Gość: lol IP: *.acn.waw.pl 29.06.09, 13:11 Ktoś słucha? Ja ubóstwiam ten zespół!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
avvvril Marilyn Manson 12.08.09, 20:05 Ja ich kocham. Marilyn jest absolutnie wyjątkowy xD Odpowiedz Link Zgłoś
ta_dam Gość jest genial 12.07.10, 20:08 Szczególnie kawałek The Beautiful People trafił prosto do serca Ma mądre teksty. A to że wokalista jest skandalistą to nawet spoko. ))) Metal, siostry ! Odpowiedz Link Zgłoś
slodziutkafanka Re: Marilyn Manson 16.08.09, 14:59 Ja oczywiście słucham. Jest boski. Brak mi słów normalnie^^ Odpowiedz Link Zgłoś
souljagirl Oczywiście ! 26.01.10, 19:33 Ja go wręcz kocham ;D Tzn. jego twórczość Odpowiedz Link Zgłoś
paurii Re: Marilyn Manson 16.08.09, 22:48 hmm. musiałabym się zastanowić...nie lubię. nie chcę tu nikogo obrażać, ale moim zdaniem wybił się swoim antysocjalizmem "och, patrzcie na mnie! jestem antychrystem!!11! oneone111!", only. ale to moje zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
an3ciaa Re: Marilyn Manson 27.08.09, 23:19 a fee!!!!!!!!!111 kto sluha tego szatana jest GÓPI!!!!!!!!! wiesniaki tego sie nie sluha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111 ON JEST BRZYTKI NIE TO CO MUJ BOY NICK!!!!!!!1111 Odpowiedz Link Zgłoś
natalka_xd Re: Marilyn Manson 27.08.09, 23:23 osobiście znam tylko kilka piosenek, ale podobają mi się, musze przesłuchać więcej ;d We're from America jest fajne ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
colaxdd an3ciaa 26.01.10, 17:16 Po pierwsze naucz się ortografii, a potem komentuj. Po drugie jak się nie znasz nie komentuj. Po trzecie dziecko na nikim wrażenia nie zrobisz. Co do tematu, nie znam zbytnio jego piosenek, ale muszę posłuchać Odpowiedz Link Zgłoś
kurczak569 Re: an3ciaa 26.01.10, 17:48 colaxdd napisał(a): > Po pierwsze naucz się ortografii, a potem komentuj. > Po drugie jak się nie znasz nie komentuj. > Po trzecie dziecko na nikim wrażenia nie zrobisz. > popieram a twoje pisanie z ciągłym caps lockiem świadczy tylko o tobie i twoim (niestosownym jak widać) wieku 13 lat a Marylina Mansona uwielbiam ;] Odpowiedz Link Zgłoś
heavy_metal Re: Marilyn Manson 10.06.10, 17:15 Ile ty masz lat?! Naucz sie pisac ,a potem krytykuj... no sorry kurde ale taka prawda, a co do tematu to okazyjnie słucham i nie widze w nim żadnego szatana... Odpowiedz Link Zgłoś
mansonova Re: Marilyn Manson 19.10.10, 20:19 an3ciaa napisał(a): > a fee!!!!!!!!!111 kto sluha tego szatana jest GÓPI!!!!!!!!! wiesniaki tego sie > nie sluha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111 ON JEST BRZYTKI NIE TO CO MUJ BO > Y > NICK!!!!!!!1111 a ktoś przypie...ł ci kiedyś w dupę z glana ?! Widać NIE a więc powiem tak : 1. Nie znasz się na muzyce to weź dziecko nie komentuj . 2. Mhhm... A może tak zacząć obrażać twoją hanne posrane ?! ( a ja mam dość bogate słownictwo dziecko) 3.Wieśniak to ty jesteś ! i to taki jeden wielki . Marilyn Manson ma więcej fanów niż majli srajli bo dłużej robi w muzyce ... 4.Naucz się poprawnej ortografii 5. TEGO SIĘ SŁUCHA !!! I tyle mam do powiedzenia pusta 13-latko ... Odpowiedz Link Zgłoś
pinky7 Re: Marilyn Manson 30.08.09, 16:12 lubie ten zespół, ma fajną muzę, <przystojniaki hehe> <zarcik> Odpowiedz Link Zgłoś
an3ciaa Re: Marilyn Manson 30.08.09, 17:36 A BLEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!! FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUJJJJJ!!!!!!!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
qq Re: Marilyn Manson 16.10.09, 22:20 an3ciaa ile masz lat? 4, 5? chociaż twój poziom emocjonalny jest niższy. więc zamknij dupę. mój ulubiony zespół. ulubione płytki to "antichrist superstar" i "holy wood". Odpowiedz Link Zgłoś
koralowa Re: Marilyn Manson 26.01.10, 17:22 `.Czasami jak coś mnie najdzie to posłucham ;]]. Odpowiedz Link Zgłoś
vanell. Re: Marilyn Manson 26.01.10, 20:31 jak dla mnie jest on spoko. ale nie jestem jakąś wielką fanką. Odpowiedz Link Zgłoś
brian_molko_fan Re: Marilyn Manson 26.01.10, 17:33 an3ciaa napisał(a): > A BLEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!! > FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUJJJJJ!!!!!!!!!!!!!!!1 Ogarnij twarz. Odpowiedz Link Zgłoś
ne.gra Re: Marilyn Manson 27.01.10, 23:26 Niech się dziecko cieszy, że coś napisało. poza tym, brian_molko_fan, masz jeden z najzajebistszych nicków <3 (przynajmniej wzbudza we mnie emocje!) Odpowiedz Link Zgłoś
neverenough Re: Marilyn Manson 12.05.10, 21:56 brian_molko_fan napisał(a): > an3ciaa napisał(a): > > > A BLEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!! > > FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUJJJJJ!!!!!!!!!!!!!!!1 > > Ogarnij twarz. ona nie ma tfaszy. c; Odpowiedz Link Zgłoś
avvvril Re: Marilyn Manson 30.01.10, 10:51 pinky7 napisał(a): > lubie ten zespół, ma fajną muzę, <przystojniaki hehe> <zarcik>: > cool: Dlaczego miałby to niby być żart? Są ludzie, którzy uważają Mansona i innych członków jego zespołu za przystojniaków. Mnie osobiście urzeka aura i teatralność jego wypowiedzi, tekstów i występów. Odpowiedz Link Zgłoś
karolinek Re: Marilyn Manson 26.01.10, 17:19 po pierwsze , to nie zespół tylko solista . a po drugie , to nawet spoko . ; * Odpowiedz Link Zgłoś
amydenlee Re: Marilyn Manson 26.01.10, 18:23 Karolinek,to zespół. Taak,jest to zespół,który bardzo lubię nie ,no co za wykład dałamxD są świetni! Ja lubię ,,This is Halloween '' a wy? Odpowiedz Link Zgłoś
zp.my Klik 26.01.10, 18:33 Nie słucham ludzi , ktorzy jedzą kurczaki na scenie Ale tak szczerze to nie słuchałam więc moje zdanie nie jest za wazne byś moze jest ok . A co do tej an3ci czy jakoś tak . Idz lepiej do szkoły na jakąś dodadkową ortografię . Wogóle gadasz o jakims Nicku , a mimo ze Mansona tez nie znam to on ejst gwiazdą i porównac go do Nicka to kpina . Dziękuje za uwagę x DD Odpowiedz Link Zgłoś
bellacullenx moje zdanie. 26.01.10, 18:43 Marlin Manson jest honorowym kapłanem Kościoła Szatana, największej organizacji satanistycznej na świecie. Tworzy muzykę satanistyczną. Nie lubię go. Jego muzyka jest jak DLA MNIE beznadziejna i nic mądrego do życia nie wnosi. A więc jestem na nie. pozdrawiam ;* Odpowiedz Link Zgłoś
ne.gra Re: moje zdanie. 27.01.10, 23:23 Po 1.: Jestem wierzącą głęboko, praktykującą i kochającą moją wiarę Chrześcijanką i uwielbiam, cholernie uwielbiam Mansona (i to nie zespół ^^), jego teksty, muzykę, a szczególnie głos. Po 2.: przeczytaj co to jest Satanizm Laweyański, to pogadamy (satanizm, który wyznaje Kościół Szatana). Bez jakiegoś głębokiego uświadamiania, ale to filozofia wolności myśli i słowa, która obrała sobie Szatana za coś w stylu 'symbolu' - właśnie wolności życia, nie wszelkiego zła. I wiem co mówię - dużo znam satanistów laweyańskich i dużo o tym czytałam Odpowiedz Link Zgłoś
avvvril Re: moje zdanie. 30.01.10, 10:54 ne.gra napisał(a): > Po 1.: Jestem wierzącą głęboko, praktykującą i kochającą moją wiarę Chrześcijan > ką i uwielbiam, cholernie uwielbiam Mansona (i to nie zespół ^^), jego teksty, > muzykę, a szczególnie głos. > Po 2.: przeczytaj co to jest Satanizm Laweyański, to pogadamy (satanizm, który > wyznaje Kościół Szatana). Bez jakiegoś głębokiego uświadamiania, ale to filozof > ia wolności myśli i słowa, która obrała sobie Szatana za coś w stylu 'symbolu' > - właśnie wolności życia, nie wszelkiego zła. I wiem co mówię - dużo znam satan > istów laweyańskich i dużo o tym czytałam Zgadzam się. O tym rodzaju Satanizmu czytałam bardzo sporo. Uwierz mi Marilyn Manson to zespół. Na Wikipedii wpisując MM masz dwie opcje do wyboru - człowiek, zespół. A pana Mansona opisuje się jako "frontmana kontrowersyjnej amerykańskiej grupy Marilyn Manson". Odpowiedz Link Zgłoś
gucik13 moje zdanie. 14.05.10, 19:59 bellacullenx napisał(a): > Marlin Manson jest honorowym kapłanem Kościoła Szatana, największej organizacj > i > satanistycznej na świecie. Tworzy muzykę satanistyczną. > Nie lubię go. Jego muzyka jest jak DLA MNIE beznadziejna i nic mądrego do życia > nie > wnosi. A więc jestem na nie. > > pozdrawiam ;* tak , dokładnie to samo o nim myślę . Odpowiedz Link Zgłoś
cucumberzz aaaaaaaaaa ! 26.01.10, 18:49 czy ja to słucham ? ja toooo obsesyjnie słucham ! kocham go !!!!!!! i może pomyślicie, że jestem dziwna, ale uważam że. marilyn m. jest ładny XD Odpowiedz Link Zgłoś
alex_twilight Re: Marilyn Manson 26.01.10, 20:26 Wee. On mógłby w nocy straszyć ;p Odpowiedz Link Zgłoś
soshy Re: Marilyn Manson 26.01.10, 20:41 Znam dwie piosenki : Tainted Love, You Spin Me Right Round. Uwielbiam je i mogłabym ich słuchać cały czas ;D A co do tego, że wielbi szatana czy coś tam, to niech sobie wielbi co chce xD Może nawet dodę. Może znacie jeszcze jakieś fajne piosenki? Chętnie posłucham Odpowiedz Link Zgłoś
horrorshow Re: Marilyn Manson 27.01.10, 23:12 mnie od trzech dni wzięło na `sweet dreams`, a co dalej ? zobaczymy ; ] Odpowiedz Link Zgłoś
mileycyrus23 Re: Marilyn Manson 28.01.10, 09:07 Moja siostra go uwielbia! Lubie jedna piosenkę Odpowiedz Link Zgłoś
choppy_bunny Re: Marilyn Manson 28.01.10, 16:41 Niektóre piosenki ma fajne, nawet go lubię ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
lisaxx Re: Marilyn Manson 28.01.10, 16:47 nie slucham takiej muzyki a juz sam widok tego typa mnie przeraza .. -.- Odpowiedz Link Zgłoś
pandorra2054 Re: Marilyn Manson 28.01.10, 16:46 Gość portalu: lol napisał(a): > Ktoś słucha? Ja ubóstwiam ten zespół!!! Odpowiedz Link Zgłoś
justyna. Re: Marilyn Manson 28.01.10, 16:51 ` ten człowiek z domu nie powinnien wychodzić ... o zgrozo! Odpowiedz Link Zgłoś
little Re: Marilyn Manson 30.01.10, 11:07 Ja słucham, ale nie należy do moich ulubionych zespołów. Odpowiedz Link Zgłoś
greenday15 Re: Marilyn Manson 30.01.10, 22:23 No więc. Jeśli chodzi o muzykę, jest ona w moim kanonie lubianych, ale nie słuchanych do znudzenia. To znaczy, że mam taką listę zespołów, które bardzo lubię, ale słucham rzadko, najczęściej znam od kilku, do kilkunastu piosnek, których tytułów nawet nie próbuję zapamiętać. No. I z Mansonem jest tak samo. Mam nawet płytę w domu, od koleżanki przegrałam, ale słucham stosunkowo rzadko. Jeśli chodzi o Mansona jako człowieka, ogromnie go szanuję. Ma charyzmę, jakiej brakuje około 90% społeczeństwa. I jest geniuszem ekstrawagancji. Mistrz. Odpowiedz Link Zgłoś
meerc marilyn 12.05.10, 22:05 słucham czasem this is the new shit . fragment z babble babble ,bitch bitch - uwielbiam . <3 Odpowiedz Link Zgłoś
vhyf_ Re: Marilyn Manson 14.05.10, 18:36 znam tylką jedną piosenkę którą nawet lubie . c: a tak , to nie słucham. Odpowiedz Link Zgłoś
negative Re: Marilyn Manson 14.05.10, 18:43 Może samego Marilynem nie kocham, ale jego twórczość pewnością Odpowiedz Link Zgłoś
colaxdd Marilyn Manson 14.05.10, 19:53 Zmieniam moją wypowiedź: bardzo lubię jego piosenki. Odpowiedz Link Zgłoś