magdusia1021 20.07.09, 14:39 Więc moja mama na niedługo urodziny. Razem z bratem chcielismy zrobic/kupić jakis orginalny prezent. tylko nie mamy pomysłu co roku kupowaliśmy perfumy a w tym chcemy coś innego. Proszę o pomoc to bardzo dla mnie ważne Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zmierzchoomania Re: Prezent na urodziny dla mamy...... 20.07.09, 14:41 zalezy tez co Twoja mama lubi Odpowiedz Link Zgłoś
sysiek4444 Re: Prezent na urodziny dla mamy...... 20.07.09, 14:46 No nie wiem moze jakaś bluzka, albo torebka..... Odpowiedz Link Zgłoś
ladyy Re: Prezent na urodziny dla mamy...... 20.07.09, 19:56 ja też każdego roku kupowałam perfumy kup jej może torebkę najlepiej kiedy będziecie w centrum chandlowym zapytaj jej się coś w stylu "fajna ta torba" zobacz co ci odpowie ja w tym roku też dałam swojej torbe i tak zrobiłam, kupiłam jej torbe która jej się podobała jeśli twoja mama lubi kwiatki kup jej storczyka(phanelopis) jest bardzo ładny, do tego przezroczysta doniczka (bo te kwiatki takie lubią) i git Odpowiedz Link Zgłoś
monia4uu lewitująca ramka na zdjęcia 21.07.09, 01:18 Może lewitującą ramkę na zdjęcia www.takapaka.pl/Produkt/389/lewitujaca_ramka_na_zdjecia ? Myślę że dość zaskakujące. Odpowiedz Link Zgłoś
ania.z.poznania Re: Prezent na urodziny dla mamy...... 02.09.09, 17:41 perfumy sa ok, na pewno bedzie jej milo. choc zaskoczona za bardzo na pewno nie bedzie moze fundnijcie jej masaz? sie zrelaksuje mam linka www.wyjatkowyprezent.pl/masaz-relaksacyjny jak myslisz? Odpowiedz Link Zgłoś
th4ever Re: Prezent na urodziny dla mamy...... 02.09.09, 18:03 Napewno kupcie kwiaty... ....Hmmm....Może torebke? Odpowiedz Link Zgłoś