ewucha Re: Nuda w wakacje ;( 10.07.09, 13:15 JA jak jest ładna pogoda szczególnie wieczorem idę do babci i bawię się z kuzynami w chowanego, w berka, dwa ognie itd. na podwórku Xd jest super.! Albo gram w zielone imperium <www.zieloneimperium.pl>:d Eee albo z moją siostrą idziemy po kuzynkę bierzemy jej wszystkie ciuchy i bawimy się w "pokaz mody", lub układamy układy taneczne , śpiewamy, a ostatnio jak była ładna pogoda i świeciło słoneczko wylegiwałyśmy na kocu cały dzień, albo wzięłyśmy węża ogrodowego i oblałyśmy naszych kuzynów było śmiesznie, oczywiście my też później zostałyśmy oblane heh Jeżdżę także na rowerze, śpię do 9.30<bo o 9.35 są czarodziejki>,potem pomagam mamie ugotować obiad, a później... zawsze coś ciekawego wymyślę także jakoś się nie nudzę Odpowiedz Link Zgłoś
agggaxd Re: Nuda w wakacje ;( 10.07.09, 13:18 Ja albo siedze na kompie...a jak mam dośc to juz 3 raz czytam zmierzch;P Odpowiedz Link Zgłoś
mileydemi Re: Nuda w wakacje ;( 10.07.09, 13:21 A ja mieszkam w Londynie, i mam fajną pogode. Ale już za 2 tyg. jade do polski, i jeżeli ma być taka pogoda to ja wole nie jechać do babci. Zawsze sie cieszyłam bo chodziłam na basen z kuzynką i koleżankami z polski, zawsze sie bawiłyśmy na sianie, i w stodołach w chowanego, wieczorem szukałyśmy duchów koło pola i było dużo rozrywek bo moja babcia mieszka na wsi. A jeżeli będzie padać to ja dziękuje, bedzie NUUDA i nawet nie wiem co będę robić, bo moja babcia nie ma neta ;/ ;/, Odpowiedz Link Zgłoś
szalonaaaa Re: Nuda w wakacje ;( 10.07.09, 13:35 Ajć znam ten bol...Tez mi sie nudzi jak nie wiem co...Kolezanki powyjezdzaly a z tymi co nie wyjechaly jakos nie moge sie spiknac bo raz mnie nie ma a raz one gdzies jada... Na gg tez jakos szału ostatnio nie ma bo wszyscy albo nad Wisla albo gdzies łażą z innymi...Jedyne co robie w te wakacje to tak wstaje rano kolo 10, pozniej jade sobie do sklepu, potem poogladam tv, wchodze na neta, potem sie nudze i tylko patrze przez okno jak to inni sie z kims spotykaja;/, pozniej znowu tv i potem moze znowu net i spac...Tak ostatnimi czasy wyglada moj dzien Odpowiedz Link Zgłoś
miley_cyrus12 Re: Nuda w wakacje ;( 10.07.09, 13:56 OMG jaka nuda u nas dziś ciepło ale wczoraj było zimno. nie wiem co wy robicie jak macie jakieś pomysły to napiszcie pliss.. ja rozłożyłam basen ale mam teraz deszczówkęę bo tyle deszczu napadało ;smut; Odpowiedz Link Zgłoś
nicki Nudaa 10.07.09, 14:10 Ja się tak bardzo nie nudzę Najczęściej włączam muzykę i tańczę A nawet jak pada umawiam się z przyjaciółmi na plac Ale się zgadzam jak chodziliśmy do szkoły było słonecznie a jak są wakacje same deszcze ! Odpowiedz Link Zgłoś
orgazm.codzien Re: Nuda w wakacje ;( 10.07.09, 14:31 Ja gdy nudzę się to spotykam się ze znajomymi u kogoś w domu, ewentualnie czytam książki Odpowiedz Link Zgłoś
ashleyandmiley Re: Nuda w wakacje ;( 10.07.09, 14:41 U mnie się nudy na szczęście skończyły.. Jutro jade do babci a tam się nie będe nudzić bo tam też są moi kuzyni i kuzynki.. Na nude gdy jest brzydka pogoda polecam czytanie książek, słuchanie muzyki, tańczenie, oglądanie filmów. A gdy jest ładna pogoda opalanie się, spotkania z koleżankami. Ja polecam czytanie ksiązki za dworze.. Naprawdę świetnie się czyta.. Pozdrawiam i życzę abyście się nie nudziły. Odpowiedz Link Zgłoś
pfirsich_ nudy w wakacje 10.07.09, 14:48 u mnie też nudy...wakacje nie zapowiadają się cekawie i w ogóle beznadziejnie jest... na kompie nie mogę za długo siedzieć bo zakaz wprowadzą,, książek nie chce mi się czytać, roślin do zielnika też mi się nie chce zbierać, w telewizji nic nigdy nie ma więc jest na maxa zakurzony... masakra jednym słowem, więc ci nie pomogę baj Odpowiedz Link Zgłoś
bucikowa Re: nudy w wakacje 10.07.09, 15:23 Jestem u cioci w Anglii nie mam tu koleżanek więc różnie to bywa. Bawię się z trzyletnią siostrą cioteczną, chodzę na zakupy, gadam z kol na skype, robię różne rzeczy na dworze, wchodzę na www.kotek.pl oglądam filmy na kompie (fajna strona: www.baje.pl. ale też czasem umieram z nudów Odpowiedz Link Zgłoś
werciao Re: Nuda w wakacje ;( 10.07.09, 17:03 U mnie w spółdzielni mieszkaniowej (dokładnie w klubie) i szkole są prowadzone takie półkolonie. Przychodzi się i jedzie do różnych miejsc (basen, muzea, itp.), a potem po kilku godzinach wraca się do domu Nie kosztuje to zbyt dużo. Sprawdź może gdzieś w Twojej okolicy jest prowadzone coś takiego... Pozdro ;* Odpowiedz Link Zgłoś
responsive Re: Nuda w wakacje ;( 10.07.09, 18:09 Bardzo mi się nudzi. Chciałam skorzystać z waszych rad ale: 1. Jestem w Monachium i nie mogę iść do koleżanki 2. Nie mogę zrobić dnia piękności, bo nie mam tu kosmetyków, ani nic na maseczki 3. Wybiegu mody nie zrobie z powodu małej ilości ciuchów 4. Książki powoli mi się nudzą 5. Nie umiem gotować 5. Przed komputerem siedzę już tyle, że mam dośc, a nie mam tutaj tv A teraz rady dla was: 1. Pobawcie się w kuchni. Zróbcie eksperymenty z różnych składników 2. Włączcie karaoke i pośpiewajcie ulubione piosenki 3. Umówcie się na piżama party z koleżankami 4. Idź na np. godzine, jazdy na rowerze, rolkach itd 5. Pójdź na basen spalisz przy pływaniu 700 kalori 6. Zrób (np. dwu tygodniową) oazę piękności. Np. pierwsza faza: schudnąć - idż na jogging. Nałóż sobie maseczki, porób eksperymenty z włosami i zrób wybieg z ciuchami. Przez okres "oazy piękności" nie jedz niezdrowego jedzenia Pozdrowionka dla wszystkich! Odpowiedz Link Zgłoś
quelle Re: Nuda w wakacje ;( 10.07.09, 18:54 Mi też się strasznie nudzi .... Więc włączam sobie *Karaoke na dvd i śpiewam na punkty z siostrą ... *czytam sagę Zmierzchu *robię ciasteczka *idę do kina ostatnio byłam na epoce lodowcowej 3 fny film <3 *wchodzę na kotek.pl *słucham radia kotka *jestem na forum o Twilight , Rbd itp. *Rysuję xDD *piszę opowiedanie i wogóle ;D Odpowiedz Link Zgłoś
mereditch Re: Nuda w wakacje ;( 10.07.09, 19:58 responsive napisał(a): > Bardzo mi się nudzi. Chciałam skorzystać z waszych rad ale: > 1. Jestem w Monachium i nie mogę iść do koleżanki Nie byłam w Monachium ale może łażenie po mieście i zwiedzanie czego się da?? Odpowiedz Link Zgłoś
responsive Odpowiedź do Mereditch 13.07.09, 12:00 Jeżdżę tu od 6 lat i już prawie nie mam co zwiedzać i niestety wszystko kosztuje ale dzięki za radę Odpowiedz Link Zgłoś
bagietka Re: Nuda w wakacje ;( 10.07.09, 20:27 Hmm . Ja też nudzę się w domu Pogoda była ładna, ale ostatnio ciągle pada więc oglądam sobie na YouTube filmy, niedawno założyłam bloga, któremu poświęcam dużo czasu. Tworzę grafikę komputerową. Po południu i wieczorami wychodze na spacer z kumpelami. Ostatnio też wzięło mnie na sprzątanie ;D Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
cameron Re: Nuda w wakacje ;( 10.07.09, 19:07 Hmm... u mnie to jest tak: jak pada to się spotykam z koleżankami i coś zawsze robimy jutro jade do przyjaciolki i tam jest ladniejsza pogoda, bo PS. - u mnie tez pada, nie caly czas, ale też zawsze coś tam a niedlugo jade na wakacje to sie nie bd nudzic Odpowiedz Link Zgłoś
kicigirl Re: Nuda w wakacje ;( 10.07.09, 21:23 Ja mam chłopaka, który tańczy break'a i kiedy mi się nudzi chodzę z nim na próby. Taniec to jak się wyraził jego drugim życiem, bo pierwszym jestem ja. Ostatnio uczył mnie kroków z break dance i tak w sumie powiem Wam szczerze, że to jest naprawdę fajny taniec, całkowicie na luzie a nie jakieś pozy jak w balecie. Naprawdę polecam taniec, a w szczególności break dance. Odpowiedz Link Zgłoś
kala3924 Re: Nuda w wakacje ;( 10.07.09, 22:52 U mnie też pogoda nie jest najlepsza ;-/ Ale się nie nudzezabardzo... W nocy siedzę na kompie , potem śpie tak do 14 A przez reszte czasu czytam moje ulubione książki... Przez te wakacje to chyba sie uzależniłam od czytania... Odpowiedz Link Zgłoś
natalka_xd Re: Nuda w wakacje ;( 10.07.09, 23:32 nie wiem co Co ci daradzic, ja nigdy nie narzekam bo wychodze na cały dzien na dwor nawet jak pada xd no spotykaj sie ze znajomymi, ogladaj filmy xp Odpowiedz Link Zgłoś
darusiap96 nuda 11.07.09, 12:07 Ja tak szczerze to prawie nigdy sie nie nudze Nawet jak jest brzydka pogoda i pada deszcz wychodze z przyjaciółmi na podwórko. Czasem nawet lepiej się bawimy w tym deszczu niz jak jest słońce. Czasem chodzimy do centrum handlowego.Możesz także zaprosić znajomych do domu. Powygłupiajcie się.Możecie tez coś upiec Odpowiedz Link Zgłoś
peppa nuda-niemam jej:P 11.07.09, 13:33 ja mieszkam na osiedlu więc mam zgraną paczkę zawsze można pójść do kogoś obejrzeć film zrobić grila/ognisko pujść na spacer jechać na zakupy.. niema dnia żeby nie było u nas burzy ale nudzić się jeszcze nie nudziłam np: dziś w nocy oglądałyśmy u mnie film : teksańska masakra pią mechaniczną, robiłyśmy zdjęcia i było boskoooooooo kocham was moje osiedlaki Odpowiedz Link Zgłoś
peppa nuda;/ 11.07.09, 13:34 ja mieszkam na osiedlu więc mam zgraną paczkę zawsze można pójść do kogoś obejrzeć film zrobić grila/ognisko pujść na spacer jechać na zakupy.. niema dnia żeby nie było u nas burzy ale nudzić się jeszcze nie nudziłam np: dziś w nocy oglądałyśmy u mnie film : teksańska masakra pią mechaniczną, robiłyśmy zdjęcia i było boskoooooooo kocham was moje osiedlaki Odpowiedz Link Zgłoś
pariska65 Re: nuda;/ 11.07.09, 13:40 ja tam jak mi nudno to siedzę długo na kompie,wychodzę z koleżankami gdzieś,czytam gazety,książki lub oglądam film,prowadzę bloga żeby mi się nie nudziło,obżeram się słodyczami xd,gram w różne gry np. w simsy,chodzę na zakupy albo idę się przejść,czasami też śpiewam,piszę piosenki,wiersze itd.. dużo aby wymieniać... Odpowiedz Link Zgłoś
chups Re: Nuda w wakacje ;( 11.07.09, 13:46 Jak się komuś nudzi, to ten czas może świetnie poświecić zdrowiu, czyli poćwiczyć, iść pobiegać, jak ma się nie daleko saune to poświęcić kilka złotych i pójść wypocić te wszystkie nieczystosci jakie nagromadziliście, tak samo jak ktoś ma basen niedaleko. Ile ja bym dała, żeby mieć własny basen... Wiele rzeczy mozna zrobić... Odpowiedz Link Zgłoś
mellow Re: Nuda w wakacje ;( 11.07.09, 19:35 Nawet kiedy pada wychodzę z przyjaciółmi ;d Odpowiedz Link Zgłoś
tyska213 Re: Nuda w wakacje ;( 11.07.09, 19:50 Mozesz przeciez wziąść parasol i zebrać jakąs fajna grupke przyjaciół i pójśc do jakiejś fajnej knajbki pogadac pośmiać sie zawsze to jakaś rozrywka ,Albo zadzwonić do dobrej kumpeli i pójśc do niej na jakiś fajny film ,Albo kogoś zaprosic ..;D Ja tak robie i jakoś mijają mi te okropne deszczowe dni ..;p Odpowiedz Link Zgłoś
karolina_94 Re: Nuda w wakacje ;( 11.07.09, 20:13 Hej . U mnie jak narazie jest ładna pogoda , ale w zła pogodę zagłębiam się przeważnie w książki i ciekawe czasopisma dla nastolatek, spotykam się z przyjaciółkami i razem zawsze łatwiej coś wymyślać i dobrze się bawić , nie zależnie od pogody za oknem . Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
shila_115 Re: Nuda w wakacje ;( 12.07.09, 00:37 No w sumie u mnie też nuda z leksza ;/;/ Ale jakoś ten czas zabijam;p Najczęściej przed TV xD Nie no żartuje, TV też, ale włóczę się po mieście z kumplami itp. Jutro np. jedziemy w góry na 4 auta - 16 albo 17 osób xD Jakieś tam plany są A jak nie to zawsze moża na piwko skoczyć z kimś ;p;p Albo iść foty porobić xD Odpowiedz Link Zgłoś
ula117 Re: Nuda w wakacje ;( 13.07.09, 18:37 Dużo się mówi o tym,że w wakacje można przeżyć wakacyjną miłość, a jak to się może stać,gdy siedzisz w domu nigdzie nie wyjeżdżając ????? Odpowiedz Link Zgłoś
ula117 miłość 13.07.09, 18:39 Dużo się mówi o tym,że w wakacje można przeżyć wakacyjną miłość, a jak to się może stać,gdy siedzisz w domu nigdzie nie wyjeżdżając ????? Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka74 Re: miłość 14.07.09, 11:34 o! z tą milością wcale nie jest aż tak źle- jest jeszcze gorzej... a co do nudy.... jak rzydka pogoda to bajki disneya se oglądam... <lol> i wcale nie mam tu na myśli Hany Mantany (przepraszam fanki nie wiem jak to sie pisze), ale Donalda i Myche... Odpowiedz Link Zgłoś
misiek_o123 Re: Nuda w wakacje ;( 28.07.09, 12:39 Każdy pisze "komp" itp. ja polecam *.Nagranie jakiegoś filmiku i wstawienie na youtube *.Zorganizowanie gdzieś jakiejśc dyskoteki [nie dużej , w śród przyjaciół] *.Zrobienie koncertu dla jakiś dzieciaków, rodziców czy znajomych i wiele więcej ... Odpowiedz Link Zgłoś
karoola222 my 28.07.09, 14:53 Ja mam kilka propozycji Idź na dwór, pojeździć na rolkach czy rowerze. Poszukaj w internecie ćwiczeń np. na zgrabne uda, pośladki. W wakacje możesz trochę doslzifować swoje kształty Idź do przyjaciółki, poróbcie jakieś głupie rzeczy ^^ Wejdź na forum: www.newjork.czo.pl Wciel się w postać jakiejś aktorki i prowadź tam życie, miej apartament, ! Odpowiedz Link Zgłoś
green_freak Re: my 28.07.09, 17:14 To jeest co my z kolezankami robimy ` xD Komentarze sa mile widziane www.youtube.com/watch?v=-cItTG-ENb4 Odpowiedz Link Zgłoś
eminem535 Re: my 19.08.09, 14:46 Elo! Mam pytanie co mam zrobić żeby mieć apartament itd. a tak wogole to o co chodzi w tej stronie: www.newjork.czo.pl Odpowiedz Link Zgłoś
mrahah. Re: Nuda w wakacje ;( 08.08.09, 19:35 hmm . gra w karty .. wypad na basen , kino itp . wyjazd rowerami .lub odwiedzanie rodzinki . pisanie esów . czytanie , robienie porządków . kotek.pl /. radio /. lub www.plotek.pl w podobie .x D Odpowiedz Link Zgłoś
paulinajonas505 Re: Nuda w wakacje ;( 30.08.09, 16:15 napewno znajdziesz coś do roboty. Pozdrawiam ;*. Odpowiedz Link Zgłoś