blondyneczka83 09.07.09, 02:30 Jak leczycie kurzajki? Ja oraz moja 7-letnia siostra mamy kurzajki na wewnętrznych częściach dłoni. Okropnie to wygląda, a nie chce iść do lekarza Słyszałyście o takim preparacie, który je wymraża? Wartix się nazywa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aleks768 Re: Czy ktoś ma kurzajki? 09.07.09, 10:50 ja miałam 2 lata temu w 5 klasie Watrixem wymrażało się było przyjemnie. Odpowiedz Link Zgłoś
elf97 Re: Czy ktoś ma kurzajki? 09.07.09, 10:54 ja miałam na stopie jakoś pół roku temu chodziłam do dermatologa i mi wamrażał Odpowiedz Link Zgłoś
miss_pauline Czy ktoś ma kurzajki? 09.07.09, 11:20 Ten preparat do ich zarażania jest beznadziejny około października zrobiły mi się kurzajki na stopie, długo męczyłam się z tym preparatem i mi nie pomogło, koleżanka poleciłam mi "Brodacid" już po drugim zastosowaniu jedna z kurzajek po prostu mi odpadła, podobnie było z innymi, które jakoś wchłonęły się w skórę i nie ma po nich śladu. Polecam!! Odpowiedz Link Zgłoś
ashleyandmiley Re: Czy ktoś ma kurzajki? 09.07.09, 11:33 Ja jeszcze niegdy nie miałam.. Ale wolałabym iść do lekarza gdybym miała. Odpowiedz Link Zgłoś
sophie_ Czy ktoś ma kurzajki? 09.07.09, 12:40 Ja miałam . O , zauważyłam ,że teraz nie mogą goście pisać na forum ! ; dd Odpowiedz Link Zgłoś
blondyneczka83 Re: Czy ktoś ma kurzajki? 14.07.09, 03:03 A jak to się wymraża Wartixem, to jest szansa, że po pierwszym wymrożeniu te okropne kurzajki odpadną? Czy to trzeba wymrażać regularnie? A to boli? Odpowiedz Link Zgłoś
edwardandbella Re: Czy ktoś ma kurzajki? 14.07.09, 11:54 miałam i dalej mam ale najlepszy był BRODACIT a 1 musiałam nawet usunąc operacyjnie Odpowiedz Link Zgłoś
ardnaskela Re: Czy ktoś ma kurzajki? 14.07.09, 12:07 Nigdy kurzajek nie miałam, ale słyszałam o takim preparacie, o którym wspomniałaś. Wymrażanie stanowczo działa. Moja koleżanka kiedy miała kurzajki, udała się do lekarza, a ten zapisał jej jakieś dobre środki i do dzisiaj ani śladu po kurzajkach. Odpowiedz Link Zgłoś
klaudysia Re: Czy ktoś ma kurzajki? 14.07.09, 15:22 Jeszcze nigdy w zyciu kuzajki nie miałam fart.?? Odpowiedz Link Zgłoś
miley_cyrus45 Re: Czy ktoś ma kurzajki? 16.07.09, 09:07 Mój brat co ma 15 lat je ma.I ma taki preparat.Ale mnie na szczęście to nie złapało Odpowiedz Link Zgłoś
demi1112 Re: Czy ktoś ma kurzajki? 16.07.09, 18:34 Ja jeszcze nigdy nie miałam i mam nadzieję że nie będę mieć. Odpowiedz Link Zgłoś
netinka01 Wartix 17.07.09, 14:20 Moja siostra użyła Wartixu na kurzajkę na palcu trochę ją zapiekło ale nie bolało. Jedno wymrażanie wystarczyło kurzajka odpadła po 5 dniach Odpowiedz Link Zgłoś
bucikowa Re: Wartix 17.07.09, 14:22 Ja nie mam ale kto wie co będzie za rok czy dwa Odpowiedz Link Zgłoś
mileyanddemi Re: Wartix 17.07.09, 15:46 ja miałam raz na nodze.polecam brodacic a wartix odradzam bo nic nie daje ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
miley31 Re: Wartix 17.07.09, 16:01 Polecam to zamrażanie. Ja rok temy miałam jedną i na początku się bałam tego przyłożyć ale się przekonałam, że to nie boli, a działa! polecam ! Odpowiedz Link Zgłoś
blondyneczka83 Re: Wartix 17.07.09, 17:15 Ja się troche zdołowałam, bo wczoraj mama mi wymroziła tym Wartixem kurzajkę, no, ale ona dalej się trzyma w ogóle nie zmiękła, ani nic A czy to wymrażanie można stosować częściej, niż podają na ulotce, czyli po 14 dniach? Ja już nie mam siły do tych kurzajek - zadbane ręce i paznokcie i wielka, szpecąca kurzajka Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecja7777 Wartix 27.07.09, 10:13 Ja użyłam Wartix właśnie i kurzajka odpadła mi po ok.15 dniach. Aplikowałam ją tylko raz. Przez jakiś czas mnie to swędziało, jednak ja miałam małą kurzajkę. Myślę, że z dużymi i starymi kurzajkami trzeba dłużej powalczyć i aplikować Wartix kilka razy. Odpowiedz Link Zgłoś
netinka01 Wartix 25.08.09, 18:55 Powinna odpaść w ciągu 14 dni jeśli nie odpadnie wymroź ponownie. Na pewno w końcu zniknie Odpowiedz Link Zgłoś
mandy_ Re: Wartix 25.08.09, 19:38 ja nie mam a kiedy to wyskakuje ?? bo nie w temacie jestem ;qq Odpowiedz Link Zgłoś
jake_xd Re: Czy ktoś ma kurzajki? 10.09.09, 15:47 blondyneczka83 napisał(a): > Jak leczycie kurzajki? Ja oraz moja 7-letnia siostra mamy kurzajki na wewnętrzn > ych częściach dłoni. Okropnie to wygląda, a nie chce iść do lekarza > Słyszałyście o takim preparacie, który je wymraża? Wartix się nazywa. też miała taki problem i mama mi kupiła brodacid na kurzjki smarowałam prze pewien czas przestałam i mi prawie zeszły Odpowiedz Link Zgłoś
nicky Re: Czy ktoś ma kurzajki? 10.09.09, 20:09 Kiedyś miałam... Z basenu przywiozłam... Masakra naprawde ! Miałam ponad 20 na jednej nodze Pamiętam że mama i smarowała takim jakby specjalnym lakierem i po krótkim czasie wszystkie znikły Odpowiedz Link Zgłoś
netinka01 Wartix 30.09.09, 21:31 Mi na szczęście po wymrażaniu Wartixem żadna się nie odnowiła Odpowiedz Link Zgłoś
pati8989 Re: Wartix 01.10.09, 15:23 ja mam na stopie , a gdzie można kupić ten wamprix czy coś takiego , i po ile . ? Odpowiedz Link Zgłoś
samotnymotyl Re: Czy ktoś ma kurzajki? 01.10.09, 15:27 ja miałam raz w życiu. Mama czymś tam popsikała i odleciała Odpowiedz Link Zgłoś
lula12 Re: Czy ktoś ma kurzajki? 01.10.09, 16:27 Miałam kurzajki ale już nie mam. Ja wcale nie chodziłam do żadnego lekarza... spytałam aptekarki czego użyć aby to znikło. Poleciła mi BRODACIT to naprawdę pomogło chyba po tygodniu kurzajka znikła Trochę to szczypało ale da się wytrzymać Odpowiedz Link Zgłoś
fabiankowa Re: Czy ktoś ma kurzajki? 01.10.09, 16:34 nie, nie mam ale uważaj bo kurzajkami można się zarazić ;xx Odpowiedz Link Zgłoś
blondi727 Re: Czy ktoś ma kurzajki? 03.10.09, 13:38 ja mialam.. ale juz nie mam. to jest OKROPNE . Odpowiedz Link Zgłoś