Dodaj do ulubionych

Przyjaciółka

18.07.09, 23:12
Hejsmile Macie jakieś fajne przyjaciółki? Czy może tylko koleżanki? Ja mam całą masę
koleżanke i ani jednej przyjaciółki-niemam komu się wygadać,isć na kina czy kawirni ani
poważnie pogadaćsad A wy? Piszcie. kisskisskwiat
Obserwuj wątek
    • pati_ Re: Przyjaciółka 18.07.09, 23:18
      dużo przyjaciół,różnej płci,a o kumpelach i kumplach nie wspominam,bo za dużo ich ;d
      • natalka_xd Re: Przyjaciółka 18.07.09, 23:28
        mam 3 najlepsze przyjaciółki xd no a koleżanek, kolegów mam naawet sporo.
    • kolorowo Re: Przyjaciółka 19.07.09, 00:53
      sad
    • kolorowo Re: Przyjaciółka 19.07.09, 00:53
      nie mam zadnej takiej sad
    • mileylove. Re: Przyjaciółka 19.07.09, 07:10
      ja mam bardzo dużo przyjaciółek, tylko jedej moge powiedziec wszystko , drugiej napryklad troche, bo to zalezy jak dlugo sie znamy. wink
      • strawberry_xdd Re: Przyjaciółka 19.07.09, 08:43
        , Ja mam 2 naj , naj ,naj, lepsze przyjaciółki pod słońcem z którymi mogę gadać
        całą noc o problemach itp. one mnie zawsze rozumieją ; ]]] I mam dużo nawed
        dobrych koleżanek tongue_outkiss
        • avril__lavigne Re: Przyjaciółka 19.07.09, 08:59
          ja mam tak samo jak ty crying
          • ox Re: Przyjaciółka 19.07.09, 09:17
            Ja mam sporo koleżanek i kolegów. Mam 2 najlepsze przyjaciółki .........nie mamy
            przez sobą tajemnic lubimy razem spędzać czas,i wszystko możemy sobie powiedzieć
            .....hmmm...nie wyobrażam sobie życia beż takich przyjaciółek........moim
            zdaniem przyjaźń jest bardzo ważną sprawą w życiu człowieka ....no i przyjaźnie
            się też z moją starszą siostrą kissbig_grin a tym co nie mają przyjaciółek życze aby w
            końcu poznały takiego kogoś !!!!!!!cool
            • cocomaroko Re: Przyjaciółka 19.07.09, 09:36
              ja mam 2 najlepsze przyjaciółki .<3
              7 lat znajomości z nimi wyszło na dobre . ; p
              • daria1150 :) 19.07.09, 09:54
                Ja mam jedną wspaniałą przyjaciółkę i sporo koleżanek xD
                • zmierzchoomania Re: :) 19.07.09, 17:53
                  Ja mam 1 przyjaciółke, choć teraz nasza przyjaźń zostanie wystawiona na próbe, bo ona
                  idzie do innej klasy, a ja do innej. Znajomych dużo nie mam i nawet mnie to nie kręci.
                  Wolę takie bardziej zaufane osoby, z którymi znam sie od lat. A nie szybko kończonce sie
                  nowe znajomości . . .
                  • ashley. Re: :) 19.07.09, 17:55
                    Myślałam ,że mam przyjaciółkę ,ale jak ona poszła do innej szkoły ,nasza przyjaźń się
                    przerwała tak jakby.W gim. nie mam takiej zaufanej os.sad
    • ladyy Re: Przyjaciółka 19.07.09, 18:02
      Ja mam tylko jedną przyjaciółkę i to od 5 lat raz zdarzyło nam się pokłócić ale to było
      dawno. Teraz chodzimy razem na zakupy do kina wszędzie! Jestesmy jak papużki
      nierozłoczki. Każdemu życze takiej przyjaźni!smile
    • sarusia300k Re: Przyjaciółka 19.07.09, 18:25
      Dobrych koleżanek mam aż 6 każda inna ale żadnej nie mogę wszystkiego powiedzieć.
      Prawdziwego przyjaciela mam jednego jest nim chłopak. znamy się od1 klasy
      chodzimy do jednej klasy i jak się okazuje przyjaźń z chłopakiem może być
      prawdziwa...big_grin
    • sweetstar Re: Przyjaciółka 20.07.09, 19:12
      No ja mam takie dwie zaufane przyjaciółki [jedna ze szkoły, a z drugą znam
      praktycznie od urodzenia] i mnóstwo kumpel i kumpli wink
    • lolcia66 .... 20.07.09, 19:27
      Ja mam 3 przyjaciółki Kasię Gosię i Agę 2 najlepsze qmpele Magdę i Kiecię no i
      pare innych koleżanek smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka