Dodaj do ulubionych

Czarodziejki "Charmed"

• Gość: Prue,Piper,Pheobe Re: Czarodziejki "Charmed" IP: *.mielec253.tnp.pl 02.07.09, 11:47
      Ja tez kiedys oglądałam, kiedy były te pierwsze odcinki i one byly lepsze bo tworcy mieli
      lepsze pomysly, i byla Prue... A teraz to sie troche dziwnie tak robi...confused Ja tez najbardziej
      lubilam Piper i jej "zamrazanie" ale teraz to juz sama nie wiem...
    • Gość: BuKa Re: Czarodziejki "Charmed" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.09, 11:52
      Fajniejsze były jak była Pru a teraz są do banisad
    • Gość: gil z dupy Re: Czarodziejki "Charmed" IP: 83.1.81.* 02.07.09, 12:28
      ja lubie Piper i Paige, Phoebe mnie wkurzała z Colem jak była wink
      Ale uyważam, żę za to Phoebe jest najładniejsza, chociaż Piper i Paige też są
      ładne
      winksuspiciousscianasmilesadwinkbig_grintongue_outkisssurpriseduncertainindifferentsmirkshockangryconfusedcryingdevilsuspiciouscoolscianapiwokwiatbrawoserceshockcryscaredsantachoinkaprezentscianascianascianascianascianascianascianasciana:sciana:
    • Gość: Kam Re: Czarodziejki "Charmed" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.09, 12:36
      Ja uwielbiam ten serial! xD
      no trochę szkoda, że Prue zmarła....ale ogólnie nadal lubię je oglądac xD
    • Gość: Izusu:D Re: Czarodziejki "Charmed" IP: *.centertel.pl 02.07.09, 12:39
      Ja oglądam "Czarodziejki" od pierwszych odcinków i nadal mi sie podobają. Fajnie że w
      wakacje są powtórki, ale nowe odc. tez glądam. To mój ulubiony serialbig_grin
    • queen12 Re: Czarodziejki "Charmed" 02.07.09, 13:01
      Ja to uwielbiam! To mój ulubiony serial. Widziałam WSZYSTKIE odcinki big_grin Najbardziej
      lubiłam Cole'a i Chrisa (tego dorosłego, a nie małego) a z dziewczyn to Pheobe, bo ma
      zawsze najlepsze pomysły :p
    • kindzia Re: Czarodziejki "Charmed" 02.07.09, 13:09
      ja ten serial dalej lubie,ale z prue było lepiej....uncertain ale najbardziej llubie Phoebebig_grin
      • Gość: Kinia Re: Czarodziejki "Charmed" IP: *.chello.pl 02.07.09, 13:17
        Ja Uwielbiałam ten serial!! uwielbiam nadal Prue!! Ona jest świetna!! Kiedy umarła
        przestałam to oglądac, tzn. nie ogladalam czwartego sezonu, tylko tam jakies pojedyncze
        odcinki, a potem wrocilam do ogladania jak byl piaty, ale to juz nie bylo to samo.... bylam
        strasznie zadowolona, kiedy wrocily powtorki z sezonu pierwszego, wszystkie nagrywalam,
        i ja uwielbiam nadal sezon pierwszy!! nie ma lepszego!! ale moja przygoda z Czarodziejkami
        zeczella sie dwa lata temu, i wlasciwie sie juz skonczyla, ale senyment pozostal. Teraz jakos
        przestawilam sie na Przyjaciol i Gotowe na wszystko. Choc i tak sadze, ze pierwszy sezon
        Charmed jest godzien oskara, a Prue jest niezastapiona!!
    • Gość: Karuś! Re: Czarodziejki "Charmed" IP: *.srv.dobranet.pl 02.07.09, 13:17
      Ooo.. Ja uwielbiam ten serial.. kiedyś oglądałam z wielkim
      zainteresowaniem..teraz też... Ale te nowe odcinki.. trudno sie w nich złapać..
      ale nadal będe oglądała...
    • Gość: WELA Re: Czarodziejki "Charmed" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.09, 13:51
      Oglądam i uwielbiam ;Dsmirk
    • Gość: sweetcore Re: Czarodziejki "Charmed" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.09, 13:56
      ja ten serial ogladam od samego początku,
      kazdy odcinek nie które po dwa razy xdd
      Najbardziej lubiłam Prue, póki jeszcze żyła, była
      taka charyzmatynczna i silna i fajnie mrużyła oczy,
      teraz Piper chyba nowe odcinki też są fajne,
      choć nie mają tego klimatu co tamte. xd
      • Gość: Gość Re: Czarodziejki "Charmed" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.09, 14:32
        ja ten serial oglądam od samego początku, najbardziej podobały mi się odcinki z
        Prue, ale te odcinki co występował Chris syn Piper i Leo z przyszłości też były
        fajne!!!
    • selenka_gomez Re: Czarodziejki "Charmed" 02.07.09, 15:08
      Ja też to oglądałam i czasami jeszcze oglądam;]Moją ulubioną czarodziejką jest Piper ale fibi
      i prue też są fajne;]
    • Gość: love charmed Re: Czarodziejki "Charmed" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.09, 15:24
      Chyba nic nie wyrazi tego jak bardzo je lubie, więc powiem tylko jedno:KOCHAM!
    • inkusiafanka Re: Czarodziejki "Charmed" 02.07.09, 19:13
      w końcu ktoś poruszył ten temat myślałam ze tylko ja to ogladam a tu prosze. Kocham ten serial te nowe odcinki są według mnie najlepsze w kazdą sobote ogladam 6 czy 7 serie nie pamietam.sercenajlepsza jest piper i leo i te ich dzieciątka kochane wyatt i chris smile phoebe i peich tez sa supcio nie przegapilam prawie zadnego odcinka raz koniecznosc.Ale ogólnie kocham uwielbiam i zawsze ogladam. oj koncze bo sie rozpisalam pewnie bledow narobilam sorki pozdrawiam ashleyandmiley jestes super ze tez to lubiszsmile
    • Gość: Jooo Re: Czarodziejki "Charmed" IP: *.miechow.com / 192.168.12.* 02.07.09, 22:10
      Muszę ci powiedzieć że jak byłą prue to uwieelbiałąm ten serialiikk ;* ;* kiss
      Teraz z tą nową niw pamiętam jak ma na imię to już nie ten sam serial ;/cryingconfused
    • missboss Re: Czarodziejki "Charmed" 02.07.09, 22:51
      dziś był fajny odcinek.Phoebe i Cole mieli sie pobrać!!!fajne to było smile))ja też
      bardzo lubie Piper
      • ashleyandmiley Re: Czarodziejki "Charmed" 03.07.09, 20:06
        Dzisiejszy odcinek bardzo mi się podobał..
    • Gość: mamusia Re: Czarodziejki "Charmed" IP: *.chello.pl 04.07.09, 18:35
      Ja najbardziej lubie Phebe... chociaż ta nowa siostrzyczka jest oksmile
    • edzia55 Re: Czarodziejki "Charmed" 04.07.09, 23:49
      Ja kocham ten serial ogladam go co sobote a na kompie sciagam se odcniki i juz ogladam
      8 sezon ja tez zawsze najbardziej lubilam Piper big_grin tylko szkoda ze Prue juz nie ma sad
      szczeze mowiac to plakalam na jej smierci uncertain
      • Gość: Dynka Re: Czarodziejki "Charmed" IP: *.radom.vectranet.pl 05.07.09, 18:04
        Ja też uwielbiam ten serfial!!!! i ciesze się bardzo że w wakacje go grają znowu od początku, bo te odcinki zanim prue umarła były lepsze....Bo ona była fajniejsza i silniejsza, ale za to Paige jest ładniejsza;P Jak sie ogląda ten serial to sie myśli, że naprawde MAGIA jest....xD Ale fajnie bo jest i dla starszych i dla mlodych ^^
        100 pkt. na 200 xPwink
        • ashleyandmiley Re: Czarodziejki "Charmed" 07.07.09, 19:23
          O czym był dzisiejszy odcinek bo nie oglądałam??
    • bagietka Re: Czarodziejki "Charmed" 12.07.09, 20:08
      Ja najbardziej lubię Pheobe i Page . Nie wiem czemu ale nigdy jakoś do gusty nie przypadła mi Piper xd We wcześniejszych odcinkach lubiłam Prue . kisstongue_out
    • paulinajonas505 Re: Czarodziejki "Charmed" 13.08.09, 16:29
      Szczerze to oglądałam tylko kiedyś, ale to dość dawno, a teraz już nie oglądam.
    • milka_cyruska13 Re: Czarodziejki "Charmed" 14.08.09, 22:33
      Ja go kocham.! serce
      Ale też najbardzie lubiałam te stare odcinki i Prue..kwiat
      Te teraz też są fajne i oglądam codziennie.... suspicious
    • agusiak01 Re: Czarodziejki "Charmed" 14.08.09, 23:30
      uwielbiam ten serial! oglądałam kiedyś codziennie, ale przestałam bo..nie wiem w smue
      czemu, ale ostatno byłam na wakacjach i tam były tylko trzy kanały i naszczęście polsat
      był w tych trzech i oglądałam, na nowo je polubiłam wink
      • madziia Re: Czarodziejki "Charmed" 15.08.09, 17:06
        kiedy codziennie oglądałam big_grinbig_grin ale teraz sie odcinki powtarzają i oglądam
        zadziej uncertainuncertainuncertain

moje gg 16233094
        - piszcie big_grinbig_grinbig_grin
    • zuaona Re: Czarodziejki "Charmed" 21.08.09, 13:22
      kiedyś oglądałam. jakieś 5 lat temu ;d

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka