Gość: kokolo IP: *.lubin.dialog.net.pl 06.07.09, 12:32 Hej.. Niestety od kilku miesięcy strasznie tyje! Nigdy tak nie miałam.Nie chcę być puszysta albo coś w tym stylu...........Chcę być taka jak kiedyś tylko nie mogę zatrzymać tych kilogramów które lecą ! Próbowałam już wszystkiego !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
la_roux Re: Otyłość. 06.07.09, 14:03 na poczatek sprobuj wykluczyc niektore produkty ze swojego menu, staraj sie jesc okreslona ilosc posilkow dziennie. dolacz do tego bieganie, rolki lub jazde na rowerze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lady pink Re: Otyłość. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.09, 21:21 po prostu nie jedz tyle Odpowiedz Link Zgłoś
agnes_cerk Re: Otyłość. 06.07.09, 22:44 - jedz mniej słodyczy - zacznij uprawiać jakiś sport albo ćwicz 30 min dziennie nie wiem co jeszcze ci moge napisac, powodzenia a i nie pij piwa bo od tego sie robi brzusze k ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: innka Re: Otyłość. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.09, 14:03 Proponuję również zwrócić się do dietetyczki o pomoc. Współpracuję z dietetyczką, która udziela porad na forum we-dwoje.pl (dział na czerwono) - zawsze tam możesz zapytać, pomoże na pewno. Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś