teen_lady Re: Macie sentyment do ciuchów?? 22.07.09, 22:14 Ja jakoś nie bardzo. MOże i mam takie pojedyncze ciuchy ktore lubię bardziej niz inne ale nie, nie mam sentymentu;D POprostu jak są zamałe to idą do kuzynek Odpowiedz Link Zgłoś
ox Re: Macie sentyment do ciuchów?? 30.07.09, 15:59 ogólnie lubię ubrania więc te które najjjjjbardziej mi się podobają stają się ulubionymi ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
takota221 . 30.07.09, 22:02 Ymm.. raczej nie.. Bardzo często zmieniam garderobe tzn. często mam nowe ciuchy a stracyh sie pozbywam, jest nawet tak ze mam sporo ciuchów w którcyh chodziłam może 1 raz, mojej szafie wiszą bluzki z metkami.. Bardzo lubię mieć dużo ciuchów i butów ..np adidasów obecnie mam 6 par.. i nie wymysliłam sobie tego;p Jakoś tak wyszło ze w tym roku juz 4 pary kupiłam.. Odpowiedz Link Zgłoś
josie120 Re: Macie sentyment do ciuchów?? 31.07.09, 10:19 Oczywiście! Mam takie boskie jeansy w które ledwo co wchodzę ,ale i tak w nich chodzę. Potrafię chodzić w nich 3 dni! xD Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulqa999 Re: Macie sentyment do ciuchów?? 31.07.09, 14:36 ooo tak !! jasne ze mam cos takiego moja ukochana rozowa plisowana spodnica nieco przyciasna w pasie troche juz niemodna i moze troche za krotka ale i tak ja uwielbiam lubie ja przymierzac wieczorem mam tez szary golf jeszcze z dziecinstwa... heh i tak ich nie wyrzuce pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
leyla Re: Macie sentyment do ciuchów?? 23.08.09, 15:53 tak mam swoje ukochane czarne spodnie są wygodne,byłam w nich na wielu wycieczkach ale kiedyś się na chodniku wywróciłam i mam dziure na kolanie i nosze te spodnie tylko po domu Odpowiedz Link Zgłoś
leyla Re: Macie sentyment do ciuchów?? 23.08.09, 15:54 a i mam jeszcze ukochaną bluzkę z dzieciństwa dostałam ją od cioci i nosze ją do teraz to trochę dziwne bo dostałąm ją jak miałam 6 lat a mam 14 i nadal jest dobra,nie jest za mała.a ile mam z nia wspomnień Odpowiedz Link Zgłoś
paulinajonas505 Re: Macie sentyment do ciuchów?? 27.10.09, 14:27 Do moich ukochanych srebrnych balerinek ;D. Odpowiedz Link Zgłoś
zigii Re: Macie sentyment do ciuchów?? 27.10.09, 18:51 Mam. Kocham mój T-shirt z nadrukiem : " I love Mickey Mouse". Mam do niego przywiązanie, gdyż wiele się z nim wiąże. Wspomnienia, miłe chwile. Przywiozłam go z Disneylandu. Na zawsze pozostanie wspaniałą pamiątką (: Wiem, jestem dziwna XDD Odpowiedz Link Zgłoś
collage Re: Macie sentyment do ciuchów?? 27.10.09, 18:57 hmm, bluzka z fishbone ny . Odpowiedz Link Zgłoś
ochioyebna. Re: Macie sentyment do ciuchów?? 27.10.09, 18:59 chyba nie. ;d jak już mam jakąś rzecz, która nie wygląda dobrze to z wielkim bólem ją wywalam. Przynajmniej jest pretekst żeby sprezentować sobie nowe ubranie. ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
natka_11_ Re: Macie sentyment do ciuchów?? 02.01.10, 02:03 jasne że mam stary i zamała sukienka pankowa ale i tak próbuje się jeszcze w nią zmieścić ale nigdzie nie wychodze w niej bo mnie wyśiali a odać jej ie oddam bo to moja pierwsza żecz na którą wydałam swoja kase na nią Odpowiedz Link Zgłoś
kitty ........... 02.01.10, 02:15 Pewnie! Stare jeansy, które starłam na rolkach jak byłam malutka, pierwsze glany (ojj czasami jeszcze w nich chodzę, a mamiszon poluje na nie a ja nie oddam), wszystkie znoszone koszulki z ironami, metalicami ... nadają się do spania i ich nie chcę wyrzucić, koszulka, z którą wiążą mi się bardzo miłę wspomnienia, o których próbowałam zapomnieć, ale i tak chcę do nich wrócić...hmm... Odpowiedz Link Zgłoś
msthic Re: ........... 02.01.10, 11:42 Nie przypominam sobie żebym coś takiego miała xd Odpowiedz Link Zgłoś
slodkiporanek Re: Macie sentyment do ciuchów?? 02.01.10, 11:39 Mam taką bluzę. Jest już sprana i przykrótka, ale dalej mięciutka i nosze ją, kiedy czeka mnie ciężki dzień. Dodaje sił. Odpowiedz Link Zgłoś
princessm Re: Macie sentyment do ciuchów?? 02.01.10, 15:54 nie mam , bo po co trzymać zamałe ubrania. tylko zajmują miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
olenka0505 Re: Macie sentyment do ciuchów?? 02.01.10, 15:57 ja mam sentyment do wszystkich moich rzeczy prawie, tez mi jest szkoda jak cos musze oddac. A taki najulubienszy moj cicuh to taki polarek w ktorym chodze po domu jak mi zimno i w ogóle, a mam go juz z 8 lat i caly czas jest dobry, uwielbiam go Odpowiedz Link Zgłoś