Dodaj do ulubionych

Projektowanie mody

24.06.09, 10:31
Interesuję się projektowaniem mody, często szkicuję i maluję. Robię to od
kiedy pamiętam, cały czas szlifuję moje umiejętności aby potem robić to jak
najlepiej smile Każdego kogo pasjonuje projektowanie mody może się tu wypowiadać
smile) brawobrawobrawo
Obserwuj wątek
    • pink_queen Re: Projektowanie mody 24.06.09, 10:56
      ja tez od kilku lat interesuje sie moda i szkicuje rozne ciuszki big_grin tylko nie
      wiem co dalej, i do jakiej szkoly bede musiala pozniej chodzic... chcialabym byc
      projektantka albo stylistka wink
    • Gość: Dolce89 Re: Projektowanie mody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.09, 17:24
      Najlepiej jest wyjechać za granice, ale to sa szkoły w większości prywatne.
      • leni Re: Projektowanie mody 25.06.09, 21:37
        ja teraz staram się o to aby dostać się do szkoły w najlepiej Nowym Jorku, tylko
        że to jest mało możliwe, ale cóż warto mieć nadzieję smile
    • Gość: Dolce89 Re: Projektowanie mody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.09, 23:41
      Trzymam kciuki. W jakim stylu projektujesz? jeżeli mogę spytać. Masz może bloga
      poświęconego tej tematyce? Tez interesuje się modą. Tylko ze ja chciałabym być
      stylistką, lub prowadzić pismo poświęcone modzie - najlepiej Vogue.
    • Gość: Dolce89 Re: Projektowanie mody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.09, 23:45
      Kocham Vogue, jest on dla mnie biblią. Polecam choć jest trochę drogi, najtańszy kosztuje
      ok. 33-35 zł., ale warto. Polecam jeszcze Amice, I-D, Numero. Z polskich to jedynie
      Fashion, Elle też może być
      • leni Re: Projektowanie mody 26.06.09, 18:40
        Ja kupuje InStyle, no... Vogue są strasznie drogie, jak kupywałam w empiku
        Vogue'a to się okazało że 50 zł kosztuje! Dlatego wolę już za 4 zł. kupyważ
        polski InStyle big_grin mam bloga, i niedługo planuję opublikować moje prace jak coś
        : www.enanaret.blog.onet.pl smile
        • leni Re: Projektowanie mody 26.06.09, 18:43
          ja najbardziej lubię tworzyć takie mieszanki, trochę elegancji Donatelli Versace
          i trochę rock'and'rollu Johna Galliano.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka