miss_pauline 08.07.09, 19:36 No właśnie, jak się nie zalogujecie z boku widzicie własne IP, nie wiem dlaczego ale jak się nie zaloguje moje IP jest takie.neoplus.adsl.tpnet.pl. Dziwne bo niektórzy użytkownicy jak nie są zalogowani mają takie same, jak to wyjaśnić?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miss_pauline Re: IP-wejdzcie 08.07.09, 19:40 zamiast tego buziaka miała być * i czy to chodzi o to że mam neostrade? Odpowiedz Link Zgłoś
sophie_ IP-wejdzcie 08.07.09, 19:42 Ja mam podobne , poczekaj napiszę coś jako gość tutaj x dd Odpowiedz Link Zgłoś
demetria. Re: IP-wejdzcie 08.07.09, 21:01 hmmm... wyjaśnię to: wiele z nas ma IP pod taką samą nazwą, ale w rzeczywistości są zupełnie inne ;] PZDR ;* Odpowiedz Link Zgłoś
hilary.duff Re: IP-wejdzcie 08.07.09, 21:59 Nie znam się na tym kompletnie..ale to może zależy od dostawcy internetu. Wiadomo ,że na pokaz publiczny ,nie można dawać IP ,IP to numerek kryjący się pod tymi nazwami. Każda ma inne IP ,a te neoplusy itp. to tylko tak aby ukryć Odpowiedz Link Zgłoś
yourbadream Re: IP-wejdzcie 09.07.09, 01:06 To nie jest numer IP. Numer gości jest ukryty pod gwiazdką, a ta nazwa jest związana z dostawcą. Swoją drogą ci co mają neostradę mają zmienne IP. I nie rozsiewajcie takich bzdur, że numer macie ukryty po tą nazwą... Odpowiedz Link Zgłoś
margaryna Re: IP-wejdzcie 09.07.09, 01:22 haha xd ale się ubawiłam ;p bo zazwyczaj numer składa się z cyferek;p Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatediet Re: IP-wejdzcie 09.07.09, 13:49 Aaaa ja też muszę to sprawdzić... Bo też mam neostradę... No więc moment Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatediet Re: ?? 10.07.09, 17:53 Aaaaaaaaaaaaaaa dobrze wiedzieć Tylko teraz nie wiem jakie mam IP ... Odpowiedz Link Zgłoś
yourbadream Re: ?? 10.07.09, 19:11 I tak by się nie dowiedziała! Przecież tutaj nie ma pokazanego numeru IP! Odpowiedz Link Zgłoś