olcia0202 26.06.09, 14:47 nie wiem jak u was, ale w moim mieście to już dzisiaj się dowiedzieliśmy kto się dostał do jakiego liceum. ja jestem bardzo zadowolona, a wy?? piszcie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ardnaskela Re: liceum :) 26.06.09, 18:27 Tak, dzisiaj się dowiedziedziałam. Cieszę się, bo dostałam się do szkoły pierwszego wyboru i na ten profil co chciałam. A Ty na jaki profil? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzka Re: liceum :) IP: 80.54.93.* 30.06.09, 18:58 Też się cieszę, bo dostałam się na humana. Podobno po nim "nie ma przyszłości", ale mam to gdzieś. Chcę robić to, co lubię. A o studiach na razie nie myślę, więc się nie martwię tym Odpowiedz Link Zgłoś
valhalla Re: liceum :) 01.07.09, 00:37 haha, mój wychowawca też zawsze powtarza, że po humanie to nic się nie robi też jestem w humanistycznej Odpowiedz Link Zgłoś
olcia0202 Re: liceum :) 19.07.09, 19:54 no to fajnie xd bo ja tez jestem w humanistycznej xd Odpowiedz Link Zgłoś
anulka Re: liceum :) 19.07.09, 20:26 ja teź sie dostałam do klasy humanistycznej do szkoły pierwszego wyboru Odpowiedz Link Zgłoś
carulqa Re: liceum :) 04.08.09, 20:55 no właśnie liceum mam mały problem. Chodzi o to, że moja podstawówka była połączona z gimnazjum, bo mieszkam w małym mieście, więc klasy zostały te same, ci sami ludzie itd. teraz idę do liceum do innego miasta, gdzie nikogo nie znam. Trochę się boję, bo to moja pierwsza taka zmiana. Wiem, ze większość z Was przeszła taką po podstawówce, więc czy mogłybyście coś poradzić, jak przełamać pierwsze lody czy coś? Odpowiedz Link Zgłoś
mymiracle Re: liceum :) 05.08.09, 19:46 Ja też się dostałam do szkoły pierwszego wyboru ;] Na mat-geo. A jak u Was z językami ? Jakie będziecie miały ? Odpowiedz Link Zgłoś
melagrana Re: liceum :) 06.08.09, 12:15 mogłam wziąśc francuski, łacine albo rosyjski ale na nic by mi sie nie przydały więc wziełam niemiecki choc ani sława nie umiem po niemiecku Odpowiedz Link Zgłoś