nikawika 18.07.09, 23:12 Hej Macie jakieś fajne przyjaciółki? Czy może tylko koleżanki? Ja mam całą masę koleżanke i ani jednej przyjaciółki-niemam komu się wygadać,isć na kina czy kawirni ani poważnie pogadać A wy? Piszcie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pati_ Re: Przyjaciółka 18.07.09, 23:18 dużo przyjaciół,różnej płci,a o kumpelach i kumplach nie wspominam,bo za dużo ich ;d Odpowiedz Link Zgłoś
natalka_xd Re: Przyjaciółka 18.07.09, 23:28 mam 3 najlepsze przyjaciółki xd no a koleżanek, kolegów mam naawet sporo. Odpowiedz Link Zgłoś
mileylove. Re: Przyjaciółka 19.07.09, 07:10 ja mam bardzo dużo przyjaciółek, tylko jedej moge powiedziec wszystko , drugiej napryklad troche, bo to zalezy jak dlugo sie znamy. Odpowiedz Link Zgłoś
strawberry_xdd Re: Przyjaciółka 19.07.09, 08:43 , Ja mam 2 naj , naj ,naj, lepsze przyjaciółki pod słońcem z którymi mogę gadać całą noc o problemach itp. one mnie zawsze rozumieją ; ]]] I mam dużo nawed dobrych koleżanek Odpowiedz Link Zgłoś
ox Re: Przyjaciółka 19.07.09, 09:17 Ja mam sporo koleżanek i kolegów. Mam 2 najlepsze przyjaciółki .........nie mamy przez sobą tajemnic lubimy razem spędzać czas,i wszystko możemy sobie powiedzieć .....hmmm...nie wyobrażam sobie życia beż takich przyjaciółek........moim zdaniem przyjaźń jest bardzo ważną sprawą w życiu człowieka ....no i przyjaźnie się też z moją starszą siostrą a tym co nie mają przyjaciółek życze aby w końcu poznały takiego kogoś !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cocomaroko Re: Przyjaciółka 19.07.09, 09:36 ja mam 2 najlepsze przyjaciółki .<3 7 lat znajomości z nimi wyszło na dobre . ; p Odpowiedz Link Zgłoś
daria1150 :) 19.07.09, 09:54 Ja mam jedną wspaniałą przyjaciółkę i sporo koleżanek xD Odpowiedz Link Zgłoś
zmierzchoomania Re: :) 19.07.09, 17:53 Ja mam 1 przyjaciółke, choć teraz nasza przyjaźń zostanie wystawiona na próbe, bo ona idzie do innej klasy, a ja do innej. Znajomych dużo nie mam i nawet mnie to nie kręci. Wolę takie bardziej zaufane osoby, z którymi znam sie od lat. A nie szybko kończonce sie nowe znajomości . . . Odpowiedz Link Zgłoś
ashley. Re: :) 19.07.09, 17:55 Myślałam ,że mam przyjaciółkę ,ale jak ona poszła do innej szkoły ,nasza przyjaźń się przerwała tak jakby.W gim. nie mam takiej zaufanej os. Odpowiedz Link Zgłoś
ladyy Re: Przyjaciółka 19.07.09, 18:02 Ja mam tylko jedną przyjaciółkę i to od 5 lat raz zdarzyło nam się pokłócić ale to było dawno. Teraz chodzimy razem na zakupy do kina wszędzie! Jestesmy jak papużki nierozłoczki. Każdemu życze takiej przyjaźni! Odpowiedz Link Zgłoś
sarusia300k Re: Przyjaciółka 19.07.09, 18:25 Dobrych koleżanek mam aż 6 każda inna ale żadnej nie mogę wszystkiego powiedzieć. Prawdziwego przyjaciela mam jednego jest nim chłopak. znamy się od1 klasy chodzimy do jednej klasy i jak się okazuje przyjaźń z chłopakiem może być prawdziwa... Odpowiedz Link Zgłoś
sweetstar Re: Przyjaciółka 20.07.09, 19:12 No ja mam takie dwie zaufane przyjaciółki [jedna ze szkoły, a z drugą znam praktycznie od urodzenia] i mnóstwo kumpel i kumpli Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia66 .... 20.07.09, 19:27 Ja mam 3 przyjaciółki Kasię Gosię i Agę 2 najlepsze qmpele Magdę i Kiecię no i pare innych koleżanek Odpowiedz Link Zgłoś