Dodaj do ulubionych

Ulubione teksty nauczycieli,kolegów itd..

10.07.09, 19:49
Hejka winkZałożyłam ten temat bo zauważyłam że na kotku nie ma takich tematów i
nie ma nic śmiesznego smile Chyba wiecie o co chodzi?? Na pewno każdy z was ma
swój ulubiony tekst,który nauczyciel powiedział albo wasz kolega lub koleżanka
albo ktoś coś śmiesznego zrobił...Podzielcie się tym przynajmniej będzie wesoło smile
No to ja pierwsza:
Mój kolega Kacper się dopytywał panią od polskiego moją byłą wychowawczynię o
różne takie tam coś tam powiedziała że uczy w szkole 30 lat czy coś takiego że
uczyła swojch uczniów i ich dzieci i że będzie ich wnuków uczyć,w szkole
będzie uczyć do starości i powiedziała
że ma 52 lata a kacper na to o to pani jeszcze młodo wygląda
a wszyscy wtedy w śmiech a ona że on myślał że ona jest stara
i powiedziała:Czy wyglądam jakbym była stara czy coś takiego....xdd
albo mój kolega Paweł w 1 klasie wybił szybę w szkolę....i jeszcze moij
koledzy na religii dostali jedynki za aktywność od księdza bo gadali na
lekcij a potem się pytają czego mają jedynki...były też sytuacje że 2 razy w
szkole zadzwonił mi telefon raz na zajęciach wyrównawczych z matmy to pani
powiedziała że mogę odebrać i raz zadzwonił na matmie
i musiałam go wyłączyć...;/ W szkole zdarzyły się różne dziwne i śmieszne
sytuacje...Może teraz wy opowiecie o niektórych sytuacjach albo tekstach
nauczycieli albo kolegów lub koleżanek??
Obserwuj wątek
    • anulka_xd Re: Ulubione teksty nauczycieli,kolegów itd.. 10.07.09, 20:04
      U mnie kiedys na matmie gościu wyszedł dzrwiami na lekcji a wszedł oknem ^^
      • ashleyandmiley Re: Ulubione teksty nauczycieli,kolegów itd.. 10.07.09, 20:11
        Nie wiem czy to aż takie śmieszne ale u nas wszyscy się z tego śmieją nie wiem
        jakoś tak.. Jest tak pani np. z matmy mówi, że mamy zrobić jeszcze np. 3
        zadania z maty a mój kolega odpowiada "a to nas pani pocieszyła".
        • kitty_emo Re: Ulubione teksty nauczycieli,kolegów itd.. 24.09.09, 22:02
          Gdy rozpoczynałam rok szkolny w nowej szkole...to w pierwszy dzień przyszła do
          nas wychowawczyni i kazała nam się każdemu po kolei przedstawić ... No i wszyscy
          już się przedstawili to ja powiedziałam do pani żeby teraz ona się przedstawiła
          . A ona takie coś "Nazywam się Musiał Edyta..." a mój kolega wstaje i mówi
          "...dla znajomych Edzia" smilesmilesmile
        • cukiereczek123 Re: Ulubione teksty nauczycieli,kolegów itd.. 04.10.09, 19:58
          u mnie kolega zwiał z lekcji a że akurat miał lecje na prterze to wziął patyk zamoczył go w
          gó...e i wrzucił przez okno...wpadło na zeszyt takiej jednej dziewczynie z jego klasy
          ja śmieje się z kumpelami że potem nauczyciele mówili do tej dziewczyny że ma ,,gó...aną
          pracę domową,,tongue_out
          • vamtherina Re: Ulubione teksty nauczycieli,kolegów itd.. 24.11.09, 16:04
            Moja klasa ma WOS i historię z tym samym facetem...Niestety bądź stety xD Ale
            jak on coś powie to cała klasa rży gorzej niż konie xD Pan mówi na mojego
            jednego kolegę "Kubeł" od Kuba,albo gdy każe nam usiąść mówi "Dupen klapen",a
            jak wstać "Miśki wstawać" ostatnio prowadził z nami "ciekawą" rozmowę na temat
            Aleksandra Macedońskiego i jego orientacji...
            • milka55988 Re: Ulubione teksty nauczycieli,kolegów itd.. 24.11.09, 20:19
              na lekcji o pewnych sprawach tzn. jak się tobi dzieci kolega taki jak
              nauczycielka spytała czy są jakieś pty on na to ,,prosze pani , bo mi Kuba mówił
              , że trzeba takie coś wsadzić do takiego czegoś i ja już nie wiem."
              nauczycielka,,a co konkretnie" Karol,,no właśnie niewiem powie mi pani jakto się
              robi? cała klasa rżała ze śmiechu! ; D jajcarzee!
        • julkax. Re: Ulubione teksty nauczycieli,kolegów itd.. 31.03.10, 21:25
          U nas jest dużo powodów do śmiechu. big_grin Mamy trzy pary bliźniaków w klasie i
          dziewczyn pani nie umie rozróżniać. XD Nawet gdy ja zwiążę włosy pani myli mnie
          z moim bratem. big_grin
      • michaelmontana Re: Ulubione teksty nauczycieli,kolegów itd.. 19.08.09, 09:05
        U mnie na lekcji nauczyciel się tak zawiesił, że chłopcy wyciągneli mu z ręki
        długopis i wsadzili ołówek a on się nie skapnął. p;p
        • michaelmontana Re: Ulubione teksty nauczycieli,kolegów itd.. 21.08.09, 08:39
          Nauczyciel : Pokaż mi na mapie Grecję
          Uczeń : Tu jest ta Macedonia
          • gabrielle97 Re: Ulubione teksty nauczycieli,kolegów itd.. 30.10.09, 17:34
            pani od hisorii czyli histeryczka xd: proszę państwa, a mianowicie, a więc... co
            ja chciałam powiedzieć, no więc no... no tak to w każdym razie wyglądało...
            chłopaki: pani od przyrody albo od matmy mówi; raz, dwa ; chłopaki trzy, cztery,
            pięć...
            i to wszystko co teraz pamiętam
      • jonasik Re: Ulubione teksty nauczycieli,kolegów itd.. 19.08.09, 14:13
        moja matematyczka zawsze jak wychodzi na lekcji mowi tak "ja nie ide na plotki" a wraca
        po prawie 30 minutach i tak bylo na kazdej matmie bo ona nie chodzi na plotki
        hahahahahahaha
        • natuska412 Re: Ulubione teksty nauczycieli,kolegów itd.. 30.10.09, 18:45
          to jest trochę zboczone !
          mojej koleżanki siostra pyta się nauczycielki :
          - A daje pani pały ?
          Nauczycielka : tylko swojemu mężowi shock

big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin

jak kogoś uraziłam- sory ... indifferent
          • nasty Re: Ulubione teksty nauczycieli,kolegów itd.. 30.10.09, 18:49
            Chyba powinno być: Czy stawia pani pały? xd
        • asiulkaa_96 Re: Ulubione teksty nauczycieli,kolegów itd.. 04.04.10, 13:51
          u nas praktycznie na każdej lekcji są jajaxD
          np:
          nauczycielka:Mateusz do tablicy, nauczyłeś się??
          Mateusz:tak
          nauczycielka:co to sa wiszące ogrody??
          uczeń:nie wiem
          nauczycielka:jak to nie wiesz, nauczyłeś się czy nie??
          uczen:nie bo byłem u cioci przez cały weekend i mnie krowy goniły(dodam że wtedy
          zaczął ryczeć na całą klase)xD
          albo lekcja chemii
          nauczyciel:jak nadal będziecie tacy niedobrzy to będziecie klęczeć na grochu
          klasa:a ma pan groch
          nauczyciel:nie ale mam klocki lego xD
          z nim wgl są takie jaja...
      • hilaryduff13 Re: Ulubione teksty nauczycieli,kolegów itd.. 19.08.09, 19:35
        Aha bo podobna historia zdażyła się w mojej szkole i wgl. też chodzi zze mna do klasy
        kacper i myślałam że jesteś z klasyy mojej itp. wink Ale spoko.
      • demi.jb.love. przeczytaj. :D 25.11.09, 12:19
        hm.
        niemiecki.
        wchodzi nauczycielka drugiej grupy po dziennik, a moj kolega 'wejscie smoka', a my
        ryczymy ze smiechu, nauczycielka wychodzi a on na cala klase 'wyjscie slonia'

polski.
        mielismy napisac streszczenie wymyslonej przez nas histori filmu.
        ten sam chlopak czyta:
        'jest to historia o grupie osob ktorzy szli, szli, zmeczyli sie i pobiegli'

xD
        • bieberkowa Re: przeczytaj. :D 29.04.10, 11:26
          siedzi dwóch chłopaków z mojej klasy na biologii i jeden do drugiego "Spieprzaj!" babka,
          taka stara, do niego "Julianie, nie używaj takich słów, nie pochodzisz z prostackiej rośliny!"
          klasa w brecht xd
      • pepu Re: Ulubione teksty nauczycieli,kolegów itd.. 28.11.09, 18:37
        Mój kolega ciagle powtazra:
        'kłaczek?'
        albo pani od polaka mówi:
        '' przeczyaj pozatek opowiadania''
        (pisało tak: (..) był on w yeansach i w kapeluszu ze słomy(..)
        a kumpel moj czyta:
        B-Y-Ł O-N -W - YYYYYYYYYYYYYY...........
        czekamy chyba z 40 minut aza przeczyta słowo yeansach a pani w ryk na zcała klasa:
        NO PRZECZYTAJ TO DO CHOLERY ! TAK TRUDNO ??!!!!? CO MASZ NA NOGACH?!
        - buty....(mówi cieniutkim głosem.)
        BO MNIE SZKAG TRAFI! YEANSY , KOCHANECZKU !

Albo na historri:
        naszyn nauczycielem od histori jest dyrektor szkoły:

''W starozytnosie nie bylo tak lątwo.! jak faraon siedzial na tronie to
        sziedział! mogl sciac głowe ludziam ktorzy mu nic nie zrobili! czy ja teraz moge
        rodzicowi sciac glowe bo ma pretensje , ze ty dosląs 1 z kartkówi? Nie.... Czy
        ja teraz moge powiedziec do lochu z rodzciem!''

Albo na reli:
        Moj kolega na sprawdzinie z religi tanczy sobie na krzesełku taki wiecie, sie giba.
        i spiewa:
        ''cztery razy po dwa razy , osiem razy raz po raz, o północy ze dwa razy i nad
        ranem jeszcze raz...''
        a wszyscy sie smeija a nauczycieleka:

"no cholera jasna co to jest muzyka?!!! czy Religia jeszcze takie swinskie
        rzeczy spiewac! za drzwi! juz!
        popchla go za drzwi az spadl i poczolgal ie do drzwi..

an przerwie:
        kumpela mói no co wy mówicie ze andrezj to nie dziewczyna, przezierz andrzej to
        Lezba! smirksmirk

• pati_ Re: Ulubione teksty nauczycieli,kolegów itd.. 10.07.09, 20:10
      no to. [rok temu]
      jak miałam dyżur z kumpelą [obowiązkowe,w naszej szkole,raz na rok xd],to poszłam z nią pod koniec przerwy do kantorka wfuefiastów.Zapukałam i weszłam.Szok!Facet od wuefu zdejmował spodnie <tarza się ze śmiechu> Szybko wyszłyśmy i śmiech na całego.Stałyśmy 10 min.,czekając aż ktoś wyjdzie.W końcu wyszedł ten wuefista i zaczął śpiewać ;D Poszłyśmy,ledwo trzymając się na nogach.Pobiegłam z jednej strony korytarza,ona z drugiej.Biegnę po schodach,patrzę na prawo,widzę ją.I bum!Wpadłam na chłopaka o rok starszego,z klasy kumpeli.On taki wzrok typu "Że co?",a ja "Przepraszam" i machnęłam ręką xd Wchodzę do klasy z kumpelą,zamykamy drzwi,odwracamy się...i to nie nasza klasa.Bąknęłam "ups" i wyszłysmy ze śmiechem xD Nie wiedziałyśmy,w której sali mamy,to szukałyśmy przez dziurki od klucza ;d
      Pokręcony dzień ;D
      • pati_ Re: Ulubione teksty nauczycieli,kolegów itd.. 10.07.09, 20:10
        to raczej sytuacja,ale cicho xd
        • vanesska123 Re: Ulubione teksty nauczycieli,kolegów itd.. 28.11.09, 18:48
          big_grinulubiony tejst bojej pani z biologi a zarazem z chemi to " no a teraz z polskiego na
          nasze "
    • xooxoo Re: Ulubione teksty nauczycieli,kolegów itd.. 10.07.09, 20:13
      pariska65 napisał(a):

> Hejka winkZałożyłam ten temat bo zauważyłam że na kotku nie ma takich tematów i
      > nie ma nic śmiesznego smile Chyba wiecie o co chodzi?? Na pewno każdy z was ma
      > swój ulubiony tekst,który nauczyciel powiedział albo wasz kolega lub koleżanka
      > albo ktoś coś śmiesznego zrobił...Podzielcie się tym przynajmniej będzie wesoło
      > smile
      > No to ja pierwsza:
      > Mój kolega Kacper się dopytywał panią od polskiego moją byłą wychowawczynię o
      > różne takie tam coś tam powiedziała że uczy w szkole 30 lat czy coś takiego że
      > uczyła swojch uczniów i ich dzieci i że będzie ich wnuków uczyć,w szkole
      > będzie uczyć do starości i powiedziała
      > że ma 52 lata a kacper na to o to pani jeszcze młodo wygląda
      > a wszyscy wtedy w śmiech a ona że on myślał że ona jest stara
      > i powiedziała:Czy wyglądam jakbym była stara czy coś takiego....xdd
      > albo mój kolega Paweł w 1 klasie wybił szybę w szkolę....i jeszcze moij
      > koledzy na religii dostali jedynki za aktywność od księdza bo gadali na
      > lekcij a potem się pytają czego mają jedynki...były też sytuacje że 2 razy w
      > szkole zadzwonił mi telefon raz na zajęciach wyrównawczych z matmy to pani
      > powiedziała że mogę odebrać i raz zadzwonił na matmie
      > i musiałam go wyłączyć...;/ W szkole zdarzyły się różne dziwne i śmieszne
      > sytuacje...Może teraz wy opowiecie o niektórych sytuacjach albo tekstach
      > nauczycieli albo kolegów lub koleżanek??

Co jest śmiesznego tudzież dziwnego w dzwoniącym telefonie..shock
      Nie rozumiem też fragmentu o jedynkach Twoich kolegów, oraz o chłopcu który
      wybił szybę... scianascianascianasciana
    • sysiek4444 Re: Ulubione teksty nauczycieli,kolegów itd.. 10.07.09, 20:14
      U mnie w klasie jest taki debil xD
      To było w tym roku w jesień, na polskim, gdy pani musiala wyjsc z klasy z jakiegos
      powodu....
      Ten chlopak (Sylwek sie zwie) wzioł orzecha, i zaczoł wsadzac tego orzecha do swojego
      kapcia xD i gdy wezmie ten kapec zegnie to wtedy ten orzech wyleci xDDD
      Więc on sie tym tak zaczoł podniecać ze w pewnej chwili gdy wlasnie rzucal tego orzecha,
      ten orzech xD poleciał w obraz i go zbił !
      Był troszkę pobity, tylko no tak stłuczuny, szkło bylo w obrazie xd ale taki w kawalkach !
      Kazdy gadał: " Uuuuu ale ci sie dostanie" itp: Ale wszyscy pomysleli ze gdy ktos sie dowie
      to nigdzie nie bedziemy mogli wyjezdzac i ta strata xD obrazu bedzie tez na nas ! Więc
      postanowilismy nic nie gadac nauczycielom i zachowywac sie jakby nigdy nic !
      Dzien po dniu az doszlo do konca roku i nawet do tej pory nikt oprucz naszej klasy nie wie
      o zbitym obrazie !!!!!!!!! On jest czasem okropny ale czasem strasznie zabawny ! big_grin

Bylo tyle niezwyklych przygód, ale juz nie bedzie tak fajnie, bo nie bedzie wszystkich
      razem, bo ide do gimnazium i beda nas rozlanczac na grupyy....cryingcryingcryingcrying
      • grejpfrut Re: Ulubione teksty nauczycieli,kolegów itd.. 10.07.09, 21:06
        U nas w szkole jest coś takiego jak NP czyli nieprzygotowanie, które zaznacza
        się w dzienniku kropką (pewnie u was też coś takiego jest). Możesz mieć jedno NP
        w półroczu. No i któregoś dnia jeden ziomal z mojej klasy, totalnie walnięty,
        chciał zgłosić np, a pani do niego: Ale Filip, ty już masz kropkę! Na co on z
        rozbrojoną miną: -uch... a może to się mucha wgniotła?! o.O ;D A tak po za tym
        to całkowicie się zgadzam z xooxoo. Co jest śmiesznego w tych sytuacjach? ;o
        • patient :) 11.07.09, 12:08
          U nas w szkole jest szatnia i na duże przerwy wyrzucają wszystkich na dwór. Pewnego razu postanowiliśmy się ukryć. W piątkę usiedliśmy na podłodze, zauważyliśmy czapkę chyba jakiejś pierwszoklasistki różową z uszami królika, no i był wielki fun bo każdy chciał przymierzyć. Nagle słyszymy że ktoś wchodzi szybko nałożylilśmy kurtki czapki (oczywiście nie nasze xD) no i usiedliśmy w koncie. Woźny przeszedł obok nas popatrzył się na nas i poszedł dalej, wyszedł a my w brecht buhahahaha. Albo kiedyś na przerwie stałam obok pani od matmy, przychodzi do mnie dziewczynka i pyta się " ej a ty z której jesteś klasy" a ja mówię "ja z szóstej" ona podchodzi do matematyczki i pyta się "a ty do której chodzisz klasy" big_grin
          • mileydemi Re: :) 11.07.09, 13:27
            u nas zawsze był łachowy polski, no bo zawsze byliśmy niegrzeczni. pewnego dnia to była
            7l. każdy był zmęczony i nikt nie chciał pisać, więc wszyscy se gadali, żucali liściki, niektórzy
            chodzili po sali sobie pogadać a niby pożyczają gumke, albo długopis. w końcu babie
            puściły nerwy, wstała i powiedziała. -wszyscy na miejsca!!!- cała klasa sie na nią popatrzyli
            jak na jakąś kosmitke, i z powrotem swoje. Pani sie strasznie wkurzyła i powiedziała -ja już
            ide po wychowawczynie- (której strasznie sie baliśmy, bo nawet za gadanie na lekcji nie
            chciała z nami jeździć na wycieczki) pani od polskiego wyszła z klasy po wychowawczynie
            a wszyscy w tym czasie siadają na swoje miejsca zakładają mundurki, sprzątają ławki,
            otwierają książki i ściemniają ze coś robią! Nagle wchodzi wychowawczyni z panią od polaka
            i poloniska-niech pani zobaczy jacy są nieznośni!- na to pani wychowawczyni -aaa...
            wszyscy tak grzecznie jak teraz do końca lekcji!- a baba od polaka czerwona bo wyszłą na
            głupią hah. było nie raz śmiechowo na technice, facetowi nie chciało sie sprawdzać spr. i
            żucił i mówił -te co na biurko spadły 5 te co na ziemie 4.- fajnie też było jak nie robił spr.
            bo mu sie nie chciało.
            • renesmee_ness ;) 11.07.09, 14:21
              moja nauczycielka od przyrody nam kiedyś mówiła , że
              można wykąpać się w litrze wody z tej wody ugotować parówki i jeszcze zupe
              zrobić xD
              Kiedyś jak była klasówka to miałam otwartą książkę na ławce a ona chodziła
              między ławkami i się nie skapła big_grinD
            • carter__ Re: :) 24.11.09, 15:09
              moja kolezanka jak sie z kims kluci to zawsze mowi "ty nie wiesz z kim rozmawiasz"big_grin
    • marffa Re: Ulubione teksty nauczycieli,kolegów itd.. 12.07.09, 22:25
      Kiedyś bardzo dawni temu zostaliśmy na długiej przerwie w kilka osób w klasie,
      siedziałam sobie spokojnie w ławce przy oknie i gadałam z resztą. nagle mojemu
      kumplowi odbiło i rzucił we mnie swoim plecakiem ( nie bolało, bo nie miał w nim
      zbyt wiele tongue_out ) złapałam więc ten plecak i 'sru' wyrzuciłam go przez okno hasłem
      "jak kocha to wróci".
      Było to 1 piętro ale plecak spad na daszek za oknem, więc kumpel wyszedł przez
      okno na ten daszek by go zabrać i nagle daszek się zarwał i kumpel wylądował w
      krzakach, na szczęście nic mu się nie stało.
      • lauren. Re: Ulubione teksty nauczycieli,kolegów itd.. 12.07.09, 22:40
        .a więc:
        my mamy takiego
        dziwnego nauczyciela
        od historii.;/
        pewnego dnia zrobił
        nam klasówke. Oczywiście
        kujonka, Nel, skończyła
        jako pierwszaa.
        Zgłosiła się, aby pan zabrał
        jej kartkę. A facet
        od histy w drodze
        do Nel zaczął tańczyć
        coś w stylu baletu.xd
        ale najlepsze było to,
        że po chwili potknął
        się o plecak
        mojego kolegi, Wojtka xDee
        cała klasa miała
        niezłą polewke,
        nawet sam gościu
        od histy.xd
      • xooxoo Re: Ulubione teksty nauczycieli,kolegów itd.. 13.07.09, 16:18
        marffa napisał(a):

> Kiedyś bardzo dawni temu zostaliśmy na długiej przerwie w kilka osób w klasie,
        > siedziałam sobie spokojnie w ławce przy oknie i gadałam z resztą. nagle mojemu
        > kumplowi odbiło i rzucił we mnie swoim plecakiem ( nie bolało, bo nie miał w ni
        > m
        > zbyt wiele tongue_out ) złapałam więc ten plecak i 'sru' wyrzuciłam go przez okno hasłe
        > m
        > "jak kocha to wróci".
        > Było to 1 piętro ale plecak spad na daszek za oknem, więc kumpel wyszedł przez
        > okno na ten daszek by go zabrać i nagle daszek się zarwał i kumpel wylądował w
        > krzakach, na szczęście nic mu się nie stało.

Hehh... takie teksty krążą po całym internecie więc albo zmyślasz albo masz
        głupiego kolegę .;]
        • marffa Re: Ulubione teksty nauczycieli,kolegów itd.. 13.07.09, 18:07
          Hasło "jak kocha to wróci" faktycznie skądś podłapałam, a że pasowało do
          sytuacji to je wykorzystałam...
          A że było to dawno temu, jak wspomniałam wcześniej to nie wszyscy o nim słyszeli.
          Widzisz w tym coś złego?
          A tak na marginesie możesz mi wyjaśnić na jakiej podstawie twierdzisz że mój
          kolega jest głupi?
          • bieberkowa Re: Ulubione teksty nauczycieli,kolegów itd.. 29.04.10, 11:51
            właśnie, masz jakiś problem xooxoo?xd

jeszcze mi się przypomniało:
            w zeszłym roku na wf, bo my mamy w szkole taką szatnię oddzieloną ścianką i po jednej
            stronie byłyśmy my, dziewczyny wtedy z 1 klasy, a po drugiej chłopaki z 2 klasy,
            przebieramy się i oni zaczęli piszczeć, krzyczeć jak opętani, potem przestali i przyszła nasza
            babka od wfu i zaczęła się na nas drzeć, że wyjemy...xd
            ablo ksiądz na religii, mamy takiego młodego 27 lat, w pierwszej łace przed jego biurkiem
            siedzi dwóch błaznów z mojej klasy i zaczęli się bawić takim słoikiem z jego biurka, coś
            gadali, śmiali się, a on do nich "ej, przestańcie debile"xd albo koleżanka coś mu opowiadała,
            a on "ja bym ich pierdolnął" polewka na maksa xd
    • souve. Re: Ulubione teksty nauczycieli,kolegów itd.. 13.07.09, 17:39
      U mnie kiedyś na matmie nauczyciel nagle wstał, stanął przy biurku i zwrócił się
      do nas "Wy róbcie te zadania, a ja muszę iść sie napić" xDD Następnie wrócił ze
      szklanką wody (prawdopodobnie ;P), a później wyszedł szukać na drodze kluczy od
      domu, bo je zgubił w drodze do szkoły ;d
    • michelleanne186 Re: Ulubione teksty nauczycieli,kolegów itd.. 13.07.09, 19:08
      u nas w szkole podczas jakiejś imprezy pani wyszła z klasy i zostawiła nas
      samych więc moi genialni koledzy zaczęli rzucać się mandarynkami po całej
      klasie gdy pani weszła to ktoś ja trafił taka rozpaćkana mandarynka w twarz
      bleee była trochę zła ale nawet ona się śmiała

albo kiedy raz mieliśmy lekcje z taką nauczycielka której nie lubimy wszyscy sie
      jej bali i gdy usiedliśmy w ławkach ona usiadła na swoje krzesło i ono się
      zapadło ( tzn wpadła tak jakby tyłkiem do kibla ) i się nie mogła wydostać i
      mieliśmy polewkę

a raz moi koledzy odkręcili wszystkie śruby z jednej ławki wszyscy o tym
      wiedzieli wiec nikt tam nie usiadł a mieliśmy w tedy sprawdzian więc nauczyciel
      od matmy tam usiadł i rzucił dziennik na ławkę ona się złożyła i spadł z takim
      hukiem że sprzątaczka przyszła zobaczyć co się stałosmiletongue_out
    • agusiak01 Re: Ulubione teksty nauczycieli,kolegów itd.. 18.08.09, 21:49
      ojej u mnie to tego jest mnóstwo i jakby sie chciało wszystko napisać to powstała by
      książka! wink

ale między innymi :
      'Pszyszłem was wyrwać - mówi taki kolega żeby sie popisać a taka dzieczyna na to
      Wyrwać? Ha wyrwać to sobie możesz grzby z podłoża!'
      'Masz korektor?! ; (szukam w piórniku) ee Niee ; (chwila namysłu) aaa to daj (wiem wiem
      nie brzmi śmiesznie ale jakby to usłyszeć to ja z moją przyjaciółką omało z krzesła nie
      spadłyśmy)'
      'Daj mi to takie do smarowania co miałaś wczoraj? ; eee że błyszczyk? ; ooo jak ty mnie
      znasz'
      'co ty tu masz? zaraz wiem pomalowałaś sobie włosy markerem ; nie ; a co to? no
      pasemka!
      Ciągniecie za włosy z całej siły i po chwili pytanie 'eej a to boli czy nie?'

• kitty. ulubione teksty ;d 19.08.09, 09:10
      nauczycielka ;

- jaki był temat na ostatniej lekcji . ?

uczeń ;

{ podnosi rękę } .

- prosze pani to było chyba na str . 56 .

nauczycielka ;

- poco odpowiadzasz ?! . niepytałam was o zdanie .!

big_grin .
    • sweet.girl Re: Ulubione teksty nauczycieli,kolegów itd.. 19.08.09, 12:22
      Moja klasa to same Krejzole ;P Mi raz na lekcji zadzwonił Fon i mój kolega skapnoł się że to
      ja (naszczęście nauczycielka się nie skapła) a ja to zwaliłam na kogoś innego ;D
      Albo mamy super księdza i raz mój kolega spóźnił się na lekcję i wchodzi i tak do
      księdza : "Ave Satan" smile (jest naprawdę głupi skoro powiedział tak do księdza).
      Raz mój ksiądz się pyta mojego kolege jak się zakłada rodzine a on tak odpowiedział: "No
      jest mama tata umcu umcu i powstaje dziecko" wszyscy ryliśmy z tego do końca lekcjismile u
      nas są sami krejzole więc było dużo taki sytuacji ale już wszystkich nie pamiętam smile ale
      pamiętam jak mój kolega na religi opowiedziała żże raz go zaczepiał żul o papierosa a on
      mu powiedziała że jak by miał to by se sam zajarał a ksiądz na to "No a za 5 lat ty będziesz
      tak samo siedział" i wszyscy nawet ksiądz się z tego śmialiśmysmile
      • tinn Re: Ulubione teksty nauczycieli,kolegów itd.. 19.08.09, 12:50
        WOS .. nasz kochany pan odpytuje takiego chłopaka i pyta :
        - kiedy zostały podpisana konstytucja 3 maja?
        <uczeń się zastanawia> - 3 maja?
        <nauczyciel sie zastanawia> - tak..

Klasy ryczy ze śmiechu. xdd

religia. Ksiądz pisze na tablicy 'buty'.. mój kolega krzyczy, proszę księdza,
        ale to przez 'ó'.!!!!!!
        wszyscy w beke, a ksiądz się zaczął faktycznie zastanawiać czy sie nie
        pomylił..odpał xd
    • jonasik Re: Ulubione teksty nauczycieli,kolegów itd.. 19.08.09, 14:11
      ja z moimi kolezankami zrobilysmy test sprzataczkom na klasowej wigilii wlalysmy do
      pojemnika na mydlo barszcz czerwony i wrzocilysmy paluszki za jakis miesiac to zaczęło
      plescniec i poszlysmy do sprzataczki powiedziec co tam jest a ona nas zaczela wyzywac ze
      ona nie jest od sprzatania zwrocie uwage to powiedziala sprzataczka......confused
    • hilaryduff13 Re: Ulubione teksty nauczycieli,kolegów itd.. 19.08.09, 18:32
      Nie wiem... nie uważam zbyt na lekcjach wink. Mam pytanie ale to tak ''poza'' do jakiej ty
      szkoły chodzisz?Dobra może nie tak- w jakim mieście
    • pariska65 Re: Ulubione teksty nauczycieli,kolegów itd.. 19.08.09, 19:29
      hilaryduff13-chodzę do szkoły w Lublinie teraz do gima do którego oczywiście
      będę musiała dojeżdżać wcześniej do podstawówki ale na moim osiedlu jest a
      gimnazjum już nie ale i tak nie daleko ze 3,4 przystanki smile
    • nesquikowa Re: Ulubione teksty nauczycieli,kolegów itd.. 20.08.09, 16:43
      Matematyka.
      Piszemy sprawdzian i jest taka maksymalna cisza.
      I tu nagle JP, JP na 100%, Firma prosto na 100%.
      Haha oczywiście mój telefon.
      Ja w taki spłoch , wszyscy smieja patrze na nasza nauczycielke a ta zaczyna spiewac.
      Myslalam ze sie poleje ze smiechu;d
    • olka_27 Re: Ulubione teksty nauczycieli,kolegów itd.. 20.08.09, 23:51
      U mnie w szkole co chwila jakieś beki są ;dd
      Oto przykład na religii :
      -Lalalala (nie dokładnie tak ale coś tam śpiewał)
      -Miłosz!
      -Taaaa?
      -Zaraz do ciebie podejde a potem wstane!
      Nie wiem czy to jest aż takie śmieszne ale jak dla mnie to raczej nie możliwe podejść i wstać
      big_grin
      • michaelmontana Re: Ulubione teksty nauczycieli,kolegów itd.. 21.08.09, 08:40
        Na matmie
        Nauczyciel : Wyciągnij całość z 60/1
        Uczeń : JAk się skróci, przez .... i to... hmm.... To będzie 50
    • zuaona Re: Ulubione teksty nauczycieli,kolegów itd.. 21.08.09, 12:29
      moja wychowawczyni na wycieczkach, gdy jemy śniadanie, i wszyscy zaczynajną
      odchodzić od stółów mówi : "Nie wstawać, hrabina się nie najadła!". na początku nas to
      wkurzało, ale teraz się tylko śmiejemy. xDDDD
      ii.. kiedyś nam puściła soundtrack z Mamma Mia! na lekcji informatyki. ale cii.
      • sonia321 Re: Ulubione teksty nauczycieli,kolegów itd.. 21.08.09, 13:16
        Zakończenie roku. Wszyscy pozujemy do zdjęcia, a moja koleżanka na to seeeex i
        wszyscy w śmiech. Fajnie zdjęcie wyszło. Nasza wychowawczyni aż buraka złapała.
        • ketrin Re: Ulubione teksty nauczycieli,kolegów itd.. 22.09.09, 21:16
          miałam tak samo . na wycieczce na końcu roku gość nam mówi : ,, mówcie ser " a
          wszyscy ,, seex " nawet nauczyciele xD
          • nicusiaaa... Re: Ulubione teksty nauczycieli,kolegów itd.. 25.11.09, 13:40
            Ja pamiętam takie 2 fajne sytuacjie:
            pierwsza że kumpeli w plecaku coś wibrowało i pan kazał jej wyłączyc a okazało to się że
            była elektryczna szczoteczka do zębów!xD
            a druga że kumpela ma straszne trzaski i siedziała drugiej na kolanach i wrzeszczała że ją
            zgwałci a cud był że przechodziła pani od Bioli i mówi:
            -Za dużo oglądasz filmów erotycznych!surprised
    • pariska65 Re: Ulubione teksty nauczycieli,kolegów itd.. 21.08.09, 13:32
      Pamiętam jeszcze jedno dzień przed zakończeniem roku bal szóstoklasistów czy jak
      to się tam nazywa na części oficjalnej sadziliśmy drzewko szczęścia i każda
      klasa miała przy nim
      zdjęcie i jak moja klasa pozowała do zdjęcia to mój kolega do mamy:Mamo włącz
      aparat a wszyscy w śmiech xd
      • korni1996 Re: Ulubione teksty nauczycieli,kolegów itd.. 21.08.09, 19:33
        W 2 klasie, pan nagrywał film do kasety komunijnej i jak przyszła kolej na moją
        koleżankę powiedziała że lubi skakać na hulajnodze i jeździć na hulajnodze teraz
        jak zawsze oglądam tą kasetę to mi się tak śmiać chce że po prostu żal <lol2>
        • kasia7519 Re: Ulubione teksty nauczycieli,kolegów itd.. 21.08.09, 19:39
          u nas Dyro na fizyce no to teraz ćwiczonko nr. 5 a moja koleżanka "a zrobimy to
          razem" a wszyscy w śmiech xD
          • tayusia Re: Ulubione teksty nauczycieli,kolegów itd.. 21.08.09, 20:02
            A to u mnie był taki Sebastian strasznie dziwny raz na lekcji ściągną spodnie i
            gacie albo całował taką Andżelike

Albo chłopcy mieli angielski (bo my mamy tak że chłopcy mają angielski a
            dziewczyny w-f a później odwrotnie) i grali w piłkę na ang. a tu nagle wchodzi
            dyra i pyta sie co robią a taki Mateusz mów że grają w piłkę ale dyra była
            wkurzona tongue_out
            • elisss92 Re: Ulubione teksty nauczycieli,kolegów itd.. 21.08.09, 20:22
              Moja była Pani Profesor od fizyki mawiała 'często gęsto'
              Najlepszy był pan od geografii w gimnazjum wink
              Ale za dużo historii z nim związanych, żeby przytaczać wink
    • leyla Re: Ulubione teksty nauczycieli,kolegów itd.. 21.08.09, 20:41
      nasz klasa wiele razy wchodziła to klasy przez okno
      • sims Re: Ulubione teksty nauczycieli,kolegów itd.. 25.11.09, 14:26
        My często wychodzimy z kl przez okno bo nauczyciel nas zamyka z takiego jestnego
        Michała śmiesznego xD A potem sie dziwi jak wyszliśmysmile
    • leyla Re: Ulubione teksty nauczycieli,kolegów itd.. 21.08.09, 20:46
      albo nasz nauczyciel od matmy pisze na tablicy ileś tam podzielone na ileś tam
      (nie pamiętam co i i przez co)zrobił znak dzielić a gadał mnozyć a potem wszyscy
      ryczą mnozyć nie dzileić a on się kłóci że napisał co innego i tak z pare minut
      aż telefon mu zadzwonił i wyszedł z klasy i gadał przez cała reszte lekcji
      • madziia Re: Ulubione teksty nauczycieli,kolegów itd.. 21.08.09, 20:54
        w mojej klasie jest 1 chłopak z którym ciągle są jakieś jaja big_grinbig_grinbig_grin
        mamy fajna siostre od religii , pozwala nam robić co chcemy , ( nie pozwala bo
        sie drze ale i tak to robimy ) .raz na religii besztaliśmy 1 chlopaka z klasy ,
        te beszty były na kartce , a siostra to wzieła , tłumaczymy jej ze rzeczy typu
        ; ch*j , ci** itd. teraz oznaczają ze ktoś
        jest extra i wogule fajny , ale ona nie uwierzyła i pokazała wychowawczyni uncertainuncertain
        bo to debilka była
        • madziia Re: Ulubione teksty nauczycieli,kolegów itd.. 21.08.09, 20:57
          raz naszemu koledze bluzke i spodnie po w-fie ukradli i biedak był w samych
          majtkach big_grinbig_grin i biegał w nich po całej szkole bo gonił tych co mu zabrali
          spodnie i bluzke uncertain
          mieliśmy ubaw , ale jak wbiegli w część dla młodszych klas to ich pani złapała
          , i był koniec gonienia
          cala 4 poszła do dyrektorki
        • miley_cyrus7 Re: Ulubione teksty nauczycieli,kolegów itd.. 28.11.09, 19:08
          U nas chłopaki cały czas gadali na muzyce a nauczycielka się wkurzyła i po
          nazwisku do takiego chłopaka
          a on
          ja mam imię
          a chłopaki do niego
          _no właśnie kowalski przedstaw się panismile
          (zmyśliłam nazwisko)

albo mój kolega do matematyka coś takiego:
          -proszę pana moja babcia chciałaby pana poznaćshockbig_grin

albo moja koleżanka pisała książkę taką na żarty na lekcj i każdy miał rolę i
          wzięła na głóną rolę takiego chłopaka i najgłupszą i najwredniejszą dziewczynę w
          klasie i napisała "kiedy pryszczylla zaproponowałą dłubaczowi w nosie s3x, był
          on tak podniecony że myślał tylko o niemyciu się" hehe

tongue_outtongue_outtongue_outbig_grinbig_grinbig_grin
    • pariska65 Re: Ulubione teksty nauczycieli,kolegów itd.. 21.08.09, 21:12
      ja miałam brechtę z kolegi na religii bo ja siedziałam z taką Kamilą w 3 ławce a
      on przed nami i on ciągle pokazywał majtki aż mi się śmiać chciało bo jedne miał
      z myszką miki i on zawsze
      na religii rozrabiał i śmiać mi się zawsze z niego chciało xd
      • beniaxd Re: Ulubione teksty nauczycieli,kolegów itd.. 21.08.09, 21:21
        Mój kolega kiedyś przyniósł pigame do szkoły ;p
        Wszyscy się z niego nabijali big_grin
        • mylipslikesugar Re: Ulubione teksty nauczycieli,kolegów itd.. 21.08.09, 21:32
          Moja nauczycielka od polaka często mówi jakieś śmieszne teksty
          nie pamiętam zbyt wielu . l/
          no to np:
          kto cię słucha?
          chyba miś bez ucha . big_grin
          albo
          winny się tłumaczy
          więcej nie pamiętam . ;/
          a ja coś takiego wymyśliłam:
          Goździkowa ( przypadkowe nazwisko, może być byle jakie ) do wora, wór do jeziora niech
          se popływa w worku po jeziorku . x DD
      • mileycyrus23 Re: Ulubione teksty nauczycieli,kolegów itd.. 22.08.09, 14:38
        U mnie w klasie to zawsze mamy polewkę z kogoś.
        Np.taki chłopak raz siedzi w ławce już i nie ma ksiażek na ławce no to sie go pytamy gdzie
        ma książki a on nam mówi że plecaka zapomniał xD
        Albo jeszcze inny(on strasznie rozrabia) był niegrzeczny i pani sie go spytała czy chce iść
        do pedagoga a on powiedział że chce i sobie wyszedł z sali i wrócil na następn lekcje.z nim
        zawsze było coś śmiesznego,ale teraz sie wyprowadził i już nie chodzi z nami.

Albo jeszcze opowiadała nam pani legende o kielcach i mówi:...wchodził na górę
        a mój kolega dokończył Tabor!! A jej chodziło o Łysicę xDD

A na Religii też jest spoko jak obmyślamy pla ,,Jak wkurzyć siostrę'' wink
        w ogóle nas nie cierpi bo mamy taką grupkę w 5 osób i jest prze polewka jak coś zrobimy

Jak sobie coś przypomne to napisze ;*
        • anulka_xd cos tam 22.09.09, 20:32
          u mnie nauczyciel z techniki w podstawowce wyszedl z lekcji powiedzial ze
          tylko na kilka minut a poszedl do fryzjera i przyszedl obstrzyzony

albo ten sam nauczyciel kiedys wyszedl z lekcji i zobaczyl ze nauczycielka
          stoi na przystanku i zapytał jej sie podwiesc cie? a ona ze przeciez ma lekcje
          a on ze poczekaja i juz go nie bylo do konca

jeszcze kiedy indziej na technike wyciągnął silnik ze swojego auta i pozniej
          jak bylo juz kilka godizn po skonczeniu skzoly a ja przechodzilam obok budy to
          o0n go jeszcze wmontowywał

on jest zarąbisty xDDkiss
          • miley_cyrus7 Re: cos tam 28.11.09, 19:19
            albo jak było takie zadanie na polaku napisz tekst o długiości do 160 znaków i
            pani powiedziała że możemy na telefonie to zrobić wszyscy wyjmują telefony i
            normalne esy zaczeli pisać i wysyłąć a nauczycielka no długo będziecie pisać?XD

albo moja qmpela do faceta od niemca coś takiego "jest pan mężaty" heheh

• ketrin : ] 22.09.09, 20:43
      technika , mamy narysować plan poziomego mieszkania :
      nauczyciel : ... noi tak tusyje się poziome mieszkanie ...
      uczeń : a jak ktoś ma pionowe ?
      nie wiem czemu , ale to mnie dość rozśmiesyzło xDD

• zuaona Re: Ulubione teksty nauczycieli,kolegów itd.. 24.09.09, 20:31
      Wiktoria na biologii: Ale słodki ten chloroplaścik!
      ahh i podczas robienia pracy o Owidiuszu. Pisał piękne poematy o miłości... Albo nie. Nie
      pisz tego piękne!
      ,
      KROWA HELEN UMARŁA! Po prostu jest dead. - nauczyciel od polskiego.
      mój nauczyciel religii jest boski. Wiecie, że niektórych programów nie powinniście
      oglądać? Ja w telewizji oglądam tylko wiadomości.. No i Gotowe na wszystko!
      , A oni
      takie zaskoczenie! AAAAAA! Do grzesznika!
      , Ojcze niebieski, ja się boję że ta kopara mi
      tu wjedzie i głowę od.. odrąbie! JEZU RATUJ!
      - mamy remont boiska.
      plastyka: remont za oknem. budowniczy coś tam pukają, a plastyczka: Kto tu tak puka
      tym ołówkiem?
      ,
      - Proszę pani, tam leży bułka!
      - No ja ci tej byłki podnosić nie będę!

angielski: Proszę pani, jeśli moja siostra ma męża, a ten mąż ma brata, który ma dziecko,
      to kim jest dla mnie jego żona?
      , - A jaaaaaak jest kochanek?
      - Nie powinnam was uczyć takich słów.
      - No to facet z ktorym się bzykam za oczami męża.. Jak go nazwać w Anglii?

trening:
      - Głooooowa mnie boli!
      - (nauczyciel): Od bólu głowy rośnie dupa!
      - Sugeruje pan coś?
      , Pan się spocił!
      ogólnie u nas jest bardzo śmiechowo.

kiedyś, w podstawówce mój kolega napisał markerem na ławce "Ch*j", potem pani kazała
      mu to zmazać, on to wydrapał nożyczkami, a potem wymalował litery korektorem. x D

• mycha96xd Re: Ulubione teksty nauczycieli,kolegów itd.. 24.09.09, 21:38
        u nas chłopacy gadali gadali a pani od geografii coś takiego do chłopaków ...
        tylko nie opowiadajcie mi czasem o swoich przeżyciach seksualnych .... albo mówi
        nam że kartkówkę można poprawić raz w jednym półroczu i takie coś JEDEN RAZ
        !!!! JEST FAJNIE jeszcze tak to powiedziała ze po prostu cala klasa wybuchła
        śmiechem
    • pauliska1212 Re: Ulubione teksty nauczycieli,kolegów itd.. 24.09.09, 21:50
      U mnie w klasie też jest śmichowoo . big_grinbig_grin
      wgl trzech takich chłopaków są tacy walnięcii na lekcjach więc wiecie jak to jest kisswink
      • kitty_emo ;]] O_o [[; 25.09.09, 12:47
        Gdy rozpoczynałam rok szkolny w nowej szkole...to w pierwszy dzień przyszła do
        nas wychowawczyni i kazała nam się każdemu po kolei przedstawić ... No i wszyscy
        już się przedstawili to ja powiedziałam do pani żeby teraz ona się przedstawiła
        . A ona takie coś "Nazywam się Musiał Edyta..." a mój kolega wstaje i mówi
        "...dla znajomych Edzia"
        • wyobraznia Re: ;]] O_o [[; 25.09.09, 15:15
          na niemieckim uczyliśmy się liczyć .
          no i pani tam nawija , a ktoś jak się
          wymawia 12 ( zwolf ) wymowa- cfyl .
          a ja na całą pare CFEl, no !
          kiedyś siedziałam sb. normalnie na matmie
          to była 4 klasa , i nagle buum .
          przewaliłam się na podłogę .
          siedziałąm na krześle , znaczy leżałam ,
          a na mnie ławka . xD
          a dalej to nie pamiętam , noo . : D
    • paulinusia4 <lol2> 25.09.09, 18:15
      pan: Czemu dzieci są najlepszym towarzystwem emerytowanych?
      uczeń: Bo można je sprzedać.

Piotrek: Proszę pana, bo dziewczyny się na mnie patrzą...
      pan: No widzisz Piotrek... Ja, ty i Elvis mamy to coś

ksiądz: Patrycja, dopisz jeszcze do tematu (Mój świat) moje zabawki...
      Patrycja: A mogę moje klocki?

ksiądz: Kto ma zadanie?
      <2 osoby podnoszą ręce>
      ksiądz: To teraz reszcie powinienem wpisać jedynki...
      Patrycja: Niech ksiądz nie wpisuje, bo inaczej nie pójdzie do nieba...

ksiądz: I co napisałeś już 200 razy Nie będę mówił yes na lekcjach
      religii

uczeń: Tak, proszę księdza.
      ksiądz: To choć i pokaż...
      uczeń: Nie mam...
      ksiądz: A gdzie masz?
      uczeń: pies mi zjadł
      <wszyscy w śmiech>

pani: We wtorek będzie klasowy rajd połączony z ogniskiem. Zaraz rozdam
      wam zgody...
      uczeń: Kiedy będzie to ognisko??

Piotrek: Ma pan brzydką koszulę.
      pan: Czemu tak sądzisz? Nie znasz się. A tak wogóle to mi się nie podobasz.
      <wszyscy w śmiech>

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka