pariska65 14.07.09, 14:43 Hejka Chciałabym się was zapytać czy macie konta na bebo.com?? Ja mam konto i jest fajniejsze od twittera moim zdaniem.Niektóre gwiazdy też tam mają konta...Jest też po polsku....a wy macie konta na bebo.com? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jane_ Re: Konto na bebo.com 14.07.09, 14:57 łohoho, od tyle czasu mam bebo, gdzieś od 2007 roku. ale już nie wchodze, nie mam dla kogo. Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: Konto na bebo.com 13.08.09, 16:32 masz profil, są skórki fajne, znajomi, aplikacje, komentarze, możesz dać komuś serduszko, zostać fanem kogoś, dodac zdjęcia itepe itede. Odpowiedz Link Zgłoś
pariska65 Re: Konto na bebo.com 13.08.09, 16:37 no tam się robi te no różne rzeczy nie wiem jak Ci to dobrze wytłumaczyć....może ktoś jeszcze ma konto na tej stronie i umie dobrze wytłumaczyć co się na tej stronie robi?? Bo ja tłumaczyć nie umiem... Odpowiedz Link Zgłoś
pariska65 Re: Konto na bebo.com 13.08.09, 16:40 jane_ wiesz jak się zmienia skórkę na bebo.com??bo ja niestety nie wiem rzadko korzystam z tej strony... Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: Konto na bebo.com 13.08.09, 17:53 wchodzisz na profil i pod zdjęciem masz 'zmień skórkę' czy 'change skin'. klikasz, wybierasz, potwierdzasz, masz. ;d Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: Konto na bebo.com 13.08.09, 17:53 wchodzisz na profil i pod zdjęciem masz 'zmień skórkę' czy 'change skin'. klikasz, wybierasz, potwierdzasz, masz. ;d Odpowiedz Link Zgłoś
pariska65 Re: Konto na bebo.com 13.08.09, 18:14 Dzięki jane_ No rzeczywiście skórki są bardzo fajne Odpowiedz Link Zgłoś