z paskiem Chodzę do szkoły chociaż mi się strasznie nie chce , ale mamy zakończenie dla klas VI i trzeba chodzić bo są próby. Poza tym u nas jest tak że do gimy to rozdzielają i już nie będzie naszej klasy. Więc chodzę te ostatnie dni żeby spędzić jak najwięcej czasu z przyjaciółkami , bo po wakacjach to bedzie ciężko się spotkać Pozdrawiam i życzę suupperr WAKACJI Odpowiedz Link Zgłoś
gaabaxdd Re: już wystawione oceny :) 17.06.09, 16:57 ja już ten cały tydzień nie chodze. oceny wystawione ale są tak chu.jowe ze szook. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiaa ;) Re: już wystawione oceny :) IP: *.chelmnet.pl 17.06.09, 16:57 jaa chodzę jeszcze do szkoły, tzn na próby bo jestem w trzeciej klasie gimnazjum xD aa ocen to nie mam najgorszych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Truś Re: już wystawione oceny :) IP: *.retsat1.com.pl 17.06.09, 16:59 Już wystawione xd Trochę smutno bo teraz kończę 6 klasę ale 3/4 idzie do tego gimn. co ja Średnia 4.27 a wynik sprawdzinu to 29 a próbnego 39 szkoda że nie posło jak na próbnym xd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: już wystawione oceny :) IP: *.csk.pl 17.06.09, 17:04 mam średnią 3,3 ale jak na moja klase to nie najgorzej. w podstawówce miałam zawsze czerwone paski ale podstawówka to zabawa a nie nauka ;D w gimnazjum nie spadłam poniżej 4,5 ;] dopiero w liceum czeka was ostre kucie dniami i nocami. mówię wam to nie przelewki to jest szkoła życia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SyLwiaa Re: już wystawione oceny :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.09, 17:03 Ja nie mam na nic czasu!Owszem,mam świadectwo na koniec podstawowki z paskiem.Ale,cały czas mamy próby na akademie końcową...a tak to już nawet książek nie nosze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cullenowa Żal.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.09, 00:00 Nie mogę.. wszyscy tutaj macie takie wysokie średnie.. pozazdrościć ale ściemniacie.. jak czytałam to ktoś nawet napisał że ma 6.0 no weźcie.. jakiś wielki żal.. albo dzieci z podstawówki, które się cieszą średnią 5.5. no masakra. przecież to podstawówka.. nawet ja miałam tam dobre oceny.. albo te wasze teksty ja mam taką niską średnią i piszecie np. 5.5.. czy wy naprawdę nie macie oleju w głowie, od razu widać że ściemniacie.. czy dziecko które ma, 12, a nie 11 lat wstawia taką emotikone no pożal się Boże.. i jeszcze będzie gadać jakie to ona mądre jest..! Połowa z was nie pisze prawdy! Ja juz napisałam moja średnia to 3.2 i to mnie bardzo cieszy (chodź mojej mamy nie) kończę jutro gimnazjum z testów miałam 71 pkt (matma i polski razem) i mimo iż nie uczę się za dobrze, to dostanę się do szkoły.. widzicie pisanie prawdy to nic trudnego.. spróbujcie.. Na wagary nie chodzę, bo ja wole spać do 13 w domu..xD jak łazić bez sensu po mieście.. w tamtym roku chodziłam na żwiry z klasą.. fajnie było, ale teraz wolę sen.. szkoda odchodzić.. w końcu chodzę z nimi 5 lat do jednej klasy, ale taka kolej od środy nie rzeczy.. Od środy nie chodze już do szkoły..;D ostatni raz byłam w tamten wtorek.. później jakies święta.. a ten tydzień to juz nikt nie chodzi.. Odpowiedz Link Zgłoś
crazy_fakna_jb Re: już wystawione oceny :) 17.06.09, 17:05 uczyc sie ... teraz?? ;D chyba zartujesz ;D ja sobie robie wagary ;P tylko jutro musze isc na próbe do budy ( jestem prowadzącą apelu zakonczeniowego) ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patka63 Re: już wystawione oceny :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.09, 17:12 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kama Re: już wystawione oceny :) IP: *.igloonet.pl 17.06.09, 17:21 średnia 5,11 Leniuchuję Jutro nawet książek nie biorę Odpowiedz Link Zgłoś
swieta007 Re: już wystawione oceny :) 17.06.09, 17:41 xD no już ostatnie dni szkoły ale nasza klasa jest genialna wagarujemy z całą klasą xD a co tam już w sql nawet obecności nie sprawdzają pewnie jutro też sobie pójdziemy po pierwszej lekcji xD ;* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewcia Re: już wystawione oceny :) IP: *.toya.net.pl 17.06.09, 17:41 Ja mam średnią 4.9 ale będe miała świadectwo z czerwonym paskiem i mam zachowanie wzorowe i chciałąm bym jeszcze zadac pytanie czy ktoś z was ma w szkole punkty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: już wystawione oceny :) IP: *.toya.net.pl 19.06.09, 15:33 ja mam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klaudynka Re: już wystawione oceny :) IP: *.ostrowmaz.mm.pl 17.06.09, 17:41 nie mogę iść na wagary bo mam 100 % frekwencji : chociaż trochę mnie korci i tak na lekcjach już nic nie robimy i jest śmiesznie a średnia 5.13 Odpowiedz Link Zgłoś
toska Re: już wystawione oceny :) 17.06.09, 17:51 no ja to mam średnią 5,3 . ale lubię chodzić w ostatnie dni do sql bo jest tak miło i śmiesznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia xD Re: TAK JUŻ wystawion i dobrze ;p IP: *.adsl.inetia.pl 17.06.09, 17:53 jA TAM SIĘ CIESZĘ że juz WYSTAWIONE oCENY Teraz iDĘ do Gimnazjum to zobaczymy Gdzie bĘDZIE LEPIEJ (oby w gim..) ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żaba Re: TAK JUŻ wystawion i dobrze ;p IP: *.derby.waw.pl 18.06.09, 16:06 A ja mam średnią 4,82 i zdałam z paskiem. Chodzie do szkoły chociasz mama mówi że nie musze ale ja chce być z moją kochaną klasą bo jestem w 6 kl i ide do gim a zreszto ćwiczymy przedstawienie na koniec. Ja lubie chodzić do szkoły i nie chce iść do gim ani nie chce wakacji. Ubieram się w czarną do kolan spudnice i białą bluzke i do tego baleriny (jestem w sztandarze)Życze miłych wakacji Odpowiedz Link Zgłoś
aguuusia4 Re: już wystawione oceny :) 17.06.09, 17:53 Ja mam świadectwo z czerwonym paskiem, a moja średnia to 5,2. Do szkoły nie chodzę, bo po co? I tak nikt już nie chodzi. W ostatnich dniach szkoły planuję trochę odpocząć. Może pójdę do kina? Odpowiedz Link Zgłoś
pfirsich_ już wystawione oceny :) 17.06.09, 17:54 średnia?? eee...coś koło 4... nie uczę sie bo po co już i taaak na wagary jak najbardziej i ostetnie dni szkoły czyli jutro planuję tak: pujść na 9:00 (żeby się wyspać ) i zwiać z 2 ostatnich lekcji ) tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natala755 Re: już wystawione oceny :) IP: 82.177.36.* 17.06.09, 17:59 Ja planoje chodzic do szkoly do konca jestem w 1 gim i tak jakos podoba mi sie ta szkola a srednia mam 4,3 Odpowiedz Link Zgłoś
rulonik Te 17.06.09, 18:03 Hej wszystkim!! Moja średnia to 5.91. Fakt wysoka. Poza tym w ciągu roku brałam udział w mnóstwie konkursów przedmiotowych i na końcu roku będą nagrody wink) Osobiście mimo, że mam opinię wyluzowanej świruski, którą jak sądze jestem sporo ludzi uważa mnie za zwykłą kujonkę. To głupie, bo to, że ktoś dość dobrze się uczy to źle?? Kończę w tym roku podstawówkę i postanowiłam, że kiedy pójdę do gimnazjum już nie będe tak dbała o oceny. Nie zależy mi. I tak swojej przyszłości nie wiąże z tym, czego uczą nas w szkołach. W gimnazjum postaram się, żeby przede wszystkim być lubiana w towarzystwie wink) Oby się udało. Na wagarach nie byłam i raczej jutro też mi się nie uda, bo mamy mnóstwo pracy. Próby, dekoracje itp. Poza tym urządzamy niespodziankę dla nauczycieli w postaci wierszy o każdym z nich i parafazach piosenek ;PP Będzie fajnie, ale trzeba wszystkiego dopilnować. Jutro obowiązkowo do szkoły, ale wytrzymam jeszcze te kilka godzin. Pozdro dla wszystkich ;PPkiss Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: delov Re: Te IP: 95.174.33.* 17.06.09, 20:10 rulonik patrząc na jeden z twoich komentarzy z profilu masz podobno 15 lat nie 12 Na przyszłość nie kłam i ci nie uwierzę że masz taką średnią .ja jestem w 2 gim i mam średnią 3,5 i mi tam to wisi choć mogło by być lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: już wystawione oceny :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.09, 18:26 No ja jestem w pierwszej gimnazjum i mam średnią 5,06 I byłam troszke na wagarach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Auri21 Re: już wystawione oceny :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.09, 18:27 Ja chodze z kolezanka na wagary. Jutro idziemy specjalnie na ostatni dzien i witajcie Wakacje!!!! Pozdrawiam. Aurelia Odpowiedz Link Zgłoś
agvleczka Re: już wystawione oceny :) 17.06.09, 18:31 ja koncze 6 klase średnia to 4,5 a w szkole nuudy, wczoraj (wtorek) nie byłam, a tak to na lekcjach zazwyczaj na komputerach siedzimy xD Jutro mamy dzien sportu, no i nie chciałam isc, bo po co, ale mam oddać durnowatą ksiazkę do biblioteki A dopiero w piątek koniec roku szkolnego!!! JA CHCĘ WAKACJE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mia Colucci Re: już wystawione oceny :) IP: 88.220.113.* 17.06.09, 18:35 Ja mam średnią 5,0, do szkoły nie chodzę od poniedziałku, jutro zakończenie roku połączone z balem gimnazjalnym, w końcu koniec gim i nam się należy szkoda mi się rozstawać z moją klasą bo jest naprawdę spoko i drugiej takiej nie będzie Odpowiedz Link Zgłoś
momorre Re: już wystawione oceny :) 17.06.09, 19:44 chodzi chyba o komers a nie bal bal to najwyżej maturalny Xd. Odpowiedz Link Zgłoś