Dodaj do ulubionych

Michael Jackson [*]

26.06.09, 14:25
Michael Jackson... Chyba każdy o nim słyszał... Kochamy jego muzykę... wiecie co sądze
o pudelku.pl? Że on tylko obraża takich ludzi jak Jacko... są tam wątki m.in.:<br />
Jackson nosi damskie ubrania:
www.pudelek.pl/artykul/17974/jackson_nosi_damskie_ubrania/
Michael boi sie duchów:
www.pudelek.pl/artykul/16891/michael_boi_sie_duchow/
Jackson się rozpada? Umiera? GNIJE?:
www.pudelek.pl/artykul/15365/jackson_sie_rozpada_umiera_gnije/
jackson i Pamela na randce:
www.pudelek.pl/artykul/12286/jackson_i_pamela_na_randce/
SZOK! Michael Jackson ma trąd!:
www.pudelek.pl/artykul/11301/szok_michael_jackson_ma_trad/
Michael Jackson sie rozpada!
www.pudelek.pl/artykul/7105/michael_jackson_sie_rozpada/

Pudelku!!! Przystopuj!!! Zapewne teraz żałujesz tego co pisałeś... Ale serio przesadziłeś...

Michael

Cb juz nie ma... A twoja muzyka wciąż żywa... I bd nam przygrywać do końca świata...
Nawet dłużej ; ]

I Love You Michael [*]
Obserwuj wątek
    • blah___rock Re: Michael Jackson [*] 26.06.09, 14:49
      Pudel i tak go nie uszanuje ale nie musiałaś tego wszystkiego przypominac o_O
      • Gość: wdowa po Jacsonie Re: Michael Jackson [*] IP: 94.40.93.* 26.06.09, 15:01
        [*] cryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcrying
      • andziusss Re: Michael Jackson [*] 26.06.09, 15:19
        blah___rock napisał(a):

> Pudel i tak go nie uszanuje ale nie musiałaś tego wszystkiego przypominac o_O
        Chciałam wam pokazać przez jakie poniżanie przechodził...

Nie jest nam, fanom, łatwo...

Po prostu...

znosił te poniżania...

A jeśli jego psychika nie wytrzymała już i przedawkował lekarstwa?
    • Gość: Gość Re: Michael Jackson [*] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.09, 15:33
      Niektóre wypowiedzi pudelka mogą zmieszać człowieka z błotem...
    • miss_pauline Re: Michael Jackson [*] 26.06.09, 15:37
      Zgadzam się z wami, ale cóż zrobimy facet wziął i umarł, wydaje mi się, ze był
      osłabiony po tych licznych operacjach, nastąpiło by to prędzej czy
      pózniej...Zawał to zawał...
      • katsuumi_17 KRÓL POPU. 26.06.09, 16:09
        Do końca nie wiadomo, jak było do końca. Niektórzy sądzą, że miał zawał, a inni, że
        przedawkował leki. Przyczyn może być wiele, miał spapraną psychikę od dziecka.

Bardzo go szkoda. Jestem jego wielką fanką, a jego muzyka jest genialna i będzie wiecznie
        żywa. To, co zrobił dla muzyki jest niesamowite, zapoczątkował nową erę jesli chodzi o
        muzykę, to był przełom. Będę go zawsze pamietać. Drugiego takiego człowieka nie będzie.
        Miał niesamowity styl, głos, miał wszystko, co powinien mieć dobry artysta. Ciągle nie
        mogę uwierzyć, że go już nie ma. sad

Co do Pudelka- zgadzam się. Ale tak już jest, że jak ktoś osiągnie wielki sukces ludzie skaczą
        mu do gardła. A jak przyjdzie co do czego, to wielcy fani. Pudel wszystkich miesza z
        błotem, wiele razy wypowiadałam się tam, że przesadza, że on nigdy nie osiągnie tyle, co
        Michael. Jestem pewna, że wielu ludzie też go wyśmiewało, a teraz im przykro.

Michael, byłeś, jesteś i będziesz królem! Zawsze będziemy o Tobie pamietać! [*]
        • braceface Re: KRÓL POPU. 26.06.09, 17:11
          We will not forget you [*]
          • ewus1 Re: KRÓL POPU. 27.06.09, 14:02
            We will never forget You, Michael. serce

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka