Dodaj do ulubionych

Gimnazjum-postrach-zgroza

19.07.09, 00:23
Hejo, mam taki problem. Po wakacjach idę do gimnazjum o którym słszałam wiele rzeczy
np; że starsi topią głowy młodszym w kiblu, bardzo się tym matrwię i zżerają mnie nerwy,
nie chce żeby tak było. Może ktoś na forum chodzi do gim nr 17 w Krakowie, albo chodził,
pomocy, boję się, wiem, że jak tak by się stało to mam powiedzieć rodzicom, ale co
wtedy? Oprawcy dostaną karę a na mnie się zaczną jeszcze bardziej wyżywać, dla mnie to
kompletna głupota i beznadziejna zabawa dla bezmózgów. Proszę pomóżcie misadsadsad
Obserwuj wątek
    • pati_ ! 19.07.09, 00:42
      nie martw się.
      w moim gimnazjum nie ma tak w ogóle.
      więc głowa do góry wink
    • kolorowo Re: Gimnazjum-postrach-zgroza 19.07.09, 00:52
      w moim tez tak nie ma bo .. sa wszedzie kamery , a ty sie denerwujesz to norma . bedzie dobrze!
      • natalka_xd Re: Gimnazjum-postrach-zgroza 19.07.09, 00:59
        nie bój się. (; też się tego bałam, ale okazało się że całkiem niepotrzebnie ;d
        • ox Re: Gimnazjum-postrach-zgroza 19.07.09, 09:30
          nie masz się czego bać !!!!! to pewnie głupie plotki ^^ a poza tym jak nie
          będziesz zadzierać z tymi rzekomymi wandalami to nic ci nie zrobią
          .........poza tym jesteś dziewczyną smirk jak już tak jest wydaje mi się że
          dotyczy to chłopców suspicious
          • tinn Re: Gimnazjum-postrach-zgroza 19.07.09, 11:38
            nic ci nie pomogą słowa 'nie bój się' bo i tak bd się bała wink powiem ci, że też
            tego się na początku bałam, ale niepotrzebnie. Jeśli chłopacy zaczepiali by cię
            chcąc zrobić coś złego, zawsze można kopnąć w czuły punkt.. xd po za tym napewno
            masz jakąś koleżanką z którą możesz sie trzymać, razem raźniej .. co innego
            jesli zaczepiali by cię w celach czysto towarzyskich.. wtedy trzeba się ładnie
            uśmiechnąć ..;] I jesli nie jesteś odważna lub nie masz ciętego języka nie
            zaczynaj gadać z ludźmi o których wiesz, że są zdolni do takich rzeczy. Na
            pocieszenie powiem ci jeszcze, że takie 'legendy' krążą o każdej szkole. Mimo,
            że ty mieszkasz w Krakowie, a ja w Tczewie k. Gdańska też mówili takie rzeczy.
            Trzymaj się..
        • mila92 Re: Gimnazjum-postrach-zgroza 04.08.09, 20:45
          Ja teraz też idę do gimnazjum ;/
          Jak kończyłam 6 klase to też się bardzo bałam...
          Ale teraz wiem że będzie dobrzesmile) Koleżanki dały mi dobrą radę...
          Gdyby ktoś chciał zrobić Ci krzywdę krzycz wniebogłosy...smile
          I nie martw się smile) Będzie dobrzesmile
    • jassmin888 Gimnazjum-postrach-zgroza 19.07.09, 12:45
      Hmm...
      .Nie masz sie czego bać naprawdę smile
      .. Ja też sie kiedyś bałam uncertain
      Jak wszyscy, a nawet nie wiem dlaczego ..
      Gimpl to teoretycznie to samo co podstawówka xdd
      .. Tylko lekce trudniejsze tongue_out
      tO pewnie tylko takie plootki..tongue_out
      • tuimi Re: Gimnazjum-postrach-zgroza 19.07.09, 12:53
        bez przesadyy
        nie jest tak źle ; )
        • powerfulka Re: Gimnazjum-postrach-zgroza 19.07.09, 13:06
          Każdy się chyba boi wink.
          U mnie w gim to starsi chłopcy przez ok. 3 miesiące wołali do nas ''kici-kici''.
          • lolcia66 Re: Gimnazjum-postrach-zgroza 19.07.09, 13:50
            Nie ma się czego bać ;P U mnie tylko 1 osoba raz powiedziałam mi 'kici-kici' W
            ogóle u nas osoby z 3 kl po prostu przychodzą do nas i sobie z nami gadają xdd
            super jest lepiej niż w podst !!
    • isia199549 Re: Gimnazjum-postrach-zgroza 19.07.09, 15:31
      o gimnazjum w moim mieście gadali różne rzeczy. a jak dopiero tam poszłam to
      wszystko to były plotki. jedynie co może być wkurzające to wołanie 3 klasistów
      za tobą "kici kici"
      • estrellita Re: Gimnazjum-postrach-zgroza 19.07.09, 15:59
        Heh dzięki wam naprawdękiss Trochę mnie na duchu podniosłyście, jak pójdę do szkoły to
        wszystko opiszębig_grin
      • strawberry_xdd Re: Gimnazjum-postrach-zgroza 19.07.09, 16:00
        , Ja też idę do gim. i tez się trochę boje ale wiem że mam przyjaciółki to z
        nimi raźniej itp. Ale tez uważam że to plotki .! ; )
        • ashley. Re: Gimnazjum-postrach-zgroza 19.07.09, 16:45
          Estrellito-nie ma się czego bać.Uwierz mi.To zapewne są tylko plotki (starsi często tak
          mówią ,aby wystraszyć nowych gimn.)Też się bałam ,ale później zrozumiałam ,że nie ma
          czego.Będziesz się tam czuła o niebo lepiej niż w szkole podstawowej,zaufaj mi wink.
          • renesmee_ness Re: Gimnazjum-postrach-zgroza 19.07.09, 18:46
            ja też idę do gimnazjum i się strasznie bojeconfused
            o co chodzi z tym kici - kici?
    • majullo taa 19.07.09, 17:27
      jesli tam idziesz tosie bój dalej to moja rejonowka i nie chodze tam tylko do 16 na
      konarskiego to słaba szkoła szczerze mówiąc
      • estrellita Re: taa 19.07.09, 18:49
        majullo, tam naprawdę jest tak źle?crying
    • jarelo Re: Gimnazjum-postrach-zgroza 06.08.09, 12:35
      estrellita napisał(a):

> Hejo, mam taki problem. Po wakacjach idę do gimnazjum o którym słszałam wiele r
      > zeczy
      > np; że starsi topią głowy młodszym w kiblu, bardzo się tym matrwię i zżerają mn
      > ie nerwy,
      > nie chce żeby tak było. Może ktoś na forum chodzi do gim nr 17 w Krakowie, albo
      > chodził,
      > pomocy, boję się, wiem, że jak tak by się stało to mam powiedzieć rodzicom, ale
      > co
      > wtedy? Oprawcy dostaną karę a na mnie się zaczną jeszcze bardziej wyżywać, dla
      > mnie to
      > kompletna głupota i beznadziejna zabawa dla bezmózgów. Proszę pomóżcie misadsad
      > sad

Ah. Ja tez tak mam. Do szoły której MIAŁAM isc topia w kiblach, rzicają jajakmi itp. ; p. Ale
      nie ide do tej walniętej szkoły tylko do fajnej wyluzowanej i przyjemnej. Szkoła ma byc
      fajna a nie ze boisz się przejśc przez korytarz bo jakis straszak cie gnębi. ; p smilesmilesmilebig_grinwink
      • candy.e Re: Gimnazjum-postrach-zgroza 06.08.09, 12:57
        albo to prawda..;D
        albo ktoś z Ciebie jaja robi ;p

wiesz..
        uczniowie 1 klas [ czyli tzw. "koty" ] zawsze mają przechlapane.. to mija w 2
        klasach, bo przychodza nowe klasy ;p
        to tradycja znana na calym świecie [ dziwne ze nikt nie slyszal ] ..
        ps. to "przechlapane" to tylko, że Cie po miłemu przezywają "kocik" ; wink)
        da sie przyzwyczaic xd
        • dream Koty.. 07.08.09, 11:54
          candy.e napisał(a):

> uczniowie 1 klas [ czyli tzw. "koty" ] zawsze mają przechlapane.. to mija w 2
          > klasach, bo przychodza nowe klasy ;p
          > to tradycja znana na calym świecie [ dziwne ze nikt nie slyszal ] ..
          > ps. to "przechlapane" to tylko, że Cie po miłemu przezywają "kocik" ; wink)
          > ]
          > da sie przyzwyczaic xd

Ekhem.. albo wypisają Ci tam gdzie tylko to możliwe (odkryte części ciała, ciuchy) KOT,
          mojej przyjaciółce dorobili nos i wąsy... xD
          Ciesze się że ja mam już to dawno za sobą.. smile
    • kuku_ Re: Gimnazjum-postrach-zgroza 06.08.09, 17:35
      nie jest tak źle. jeszcze wnioskuję, że ktoś cię nastraszył. wiadomo, że starsi
      o zaledwie 2 lata czują się lepsi, ale kończy się na głupich tekstach, które
      można odebrać ze śmiechem. na " kici kici " nie zwracaj uwagi. pewnie będziecie
      mieli lekcję wychowawczą poświęconą temu, jak reagować na takie zaczepki. po
      prostu to olej, a po pewnym czasie im się znudzi. w końcu każdy kiedyś był w tej
      " nieszczęsnej " pierwszej klasie. wink
    • gosia780 Re: Gimnazjum-postrach-zgroza 06.08.09, 18:22
      Też idę do gimnazjum tylko na szczęście w mojej miejscowości nie ma takich bezmózgowców smile
      • estrellita Re: Gimnazjum-postrach-zgroza 06.08.09, 18:31
        Mam nadzieję, ze sobie jakoś poradzę, dzięki wamwink
        • independent_ Re: Gimnazjum-postrach-zgroza 07.08.09, 11:22
          ja tez sie balam,
          ale okazalo sie ze to wszystko brednie.
          • fuck.you Re: Gimnazjum-postrach-zgroza 07.08.09, 11:24
            dupa Jasiu ; x
            gimnazjum jest zajebiste . o wiele lepiej czuje się w nim ,niż w podst.
            a to co twoje koleżanki mówią ,to normalnie jak wycinek z filmow amerykanskich o.O
            nie przejmuj sięę ,jak cos zrobią idź do pedagoga i po problemie ; )
            • ashleyandmiley Re: Gimnazjum-postrach-zgroza 09.08.09, 19:04
              Ja też idę do gimnazjum ale u nas chyba czegoś takiego nie ma..
    • miley347 Re: Gimnazjum-postrach-zgroza 10.08.09, 21:21
      nie martw się też się bałam jek szłam do gimnazjum ale nie byłam sama miałam koleżanki z
      podstawówki, chociaż miałam taką sytuacje kiedy miałyśmy WF zostałam sama i nie
      mogłam znaleść drogi na sale gimnastyczną mara na całą szkołęsciana oczywiście
      spózniłam się na lekcje...smile
      • estrellita Re: Gimnazjum-postrach-zgroza 10.08.09, 21:38
        Dzięki, mam nadzieję, że jakoś sobie poradzękiss
      • montanacyrus Re: Gimnazjum-postrach-zgroza 11.08.09, 16:23
        O moim to słyszam takie, że szok! Lepiej nie mówić... Ale jak ma się przyjaciół i naprawdę
        normalnie się zachowujesz jest bardzo dobrze. Może dlatego że moja szkoła jest
        integracyjna... Trzeba szanować innych bo jak nie to dupa indifferent A twoja szkoła to zwykła czy
        integracyjna? Jak ta druga to głowa do góry smile A w takim zwykłym źle nie powinno być ;-
        )
    • agusiak01 Re: Gimnazjum-postrach-zgroza 13.08.09, 15:44
      nie przesadzajmy, nie jest az tak źle w gim... nie zadzieraj z takimi którzy wyglądają ci na
      strasznych ani nie okazuj tego ze sie boisz po prsotu ich omijaj.
      • gasia333 Re: Gimnazjum-postrach-zgroza 15.08.09, 22:20
        szczerze..to nie jest prawda...teraz zaczne 3 rok w gimnazjum, w którym niby też
        wyczyniali takie rzeczy i jest spoko...tak jak wspominała poprzedniczka nie
        zadzieraj z takimi którzy wydaja sie straszni, a będzie ok.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka