patient 11.07.09, 22:34 Hey, robię nagłówki na zamówienie, jeśli ktoś chce prosze mówić Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andziulkaxd Re: Nagłówki na zamówienie :) 11.07.09, 22:41 Ja jęśli byś mogła to zamawiam: Z Joe Jonasem Z Taylor Swift Ashley Tisdale Z góry dziękiii Odpowiedz Link Zgłoś
justynaa134 Re: Nagłówki na zamówienie :) 11.07.09, 23:29 zamawiam nagłówki: 1 z Seleną Gomez, i 1 z Taylor Swift Odpowiedz Link Zgłoś
demcialove Re: Nagłówki na zamówienie :) 11.07.09, 23:47 .ja bym poprosiła nagłówek z miley Cyrus z napisem miley-life-sweet Odpowiedz Link Zgłoś
olciaa111 Re: Nagłówki na zamówienie :) 12.07.09, 00:01 Ja bardzo bym prosiła 1 nagłówek ale żeby był na nim miley i nick I najlepiej z napisem "Story-niley " Z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
ketrin Re: Nagłówki na zamówienie :) 12.07.09, 10:38 ja bym poprosiła nagłówek z Ashley Tisdale bez podpisu Odpowiedz Link Zgłoś
patient Nagłówki 12.07.09, 10:49 Dla andziulkaxd Z Taylor Swift : plikownik.pl/119taylor swift nagłówek.jpg Z Ashley Tisdale: plikownik.pl/724ashley.jpg Z Joe Jonasem: plikownik.pl/219joeee.jpg Mam nadzieję, że się podobają xD Resztę wyślę dzisiaj Odpowiedz Link Zgłoś
patient Nagłówki 12.07.09, 15:52 Dla andziulaxd (czy jakoś tak ) jeden link nie wyszedł: Z Taylor Swift: plikownik.pl/884tay2.jpg _________________________________________________________ Dla justynaa134 Z Seleną Gomez: plikownik.pl/462seli.jpg Z Taylor Swift: plikownik.pl/550taylorrrr.jpg _________________________________________________________ Dla demcialove Z Miley Cyrus+ napis miley-life-sweet: plikownik.pl/99milllll.jpg __________________________________________________________ Dla olciaa111 i ketrin jeszcze dzisiaj Odpowiedz Link Zgłoś
elisss92 Re: Nagłówki na zamówienie :) 12.07.09, 16:57 z Escape The Fate. Gdybys mogla, oczywiscie Odpowiedz Link Zgłoś
patient Nagłówki 12.07.09, 19:23 Nagłówek dla olciaa111 Miley+Nick z napisem Story-niley: plikownik.pl/428niley.jpg Dziewczyno to było naprawdę wieeelkie wyzwanie bo Miley i Nick nie mają żadnej sesji razem, ale po poszukiwaniach udało mi się to połączyć w całość, mam nadzieję, że się podoba ____________________________________________________________ Dla Ketrin Ashley Tisdale: plikownik.pl/427ash.jpg Również mam nadzieję, że się podoba ;* A teraz reklama mojego bloga xD jak chcecie to wchodźcie i zapraszam do komentowania explanation.blog.onet.pl ;* Odpowiedz Link Zgłoś
patient ... 12.07.09, 21:52 Elisss92, baaardzo przepraszam za ten nagłówek, moim zdaniem mi nie wyszedł, ale zawsze robiłam słodkie nagłówki z Miley lub Taylor a teraz takie wyzwanie. Dam Ci go ale wiem, że mi nie wyszedł Escape The Fate: plikownik.pl/382etff.jpg Baaaaardzo przepraszam, ale nie umiem inaczej Odpowiedz Link Zgłoś
elisss92 Re: ... 12.07.09, 22:36 A czemu.? podoba mi sie W stylu bardzo minimalistycznym ) Dziekuje ;** Odpowiedz Link Zgłoś
lauren. Re: ... 13.07.09, 15:51 .to ja chce 1 nagłówek z Demi Lovato, ok.? Bez napisu.;] Odpowiedz Link Zgłoś
patient Re: ... 13.07.09, 16:08 Dla lauren. Demi Lovato: plikownik.pl/527dem.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
patient Re: ... 13.07.09, 20:37 Proszę zamawiajcie... baaardzo mi się nudzi, to zrobię od razu xD Odpowiedz Link Zgłoś
thevan971 Re: Nagłówki na zamówienie :) 14.07.09, 14:01 Zrobiłabyś mi nagłówki z - -Ashley Tisdale -Vanessa Hudgens -Rabertem Pattinsonem ? Z góry dziekuje .p Odpowiedz Link Zgłoś
zielona.z Insty 16.07.09, 17:06 BARDZO CIĘ PROSZE DAJ JAKĄŚ INSTRUKCJE JAK ROBISZ TE NAGŁÓWKI PLZ ***Z GÓRY DZIĘKUJE*** POZDRAWIA Zielona Odpowiedz Link Zgłoś
iness_pendragon Re: Insty 16.07.09, 20:42 chcialabym zamówić nagłówek z Jasonem Dolley'em tylko tak żeby po prawej stronie było miejsce ponewaz na moim blogu na nagłowek nachodzi kalendarz;/ napisrzystojniacy i pod spodem mniejszymi literkami www.ola-i-przystojniacy.bloog.pl Odpowiedz Link Zgłoś
carrie. Re: :) 16.07.09, 21:38 Nie mam określonej osoby , ale chciałabym żebyś zrobiła mi nagłówek z jakąś laską o brąz. włosach . em , co jeszcze ... o . chciałabym , żeby był w jakimś wesołym nastroju , wakacyjnym czy cÓś xD I żeby nie była Emo czy sławna xD a jak nie znajdziesz to trudno . wymyślę kogoś innego xD Odpowiedz Link Zgłoś
patient UWAGA! 16.07.09, 21:43 Do wszystkich którzy zamówili u mnie nagłówki! Nie będzie mnie przez 2 tygodnie, ale obiecuje że wszystko oddam jak wrócę ;* Trzymajcie się Odpowiedz Link Zgłoś