rbd4ever Re: Piłka nożna . # 26.08.09, 12:24 No KOCHAM ^^ ;3 Liverpool ! Rzeczywisciscie niektorzy mowia ze lubi i ogladaja mecze...do szpanu ;/ zalosnee No a z polskich klubow to Ruch ;** Odpowiedz Link Zgłoś
sportmenka Re: Piłka nożna . # 26.08.09, 12:33 Ja kocham piłkę nożna ja kibicuje wszystkim drużyna gdzie sa czarnoskurzi nie wiem jak wy:d ja wiem co to spalony a ty pink_cekoladka. nie wiesz co to spalony?? pozdrawiam** Odpowiedz Link Zgłoś
olka122 Re: Piłka nożna . # 26.08.09, 12:38 Heh piłka nożna jest suuuper) Meczę też;P Ale najlepsi są piłkarze;P Odpowiedz Link Zgłoś
aga199549 Re: Piłka nożna . # 26.08.09, 12:45 uwielbiam nożną, chociaż wolę siatke. zawsze oglądam mecze kiedy są w telewizji np. kiedy gra nasza reprezentacja lub jakiś fajny klub w LM lub LE. nie mam ulubionego klubu lubię kilka: FC Barcelona, Lech Poznań, Chelsea Londyn i może jeszcze Inter Odpowiedz Link Zgłoś
rozpieszczonaa_ Re: Piłka nożna . # 26.08.09, 12:48 Przyznam ,że UWIELBIAM mecze piłki nożnej . Od zawsze kibicuje naszej drużynie ;] . Znam wszystkie zasady i czasem wyłapuję błędy lepiej od " taty i jego paczki : . - Chociaż samego spartu nie lubię i gram beznadziejnie . Jestem Świetnym kibicem # . ;D Odpowiedz Link Zgłoś
eduardo Re: Piłka nożna . # 26.08.09, 12:58 Piłka nożna jest super. Ja kibicuję Górnikowi Łęczna ;D Odpowiedz Link Zgłoś
kaha94 ;) 26.08.09, 13:04 Bardzo się interesuje, mam to po prostu w genach. Mój tata był piłkarzem, odziedziczyłam to po nim. W mojej miejscowości jest klub i często chodzę na mecze, czasem żałuję że jestem dziewczyną i nie mogę w nim grać. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
zajebistaja Re: Piłka nożna . # 26.08.09, 13:23 wiem o piłce mnóstwo rzeczy często oglądam mecze z chłopakiem i braćmi i lubię kibicować i krytykować jak im nie idzie . Nie wstydzę się tego że lubię piłkę moim zdaniem normalna rzecz Odpowiedz Link Zgłoś
xamfetamina Re: Piłka nożna . # 26.08.09, 13:57 J się interesuje moją ulubioną drużyną sportową jest WISŁA xD Odpowiedz Link Zgłoś
ashley221 Re: 26.08.09, 14:09 No oczywiście!!!! Kocham piłkę nożną. I rzecz jasna wiem co to spalony Jestem z Krakowa,więc kibicuję Wiśle Kraków a poza tym to także Realowi Madryt,AC Milan i Chelsea Londyn. Odpowiedz Link Zgłoś
monia1792 Re: Piłka nożna . # 26.08.09, 14:38 Mój brat chodzi od 1,5 roku na treningi piłkarskie 3 razy w tygodniu, ale tak kocha ten sport, że gra przez cały czas, ogląda również ciągle mecze i magazyny sportowe, więc dość dużo wiem na temat piłki nożnej, np. jaka drużyna typu REAL MADRYT jest najlepsza czy jaki kraj, znam także wielu piłkarzy i odróżniam karny od wolnego i wiem co to jest spalony. Kiedyś nawet grałam co tydzień, ale jak mój brat zaczął opowiadać tylko i wyłącznie o tym, przestałam grać i teraz nienawidzę piłki nożnej Odpowiedz Link Zgłoś
monia1792 Brat potrafi zepsuć...samym gadaniem 26.08.09, 14:43 Mój brat chodzi od 1,5 roku na treningi piłkarskie 3 razy w tygodniu, ale tak kocha ten sport, że gra przez cały czas, ogląda również ciągle mecze i magazyny sportowe, więc dość dużo wiem na temat piłki nożnej, np. jaka drużyna typu REAL MADRYT jest najlepsza czy jaki kraj, znam także wielu piłkarzy i odróżniam karny od wolnego i wiem co to jest spalony. Kiedyś nawet grałam co tydzień, ale jak mój brat zaczął opowiadać tylko i wyłącznie o tym, przestałam grać i teraz nienawidzę piłki nożnej Odpowiedz Link Zgłoś
ewcia1234 Re: Piłka nożna . # 26.08.09, 14:55 piłka to tylko dwie drużyny Widzew Łódź i Real Madryt Odpowiedz Link Zgłoś
jucia_08 Re: Piłka nożna . # 26.08.09, 15:30 Od małego interesuje sie piłką nozną i ogólnie sportemJak byłam młodsza to nawet chodziłam na sks-y z piłki nożnej, ale piłka nożna ma tez jedna wade-strasznie nogi wykrzywia Ale ogladać mecze uwielbiam i kibicuje od 2004 roku Liverpool'owi Odpowiedz Link Zgłoś
sweet1604 Re: Piłka nożna . # 26.08.09, 16:20 kiedyś się interesowałam , nawet chodziłam na mecze ... ale tylko dla tego że byłam zakochana w chłopaku , który z kolei był zakochany w piłce nożnej niestety kochał piłkę bardziej niż mnie Odpowiedz Link Zgłoś
ja_ Re: Piłka nożna . # 26.08.09, 16:55 ja nie interesuje się sportem i nie oglądam meczy no chyba że nie mam wyjścia bo nie ma nic w telewizji albo tata ogląda z bratem i wiem co to jest spalony Odpowiedz Link Zgłoś
i5za Re: Piłka nożna . # 26.08.09, 17:40 Ja bardzo lubię grać w piłkę nożną !!! Do gim nawet ide do klasy pt.: "Piłka nozna dla dziewcząt " ;P, ale idą tam też chłopaki !!! Kibicuje wielu drużynom, ale moją ulubioną jest WK ;*** Piłka nożna ma też wielu przystojnych gracz...xD Odpowiedz Link Zgłoś
kana_94 Re: Piłka nożna . # 26.08.09, 18:41 Moge z czystym sumieniem powiedziec ze interesuje sie piłką nożną i ogladam mecze i tak wiem co to jest spalony! he he Dla niektórych ludzi wydaje się to dziwne że dziewczyna lubi piłke nożną, chodzi czy ogląda mecze! A co do kibicowania to kibicuje Lechowi, Barcelonie, Chelsea i Celtikowi Odpowiedz Link Zgłoś
kana_94 Re: Piłka nożna . # 26.08.09, 18:43 A no i jeszcze uwielbiam mecze reprezentacji Polski Odpowiedz Link Zgłoś
nicholasgirl Re: Piłka nożna . # 26.08.09, 19:00 wy jestesnie dobre ;/ Chelsea kibicujecie tak ? i barcy....to co bylo jak był polfinalowy dwumecz Chelsea - barca ?? żal mi was dziewczynki -.- wymiencie cala 11 Chelsea bez zagladania na wikipedia ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
12kolos12 Re: Piłka nożna . # 26.08.09, 20:31 Zbytnio nie insteresuję się piłką nożną. Dla mnie to tylko ludziki co kopią piłkę. To nudyyy... Odpowiedz Link Zgłoś
misiunia115 Re: Piłka nożna . # 26.08.09, 20:52 ja interesuje się piłką nożną oglądam mecze polskiej reprezentacji i nie tylko z klubów to chyba najbardziej lubie chelsea Odpowiedz Link Zgłoś
pysiak Re: Piłka nożna . # 26.08.09, 22:13 oo jejciu widzę , że lubicie KKS Lech ! ja go kocham , a szczególnie Roberta Lewandowskiego ! tylko nie lubię Wisły Kraków , a za Legią też nie przepadam , ale w każdym bądź razie lubię ją bardziej niż bzdurną Wisłę ;/ FC Barcelona club godny uwagi moim zdaniem naj. a tam rządzi Iniesta i Mesii ;dd albo Ludovic Obraniak to jest piłkarz 1 klasa . ;DD uwielbiam go ;-* oglądam każdy mecz extraklasy nieważne czy polskiej czy nie . najczęściej to oglądam ligę Hiszpańską , Francuską i Angielską ;pp piłka nożna numer one . ;pp Odpowiedz Link Zgłoś
rossalie Re: Piłka nożna . # 27.08.09, 12:55 Ja często oglądam mecze No a spalony?! Każdy to wie więc chyba nie muszę odpowiadać Odpowiedz Link Zgłoś
letli Re: Piłka nożna . # 27.08.09, 13:28 Ja kocham sport . Gram we wszystko ale biegac nie lubie wole sporty drużynowe ;pp Jesli chodzi o pilke nozna ogladam z tatą najczesciej mecze ale nikt nie potrafi mi wytlumaczyc co to spalony kilka osob probowalo a ja nadal nie kumam xdd Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra626 Re: Piłka nożna . # 28.08.09, 13:20 -Ja się interesuje piłką nożnom -ja oglondam mecze -kibicuje drurzyną -i wiem co to spalony Odpowiedz Link Zgłoś
nicholasgirl Re: Piłka nożna . # 28.08.09, 19:34 aleksandra626 napisał(a): > -Ja się interesuje piłką nożnom > -ja oglondam mecze > -kibicuje drurzyną > -i wiem co to spalony nożnom ? oglondam ? drurzyną ? dziecko drogie naucz sie gramatyki i ortografii i wróć tu za trzy lata ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
bemad Re: Piłka nożna . # 30.08.09, 16:25 Barca kochana! Wielbiona przeze mnie od dawien dawna plus mój Arsenalek. Odpowiedz Link Zgłoś
nati1198 Re: Piłka nożna . # 31.08.09, 10:31 Jak żeby nie...xD Mecze żądko oglądam tylko jak grają dobre drużyny wtedy to jest na co popatrzeć CF Real Madryt I Real Madryt xD Odpowiedz Link Zgłoś