Dodaj do ulubionych

czy Jonasi spadli ? ... ? ... ? ...

23.06.09, 13:25
wydaje mi sie że coraz mniej osób lubi jb, a dlaczego? znudzili się? ja tez coraz mniej ich
lubię ale w sumie nie wiem dlaczego big_grin
Obserwuj wątek
    • katsuumi_17 Re: czy Jonasi spadli ? ... ? ... ? ... 23.06.09, 13:29
      Ja tam nie wiem, czy ludzie przestają ich lubić, ale to jest naturalne zjawisko. Prędzej czy
      później tak się stanie, bo to takie jednosezonowe, pospoilte gwiazdeczki. Można się tego
      spodziewać.
      • nicola_16 Re: czy Jonasi spadli ? ... ? ... ? ... 23.06.09, 13:46
        no dokładnie, ale w sumie mam nadzieje że jeszcze się wzniosą wink
        • hermiona13 Re: czy Jonasi spadli ? ... ? ... ? ... 23.06.09, 13:49
          Zgadzam się. Wydaję mi się, że ich 5 minut powoli dobiega końca. W końcu gwiazdki
          Disney'a nie utrzymają się na szczycie więcej niż 3-4 sezony...;P Może jedynym wyjątkiem
          jest Miley o której nadal jest głośno...Ale mam nadzieję, że już nie długo xd
          • patrycja_ Re: czy Jonasi spadli ? ... ? ... ? ... 23.06.09, 13:56
            Zgadzam się
            • nicola_16 Re: czy Jonasi spadli ? ... ? ... ? ... 23.06.09, 14:01
              pamietacie jak dawniej każdy miał fioła na punkcie jb? big_grin same wątki o jonasach i w
              ogóle, wszystko sie kręciło w okół nich a teraz? ... nie trzeba nawet odpowiadać ...
              • mandy_ Re: czy Jonasi spadli ? ... ? ... ? ... 23.06.09, 14:03
                tak,
                racja.
                ich 5 min
                dobiega konca. wink
                • katsuumi_17 Re: czy Jonasi spadli ? ... ? ... ? ... 23.06.09, 14:07
                  Super, myślałam, że zostane tu zjechana za to, że napisałam że to jednosezonowe
                  gwiazdeczki, ale widocznie są jeszcze osoby które nie mają takiej manii na punkcie Disneya
                  i Jonasów smile
                  • twoja_stara Re: czy Jonasi spadli ? ... ? ... ? ... 23.06.09, 14:10
                    kiedyś ich w sumie lubiałam
                    teraz są mi obojętni ; ]
    • rozyczka Re: czy Jonasi spadli ? ... ? ... ? ... 23.06.09, 14:13
      spadli spadli spadają spadają,kurde jeszcze nie do końca a szkoda bo się nie
      daje ich słuchać...o może jednak koniec blisko oby
      : D : P
      • Gość: Zizi Re: czy Jonasi spadli ? ... ? ... ? ... IP: *.adsl.inetia.pl 23.06.09, 14:16
        eee tam. Znani są 3 lata a nawet 4 i co ? A Miley..Tyle samo a nawet troche
        mniej...x DD
        Po prostu, Hannah Montana ma w Polsce dobrą reklamę a Jonasi nie...normalka
    • Gość: Kuksza1243 Re: czy Jonasi spadli ? ... ? ... ? ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.09, 14:21
      ja ich nie cierpie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11devildevildevildevil
      • demcialove Re: czy Jonasi spadli ? ... ? ... ? ... 23.06.09, 14:35
        .ja ich juz nie
        lubie .
        ale nadal
        są na samym szczycie
        a ty katsuumi_17
        sie nie odzywaj jak nie
        wiesz .
    • Gość: ZigZagg Re: czy Jonasi spadli ? ... ? ... ? ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.09, 15:09
      Mozee maja mniej 'fanów' takichh byle jakichh , ale zostali tacy prawdziwi i to sie liczy wink Onii sa starsii i lepsi i juz zadne 10 latkii nie maja na ich punkcie swira , tylko zaczyna sie mania 16 latek ! ;d u mniee w szkolee ;d Dziewczyny zbierjaa kase na biletyy - ja mam 16 ! ^^ - i od tegoo wieku dopiero ludzie zaczyna rozumikec przeslanie ich nowych piosenek , ja wlasnie teraz zaczelam ich lubic wink za te piosenki np. "Black keys" . To jest booskiee !
      • Gość: Lilygwiazdka87 Re: czy Jonasi spadli ? ... ? ... ? ... IP: 89.167.15.* 24.06.09, 20:30
        Do zZigZagg Miley jest dłużej znana od jonasów właściwie to oni są o wile krócej
        znani...a już mają większość rzeczy,które chca... ja tam ich słuchać za bardzo
        nie mogę mają takie głosy że ledwo niektóre piosenki jestem w stanie posłuchać
        bo reszty się nie da....
        nie wiem co w nich widzi lub widziała większość osób ja w nich nie widzę nic
        nadzwyczajnego za bardzo ich nie lubię nawet...
    • Gość: Aliiiiinn Re: czy Jonasi spadli ? ... ? ... ? ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.09, 14:42
      Zgadzam sie z ZigZagg ! teraz dla starszych !
    • miss_pauline Re: czy Jonasi spadli ? ... ? ... ? ... 24.06.09, 15:50
      Ja tam nie wiem czy spadli, bo nigdy jakoś specjalnie ich muzyka mnie nie
      kręciła, ale jak dla mnie zawsze będą jedno sezonowymi gwiazdeczkami Disney-a.
      Tak na marginesie, zauważyłyście, że teraz Nick ciągnie solówki a Joe zostaje w
      tyle??
    • miss_pauline Re: czy Jonasi spadli ? ... ? ... ? ... 24.06.09, 15:50
      Ja tam nie wiem czy spadli, bo nigdy jakoś specjalnie ich muzyka mnie nie
      kręciła, ale jak dla mnie zawsze będą jedno sezonowymi gwiazdeczkami Disney-a.
      Tak na marginesie, zauważyłyście, że teraz Nick ciągnie solówki a Joe zostaje w
      tyle i ciągnie chórki??
      • demi_lovato19 Re: czy Jonasi spadli ? ... ? ... ? ... 24.06.09, 15:56
        ja tam ich uwielbiam od jaki 2 lat sa super
        • braceface Re: czy Jonasi spadli ? ... ? ... ? ... 24.06.09, 20:10
          Moim zdaniem ,robi się podobna sytuacja jak z TH .Kiedys była normalnie paranoja.Każdy
          totalnie oszalał na ich punkcie. Teraz też widzę ,że mają co raz więcej antyfanów .
      • paprotka Re: czy Jonasi spadli ? ... ? ... ? ... 24.06.09, 20:40
        to jest proste big_grin
        Joe jest za stary i teraz powoli przechodzi fala tak jak po cr że wszystkie
        dziewczynki w nim się bujały. A że ten najstarszy jest najstarszy to zostaje
        nick. Myślę, że on bd jedną z głównych postaci w cr2. I w nim bd się bujać 10latki.
        scianascianascianasciana
        • oolluussiiaa96 Re: czy Jonasi spadli ? ... ? ... ? ... 24.06.09, 23:57
          Ja rok temu ich uwielbiałam a teraz ich poprostu lubie kiss
        • Gość: Bezimienna Re: czy Jonasi spadli ? ... ? ... ? ... IP: *.adsl.inetia.pl 25.06.09, 08:28
          Jak dla mnie...to wszyscy ich uwielbiali bo była moda na Jonasów...A teraz
          zostali Ci prawdziwi fani smile Proste ...=)
          • Gość: ... Re: czy Jonasi spadli ? ... ? ... ? ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.09, 13:34
            demcialove spalia sie ciot a ;'d
            • mandy_ Re: czy Jonasi spadli ? ... ? ... ? ... 26.06.09, 20:04
              paranoid
              mi juz
              nosem wychodzi.
              'bozee ! shockshock
              <33;*!
    • Gość: Ami Re: czy Jonasi spadli ? ... ? ... ? ... IP: *.116.235.97.lapy235.tnp.pl 26.06.09, 22:25
      Oby. Jak słucham ich muzyki (np., teraz w radiu Kotek) to bolą mnie uszy i rzygać mi się
      chce.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka