Gość: asia . IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.09, 16:34 chciałam sie dowiedzieć czy macie twittera ? ps. znacie link do twittera miley cyrus . lub innych gwiazd ? z góry dziękuje .. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
independent_ Re: macie twittera ? 03.07.09, 16:43 nie mam. mój angielski leży i kwiczy. a od szukania twitterow innych osob pomaga ciocia google. Odpowiedz Link Zgłoś
cocomaroko Re: macie twittera ? 03.07.09, 16:43 ja mam twittera . ;DD miley cyrus - twitter.com/mileycyrus demi lovato - twitter.com/ddlovato selena gomez - twitter.com/selenagomez taylorswift - twitter.com/taylorswift13 itd. inne znane osoby znajdziesz wpisując po twitter.com/ - po tym właśnie " / " imie i nazwisko tej osoby. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
mileycyrus23 Mecie twittera 03.07.09, 16:45 Ja mam twittera,ale jeszcze się do końca nie obeznałam ;P A to jest link do twittera Miley:twitter.com/MIleyCyrus Jak coś nie wejdzie to sorry A jak chcesz innych gwiazd to wpisz w Googlach np. twitter.com/emilyosment itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ella Re: Mecie twittera IP: 89.167.15.* 03.07.09, 16:56 nie mam twittera a profil na twitterze Miley Cyrus można znaleźć w necie mam tylko 2 konta na myspace Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: macie twittera ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.09, 17:00 a czt można napisać prywatną wiadomość do gwiazd jestem słaba z angielskiego więc niewiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elle Re: macie twittera ? IP: 89.167.15.* 03.07.09, 17:17 z twittera jeśli nie masz konta nie możesz bo też próbowałam i te gwiazdy co wymieniłaś mają też konta na myspace ale jeśli nie masz tam konta to nie możesz wysłać wiadomości prywatnej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: macie twittera ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.09, 17:41 mam twittera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lizaczek Re: macie twittera ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.09, 21:16 wpisz sobie w google np miley cyrus twitter niestety nie mozesz nic pisaC TYLKO CZYTAC Odpowiedz Link Zgłoś