Gość: Prue,Piper,Pheobe Re: Czarodziejki "Charmed" IP: *.mielec253.tnp.pl 02.07.09, 11:47 Ja tez kiedys oglądałam, kiedy były te pierwsze odcinki i one byly lepsze bo tworcy mieli lepsze pomysly, i byla Prue... A teraz to sie troche dziwnie tak robi... Ja tez najbardziej lubilam Piper i jej "zamrazanie" ale teraz to juz sama nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BuKa Re: Czarodziejki "Charmed" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.09, 11:52 Fajniejsze były jak była Pru a teraz są do bani Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gil z dupy Re: Czarodziejki "Charmed" IP: 83.1.81.* 02.07.09, 12:28 ja lubie Piper i Paige, Phoebe mnie wkurzała z Colem jak była Ale uyważam, żę za to Phoebe jest najładniejsza, chociaż Piper i Paige też są ładne :sciana: Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kam Re: Czarodziejki "Charmed" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.09, 12:36 Ja uwielbiam ten serial! xD no trochę szkoda, że Prue zmarła....ale ogólnie nadal lubię je oglądac xD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Izusu:D Re: Czarodziejki "Charmed" IP: *.centertel.pl 02.07.09, 12:39 Ja oglądam "Czarodziejki" od pierwszych odcinków i nadal mi sie podobają. Fajnie że w wakacje są powtórki, ale nowe odc. tez glądam. To mój ulubiony serial Odpowiedz Link Zgłoś
queen12 Re: Czarodziejki "Charmed" 02.07.09, 13:01 Ja to uwielbiam! To mój ulubiony serial. Widziałam WSZYSTKIE odcinki Najbardziej lubiłam Cole'a i Chrisa (tego dorosłego, a nie małego) a z dziewczyn to Pheobe, bo ma zawsze najlepsze pomysły :p Odpowiedz Link Zgłoś
kindzia Re: Czarodziejki "Charmed" 02.07.09, 13:09 ja ten serial dalej lubie,ale z prue było lepiej.... ale najbardziej llubie Phoebe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinia Re: Czarodziejki "Charmed" IP: *.chello.pl 02.07.09, 13:17 Ja Uwielbiałam ten serial!! uwielbiam nadal Prue!! Ona jest świetna!! Kiedy umarła przestałam to oglądac, tzn. nie ogladalam czwartego sezonu, tylko tam jakies pojedyncze odcinki, a potem wrocilam do ogladania jak byl piaty, ale to juz nie bylo to samo.... bylam strasznie zadowolona, kiedy wrocily powtorki z sezonu pierwszego, wszystkie nagrywalam, i ja uwielbiam nadal sezon pierwszy!! nie ma lepszego!! ale moja przygoda z Czarodziejkami zeczella sie dwa lata temu, i wlasciwie sie juz skonczyla, ale senyment pozostal. Teraz jakos przestawilam sie na Przyjaciol i Gotowe na wszystko. Choc i tak sadze, ze pierwszy sezon Charmed jest godzien oskara, a Prue jest niezastapiona!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karuś! Re: Czarodziejki "Charmed" IP: *.srv.dobranet.pl 02.07.09, 13:17 Ooo.. Ja uwielbiam ten serial.. kiedyś oglądałam z wielkim zainteresowaniem..teraz też... Ale te nowe odcinki.. trudno sie w nich złapać.. ale nadal będe oglądała... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WELA Re: Czarodziejki "Charmed" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.09, 13:51 Oglądam i uwielbiam ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sweetcore Re: Czarodziejki "Charmed" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.09, 13:56 ja ten serial ogladam od samego początku, kazdy odcinek nie które po dwa razy xdd Najbardziej lubiłam Prue, póki jeszcze żyła, była taka charyzmatynczna i silna i fajnie mrużyła oczy, teraz Piper chyba nowe odcinki też są fajne, choć nie mają tego klimatu co tamte. xd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Czarodziejki "Charmed" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.09, 14:32 ja ten serial oglądam od samego początku, najbardziej podobały mi się odcinki z Prue, ale te odcinki co występował Chris syn Piper i Leo z przyszłości też były fajne!!! Odpowiedz Link Zgłoś
selenka_gomez Re: Czarodziejki "Charmed" 02.07.09, 15:08 Ja też to oglądałam i czasami jeszcze oglądam;]Moją ulubioną czarodziejką jest Piper ale fibi i prue też są fajne;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: love charmed Re: Czarodziejki "Charmed" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.09, 15:24 Chyba nic nie wyrazi tego jak bardzo je lubie, więc powiem tylko jedno:KOCHAM! Odpowiedz Link Zgłoś
inkusiafanka Re: Czarodziejki "Charmed" 02.07.09, 19:13 w końcu ktoś poruszył ten temat myślałam ze tylko ja to ogladam a tu prosze. Kocham ten serial te nowe odcinki są według mnie najlepsze w kazdą sobote ogladam 6 czy 7 serie nie pamietam.najlepsza jest piper i leo i te ich dzieciątka kochane wyatt i chris phoebe i peich tez sa supcio nie przegapilam prawie zadnego odcinka raz koniecznosc.Ale ogólnie kocham uwielbiam i zawsze ogladam. oj koncze bo sie rozpisalam pewnie bledow narobilam sorki pozdrawiam ashleyandmiley jestes super ze tez to lubisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jooo Re: Czarodziejki "Charmed" IP: *.miechow.com / 192.168.12.* 02.07.09, 22:10 Muszę ci powiedzieć że jak byłą prue to uwieelbiałąm ten serialiikk ;* ;* Teraz z tą nową niw pamiętam jak ma na imię to już nie ten sam serial ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
missboss Re: Czarodziejki "Charmed" 02.07.09, 22:51 dziś był fajny odcinek.Phoebe i Cole mieli sie pobrać!!!fajne to było ))ja też bardzo lubie Piper Odpowiedz Link Zgłoś
ashleyandmiley Re: Czarodziejki "Charmed" 03.07.09, 20:06 Dzisiejszy odcinek bardzo mi się podobał.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamusia Re: Czarodziejki "Charmed" IP: *.chello.pl 04.07.09, 18:35 Ja najbardziej lubie Phebe... chociaż ta nowa siostrzyczka jest ok Odpowiedz Link Zgłoś
edzia55 Re: Czarodziejki "Charmed" 04.07.09, 23:49 Ja kocham ten serial ogladam go co sobote a na kompie sciagam se odcniki i juz ogladam 8 sezon ja tez zawsze najbardziej lubilam Piper tylko szkoda ze Prue juz nie ma szczeze mowiac to plakalam na jej smierci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dynka Re: Czarodziejki "Charmed" IP: *.radom.vectranet.pl 05.07.09, 18:04 Ja też uwielbiam ten serfial!!!! i ciesze się bardzo że w wakacje go grają znowu od początku, bo te odcinki zanim prue umarła były lepsze....Bo ona była fajniejsza i silniejsza, ale za to Paige jest ładniejsza;P Jak sie ogląda ten serial to sie myśli, że naprawde MAGIA jest....xD Ale fajnie bo jest i dla starszych i dla mlodych ^^ 100 pkt. na 200 xP Odpowiedz Link Zgłoś
ashleyandmiley Re: Czarodziejki "Charmed" 07.07.09, 19:23 O czym był dzisiejszy odcinek bo nie oglądałam?? Odpowiedz Link Zgłoś
bagietka Re: Czarodziejki "Charmed" 12.07.09, 20:08 Ja najbardziej lubię Pheobe i Page . Nie wiem czemu ale nigdy jakoś do gusty nie przypadła mi Piper xd We wcześniejszych odcinkach lubiłam Prue . Odpowiedz Link Zgłoś
paulinajonas505 Re: Czarodziejki "Charmed" 13.08.09, 16:29 Szczerze to oglądałam tylko kiedyś, ale to dość dawno, a teraz już nie oglądam. Odpowiedz Link Zgłoś
milka_cyruska13 Re: Czarodziejki "Charmed" 14.08.09, 22:33 Ja go kocham.! Ale też najbardzie lubiałam te stare odcinki i Prue.. Te teraz też są fajne i oglądam codziennie.... Odpowiedz Link Zgłoś
agusiak01 Re: Czarodziejki "Charmed" 14.08.09, 23:30 uwielbiam ten serial! oglądałam kiedyś codziennie, ale przestałam bo..nie wiem w smue czemu, ale ostatno byłam na wakacjach i tam były tylko trzy kanały i naszczęście polsat był w tych trzech i oglądałam, na nowo je polubiłam Odpowiedz Link Zgłoś
madziia Re: Czarodziejki "Charmed" 15.08.09, 17:06 kiedy codziennie oglądałam ale teraz sie odcinki powtarzają i oglądam zadziej _________________ moje gg 16233094 - piszcie Odpowiedz Link Zgłoś
zuaona Re: Czarodziejki "Charmed" 21.08.09, 13:22 kiedyś oglądałam. jakieś 5 lat temu ;d Odpowiedz Link Zgłoś