m.i.l.e.y 20.07.09, 11:40 `A więc niedawno założyłam sobie twittera bo słyszałam że dużo gwiazd też go posiada Niestety za bardzo nie umiem się tym obsługiwać `Czy macie jakieś linki do gwiazd? Np. do Joe Jonasa, albo Demi.? Bo Miley już znalazłam :- D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tinn Re: `Twitter. ;-] 20.07.09, 13:18 hejj, mam tam juz konto od jakiegos czasu... z checia ci pomoge...napisz na gadu 3833168 ;] Odpowiedz Link Zgłoś
nessi Re: `Twitter. ;-] 20.07.09, 13:27 w znajomych miley masz demi ... wpisz w szukanie xd Odpowiedz Link Zgłoś
ashley. Re: `Twitter. ;-] 20.07.09, 13:35 A tam koniecznie trzeba po angielsku pisać? Odpowiedz Link Zgłoś
tinn Re: `Twitter. ;-] 20.07.09, 14:35 ashley. - nie musisz pisać po ang. ja osobiście piszę po ang, ponieważ chcę szlifować mój anglielski i o dziwo to działa.. :] Odpowiedz Link Zgłoś
tinn Re: `Twitter. ;-] 20.07.09, 14:48 Demi Lovato - Demi Ashley Tisdale - Ashley Miley Cyrus - Miley Selena Gomez - Selena Ashton Kutcher - Tekst linka Kate Perry - Kate Lily Allen - Lily Snoop Dogg - Snoop To wszystko narazie. . Odpowiedz Link Zgłoś
ashley. Re: `Twitter. ;-] 20.07.09, 14:53 tinn.podaj swojego twittera ,zaprosze cie ;d Odpowiedz Link Zgłoś
emciaaa Re: `Twitter. ;-] 20.07.09, 15:01 ejj , a jak to jest z tym kodem ktory trzeba przepisac ? bo tam sa 2 slowa . to oba trzeba przepisac ? Odpowiedz Link Zgłoś
strawberry_xdd Re: `Twitter. ;-] 20.07.09, 15:00 To gwiazdy które mam na twitterze . ; ] Emily Osment-Tekst linka Jonas Brothers-Tekst linka Justin Timberlake-Tekst linka Mitchel Musso-Tekst linka Demi Lovato-Tekst linka Trace Cyrus-Tekst linka Odpowiedz Link Zgłoś
m.i.l.e.y Re: `Twitter. ;-] 20.07.09, 15:23 `Ok ja podam ;-] http://twitter.com/dari08 `Jakby co nie śmiać się z mojego nicka xd. Odpowiedz Link Zgłoś
emciaaa Re: `Twitter. ;-] 20.07.09, 15:31 [url=http://twitter.com/indeepement]moj profil)[/url] Odpowiedz Link Zgłoś
emciaaa Re: `Twitter. ;-] 20.07.09, 15:31 hm ..cos nie wyszlo jeszcze raz [url=http://twitter.com/indeepement]Tekst linka[/url] Odpowiedz Link Zgłoś
emciaaa Re: `Twitter. ;-] 20.07.09, 15:45 thx za wszystkiw zaproszenia juz zaakceptowalam wszystkie ) Odpowiedz Link Zgłoś
nikt. Re: `Twitter. ;-] 20.07.09, 15:49 ja maam. ; ] miss_somebody ; q nie miałam pomyłsu na nick ^ znowu . ; d Odpowiedz Link Zgłoś
smileymiley1995 Re:Re twitter 20.07.09, 16:06 słuchajcie czy wam się nie wydaje,że to jest nie w pożądku? ja wiem,że wy jesteście fankami tych dzieczyn,ale one też chcą mieć troche prywatności. Waszym zdaniem to nie przesada,żeby umieszczać linki z twettera tutaj? bo tak samo ma miley,bo z nią pisałam i to jest dla niej nie przyjemne! i chce was poprosić w jej imieniu,żeby tego nie robić! Odpowiedz Link Zgłoś
mileycyrus23 do smileymiley1995! 27.08.09, 18:23 Sory za tą wypowiedż smileymiley1995: Srałaś a nie pisałaś.Uważaj bo jakieś naiwne dziecko ci uwiezy! Ciekawe czemu by jej się to nie podobało?! A jak chcecie sprawdzić twittera czyjegoś to wpiszczie twitter.com/(i tu wpisujecie imię i nazwisko gwiazdy) Odpowiedz Link Zgłoś
rosaline14 Re: `Twitter. ;-] 20.07.09, 15:45 ja mam twittera ; www.twitter.com/mellytwist . łatwy w obsłudzie , jak ktoś zna ang . ah. ;33. miley mam , ale wiesz każdy podrabia jonasów , demi itp . jest dużo i niewiadomo k tóry prawdziwy . xd . ja mam wiele . * ;* pzdr. podaj twojego twitt'a. Odpowiedz Link Zgłoś
emciaaa Re: `Twitter. ;-] 20.07.09, 15:57 aaa czyli miss-somebody to nikt ? wlasnie sie zastanawialam kto to Odpowiedz Link Zgłoś
m.i.l.e.y Re: `Twitter. ;-] 20.07.09, 16:10 `Jakby cos to zmieniłam nicka. `Więc teraz jest tak ; twitter.com/darunia_ Odpowiedz Link Zgłoś