nicola_16 23.06.09, 13:25 wydaje mi sie że coraz mniej osób lubi jb, a dlaczego? znudzili się? ja tez coraz mniej ich lubię ale w sumie nie wiem dlaczego Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
katsuumi_17 Re: czy Jonasi spadli ? ... ? ... ? ... 23.06.09, 13:29 Ja tam nie wiem, czy ludzie przestają ich lubić, ale to jest naturalne zjawisko. Prędzej czy później tak się stanie, bo to takie jednosezonowe, pospoilte gwiazdeczki. Można się tego spodziewać. Odpowiedz Link Zgłoś
nicola_16 Re: czy Jonasi spadli ? ... ? ... ? ... 23.06.09, 13:46 no dokładnie, ale w sumie mam nadzieje że jeszcze się wzniosą Odpowiedz Link Zgłoś
hermiona13 Re: czy Jonasi spadli ? ... ? ... ? ... 23.06.09, 13:49 Zgadzam się. Wydaję mi się, że ich 5 minut powoli dobiega końca. W końcu gwiazdki Disney'a nie utrzymają się na szczycie więcej niż 3-4 sezony...;P Może jedynym wyjątkiem jest Miley o której nadal jest głośno...Ale mam nadzieję, że już nie długo xd Odpowiedz Link Zgłoś
nicola_16 Re: czy Jonasi spadli ? ... ? ... ? ... 23.06.09, 14:01 pamietacie jak dawniej każdy miał fioła na punkcie jb? same wątki o jonasach i w ogóle, wszystko sie kręciło w okół nich a teraz? ... nie trzeba nawet odpowiadać ... Odpowiedz Link Zgłoś
mandy_ Re: czy Jonasi spadli ? ... ? ... ? ... 23.06.09, 14:03 tak, racja. ich 5 min dobiega konca. Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: czy Jonasi spadli ? ... ? ... ? ... 23.06.09, 14:07 Super, myślałam, że zostane tu zjechana za to, że napisałam że to jednosezonowe gwiazdeczki, ale widocznie są jeszcze osoby które nie mają takiej manii na punkcie Disneya i Jonasów Odpowiedz Link Zgłoś
twoja_stara Re: czy Jonasi spadli ? ... ? ... ? ... 23.06.09, 14:10 kiedyś ich w sumie lubiałam teraz są mi obojętni ; ] Odpowiedz Link Zgłoś
rozyczka Re: czy Jonasi spadli ? ... ? ... ? ... 23.06.09, 14:13 spadli spadli spadają spadają,kurde jeszcze nie do końca a szkoda bo się nie daje ich słuchać...o może jednak koniec blisko oby : D : P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zizi Re: czy Jonasi spadli ? ... ? ... ? ... IP: *.adsl.inetia.pl 23.06.09, 14:16 eee tam. Znani są 3 lata a nawet 4 i co ? A Miley..Tyle samo a nawet troche mniej...x DD Po prostu, Hannah Montana ma w Polsce dobrą reklamę a Jonasi nie...normalka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuksza1243 Re: czy Jonasi spadli ? ... ? ... ? ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.09, 14:21 ja ich nie cierpie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 Odpowiedz Link Zgłoś
demcialove Re: czy Jonasi spadli ? ... ? ... ? ... 23.06.09, 14:35 .ja ich juz nie lubie . ale nadal są na samym szczycie a ty katsuumi_17 sie nie odzywaj jak nie wiesz . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZigZagg Re: czy Jonasi spadli ? ... ? ... ? ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.09, 15:09 Mozee maja mniej 'fanów' takichh byle jakichh , ale zostali tacy prawdziwi i to sie liczy Onii sa starsii i lepsi i juz zadne 10 latkii nie maja na ich punkcie swira , tylko zaczyna sie mania 16 latek ! ;d u mniee w szkolee ;d Dziewczyny zbierjaa kase na biletyy - ja mam 16 ! ^^ - i od tegoo wieku dopiero ludzie zaczyna rozumikec przeslanie ich nowych piosenek , ja wlasnie teraz zaczelam ich lubic za te piosenki np. "Black keys" . To jest booskiee ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lilygwiazdka87 Re: czy Jonasi spadli ? ... ? ... ? ... IP: 89.167.15.* 24.06.09, 20:30 Do zZigZagg Miley jest dłużej znana od jonasów właściwie to oni są o wile krócej znani...a już mają większość rzeczy,które chca... ja tam ich słuchać za bardzo nie mogę mają takie głosy że ledwo niektóre piosenki jestem w stanie posłuchać bo reszty się nie da.... nie wiem co w nich widzi lub widziała większość osób ja w nich nie widzę nic nadzwyczajnego za bardzo ich nie lubię nawet... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aliiiiinn Re: czy Jonasi spadli ? ... ? ... ? ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.09, 14:42 Zgadzam sie z ZigZagg ! teraz dla starszych ! Odpowiedz Link Zgłoś
miss_pauline Re: czy Jonasi spadli ? ... ? ... ? ... 24.06.09, 15:50 Ja tam nie wiem czy spadli, bo nigdy jakoś specjalnie ich muzyka mnie nie kręciła, ale jak dla mnie zawsze będą jedno sezonowymi gwiazdeczkami Disney-a. Tak na marginesie, zauważyłyście, że teraz Nick ciągnie solówki a Joe zostaje w tyle?? Odpowiedz Link Zgłoś
miss_pauline Re: czy Jonasi spadli ? ... ? ... ? ... 24.06.09, 15:50 Ja tam nie wiem czy spadli, bo nigdy jakoś specjalnie ich muzyka mnie nie kręciła, ale jak dla mnie zawsze będą jedno sezonowymi gwiazdeczkami Disney-a. Tak na marginesie, zauważyłyście, że teraz Nick ciągnie solówki a Joe zostaje w tyle i ciągnie chórki?? Odpowiedz Link Zgłoś
demi_lovato19 Re: czy Jonasi spadli ? ... ? ... ? ... 24.06.09, 15:56 ja tam ich uwielbiam od jaki 2 lat sa super Odpowiedz Link Zgłoś
braceface Re: czy Jonasi spadli ? ... ? ... ? ... 24.06.09, 20:10 Moim zdaniem ,robi się podobna sytuacja jak z TH .Kiedys była normalnie paranoja.Każdy totalnie oszalał na ich punkcie. Teraz też widzę ,że mają co raz więcej antyfanów . Odpowiedz Link Zgłoś
paprotka Re: czy Jonasi spadli ? ... ? ... ? ... 24.06.09, 20:40 to jest proste Joe jest za stary i teraz powoli przechodzi fala tak jak po cr że wszystkie dziewczynki w nim się bujały. A że ten najstarszy jest najstarszy to zostaje nick. Myślę, że on bd jedną z głównych postaci w cr2. I w nim bd się bujać 10latki. Odpowiedz Link Zgłoś
oolluussiiaa96 Re: czy Jonasi spadli ? ... ? ... ? ... 24.06.09, 23:57 Ja rok temu ich uwielbiałam a teraz ich poprostu lubie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bezimienna Re: czy Jonasi spadli ? ... ? ... ? ... IP: *.adsl.inetia.pl 25.06.09, 08:28 Jak dla mnie...to wszyscy ich uwielbiali bo była moda na Jonasów...A teraz zostali Ci prawdziwi fani Proste ...=) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: czy Jonasi spadli ? ... ? ... ? ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.09, 13:34 demcialove spalia sie ciot a ;'d Odpowiedz Link Zgłoś
mandy_ Re: czy Jonasi spadli ? ... ? ... ? ... 26.06.09, 20:04 paranoid mi juz nosem wychodzi. 'bozee ! <33;*! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ami Re: czy Jonasi spadli ? ... ? ... ? ... IP: *.116.235.97.lapy235.tnp.pl 26.06.09, 22:25 Oby. Jak słucham ich muzyki (np., teraz w radiu Kotek) to bolą mnie uszy i rzygać mi się chce. Odpowiedz Link Zgłoś