esperanza 13.07.09, 14:40 Jakie polecacie filmy do obejrzenia w te wakacje ?? Ja polecam: *Zmierzch *HSM3 *Underworld Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olciaa111 Re: Filmy na wakacje 13.07.09, 19:36 ymm... polecam.. na pewno kiedyś oglądaliście ale bardzo fajne... - Dirthy Dancing - Zmierzch - Slumbdog :Milioner z ulicy jest wiele suuper filmów.. wystarczy pójść na miasto pooglądać lub przejrzeć w internecie... Odpowiedz Link Zgłoś
inna_97 Re: Filmy na wakacje 13.07.09, 20:24 Polecam film "Do diabła z miłością " jest to parodia miłości z lat 60- tych Moze niktórzy powiedzą że to głupi film ale mi się podoba Odpowiedz Link Zgłoś
zmierzchoomania Re: Filmy na wakacje 13.07.09, 20:31 Ja polecam, ale to obejrzeć sobie na youtube.pl "trzynastka" z Nikki Reed Odpowiedz Link Zgłoś
moniak20 Re: Filmy na wakacje 14.07.09, 09:49 Ja w wakacje najbardziej jestem nastawiona do komedii (nie mylić z "tylko"!) xD -Nie mów Mamie,że niania nie żyje -Małpy w kosmosie -Kochaj i tańcz -TO NIE JEST KRAJ DLA STARYCH LUDZI! -Evan wszechmogący -Piraci z karaibów (najśmieśniejsza 2 xD.P****ć się można xD CHYBA TYLE Odpowiedz Link Zgłoś
megan_ Re: Filmy na wakacje 14.07.09, 20:05 A możecie polecić mi jakieś filmy podobne do "Angus, stringi i przytulanki" lub "Wredne dziewczyny"? Bo bardzo podobają mi się takie filmy. PS Sorry, że napisałam to właśnie tutaj, ale głupio by było zakładać nowy wątek... Odpowiedz Link Zgłoś
annalovato Re: Filmy na wakacje 15.07.09, 11:28 Ja na pewno polecam: Piraci z Karaibów Lizzie McGuire ( na YT można obejrzeć ) Zmierzch - to także trzeba przeczytać Kopciuszek Roztańczona Historia Historia kopciuszka chyba tyle, bo nie wiem w jakich filmach gustujesz Odpowiedz Link Zgłoś
emciaaa Re: Filmy na wakacje 20.07.09, 10:11 meghan_ ja Ci polecam 'Ona to on' 'john trucker musi odejsc' 'Wyznania zakupoholiczki' '50 pierwszych randek' a jak bedzie Ci sie naprawde nudzilo to mozesz zobaczyc 'zęby' haha . Odpowiedz Link Zgłoś
emciaaa Re: Filmy na wakacje 20.07.09, 10:24 oo wiem .. jeszcze 'slubne wojny' to jest zajebiste Odpowiedz Link Zgłoś