Dodaj do ulubionych

Zlot czytelników kotka - starcie drugie.

26.06.09, 21:25
Kontynuacja tego oto wątku.

kotki psotki, jeśli chcecie się spotkać, mamy kilka propozycji.
pierwsza - spotkania zostaną zorganizowane w stolicach województw. 16 zlotów to dużo, fakt. ale tak to przynajmniej mamy w miarę ustalone tereny. jestem za tym, żeby każdy odbywał się w innym terminie.
druga - dzielimy kraj na duże zloty i każdy ma problem. tutaj pojawiło by się 5 miast? poznań, kraków, warszawa, wrocław, trójmiasto. tutaj niektórzy mieliby trochę więcej do pokonania, ale każde miasto z wymienionych jest wojewódzkie, prawda? poza tym zawsze można zrobić sobie wycieczkę, mamy wakacje. ;>
zapomniałam o czymś? xd

i przypominam, że w dalszym ciągu trwa stworzona sonda, pod tym adresem. jednak w obecnych warunkach nie wiem, czy cokolwiek jej wyniki zmienią.

wystarczy wybrać jak się spotykamy, ustalić daty i osoby, które będą sprawować pieczę nad konkretnym rejonem.

UWAGA - czekamy na rozsądne propozycje, nie zaśmiecajce wątku wypisywaniem nazw miast, w których 'nic się nie dzieje', bo nic to nie da. jednocześnie jesteśmy otwarci na nowe pomysły, jeśli coś jeszcze da się wymyślić. ;>
mam nadzieję, że przebiegnie to w miarę sprawnie i przyjemnie.
poooozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • vampirella Re: Zlot czytelników kotka - starcie drugie. 26.06.09, 21:28
      Nareszcie nowy wątek... Tam już się połapać nie dało....

Tu też zostawie swoje gg:
      3158355

A jane_ możesz wstawić link tego wątka tam na tamten stary.?
      • jane_ Re: Zlot czytelników kotka - starcie drugie. 26.06.09, 21:30

wstawiłam, gdy tylko opublikowałam ten.
      • Gość: Trampkomaniaczka Re: Zlot czytelników kotka - starcie drugie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.09, 10:32
        jest ktoś z Nowego Sącza albo okolic???
    • Gość: Bronka.! Re: Zlot czytelników kotka - starcie drugie. IP: *.subscribers.sferia.net 26.06.09, 21:30
      Więc proponuję Warszawę, jako pierwszy zlot.
      Wypali czy nie - będzie sporo osób.
      Uważam, że połowa lipca jest nienajgorszym terminem.
      Na przykład... 18 lipca?
      I to by było gdzieś w centrum, prawda?
      Więc może blisko PKiN?
      • jane_ Re: Zlot czytelników kotka - starcie drugie. 26.06.09, 21:32
        osiemnastego to chyba nawet ja się pojawię ;3
        centrum. dworzec nie, marszałkowska nie, złote tarasy, o złote tarasy. jak powiesz, że przed pałacem, to każdy pójdzie w inną stronę. a w złotych tarasach ustali się miejsce, że przed czymś, i już. a później można iść gdzie się podoba. ;q
        • Gość: Bronka.! Re: Zlot czytelników kotka - starcie drugie. IP: *.subscribers.sferia.net 26.06.09, 21:40
          O. Złote tarasy!
          Na piętrze jest takie puste, wolne, pole...
          Fontanny itp.
          To to by mogło być konkretne miejsce.
          Ok, tyle że na razie jesteśmy we dwie...
      • vampirella Re: Zlot czytelników kotka - starcie drugie. 26.06.09, 21:34
        Zlot w Łodzi niech będzie tak na początku sierpnia...
        We wtorek jade do Łodzi (mieszkam 35km od) to się znajdzie jakieś ciekawe miejsce...
        Najlepsza moim zdaniem będzie manufaktura... jest tam ful sklepów, KFC i takie
        tam inne można sie też jakoś rozerwać i wgl...
        • jane_ Re: Zlot czytelników kotka - starcie drugie. 26.06.09, 21:35
          manufaktura dobre miejsce. w łodzi też mogę być, najlepiej pierwszy weekend sierpnia.
          • vampirella Re: Zlot czytelników kotka - starcie drugie. 26.06.09, 21:38
            może być... JA nie wiem czy będe na 100% ale postaram się przybyć...
            • jane_ Re: Zlot czytelników kotka - starcie drugie. 26.06.09, 21:42
              ja też nie, bo w warszawie raczej wiem, że będę, a tutaj nie jestem do końca pewna, w pierwszy weekend w płocku jest festiwal czyli chyba będę musiała się tamtędy przebijać, ale nie wiem, czy mnie na ten festiwal wpuszczą, wiec... ;q

ja biorę opole. 3/4/5 lipiec.
              • wyobraznia Re: Zlot czytelników kotka - starcie drugie. 26.06.09, 21:44
                ` a jest ktoś z Gdańska ? ; >
                w Łodzi też będę ,
                ale nie wiem kiedy .
              • Gość: Bronka.! Re: Zlot czytelników kotka - starcie drugie. IP: *.subscribers.sferia.net 26.06.09, 21:44
                Mamy.
                18 lipca - Warszawa - Złote tarasy. - Pierwsze piętro - Fontanny.
                Startujemy koło 13 -14?
                1 sierpnia, albo 8 sierpnia - Łódź - Manufaktura ...
                Godzina, pewnie podobna co w wawie...?
                • vampirella Re: Zlot czytelników kotka - starcie drugie. 26.06.09, 21:46
                  No tak o 14 może być...
                  • jane_ Re: Zlot czytelników kotka - starcie drugie. 26.06.09, 21:49
                    18 lipca - Warszawa - Złote tarasy. - Pierwsze piętro - Fontanny.
                    1 sierpnia, albo 8 sierpnia - Łódź - Manufaktura ...
                    3 lub czwarty lipiec - opole. solaris.
                    godziny czternaste. ;p

czekamy na wiecej xd
                    • wyobraznia Re: Zlot czytelników kotka - starcie drugie. 26.06.09, 21:51
                      w Łodzi w manufakturze .?
                      może jakieś szczegóły bardziej gdzie?
                      tam przy kinie , czy gdzieś w środku ? ; >
                      • jane_ Re: Zlot czytelników kotka - starcie drugie. 26.06.09, 21:56
                        kto zna manufakture? xd
                        • wyobraznia Re: Zlot czytelników kotka - starcie drugie. 26.06.09, 21:59
                          no .
                          y . ja znam , ale
                          nie że całą . xd
                          tak kojarze co gdzie jest xd
                          • jane_ Re: Zlot czytelników kotka - starcie drugie. 26.06.09, 22:02
                            to ustalaj miejsce. ;q
                            • zmierzchoomania Re: Zlot czytelników kotka - starcie drugie. 26.06.09, 22:16
                              Widzę, że dyskusje trwają na temat Łodzi. A ja mam pytanie odnośnie innych miejsc. Czy
                              w woj. śląskim będzie zlot? A jak nie to w małopolskim (bo jest tam Kraków i napewno
                              przyszłoby dużo ludzi). indifferent
                              • emciaaa Re: Zlot czytelników kotka - starcie drugie. 26.06.09, 22:17
                                ja mieszkam daleko od kazdego tego miasta ..wiec chyba z mojego pobytu na zlocie
                                ..nici. uncertain
                              • jane_ Re: Zlot czytelników kotka - starcie drugie. 26.06.09, 22:18
                                to zależy tylko i wyłącznie od Was, jak widzisz już kilka dat zostało ustalonych, kto pierwszy rzuci datą i miejscem, ten ma szczęście.
                                kraków proponuję pod koniec sierpnia, czy w środku sierpnia. będę raczej na pewno.
                            • vampirella Re: Zlot czytelników kotka - starcie drugie. 26.06.09, 22:17
                              Może wejście obok kina...? Tam się od Rynku wchodzi...smirk
                            • miqusia Re: Zlot czytelników kotka - starcie drugie. 26.06.09, 22:18
                              Dobra, teraz Kraków .
                              w jakim czasie to może się odbyć ?
                              a gdzie ? proponuję rynek xd
                              albo pod galerią krk. to takie miejsca
                              gdzie spokojnie trafię ; ) ale ja nie wiem .

• jane_ Re: Zlot czytelników kotka - starcie drugie. 26.06.09, 22:19
                                środek sierpnia, wtedy na pewno będę. galeria, rynek, cokolwiek - obojętne, wszędzie trafię xd
                                • zmierzchoomania Re: Zlot czytelników kotka - starcie drugie. 26.06.09, 22:35
                                  Ja proponuję Stary Rynek. Dużo osób się tam przewija i kazdego z innego miasta, kogo
                                  spytało by się gdzie on jest. Wiedział by. To ja proponuję . . . skoro środek sierpnia to
                                  może. . . 15 sierpnia - stary rynek ? jesli chcecie. Jak nie to piszcie swoje propozycje wink
                                • miqusia Re: Zlot czytelników kotka - starcie drugie. 26.06.09, 22:38
                                  ja we wszystkie popularne miejsca ; ]]
                                  15 sierpnia, godzina 14.00
                                  rynek krakowski, gdzieś blisko kościoła
                                  mariackiego bo tam każdy trafi ; d
                                  pasuje ?? ; )
                          • bucikowa Re: Zlot czytelników kotka - starcie drugie. 17.07.09, 18:22
                            Ja znam całą manufakturę bardzo dobrze
                    • cameron_ Re: Zlot czytelników kotka - starcie drugie. 26.06.09, 22:37
                      A co z Gdańskiem?
                      Ja proponuje np. 10 lub 11 Lipca np. w Galerii Bałtyckiej
                      Choć nie mówię, że będę na 100%
                      I mam pytanie co będziemy robić na tych zlotach i czy wiek jest dowolny bo zawsze się nad
                      tym zastanawiambig_grinbig_grinbig_grin
                      • zmierzchoomania Re: Zlot czytelników kotka - starcie drugie. 26.06.09, 22:39
                        Mnie pasuje ten 15 sierpnia w Krakowie. I postarałabym się tam być, choć nie mieszkam za
                        blisko. wink
                        • jane_ Re: Zlot czytelników kotka - starcie drugie. 26.06.09, 22:40
                          ja też się postaram pojawić w krakowie.

wiek jest chyba obojętny.
                          i tamtą częścią polski niech zajmuje się kto inny, kompletnie jej nie znam xd
                        • zmierzchoomania Re: Zlot czytelników kotka - starcie drugie. 26.06.09, 22:41
                          Tylko czy będzie w Krakowie ktoś jeszcze niż tylko ja i miqusia ?
                          • zmierzchoomania Re: Zlot czytelników kotka - starcie drugie. 26.06.09, 22:41
                            Także bedzie nas 3 xd
                            • zmierzchoomania Re: Zlot czytelników kotka - starcie drugie. 26.06.09, 22:43
                              Ja bym się mogła zająść tyle, że nie mieszkam w Krakowie. A jane_ mówiąc zająść to co
                              konkretnie masz na myśli? bo tak szczerze mówiąc to nie znam dokładnego przebiegu
                              akcji z tym zlotem . . .
                              • hermiona13 Re: Zlot czytelników kotka - starcie drugie. 27.06.09, 10:58
                                Jak narazie to można powiedzieć, że nie mam nic po za miastami sad Coraz bardziej mam
                                wątpliwości, czy w ogóle do tego zlotu dojdzie...^^ Na moje oko to jest trochę mało
                                chętnych, żeby to dobrze wyszło...
                                • lolcia66 Re: Zlot czytelników kotka - starcie drugie. 27.06.09, 12:28
                                  Ok to powtórze co tam napisałam tongue_out
                                  'Tarnów !! tongue_out Czy ktoś jest z Tarnowa ?? Jak tak to piszcie na gg
                                  12675987 może
                                  znam smile Szczerzę wątpię, że taki zlot się w ogóle odbędzie. A nie lepiej zrobić
                                  tak, że np. Ten kto jest z Tarnowa albo okolic np. o godz. 14 któregoś dnia na
                                  placu Sobieskiego albo coś w tym stylu. Bo wątpię, że ktoś z poza miasta
                                  przyjedzie specjalnie na zlot fanów kotka.... A wieć jeśli jesteście z Tarnowa
                                  to piszcie na gg może się umówimy big_grin'
                                  • miqusia Re: Zlot czytelników kotka - starcie drugie. 27.06.09, 13:02
                                    zmierzchoomania, ja jestem z Wolbromia ;]
                                    autem do rynku jest z 40 minut a busem pod
                                    galerie z 50+dojście do rynku, 5 min.

może i nas wiele nie będzie ale przynajmniej kocham
                                    zmierzch, to wiesz, będzie temat xDD
                                    a co tam będziemy robić ? może poszukamy jakiejś
                                    budki, kupimy lody i połazimy po rynku, pogadamy
                                    a potem do galerii (ania tj. ja prowadzi big_grin big_grin)
                                    i połazimy po sklepach, dużo nas nie będzie i będzie git . ; )
                                    pasuje ? bo jak nie to czekam na inne propozycje xd
                                    no i jak będzie nas tak mało to przydał by się znak rozpoznawczy xD
                                    będę w białej koszulce z mychą miki x dd

co do skype to można tak zrobić i pogadam z Wawą, Gdańskiem,
                                    Wrocławiem i wszystkimi i będzie fajnie, mój skype: ankuu1997 ; )
                                    • candy.e Re: Zlot czytelników kotka - starcie drugie. 27.06.09, 13:20
                                      jedna osoba plus ja z ns ;p
                                      .pff. ;/
                                      • natalka_xd Re: Zlot czytelników kotka - starcie drugie. 27.06.09, 15:24
                                        hmm a ile osób mogłoby przyjechać do Kielc?
                                        • hermiona13 Re: Zlot czytelników kotka - starcie drugie. 27.06.09, 19:31
                                          Czemu nikt nic nie piszę? sad Może w końcu byśmy coś konkretnie ustalili? big_grin
                                          • miqusia Re: Zlot czytelników kotka - starcie drugie. 27.06.09, 19:55
                                            no przydało by się coś ustalić . : )
                                            ale co ? ja już wcześniej wszystko
                                            szczegółowo napisałam, kto popiera
                                            ten plan z Krk. proszę pisać, kto ma
                                            odmienne zdanie proszę też napisać xd
                                            • Gość: Bronka.! Re: Zlot czytelników kotka - starcie drugie. IP: *.subscribers.sferia.net 27.06.09, 20:56
                                              Już wszystko jest raczej ustalone...

OPOLE
                                              3 lub 4 lipca - solaris.
                                              GDAŃSK
                                              10 lub 11 lipca - galeria bałtycka.
                                              WARSZAWA
                                              18 lipca - złote tarasy.
                                              ŁÓDŹ
                                              1 lub 8 sierpnia - manufaktura.
                                              KRAKÓW
                                              15 sierpnia - stary rynek/przy kościele mariackim.

Wszystkie zloty rozpoczynają się o godzinie 14.
                                              • hermiona13 Re: Zlot czytelników kotka - starcie drugie. 27.06.09, 21:14
                                                Tak, a Poznań ? ;/
                                                • Gość: Bronka.! Re: Zlot czytelników kotka - starcie drugie. IP: *.subscribers.sferia.net 28.06.09, 16:28
                                                  Nie znam Poznania.
                                                  Niech osoby, które pojawią się na poznańskim zlocie coś ustalą.
                                                  wink
                                                  • elisss92 Re: Zlot czytelników kotka - starcie drugie. 02.07.09, 16:32
                                                    Moze gdzies w okolicach Starego Browaru.?
                                                  • hermiona13 Re: Zlot czytelników kotka - starcie drugie. 02.07.09, 16:36
                                                    elisss92 - wiesz, ja wątpie w ogóle, czy do któregoś z tych zlotów dojdzie . ; D no ale jak
                                                    dla mnie to Stary Browar może być jak najbardziej wink
                                                  • elisss92 Re: Zlot czytelników kotka - starcie drugie. 02.07.09, 16:44
                                                    ja tak samo, ale co tam big_grin
                                                  • hermiona13 Re: Zlot czytelników kotka - starcie drugie. 04.07.09, 11:57
                                                    oo dzisiaj już 4 xd był ten zlot czy nie? xD Był ktoś w ogóle? ;;D
                                                  • ashleyandmiley Re: Zlot czytelników kotka - starcie drugie. 09.07.09, 21:07
                                                    Był ktoś już na jakimś zlocie??
                                                  • q. Re: Zlot czytelników kotka - starcie drugie. 09.07.09, 23:56
                                                    może się pojawie w Opolu smile
                                                    jeszcze się zapytam rodziców czy się zgodzą na jazdę pociągiem. ;]
                                                    wstanę wcześnie i się mamy zapytam
                                                    ale wątpię, żeby pozwoliła. ;/
                                                    szkoda, że wpadłam na ten wątek jak prawie dzisiaj jest ten zlot smile
                                                    cóż. będę czekać na następne w okolicach opola.
                                                  • q. Identyfikatory? :D 10.07.09, 00:28
                                                    mogłybyście zrobć sobie z koleżanką takie identyfikatory, czy coś takiego. żeby wiedzieć że to wy. ;p
                                                    albo jakiś znak rozpoznaczy ustalić. ;p
                                                  • zmierzchoomania Re: Identyfikatory? :D 13.07.09, 20:29
                                                    Heii . mam pytanie . . . będzie któś na tym zlocie w Krakowie ? bo ja bym przyjechała, ale
                                                    nie wiem czy ktoś wogóle przyjdzie, a nie chciałabym jechać na marne uncertain A jane_
                                                    Ty będziesz ?

A i mam taki pomysł jak ktoś chce to może sobie przypiąść karteczke do bluzki ze swoim
                                                    nickiem z kotka, choć to może troche tak kapiaście wyglądać, to może sie umówmy, ze
                                                    jak ktoś przyjdzie to niech ma np. związane włosy w kucyk lub niech ma np. przywiązaną
                                                    na biodrach bluze tongue_out
                                                  • gorzka Re: Identyfikatory? :D 17.07.09, 18:38
                                                    Jest ktoś z Wrocłąwia? Jeśli tak to niech napisze na gg 9785391, wtedy wszystko
                                                    omówimy wink
                                                  • miqusia Re: Identyfikatory? :D 14.08.09, 17:41
                                                    Czy będzie ktoś jutro na zlocie w Krakowie?!
                                                    bo ja jadę. niestety, dowiedziałam się, że kilka dziewczyn,
                                                    które miały być nie przyjadą . ; ( a czy właściwie ktoś będzie?
                                                  • miqusia Re: Identyfikatory? :D 14.08.09, 20:47
                                                    odświeżam wątek xdd - czy będzie ktoś jutro na tym zlocie ?
                                                  • demus Re: Identyfikatory? :D 14.08.09, 20:59
                                                    Hej był ktos na zlocie w Warszawie ???????? smile
                                                  • jane_ Re: Identyfikatory? :D 14.08.09, 21:32
                                                    lol w ogóle tak troche nie wyszło z tymi zlotami, te zet en był w opolu, byłam ja i haandy (czy tam handy_, nie wiem, jak ona tu jest. ;q) i koleżanka, to wiecie. ;d

i 4-5 września jakaśtam część kota spotyka się na orange warsaw festival, jakbyco. xd
                                                  • miqusia Re: Identyfikatory? :D 15.08.09, 10:09
                                                    Grrr!
                                                    mqusia jest dwa razy bardziej wkurzona bo jej wypowiedź
                                                    się nie wstawiła, albo jej nie potrafię znaleźć .
                                                    to tak: miało być jakieś 5 osób, jak na nas jest super .
                                                    nie będzie nikogo, ale miqusia z nadzieją czekała na 15 .
                                                    i co ? 15 jest k***a święto !!! sklepy pozamykane, do
                                                    Krakowa nie jadę . i zlotu nie ma, o losie shockuncertainshockangryconfusedscianasadcryshock
                                                    buu. xd
                                                  • sysiek4444 Re: Identyfikatory? :D 15.08.09, 10:55
                                                    Jenyy same najważniejsze miasta ;////
                                                    A Białystok ?? do niego mam 2.30 godzin jazdyy ! A do wawy ??? jeszcze więcej !
                                                    Jak nie bedzie zlotu w Białymstoku to ja ngdzie nie jade !!! Jestem wkurzonaaa ! Że zawsze
                                                    tylko Karaków Łóź i Warszawa ! A co reszta miast sie nie liczy ? Ale ten swiat jest
                                                    po****ny !!!
                                                    Miqusia ! czuje sie tak samo jak ty ! cry
                        • nicola_16 Re: Zlot czytelników kotka - starcie drugie. 26.06.09, 22:44
                          z tych miast co wymieniłyście Kraków mam już najbliżej ale pewnie i tak nie będę mogła
                          jechac bo mam z 2-3 godziny jazdy uncertain szkoda bo chciałabym was bardzo poznać w
                          szczególności tych których
                          TUwymieniłam ale trudno cry
                          • zmierzchoomania Re: Zlot czytelników kotka - starcie drugie. 26.06.09, 22:50
                            ja tak samo jak nicola_16 mam z 2-3 godziny jazdy do Krakowa, ale bardzo chciałabym
                            tam pojechać, bo chciałabym poznać czytelników Kotka. I myślę, że pojechałabym,
                            nawet jesli miałabym jechać pociągiem czy autobusem xd Ja równiez chciałabym poznać
                            szczególnie kilka osób, a w tym . . . nicola_16, mandy_ i miqusia, bo napisała, że popiera
                            Kraków wink
    • jane_ daty. sprawdź kiedy i gdzie. 26.06.09, 22:47
      OPOLE
      3 lub 4 lipca - solaris.
      GDAŃSK
      10 lub 11 lipca - galeria bałtycka.
      WARSZAWA
      18 lipca - złote tarasy.
      ŁÓDŹ
      1 lub 8 sierpnia - manufaktura.
      KRAKÓW
      stary rynek/przy kościele mariackim.

wszystkie od 14.

precyzujmy i dodawajmy. ;q
      • zmierzchoomania Re: daty. sprawdź kiedy i gdzie. 26.06.09, 22:51
        w Krakowie to tak jak była mowa to 15 ?
      • jane_ Re: daty. sprawdź kiedy i gdzie. 26.06.09, 22:51
        wiedziałam, że coś pokręcę.

15 sierpień w krakowie.
        • nicola_16 Re: daty. sprawdź kiedy i gdzie. 26.06.09, 22:53
          zmierzchoomania no ja tez chciałabym cie poznac wink a skąd jesteś???
          • zmierzchoomania Re: daty. sprawdź kiedy i gdzie. 26.06.09, 22:53
            ja z Zawiercia wink
            • zmierzchoomania Re: daty. sprawdź kiedy i gdzie. 26.06.09, 22:53
              nie duża mieścina xd
              • demus Re: daty. sprawdź kiedy i gdzie. 26.06.09, 23:59
                Ja proponuję aby zlot w warszawie odbył się np. w galeri Ursynów lub galeri mokotów
                ewentualnie lesie kabackim (w parku ). Ale jak chcecie..
                • hermiona13 Re: daty. sprawdź kiedy i gdzie. 27.06.09, 09:27
                  A co z Poznaniem?
                  Jest tutaj w ogólektoś chętny z Poznania? tongue_out
                  Ja bym proponowała coś 12/13 lipca ;D
                  Pasuje komuś? big_grin
                  • nicola_16 Re: daty. sprawdź kiedy i gdzie. 27.06.09, 09:57
                    szkoda że nie możemy się wszystkie spotkać w jednym miejscu uncertain
                    • hermiona13 Re: daty. sprawdź kiedy i gdzie. 27.06.09, 10:05
                      Też żałuję sad No ale kto będzie dojeżdzał do jakiegoś miasta 600 km, żeby spotkać się na
                      jednodniowym zlocie? crying
                      • nicola_16 Re: daty. sprawdź kiedy i gdzie. 27.06.09, 10:07
                        no racja uncertain szkoda... a ty hermiona zskąd jesteś???
                        • hermiona13 Re: daty. sprawdź kiedy i gdzie. 27.06.09, 10:12
                          Ja mam jakieś 50 km do Poznania, więc tylko tam mi pasuję smile Bo do Warszawy około
                          500 do Krakowa mniej więcej tyle samocrying
                          • wyobraznia ; dd 27.06.09, 10:20
                            ja z Gdańska .
                            ale do galeri to mi się
                            nie bd chciało jechać .
                            bliżej mam do medisona . xd
                            to ja mam pomysł co do wszystkich
                            zamiast się spotykać ..
                            to pogadajmy razem przez
                            skypa
                            bo jeśli nawet , to
                            i tak nie wyjdzie nic z
                            tego `zlotu kotka` ; p
                            przynajmniej ja tak sądzę .. ; ]
                            • hermiona13 Re: ; dd 27.06.09, 10:26
                              Czemu ma nic nie wyjść?
                              Jeśli tylko będą chętni i ustalimy jakieś konkretne szczególy,
                              to myślę, że wyjdzie ;D
                              • nicola_16 Re: ; dd 27.06.09, 10:31
                                hermiona13 to ty masz strasznie daleko do krk a szkoda, myslę że może coś wyjść z tych
                                zlotów wink
                                • Gość: Trampkomaniaczka ;)))))))))))))))))))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.09, 10:38
                                  jest ktoś z nowego sącza albo okolic???
                                  • wyobraznia Re: ;)))))))))))))))))))))))))) 27.06.09, 11:11
                                    no dobra ..
                                    jeśli nawet cos wyjdzie .
                                    to o czym będziecie gadać ?
                                    pytam tak z ciekawości . = D
                                    . a i w Łodzi może być.
                                    w manufakturze, przy kinie
                                    albo najlepiej niech każdy biegnie
                                    za ciuchcią (jak jeszcze jeździ ) xd
                                    wtedy każdy bd wiedział
                                    kto jest xd buhaha xd
                  • denessa Re: daty. sprawdź kiedy i gdzie. 27.06.09, 14:46
                    > A co z Poznaniem?
                    > Jest tutaj w ogólektoś chętny z Poznania? tongue_out
                    > Ja bym proponowała coś 12/13 lipca ;D
                    > Pasuje komuś? big_grin

MI !!!! . x- DDDD
                    ja też chce poznań . : pp
    • miqusia Re: Zlot czytelników kotka - starcie drugie. 27.06.09, 19:37
      hermiona, no wypadałoby coś ustalić
      ale co? ja już wszystko napisałam . ; )
      • lauren. Re: Zlot czytelników kotka - starcie drugie. 27.06.09, 19:58
        ee, a może ktoś chce do Poznania,
        czy będę sama.? xd
        pisaać ;p
        • rosalie. Re: Zlot czytelników kotka - starcie drugie. 27.06.09, 20:29
          lauren. napisał(a):

> ee, a może ktoś chce do Poznania,
          > czy będę sama.? xd
          > pisaać ;p

.nie zamartwiaj sie, kobieto xd
          ja będę w Poznaniu ;]
          nie mam tak bardzo dalekoo ;p
          xD
    • miss_pauline Zlot czytelników kotka - starcie drugie. 27.06.09, 20:03
      A województwo śląskie nie ma reprezentacji, ale dobra postaram się być w tym
      Krakowie moja rodzina tam mieszka więc OKI, a co myślicie o Częstochowie???
    • miss_pauline Re: Zlot czytelników kotka - starcie drugie. 27.06.09, 20:09
      Ja jestem za Krakowem
    • miss_pauline Re: Zlot czytelników kotka - starcie drugie. 27.06.09, 20:11
      a nie mogło by być tak koło 16 00 w Karkowie?
      • miss_pauline Re: Zlot czytelników kotka - starcie drugie. 27.06.09, 20:12
        *Krakowie, szkoda, że nie ma takiego miejsca gdzie spotkałybyśmy się wszystkie sad
        • lauren. Re: Zlot czytelników kotka - starcie drugie. 27.06.09, 20:34
          rosalie.-
          no to zajebiście xd
          jupiii, nie będę sama =D
          a w jakież to miejscowości
          pani mieszkaa,
          że tak blisko do Poznania.? xD
          • rosalie. Re: Zlot czytelników kotka - starcie drugie. 27.06.09, 20:38
            a mieszkam w Szczecinkuu,
            szanowna pani, lauren. xd
            Jakąś godzinę drogi, nie zbyt daleko,
            nieprawdaż.? xd
            A ty.?? ;D
            • lauren. Re: Zlot czytelników kotka - starcie drugie. 27.06.09, 20:40
              och, zajebiście się składa xd
              ja mieszkam w Poznaniu,
              mam nadzieję, że się spotkamy ;*
              ale mam jedno pytankooo,
              .ile masz latek.?? xd
              • rosalie. Re: Zlot czytelników kotka - starcie drugie. 27.06.09, 20:43
                mam 13, a ty.? xd
                podaj mi od razu swoje
                gy-gy, to se dalej
                pogadamyy. ;D
                • lauren. Re: Zlot czytelników kotka - starcie drugie. 27.06.09, 20:48
                  o.O, świetnie shock
                  .teeż mam 13 ;p
                  oto moje 'gy-gy':
                  10958463
                  i napisz, żeś z kotka xDee
                  tylko niech szanowna pani
                  się pośpieszy, bo zaraz
                  musze spakować walizyy,
                  wyjazd do babci xd
    • miss_pauline Zlot czytelników kotka - starcie drugie. 28.06.09, 16:18
      Dziewczyny, a może ustaliłybyśmy coś konkretnie,bo te terminy zlotów zbliżają
      się wielkimi krokami. Co do tego zlotu w Krakowie 15 sierpnia, czy mógłby on
      być koło godziny 15 ??
      Kto będzie na zlocie w Krakowie?
      • miqusia Re: Zlot czytelników kotka - starcie drugie. 30.06.09, 14:40
        miss_pauline, ja będę ; ]
        o 14.00, tak było ustalone, że
        wszędzie się zaczynają ale jak ci
        nie pasuje to możemy w Krk. zmienić . ; d
        spotykamy się pod kościołem Mariackim .
        i poprawka, koszulka ma królika Baksa ; x
        ja już dokładnie wszystko napisałam kiedyś .
    • kotek.pl zlot 30.06.09, 14:09
      Kotek bardzo się cieszy, że jego czytelniczki są takie przedsiębiorcze i
      wszystko same zorganizowały smile

Kotek niestety nie jest w stanie zorganizować jakiś fajnych rzeczy w tak
      krótkim czasie, ale niech główni organizatorzy zlotów wyślą swoje dane na
      adres kotek.pl@g.pl - Kotek wyśle Wam naklejki (chociaż tyle może zrobić)

jesteście wielkie!
      • miqusia Re: zlot 30.06.09, 14:36
        o, kotek ; ) miło .
        my sobie radzimy, a jak xd
      • miqusia Re: zlot ;] 30.06.09, 14:37
        o, kotek ; ) miło .
        my sobie radzimy, a jak xd
    • jane_ Opole. 02.07.09, 15:36
      Oficjalnie przenosi się zlot w Opolu na 10 lipca. Miejsce i godzina bez zmian - 14:00, spotykamy się w solarisie, powiedzmy, pod coffeeheaven. ;q
      data może ulec zmianie.

Jane zaprasza. ;f
    • nikt. Zlot. :) 03.07.09, 09:08
      Ehh, szkoda, że w Gdańsku ten zlot ma się odbyć dopiero 10 czy tam 11. ja będe tam jutro, a nie za tydzień, a w Bydgoszczy, Toruniu takowego zlotu nie ma. no to dzieki, nie spotkamy się.
      • jane_ Re: Zlot. :) 03.07.09, 09:24
        to jeżeli jest ktoś chętny z tych miast, ustal datę i tyle, zlot jest.
        było powiedziane, że miejsca i daty zależą od Was.
    • misia12 pierwszy pomysł leprzy 04.07.09, 08:54
      najlepiej zrobić w każdym woj. ja mam troszke daleko do wawy i rodzice mi nie pozwolą sad
    • jane_ Opole. 09.07.09, 20:56
      JUTRO o godzinie 14 w centrum handlowym SOLARIS odbędzie się zlot w Opolu ;q
      nie wiem, czy ktoś przyjdzie, w każdym razie wypatrywać mnie <hahaha> i koleżanki. wskazówka - jane wygląda jak tu.
      będą oficjalne naklejki kotka i wiele fajnych rzeczy.
      zaaapraszam. ;3
      • jane_ Re: Opole. 10.07.09, 10:23
        do q: jak by co, to będzie nas trzy. obłożymy się naklejkami kotka. xd
        jak dotrzesz do solarisa, to szukaj nas eeee. hm. kurde tam nie ma żadnego rozpoznawalnego miejsca. koło coffeeheaven. xd
    • q. RE: Opole 10.07.09, 10:49
      Eh, nie ma szans że tam dotre ;/ nawet z mam, która pojechała do pracy nie zdążyłam pogadać.
      cóż. innym razem bede mam nadzieje, że nie przyjdziecie na marne ; )
      • jane_ Re: RE: Opole 10.07.09, 10:58
        łe, same się najwyżej sobą zaopiekujemy xd
        szkoda. ;d
        • q. Re: Opole 10.07.09, 11:06
          ehe szkoda, ale daj znać później czy ktoś przyszedł xd
          • q. Re: Opole 13.07.09, 19:47
            przyszedł ktoś tam w ogóle? ;p
            • zmierzchoomania Re: Opole 13.07.09, 20:30
              Heii . mam pytanie . . . będzie któś na tym zlocie w Krakowie ? bo ja bym przyjechała, ale
              nie wiem czy ktoś wogóle przyjdzie, a nie chciałabym jechać na marne uncertain A jane_
              Ty będziesz ?

A i mam taki pomysł jak ktoś chce to może sobie przypiąść karteczke do bluzki ze swoim
              nickiem z kotka, choć to może troche tak kapiaście wyglądać, to może sie umówmy, ze
              jak ktoś przyjdzie to niech ma np. związane włosy w kucyk lub niech ma np. przywiązaną
              na biodrach bluze tongue_out
              • jane_ Re: Opole 13.07.09, 20:49
                nie wiem czy będę w krk, bo trochę mi się rozjechały plany. ;q
    • bronka Warszawa! xD 17.07.09, 18:12
      Jutro zlot w Wawie.
      Będzie ktoś?
      Ja na 100% xD
    • gorzka ;D 17.07.09, 18:35
      Mam takie pytanko czy jest ktoś z Wrocławia. Jeśli tak to niech napisze na gg.9785391, to
      wtegy coś ustalimy wink
    • bronka Warszawa ;] 17.07.09, 19:05
      Jutro WAWA!
      Będzie ktoś?
      xD
    • miqusia zlot . 17.07.09, 20:56
      zmierzchoomaniaa . kurde, nie wiem czy będę .
      miałam być, ale nie wiem czy będę wtedy w Polsce
      bo mi sie plany przeniosły, ale napisze jeszcze : D
      postaram się, no i jeszcze muse ma być bo ja znam
      to wiem . . . xd
      • zmierzchoomania Re: zlot . 17.07.09, 21:24
        A miqusia mogłabyś mi podać swoje GG ? jak nie, a masz ochote to napisz na
        10142437 wink To byśmy pogadały i coś ustaliły, bo z tego co tu widziałam to ma być
        jeszcze miss_pauline (jak źle napisałam nick to sorki wink, a to Ty miqusia jesteś
        głównym organizatorem ? bo jak tak to kotek mówił żeby przesłać mu dane to przyśle
        jakies naklejki czy coś. a jak mu nie podasz to napisz to ja mu podam ;ppp Ale napisz mi
        na GG . Pozdrawiam i zapraszam do KRAKOWA kiss
    • miqusia ;/ 15.08.09, 09:53
      Grr. miqusia ma mega mega mega wnerw !
      po pierwsze - na zlocie w Krakowie miało być jakieś 5 osób,
      jak na nas, sukces
      po drugie - nie będzie ich, będę tylko ja . znaczy prawdopodobnie tylko
      ja bo tylko ja to potwierdzam
      po trzecie - dziś jakieś tam święto i sklepy są pozamykane więc do Krakowa
      nie jadę, bo nie ma po co !

wniosek z tego taki, że zlot, na który czekałam miesiąc nie odbędzie się ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka