Dodaj do ulubionych

już wystawione oceny :)

• paulina_d43 Re: już wystawione oceny :) 17.06.09, 16:51
      ja to ostatnio w szkole to byłam 10 czerwca,teraz to na waksy chodze xDsmile
    • lolcia66 Re: już wystawione oceny :) 17.06.09, 16:51
      Ja mam średnią 5.21 chodzę do gim i będzie pasek xd Cały czas chodze do szkoły
      bo i tak nic nie robimy i jest brdzo fajnie tylko siedzimy i gadamy big_grin a gdybym
      została w domu to bym siedziała pewnie przed kompem bo i tak nie ma wspaniałej
      pogody... W zasadzie to ja lubie chodzić do szkoły ale i tak się cieszę, że
      zaczynają się wakacje ^^
    • Gość: aga . ; * Re: już wystawione oceny :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.09, 16:53
      wiem , że możecie mi nie uwierzyć , ale mam średnią 5,5 . xd

nie jestem kujonem , wręcz przeciwnie . prawie w ogóle się nie uczę . smile

nie chodzę na wagary , bo ostatnie dni szkoły chcę spędzić razem z moją kochaną klasą :-
      * bo niestety już za 2 dni nasze drogi się rozejdą ;'( .

już tęsknię . sadcry

pozdrawiam Cię serdecznie . kwiatsmile
    • zureczek122 Re : Już wystawine oceny 17.06.09, 16:53
      Ja ma średnią 5,3 no i świadectwo z paskiem big_grin Chodzę do szkoły chociaż mi
      się strasznie nie chce , ale mamy zakończenie dla klas VI i trzeba chodzić bo
      są próby. Poza tym u nas jest tak że do gimy to rozdzielają i już nie będzie
      naszej klasy. Więc chodzę te ostatnie dni żeby spędzić jak najwięcej czasu z
      przyjaciółkami , bo po wakacjach to bedzie ciężko się spotkać crying

Pozdrawiam i życzę suupperr WAKACJI kiss
    • gaabaxdd Re: już wystawione oceny :) 17.06.09, 16:57
      ja już ten cały tydzień nie chodze. smile oceny wystawione ale są tak chu.jowe ze
      szook. confused
    • Gość: kasiaa ;) Re: już wystawione oceny :) IP: *.chelmnet.pl 17.06.09, 16:57
      jaa chodzę jeszcze do szkoły, tzn na próby bo jestem w trzeciej klasie gimnazjum
      xD aa ocen to nie mam najgorszych big_grin
    • Gość: Truś Re: już wystawione oceny :) IP: *.retsat1.com.pl 17.06.09, 16:59
      Już wystawione xd Trochę smutno bo teraz kończę 6 klasę crying ale 3/4 idzie do tego
      gimn. co ja smile Średnia 4.27 a wynik sprawdzinu to 29 a próbnego 39 szkoda że nie
      posło jak na próbnym xd tongue_out
      • Gość: magda Re: już wystawione oceny :) IP: *.csk.pl 17.06.09, 17:04
        mam średnią 3,3 ale jak na moja klase to nie najgorzej. w podstawówce miałam
        zawsze czerwone paski ale podstawówka to zabawa a nie nauka ;D w gimnazjum nie
        spadłam poniżej 4,5 ;]
        dopiero w liceum czeka was ostre kucie dniami i nocami. mówię wam to nie
        przelewki to jest szkoła życia sad
    • Gość: SyLwiaa Re: już wystawione oceny :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.09, 17:03
      Ja nie mam na nic czasu!Owszem,mam świadectwo na koniec podstawowki z
      paskiem.Ale,cały czas mamy próby na akademie końcowąuncertain...a tak to już nawet książek
      nie noszewink
      • Gość: Cullenowa Żal.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.09, 00:00
        Nie mogę.. wszyscy tutaj macie takie wysokie średnie..
        pozazdrościćcoolcoolcoolcool ale ściemniacie.. jak czytałam to ktoś
        nawet napisał że ma 6.0 no weźcie.. jakiś wielki żal.. albo dzieci z
        podstawówki, które się cieszą średnią 5.5. no masakra. przecież to podstawówka..
        nawet ja miałam tam dobre oceny.. albo te wasze teksty ja mam taką niską średnią
        i piszecie np. 5.5.. czy wy naprawdę nie macie oleju w głowie, od razu widać że
        ściemniacie.. czy dziecko które ma, 12, a nie 11 lat wstawia taką emotikone
        piwopiwopiwo no pożal się Boże.. i jeszcze będzie gadać jakie to ona mądre
        jest..! Połowa z was nie pisze prawdy!

Ja juz napisałam moja średnia to 3.2 i to mnie bardzo cieszy (chodź mojej mamy
        nie) kończę jutro gimnazjum z testów miałam 71 pkt (matma i polski razem) i mimo
        iż nie uczę się za dobrze, to dostanę się do szkoły.. widzicie pisanie prawdy to
        nic trudnego.. spróbujcie..tongue_outtongue_outtongue_out
        Na wagary nie chodzę, bo ja wole spać do 13 w domu..xD jak łazić bez sensu po
        mieście.. w tamtym roku chodziłam na żwiry z klasą..tongue_out fajnie było, ale teraz
        wolę sen.. szkoda odchodzić.. w końcu chodzę z nimi 5 lat do jednej klasy, ale
        taka kolej od środy nie rzeczy..crycrycry
        Od środy nie chodze już do szkoły..;D ostatni raz byłam w tamten wtorek..
        później jakies święta.. a ten tydzień to juz nikt nie chodzi..big_grinbig_grinbig_grin
    • crazy_fakna_jb Re: już wystawione oceny :) 17.06.09, 17:05
      uczyc sie ... teraz?? ;D chyba zartujesz ;D ja sobie robie wagary ;P tylko jutro
      musze isc na próbe do budy ( jestem prowadzącą apelu zakonczeniowego) ;P
    • Gość: Patka63 Re: już wystawione oceny :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.09, 17:12
    • Gość: Kama Re: już wystawione oceny :) IP: *.igloonet.pl 17.06.09, 17:21
      średnia 5,11
      Leniuchuję smile Jutro nawet książek nie biorę smile
    • swieta007 Re: już wystawione oceny :) 17.06.09, 17:41
      xD

no już ostatnie dni szkoły ale nasza klasa jest genialna wagarujemy z całą klasą
      xDcoolcool

a co tam już w sql nawet obecności nie sprawdzają big_grinwink

pewnie jutro też sobie pójdziemy po pierwszej lekcji xDwink

;*
    • Gość: Ewcia Re: już wystawione oceny :) IP: *.toya.net.pl 17.06.09, 17:41
      Ja mam średnią 4.9 ale będe miała świadectwo z czerwonym paskiem i mam
      zachowanie wzorowe i chciałąm bym jeszcze zadac pytanie czy ktoś z was ma w
      szkole punkty?
      • Gość: marta Re: już wystawione oceny :) IP: *.toya.net.pl 19.06.09, 15:33
        ja mam
    • Gość: Klaudynka Re: już wystawione oceny :) IP: *.ostrowmaz.mm.pl 17.06.09, 17:41
      nie mogę iść na wagary bo mam 100 % frekwencji :indifferent chociaż trochę mnie korci
      devil i tak na lekcjach już nic nie robimy i jest śmiesznie winka średnia 5.13
    • toska Re: już wystawione oceny :) 17.06.09, 17:51
      no ja to mam średnią 5,3 . ale lubię chodzić w ostatnie dni do sql bo jest tak miło i
      śmiesznie smile
    • Gość: Kasia xD Re: TAK JUŻ wystawion i dobrze ;p IP: *.adsl.inetia.pl 17.06.09, 17:53
      jA TAM SIĘ CIESZĘ że juz WYSTAWIONE oCENY Teraz iDĘ do Gimnazjum to zobaczymy
      Gdzie bĘDZIE LEPIEJ (oby w gim..) ;p surprisedserce
      • Gość: Żaba Re: TAK JUŻ wystawion i dobrze ;p IP: *.derby.waw.pl 18.06.09, 16:06
        A ja mam średnią 4,82 i zdałam z paskiem. Chodzie do szkoły chociasz mama mówi
        że nie musze ale ja chce być z moją kochaną klasą bo jestem w 6 kl i ide do gim
        a zreszto ćwiczymy przedstawienie na koniec. Ja lubie chodzić do szkoły i nie
        chce iść do gim ani nie chce wakacji. Ubieram się w czarną do kolan spudnice i
        białą bluzke i do tego baleriny (jestem w sztandarze)Życze miłych wakacji kiss
    • aguuusia4 Re: już wystawione oceny :) 17.06.09, 17:53
      Ja mam świadectwo z czerwonym paskiem, a moja średnia to 5,2. Do szkoły nie chodzę,
      bo po co? I tak nikt już nie chodzi. W ostatnich dniach szkoły planuję trochę odpocząć.
      Może pójdę do kina?
    • pfirsich_ już wystawione oceny :) 17.06.09, 17:54
      średnia?? eee...coś koło 4... nie uczę sie bo po co już i taaak na wagary jak najbardziejsmirk i
      ostetnie dni szkoły czyli jutro planuję tak: pujść na 9:00 (żeby się wyspać tongue_out) i zwiać z 2
      ostatnich lekcji big_grin) tyle
    • Gość: Natala755 Re: już wystawione oceny :) IP: 82.177.36.* 17.06.09, 17:59
      Ja planoje chodzic do szkoly do konca jestem w 1 gim i tak jakos podoba mi sie
      ta szkola a srednia mam 4,3 smilekwiatkwiat
    • rulonik Te 17.06.09, 18:03

Hej wszystkim!!
      Moja średnia to 5.91. Fakt wysoka. Poza tym w ciągu roku brałam udział w
      mnóstwie konkursów przedmiotowych i na końcu roku będą nagrody wink) Osobiście
      mimo, że mam opinię wyluzowanej świruski, którą jak sądze jestem sporo ludzi
      uważa mnie za zwykłą kujonkę. To głupie, bo to, że ktoś dość dobrze się uczy to
      źle??
      Kończę w tym roku podstawówkę i postanowiłam, że kiedy pójdę do gimnazjum już
      nie będe tak dbała o oceny. Nie zależy mi. I tak swojej przyszłości nie wiąże z
      tym, czego uczą nas w szkołach. W gimnazjum postaram się, żeby przede wszystkim
      być lubiana w towarzystwie wink) Oby się udało.

Na wagarach nie byłam i raczej jutro też mi się nie uda, bo mamy mnóstwo pracy.
      Próby, dekoracje itp. Poza tym urządzamy niespodziankę dla nauczycieli w
      postaci wierszy o każdym z nich i parafazach piosenek ;PP Będzie fajnie, ale
      trzeba wszystkiego dopilnować. Jutro obowiązkowo do szkoły, ale wytrzymam
      jeszcze te kilka godzin.
      Pozdro dla wszystkich ;PPkiss
      • Gość: delov Re: Te IP: 95.174.33.* 17.06.09, 20:10
        rulonik patrząc na jeden z twoich komentarzy z profilu masz podobno 15 lat nie
        12 tongue_out Na przyszłość nie kłam i ci nie uwierzę że masz taką średnią .ja jestem w
        2 gim i mam średnią 3,5 i mi tam to wisi choć mogło by być lepiej big_grin
    • Gość: oliwka Re: już wystawione oceny :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.09, 18:26
      No ja jestem w pierwszej gimnazjum i mam średnią 5,06 smile I byłam troszke na wagarach
    • Gość: Auri21 Re: już wystawione oceny :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.09, 18:27
      Ja chodze z kolezanka na wagary. Jutro idziemy specjalnie na ostatni dzien i witajcie
      Wakacje!!!! smile Pozdrawiam. Aurelia smile smile
    • agvleczka Re: już wystawione oceny :) 17.06.09, 18:31
      ja koncze 6 klase średnia to 4,5 a w szkole nuudy, wczoraj (wtorek) nie byłamtongue_out, a tak to
      na lekcjach zazwyczaj na komputerach siedzimy xD Jutro mamy dzien sportu, no i nie
      chciałam isc, bo po co, ale mam oddać durnowatą ksiazkę do biblioteki angrysciana A
      dopiero w piątek koniec roku szkolnego!!! JA CHCĘ WAKACJE!!!
    • diana131 jtu 17.06.09, 18:35
      Ja juz nie chodze do szkoly bo po co?
    • Gość: Mia Colucci Re: już wystawione oceny :) IP: 88.220.113.* 17.06.09, 18:35
      Ja mam średnią 5,0, do szkoły nie chodzę od poniedziałku, jutro zakończenie roku
      połączone z balem gimnazjalnym, w końcu koniec gim i nam się należypiwobig_grin
      szkoda mi się rozstawać z moją klasą bo jest naprawdę spoko i drugiej takiej nie
      będziecry
      • momorre Re: już wystawione oceny :) 17.06.09, 19:44
        chodzi chyba o komers a nie bal bal to najwyżej maturalny Xd.cool

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka