Dodaj do ulubionych

Czarodziejki "Charmed"

25.06.09, 21:42
Lubicie ten serial?? Ja kiedyś codziennie oglądałam ale te nowe odcinki nie
podobają mi się za bardzo (te po tym jak zmarła Prue). Chociaż teraz też lubię
ale wtedy bardziej najbardziej zawsze lubiłam Piper. A wy jaką postać
najbardziej lubicie? Piszcie wszystko o Czarodziejkach przy tym wątku.
Obserwuj wątek
    • Gość: cleo Re: Czarodziejki "Charmed" IP: *.promax.media.pl 26.06.09, 18:28
      Ja też lubie ten serial.Moją ulubioną czarodziejką jest Pipersmile
      • ginny Re: Czarodziejki "Charmed" 26.06.09, 19:03
        Moją ulubioną czarodziejką też była Piper. Kiedyś to był mój ulubiony serial, a
        teraz takie nudne trochę to. Bardzo też lubiłam Prue, szkoda, że zmarłasad
        • ashleyandmiley Re: Czarodziejki "Charmed" 27.06.09, 09:09
          Zgadzam się z Ginny te nowe odcinki są nudne. sad
          • wyobraznia Re: Czarodziejki "Charmed" 27.06.09, 12:10
            o też to lubię .
            najbardziej Piper . = D
            i racja , te odcinki bez
            Prue już nie są takie same jak z nią .
            Już mi się nudzą tez odcinki bez niej. ; ]
            nie mają `tego czegoś` . =D
            • Gość: charmed Re: Czarodziejki "Charmed" IP: *.acn.waw.pl 01.07.09, 22:00
              A kiedy teraz leci ten serial i o której godzinie? Fajny jest i nadal ciekawy. Najlepsza jest
              Piper...po tem Phibi smilesmilesmilesercesmirk
          • Gość: :) Re: Czarodziejki "Charmed" IP: *.icpnet.pl 01.07.09, 22:36
            Ochh kiedyś to oglądałam ten serial cały czas, ale teraz już nie bo serio te
            odcinki są nudne sad
        • mandy_jonas Re: Czarodziejki "Charmed" 01.07.09, 18:03
          Kiedyś miałam obsesję na punkcie tego serialubig_grin Przeszło mi, ale teraz o 9:30
          oglądam na Polsacie powtórki
        • bells94 Czarodziejki 01.07.09, 20:48
          Ja okropnie lubie ten serial nawet teraz, jak troche przynudza ;D Najbardziej lubie
          Phoebe big_grinbig_grin nawet nazwałam jej imieniem mojego pieska tak mi sie spodobalo to imie xD
          chociaz moim zdaniem lepiej wygladala z dluzszymi wlosami ale i tak jest dobrze. Najlepsze,
          moim zdaniem, były odcinki z Colem a jak go rozwaliły to aż sie załamałam i nawet mialam
          jeszcze caly czas nadzieje ze wroci jakos i bedzie z Phoebe no ale serial skonczyli nagrywac
          a tu nic crying no coz jej strata bo jest sliczny (tylko troche stary) xd w kazdym razie i tak go
          uwielbiam big_grin
          • Gość: zaneta Re: Czarodziejki IP: *.cdma.centertel.pl 02.07.09, 10:02
            ja tez najbardziej lubie Phoebe i pieska tez tak nazwalam tylko bardziej po
            polsku i pisze sie Fibi
            • Gość: 123 Re: Czarodziejki IP: 83.2.216.* 04.07.09, 18:41
              smile
              najbardziej lubiłam prue a teraz lubie page.
        • Gość: Jessica;)) Re: Czarodziejki "Charmed" IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 01.07.09, 22:28
          Moją ulubiona to pipersmileJest super
          • Gość: Anita Re: Czarodziejki "Charmed" IP: *.xdsl.centertel.pl 02.07.09, 09:33
            Ja kocham Pheobe (!!!) Cool był fajny, ale teraz też jest dobrze. Choć odcinki z
            Prue były lepsze. Teraz oglądam nowe w soboty o 12:45 i według mnie są trochę
            wymuszone, ale ogólnie w porządku. wink
      • Gość: Charmed Re: Czarodziejki "Charmed" IP: 83.238.139.* 01.07.09, 16:44
        A moją ulubioną postacią jest Phoebe.brawo
      • Gość: miśśśśkamw Re: Czarodziejki "Charmed" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.09, 19:52
        ja najbardziej lubiłam prue, teraz lubie phoebe(fibi)
      • Gość: Dorka :D Re: Czarodziejki "Charmed" IP: *.adsl.inetia.pl 01.07.09, 20:32
        Uwielbiam ten serial oglądam go codziennie na SCI FI CHANNEL,lubię wszystkich
        aktorów big_grinkiss
        • Gość: Niiiki ;] Re: Czarodziejki "Charmed" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.09, 08:58
          Też oglądam na SCI FI CHANNEL ;DDD Najbardziej lubie Phobe. Nie Ma Dla Mnie
          różnicy między Paige a Prue. I tą i tą lubie wink
          • martusia123458 Re: Czarodziejki "Charmed" 02.07.09, 10:17
            Ja czytalam ze Ta aktorka co gra Prue t odeszla z serialu bo sie wciąż klocila z
            alyssa milano(phobe) o to ze alyssa dostaje wiecej kasy
      • Gość: Sylwia Re: Czarodziejki "Charmed" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.09, 20:35
        phoebe najlepsza.
        • Gość: Wiolaa . ;DD\ Re: Czarodziejki "Charmed" IP: *.suwalki.vectranet.pl 04.07.09, 10:55
          hehe . Pheobe to jest
          normalnie crazy . ;** .
      • Gość: Punky Re: Czarodziejki "Charmed" IP: *.piekary.net / 192.168.122.* 01.07.09, 21:02
        Uwielbiam ten serial <3 kiedyś oglądałam go tylko przelotnie, raz na jakis czas, jednak w
        zeszłym roku w wakacje wszystko się zmieniło wink . Uzależniłam się od niego xdd Żałuje
        jedynie, że wątek z Colem tak niefortunnie się zakończył, moim zdaniem był to najlepszy
        okres serialu wink . Moją ulubioną czarodziejką jest Phoebe ;] . Lubią ją za poczucie humoru,
        nawet w obliczu zagrożenia, za miny xdd i za sposob bycia. Bardzo pozytywna postać wink .
        Oczywiście Piper i Paige również są świetne. Prue szczerze mówiąc nie bardzo lubiłam,
        może dlatego, że zamiast życ pełnią życia zajmowała się swoimi siostrami i im matkowała.
        No cóż...taka rola starszej siostry xd
      • ladyy Re: Czarodziejki "Charmed" 01.07.09, 21:35
        jestem jego fanko odkąd zaczął lecieć najbardziej lubię piper pewnie ze względu na to że
        ma najfajniejsze moce smile
      • Gość: Ann Re: Czarodziejki "Charmed" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.09, 22:51
        no jasne ja lubie phoebe smile
      • Gość: Kam Re: Czarodziejki "Charmed" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.09, 12:34
        Ten serial jest super!!! xD
      • k.a.s.i.a. Re: Czarodziejki "Charmed" 02.07.09, 21:23
        Uwielbiam ten serial. Codziennie oglądam te powtórki, kiedy jeszcze jest Cole.
        Te odcinki w soboty też są fajne, ale bardzo tęsknie za Chrisemsad. Tak go
        uwielbiałam. Według mnie Wyatt jest głupi. Niby takie potężne dziecko, a ile z
        nim problemów....
        Nie moge się doczekać kiedy będzie Billie ( nie wiem jak się to pisze, chyba
        takwink )

Ps. Teraz najbardziej lubie Pheobetongue_out
      • ola13152 Charmed - Czarodziejki... 03.07.09, 16:16
        Oglądałam prawie wszystkie odcinki tego serialu i bardzo mi się podoba. Moją
        ulubioną postacią jest Pheobe... Co tydzień w sobotę o 12.45 oglądam nowe
        odcinki, a poza tym codziennie o 9.30 powtórki...smilebig_grin
      • Gość: gość Re: Czarodziejki "Charmed" IP: *.is.net.pl 04.07.09, 14:34
        ni jasne że oglądam smile codziennie wink) i fajnie że sa stare odcinki smile
      • wiki3113 Re: Czarodziejki "Charmed" 14.08.09, 15:53
        uwielbiam ten serial .Fakt lepszy był z pru ale tertaz też jest fajny .A nowy sezon jest
        odjazdowy.Moją ulubionom czarodziejką jest Pchobe.
    • justynaa134 ;)) 27.06.09, 15:57
      ja uwielbiam ten serial, szczególnie ze teraz puszczają go w wakacje
      codziennie. moją ulubioną bohaterką była Prue bo miała super mocekwiat a gdy
      ona zmarła to polubiłam Pipersmile.
      chciałabym sobie ściągnąć te odcinki po polsku tylko nie wiem gdziesad czy
      ktoś może wie skąd można je ściągnąć??
      • ashleyandmiley Re: ;)) 27.06.09, 16:32
        Chyba nie ma gdzie ściągnąć. Szkoda sad. Myślałam, że będzie na youtube ale nie ma.
      • Gość: Prue jest głupia Re: Prue jest głupia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.09, 17:01
        Moją ulubioną czarodziejką jest Pheobesmile.Cieszę się,że nie ma już Prue.Ona była straszne
        głupia!
        • ashleyandmiley Re: Prue jest głupia 28.06.09, 20:01
          O której Czarodziejki lecą w telewizji?
          • ashley1213 Re: Prue jest głupia 01.07.09, 16:42
            O 12.45 w sobote i o 9.30 codziennie tongue_out
          • Gość: BeT Re: Prue jest głupia IP: *.adsl.inetia.pl 01.07.09, 17:57
            9.30 ...
        • rockystar Re: Prue jest głupia 29.06.09, 18:35
          Gość portalu: Prue jest głupia napisał(a):

> Moją ulubioną czarodziejką jest Pheobesmile.Cieszę się,że nie ma już Prue.Ona była
          > straszne
          > głupia!

Też nie lubiłam Prue
          • nikolllaxd Re: Prue jest głupia 01.07.09, 16:39
            to leci na Polsacie o 10.30 ja to oglądam zawsze w wakacje ale tylko kiedy
            pamiętam wtedy te odcinki były lepsze teraz to jest naciągane aby oglądać confused
          • Gość: Charmed Re: Prue jest głupia IP: 83.238.139.* 01.07.09, 16:46
            Prue wcale nie jest głupia!!
            Piper, Phoebe i Prue to najlepsze postacie w CHARMED!!

A najgłupszą jest Paige, która jest podróbką Prue.
        • Gość: aaa Re: Prue jest głupia IP: *.xdsl.centertel.pl 01.07.09, 18:06
          Wszystkie byly fajne, tylko potem pod koniec serialu bohaterki nie miały już
          swojego prywatmego życia tylko walczyły z demonami. Świetny był też Cole , Leo
          oraz mąż Phoebe
      • mariusz4ever Re: ;)) 01.07.09, 20:23
        można ściągnąć na charmed.pl/dload.php
    • justynaa134 ;)) 28.06.09, 22:02
      ashleyandmiley napisał(a):

> O której Czarodziejki lecą w telewizji?

A więc Czarodziejki lecą (oczywiście na wakacjach xd) na Polsacie od
      poniedziałku-piątku o 9:30, a w soboty o 12:45. warto obejrzeć ponieważ teraz
      puszczają 4 serięwink
      • oolluussiiaa96 Re: ;)) 29.06.09, 11:07
        ja tez gdy byla Prue to ogadalam odcinki a teraz zapomialam o tym serialu bo jakos mnie
        nei ciagnie

ale skoro wakacje to moze zaczne ogladac

moja ulubiona czarodziejka to hmmm.... Phoebe
    • muse czarodziejki "Charmed" 29.06.09, 11:21
      O tak , czarodziejki są świetne !
      ze starej serii najbardziej lubiłam Prue. crying
      a z nowej to jakoś Piper.
    • rockystar Re: Czarodziejki "Charmed" 29.06.09, 18:33
      Nowe odcinki oglądam raczej z przyzwyczajenia. Na szczęście teraz powtarzają
      moje ulubione odcinki, w których był Cole.
    • Gość: ja Re: Czarodziejki "Charmed" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.09, 15:42
      czarodziejki to fajny serial smile zawsze go lubiłam oglądać i teraz też oglądam
      może nie co tydzień, ale bardzo go lubię wink
    • rettemich Re: Czarodziejki "Charmed" 01.07.09, 15:48
      hehwink) oglądam, oglądam. ;D a ja wole nowe odcinki. xd najbardziej lubię Phoebe, jest
      śliczna i mądra. ;D a do tego ma super zawód. ;] i ta fryzura co ma teraz w nowych
      odcinkach xd śliczna ;] pozdrawiam wszystkich. kiss a Prue nie lubiłam nigdy, dobrze że
      Peige jest big_grin
      • Gość: Mia Re: Czarodziejki "Charmed" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.09, 15:52
        Ja też lubię Phoebe.. jeste zajebista.. no i miała takiego przystojnego
        męża(Cola- nie wiem jak sie pisze jego imiętongue_out) odkąd wysłały go gdzie pieprz
        rośnie jakoś żadziej ogladam.. ale teraz są powtórkibig_grin więc jest co oglądać.
      • Gość: AsIa I<3charmed Re: Czarodziejki "Charmed" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.09, 15:52
        sercekocham ten serial...serce
        lubiłam Prue...cryale teraz nie mam swojej faworytki...tongue_out
        hhe....wink

PozDro...;*;* kiss
      • Gość: Aniśka Czarodziejki są cool <33 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.09, 18:57
        Ja bardzo lubię Czarodziejki i oglądam je zawsze!Ale naprwadę staram się żadnego nie
        opuścić!Ale zgadzam się, że kiedyś te odcinki były fajniejsze!A teraz jak jest ta głupia
        PEIGE to jest troszkę nudno.Ale cóż,ja i tak je oglądam!Moją ulubioną CZARODZIEJKĄ
        teraz jest Piper... Ale bardzo lubiłam Cole!!! A no i ciągle bardzo lubię Lio;*On jest taki
        słodkikissPozdrowienia dla fanów Czarodziejek, a przy okazji pozdrawiam też wszystkich
        fanów i fanek Jonas Brotherskisskisskissprezentsercesercesmile
    • owch Czarodziejki 01.07.09, 15:54
      Ja najbardziej lubię Piper. Kiedyś oglądłam każdy odcinek ale po śmierci Prue
      nie oglądam za często.crying
    • Gość: Jenny Re: Czarodziejki "Charmed" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.09, 15:55
      jasne. kocham ten serial. Prue byla swietna, ale najbardziej lubie Phoebe.
      i Cole też był świetny.

polecam wam najlepsza strone o Charmed - charmed.pl
      i o aktroce wciellajacej sie w postac Phoebe - Alyssa Milano missmilano.net
      • Gość: Magda Re: Czarodziejki "Charmed" IP: 213.77.117.* 01.07.09, 15:59
        No no jeśli chodzi o moją ulubienice to wygrywa bezkompromisowo Paige- kocham
        jej miny big_grin W ogóle wszytskie trzy czarodziejki są zabawne aa no i oczywiście
        Chris z przyszłości big_grin Nie wiem czemu, ale nigdy jakoś nie lubiłam Prue, jakaś
        taka zbyt poważna.smile
    • Gość: miley266 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~ IP: *.multimo.pl 01.07.09, 15:58
      JA kiedyś baaardzo lubiałam Charmed, miałam nawet o nich blog. Teraz jakoś mi przeszło.confused
    • zuzia_ Re: Czarodziejki "Charmed" 01.07.09, 16:00
      To juz leci tyle lat w TV ale nie narzekam , bardzo fajny serial moja siostra
      cioteczna go uwielbia :]
      • mika292 Re: Czarodziejki "Charmed" 01.07.09, 16:06
        Czarodziej to najlepszy serial na polsacie pomijajac pierwsza milosc i łowców skarbów smilesmile
      • Gość: Mitchie Re: Czarodziejki "Charmed" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.09, 16:06
        Bardzo lubię Charmed^^ Moją ulubioną Czarodziejką jest Piper wink Najmniej lubię
        Prue... Uważam, że Paige jest barwniejszą postacią, ma ciekawe moce i jest
        bardzo zabawna. Odcinki od 4 sezonu są fajniejsze niż te poprzednie, z Prue. A
        Rose McGowan jest moim zdaniem lepszą aktorka niż Shannen Doherty. Pozdrawiam
        fanów serialu kiss* serce
        P.S. Można go ściągnąć na
        peb.pl/seriale/134325-rapidshare-charmed-czarodziejki.html<3
      • Gość: Pataa Re: Czarodziejki "Charmed" IP: 212.87.244.* 01.07.09, 16:07
        hmm ja uwielbiam czarodziejki ;D..jak Prue odeszła to troche byłam rozczarowana
        ;p..ale teraz juz sie do Paige przekonałam xD..a najbardziej lubie Pheobe jest
        taka energiczna i wogole xd..kocham czarodziejki!;* naj serial ^^
        • mika292 Re: Czarodziejki "Charmed" 01.07.09, 16:10
          A, i najbardziej lubię Paige.<br />
          Szkoda tylko, że jet tylko osiem serii
    • lady94 Re: Czarodziejki "Charmed" 01.07.09, 16:13
      Ja bardzo lubię serial czarodziejkismile
      Ale bardzo żałuje ze serialowa Prue już nie gra w tym serialu, bardzo ja
      lubiłam, nawet w pewnym sensie się z nią utożsamiającwink
      no nic mimo to ze ona już nie gra w tym filmie oglądam czarodziejki ale nie tak
      często jak kiedyś, jak włączę i akurat lecą to obejrzę, ale nie czekam na każdy
      odcinek tak jak przedtem tongue_out
    • Gość: Lena Re: Czarodziejki "Charmed" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.09, 16:15
      ja oglądam ten serial, znaczy teraz znowu jak są powtórki na polsacie, ja najbardziej chyba lubie Pheobe... A serial ogólnie jako serial to mi się podoba =)
    • Gość: Panna Tajemnicza Re: Czarodziejki "Charmed" IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 01.07.09, 16:15
      Masz racje fajne były odcinki. Teraz są mniej ciekawe smile hehe ja tam lubie je wszytskie cryingconfused
      • Gość: ashley1213 Re: Czarodziejki "Charmed" IP: 83.238.68.* 01.07.09, 17:48
        Fajne były odcinki jak Cole Grał a później zniknoł to troche mniej ale phoebe bedzie maiła
        jeszcze niezle ciacho jakigoś kupdyna czy coś i sie pobiorą tak samo Peig bedzie miała
        jakiegoś policjanta zapowiada sie super dużo czytam o ich dalszych losach w necie i dużo
        sie dowiedziałam smile
    • Gość: Anonim Re: Czarodziejki "Charmed" IP: *.adsl.inetia.pl 01.07.09, 16:17
      A ja lubie Leo tongue_out
      • ashley1213 Re: Czarodziejki "Charmed" 01.07.09, 17:49
        Ja też tongue_out
    • van_hudgens Re: Czarodziejki "Charmed" 01.07.09, 16:20
      ja też wolałam jak była Prue uncertain ale i tak wstaje specjalnie, żeby obejrzeć
      Charmed big_grin moja ulubiona to Piper, ma najfajniejsze moce :-dcool
      • ashley1213 Re: Czarodziejki "Charmed" 01.07.09, 17:53
        Ja też wstaje tylko nie zawsze budzik mi zadzwoni oglądam te odcinki już którys raz i
        niegdy mi sie nie znudzą choc wkurza mnie teraz jak Phoebe sie dowie ze on jest tym
        źródlem to go nie bedzie chciała uratować a on biedny chcił żeby mu pomogła !!
    • Gość: maarta Re: Czarodziejki "Charmed" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.09, 16:23
      kiedyś codziennie oglądałam czarodziejki ale od kiedy Prue umarła i pojawila sie ta jakas nowa page, której jakoś nie lubie, to przestałam... uncertain Prue była najlepsza big_grin a tak ogóllnie to serjalik fajny i polecam smile wink
    • Gość: Gość Re: Czarodziejki "Charmed" IP: 195.205.202.* 01.07.09, 16:32
      kOcham ten serial bO jest taki magiczne xxD smile big_grin serce
    • Gość: Dance15 Mam i oglądałam wszystkie odcinki... IP: *.toya.net.pl 01.07.09, 16:33
      Mam i oglądałam wszystkie odcinki...fajny serial...ja najbardziej lubiłam Prue
      więc jak umarła to przestałam oglądać ten serial jednak później się do niego
      przekonałam i naprawdę dobry serial...bardzo mi się podobał finał 7 sezonu.big_grin
      Jak szukacie napisów to zapraszam na swojego chomika:
      http://chomikuj.pl/Dance15?inbox=1
      • ashley1213 Re: Mam i oglądałam wszystkie odcinki... 01.07.09, 16:45
        Nie wiedziałam że tyle lubi ten serial i fajnie że kotek poruszył ten temat smile
    • Gość: Czarodziejka Re: Czarodziejki "Charmed" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.09, 16:37
      A ja wrecz przeciwnie niz wiekszosc serial podoba mi sie teraz bardziej niz kiedys i o wiele
      bardziej wole paige niz prue. mimo iz ten serial ogladam od kilku lat to wciaz mie zaskakuje
      kazdy nowy odc. co do ulubionej czarodziejki to chyba paige. a jesli chodzi o pocZatkowe
      odc tego serialu to zdecydowanie pheobe, chyba dlatego ze byla najmlodsza i czasem
      lubila sie wyglubiac a piper i prue myslaly bardziej dorosle. w najnowszych odc
      przekonalam sie tez do piper bo kiedys mniej ja lubilam ;] no i oczywiscie maly wyatt (czy
      jakos tak) jakis on slodki ;* a chrisa wole z przyszlosci ;] o tym serialu bym mogla godz
      gadac ;].
      • ashley1213 Re: Czarodziejki "Charmed" 01.07.09, 17:56
        Ja też on jest super !!
    • ashley1213 Re: Czarodziejki "Charmed" 01.07.09, 16:40
      Ja też bardzo lubie czarodziejki A moją ulubioną postacia od początku jest Piper !!
    • Gość: AnAhI Re: Czarodziejki "Charmed" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.09, 16:41
      Ja to kocham. Fakt lepsze były stare odcinki, ale ja zawsze lubiłam Phoebe. surprised
    • Gość: JAaam Re: Czarodziejki "Charmed" IP: *.chello.pl 01.07.09, 16:45
      też ogladałamsmile lepsze były poprzedniesmile masz racjeesmile ja najbardziej lubie Phoebesmilesmirk
    • tamika Re: Czarodziejki "Charmed" 01.07.09, 16:46
      teraz na Hallmarku lecą odcinki od samego początku ze wszystkimi pierwotnymi
      postaciami big_grinbig_grinbig_grin
      • Gość: haniula Re: Czarodziejki "Charmed" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.09, 16:55
        ja uwielbiam ten serial. zawsze w sobotę oglądam niezaleznie co bym robila zawsze to
        odkładam i idę oglądać (nie oglądałam chyba tylko z 5 odcinków licząc od pierwszego
        odcinka). według mnie najlepsza jest Phoebe, chociaż wszystkie są fajne. podoba mi sie
        Wyatt i Chris. fajny też był Cole i Kyle. ciesze sie ze teraz puszczają powtórki serce
      • ashley1213 Re: Czarodziejki "Charmed" 01.07.09, 17:57
        no od 18-19.00 szkoda bo tylko u siostry moge oglądać a żadko tam o tej godzinie
        jestem smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka