Dodaj do ulubionych

Obóz muzyczny...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.09, 21:05
Hej smile Od jakiegoś czasu chciałabym pojechać na obóz muzyczny... Czy któraś z
Was zetknęła się z takowym w Polsce ? A może byłyście na takim obozie ? Jeżeli
tak to jakie są Wasze wrażenia po nim ? Czy można się było czegoś nauczyć,
szkolić swój warsztat muzyczny ( np. grę na instrumencie bądź śpiew ) czy były
to tylko pogadanki naukowe ?
smile
Obserwuj wątek
    • wind Re: Obóz muzyczny... 08.07.09, 21:15
      Chyba mi sie zdaje ale czy ty przypadkiem nie ogladalas dzis Camp Rockbig_grin u nas w Polsce
      to chyba nie ma takich obozow ale jakby byl to ja sie na to piszebig_grin pozdrawiam
      • Gość: Suzan Re: Obóz muzyczny... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.09, 09:10
        wind to nie ma znaczenia czy oglądałam czy nie... po prostu chciałabym pójść w
        stronę muzyki, gram już w zespole szkolnym, biorę lekcje śpiewu, szkole swoje
        umiejętności na instrumentach, dlatego pomyślałam ze taki obóz to byłoby ciekawe
        dopełnienie całości smile

kwiatkwiat
    • hilary.duff Re: Obóz muzyczny... 08.07.09, 21:15
      Moja koleżanka wybiera się na kolonie muzyczno-aktorskie.Są w Polsce..jak się nie mylę i o
      ile pamiętam ,to w którymś z Kazimierzy..chyba w Kazimierzu Górnym tongue_out
      Dzieciaki ,organizują przedstawienia ,uczą sie śpiewu itp. big_grin
      • Gość: q. Re: Obóz muzyczny... IP: *.net81.citysat.com.pl 08.07.09, 23:02
        Jest ich wiele. tongue_out
        Wpisz w googlach.
        • Gość: Carrie. Re: Obóz muzyczny... IP: *.komputersat.pl 09.07.09, 09:56
          Nie wiem czy jest wiele obozów muzycznych w Polsce , ale słyszałam o jednym ,
          organizowanym przez 'Kompas' . Dam linka , to sobie poprzeglądasz oferty .
          kompas.pl
          Pozdrawiam winkkiss
          • suzan Re: Obóz muzyczny... 16.07.09, 11:16
            Dzięki Carrie, o coś takiego właśnie, mi chodziło big_grin
      • zaza_ Re: Obóz muzyczny... 09.07.09, 17:42
        ja byłam w zeszłym roku w kazimierzu dolnym na obozie artystyczno wokalnym i było nawet fajnie !!
    • demi92 Re: Obóz muzyczny... 09.07.09, 17:52
      sa takie w Polsce tylko trzeba poszukać i rozejrzeć się ja osobiście chciałabym na taki obóz pojechać w przyszłym roku zeby podszkolić mój warsztat gry na gitarze i pianinie smile takie obozy podobno sa bardzo fajne bo masz lato z muzyką wink
    • lorente Re: Obóz muzyczny... 16.07.09, 13:34
      W internecie jest wiele takich wyjazdów poprostu poszukajsmile
      Ja też chciałam jechać ale wkońcu nie pojechałam.. sad A szkoda bo ponąć fajnie..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka