myszka1 29.06.09, 09:39 Są wakacje wiele osób za pewne spędzi ich większość w domu pytanie jak można spędzić wakacje w domu i się nie nudzić (oczywiście w grę wchodzą wypady z domu na najbliższą okolice) Mieszkam na wsi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marcin Re: Wakacje! IP: 80.51.73.* 29.06.09, 10:33 O pierwszym tutaj jestem chlopakiem ale mozna spedzic poprzez chodzenie na plaze na basen itp albo wchodzic na jakis czat zapraszam na moj www.flash- chat.pl/chat.php?chatID=65454332 Odpowiedz Link Zgłoś
muse Re: Wakacje! 29.06.09, 10:43 ale ci dobrze ! też bym chciała mieszkać na wsi. xD ale mieszkam w mieście. no cóż. na wsi można porobić dożo fajnych rzeczy. xD zabawa w chowanego z całą wsią. xD itd. ;p Odpowiedz Link Zgłoś
myszka1 Re: Wakacje! 29.06.09, 11:14 Ty mi zazdrościsz muse a ja tobie Oczywiście cieszę sie ze mieszkam na wsi jest to takie małe miasteczko jednak pozostaje wsią bardo jest tu miło w w ogóle lecz w mieście można wyjsć do kina na basen itp. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
justynaa134 Re: Wakacje! 29.06.09, 11:17 ja mieszkam w małym miasteczku i tez nie mam co porabiać, choć na wsi jest wiele rzeczy które można porobić np. w chowanego, łapanego spanie w namiocie z kumpelami, lub pływac gdzieś w jakiejś rzeczce(o ile macie tam rzeke) więc widzisz macie dużo fajnych zabaw Odpowiedz Link Zgłoś
myszka1 Re: Wakacje! 29.06.09, 15:41 Bez obrazy ale mam 15 lat i nie za bardzo bedę się bawić w łapanego itp. chodzi mi raczej o cos w stylu piknik, jakieś ciekawe spoty (nie drogie) itp. Ale mimo wszystko bardzo dziekuję za propozycje Proszę również abyście wy mówiły co porabiacie... Z góry dziękuję! Odpowiedz Link Zgłoś