blondbrunetka 20.06.09, 13:25 Hej.I co? Podobało się? Bo mnie bardzo! Super pomysł na film it p. Dajcie swoją opinię ! x DD Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
demi1112 Re: "Program ochrony księżniczek" 20.06.09, 13:32 Mi się bardzo podobało. W niektóre momenty były smutne i mi się chciało płakać. Ale ogólnie film ŚWIETNY!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ox Re: "Program ochrony księżniczek" 20.06.09, 13:41 mi też bardzo się podobało .....dlatego że lubie selenę i demi ale też dlatego że ogólnie fajny i ciekawy film Odpowiedz Link Zgłoś
sweet...ash Re: "Program ochrony księżniczek" 20.06.09, 13:53 Mi się podobał ten film Było w nim duzo wzruszających momentów I zgadzam się..świetny pomysł..Selena świetnie zagrała Carter, al najśmieśmiejsza była Brooke..hee Odpowiedz Link Zgłoś
wampirekxd Re: "Program ochrony księżniczek" 20.06.09, 14:18 Nie było to dzieło sztuki, ale mi się podobało... Aktorzy fajnie dobrani i całkiem fajny pomysł na film Odpowiedz Link Zgłoś
wampirekxd Re: "Program ochrony księżniczek" 20.06.09, 14:25 Och... Zapomniałam jeszcze dodać, że bardzo podobała mi się ta piosenka, która leciała na końcu "Two Worlds Collide" Nawet lepsza od "One and the same" Odpowiedz Link Zgłoś
pati896 "Program ochrony księżniczek" 20.06.09, 14:26 To było yyy...nie mam na to słów...Poprostu baaajeczneee `. hehe ;* Nawet się popłakałm...Suuper..myśle, ze wszystkim się podobało Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JuSty$ka Re: "Program ochrony księżniczek" IP: *.11f.piotrkow.pilicka.pl 21.06.09, 15:06 Mi osobiście film bardzo się podobał. Jak najwięcej takich filmów. Odpowiedz Link Zgłoś
mereditch :):):):):):):) 21.06.09, 19:50 jak dla mnie bardzo fajny. Rosie wkurzała mnie "niemiłosiernie",przynajmniej na początku ,może dlatego że bardziej identyfikuję się z Carter. Carter ma zarąbisty styl, w każdej produkcji Selena ma świetne ciuchy. końcówka taka sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
lolinka Re: :):):):):):):) 21.06.09, 21:24 Moim zdaniem ten film jest zarąbisty!xD Odpowiedz Link Zgłoś
phoebusia Re: "Program ochrony księżniczek" 05.08.09, 08:45 Jak dla mnie to najlepszy film disneya Odpowiedz Link Zgłoś
melka24 "Program ochrony księżniczek" 06.08.09, 15:02 Bardzo fajny film Byłam miło zaskoczona bo myślałam ze to jakieś słabe heh Odpowiedz Link Zgłoś
korni1996 Re: "Program ochrony księżniczek" 06.08.09, 15:23 Bardzo, bardzo, bardzo fajny film uwielbiam go!!!!!!!!!! Pozdrawiam ;*** Odpowiedz Link Zgłoś
kinia_31 Re: "Program ochrony księżniczek" 07.08.09, 18:14 Mi tez się strasznie podobał ten film Odpowiedz Link Zgłoś
wili Re: "Program ochrony księżniczek" 07.08.09, 18:24 Mnie też się podobało Ja w ogóle lubię filmy o nastolatkach itd. itp. No i temat też był ciekawy... Odpowiedz Link Zgłoś
mylipslikesugar Re: "Program ochrony księżniczek" 07.08.09, 18:39 Gdyby tak Srelenkę zamienić na Miley film byłby odlotowy a tak to jest jak każdy inny. Nic w nim nie zwykłego . Odpowiedz Link Zgłoś
martagirl Re: "Program ochrony księżniczek" 08.08.09, 13:55 ja topiero oglądałam go dzisiaj i jestem pod wrażeniem..strasznie mi się podoba..owszem ja też lubię oglądać filmy z miley ale one też świetnie zagrały..;DD Odpowiedz Link Zgłoś
independent_ Re: "Program ochrony księżniczek" 08.08.09, 15:40 nie podobal mi sie. za malo realistyczny. Odpowiedz Link Zgłoś
ardnaskela Re: "Program ochrony księżniczek" 11.08.09, 12:32 Film nie był może dziełem sztuki i nie zasługuje na miano jednego z moich najlepszych, ale podobał mi się. Lubię czasem oglądnąć coś luźnego, o nastolatkach i ich problemach. Był zabawny, często się śmiałam. A Demi i Selena? Nie jestem ani ich fanką, ani antyfanką, ale fajnie się ich oglądało i wg mnie dobrze odegrały swoje role. Film zakończony happy end'em. Może być. Odpowiedz Link Zgłoś
bellaa_swan Re: "Program ochrony księżniczek" 11.08.09, 16:13 Ten film był super !!! Super dobrana obsada!!! MaM nadzieje ze bendzie 2 czesc Odpowiedz Link Zgłoś