m.i.l.e.y 22.07.09, 13:53 `Czyżby Selcia chciałaby się jeszcze upodobnić do Vanessy.? `Kolejny dowód że wasza selenka to wielka kopiara.! Eh szkoda gadac... `Najpierw Miley teraz Vanessa. Która będzie następna.? xdd. `Jeżeli taki wątek już był to sorry ale nie chciało mi się szukać Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miley_love. Re: `Selena nie tylko kopiuje od Miley... 22.07.09, 14:03 to akurat nie jest jej wina. po prostu jeden fotograf. Odpowiedz Link Zgłoś
pati_ Re: `Selena nie tylko kopiuje od Miley... 22.07.09, 14:06 przecież to nie ona ustala sesje zdjęciowe,prawda? poza tym,MULTUM gwiazd od siebie nawzajem kopiuje,i kogo to obchodzi? ich życie. Odpowiedz Link Zgłoś
platyna Re: `Selena nie tylko kopiuje od Miley... - WAŻNE 24.07.09, 10:55 wielka prawda !!! Odpowiedz Link Zgłoś
yourbadream Pfff 22.07.09, 14:04 Pierwsze 6 wyglądają jak zdjęcia do sesji, a tam to ją ustawiają jak chcą, a nie jak ona chce. Przedostatnie: nigdy nie piłaś tak z koleżanką/siostrą jednego picia? Ostatnie: wiele osób robi różne miny. Taka jest bardzo częsta. Robicie z igły widły i nic więcej. Doszukujecie się podobieństw, żeby tylko Selenę zmieszać z błotem. Głupota. Odpowiedz Link Zgłoś
jassmin888 Re: `Selena nie tylko kopiuje od Miley... 22.07.09, 15:03 .A więc tak.. Dzieci moje drogie .A moze było naopak xdd Moze to Van kopiuje od niej ..Nie wiem czemu tak sie jej uwiełyscie .Ja nie przepadam za nią tak bardzo.. ale od czasu do czasu ogladam Czarodziei ii podba mi sie tam jej styl A tak w temacie too .Nie one wymyslaja sobie pozy itd. Bo gdyby tak dokładnie przyjżec sie ..Sesją gwiazd są prawie identyczne xD Pozy, stroje, rekwizyty.. Poprostu Fotografy, stylistki itd. .Nie mają juz nowych pomysłów, a robią to chyba tylko dlatego ..Rzeby włąsnie powstawały takie plotki Nie rozumicie tego.!? Oni sie na tym wzbogacją A tak pozatym to nie nasza sprawa Odpowiedz Link Zgłoś
livv. Re: `Selena nie tylko kopiuje od Miley... 22.07.09, 15:38 .Prawdopodobnie te sesje są od disney'a. widziałyście sesje z balonami maja je demi, ashley miley ... `.Także, tego napewno nie skopiowała. Nie żebym ją jakoś lubiła [o.O] Ale taka prawda; p Odpowiedz Link Zgłoś
demcialove Re: `Selena nie tylko kopiuje od Miley... 22.07.09, 16:13 no to musze was rozczrowac . bo one smae układają sobie pozycje czytałam w bravo , i miley kiedys powiedziala pare sów miedzuy innymi "Gdy układam sobie pozt , muszą one . . ." i co . ? ojeja . . . dowód , ze selcia nie umie sobie wymyslic czegos wlasnego . . Odpowiedz Link Zgłoś
yourbadream [...] 22.07.09, 17:05 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
ginny Re: `Selena nie tylko kopiuje od Miley... 25.07.09, 22:05 Przecież Selena wcale nikogo nie kopiuje. Po pierwsze: ta sesja była robiona przez jednego fotografa i to on celowo zrobił, żeby były ustawione tak samo! A po drugie: czemu mówisz, że Selena kopiuje Miley?! Co takiego zrobiła? Ona się zupełnie inaczej zachowuje i ma inny styl! Odpowiedz Link Zgłoś
jassmin888 [...] 22.07.09, 20:18 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
jassmin888 Re: `Selena nie tylko kopiuje od Miley... 22.07.09, 20:19 Pozatym jak dla mnie to fotki sie różnią .Nie są identyczne Odpowiedz Link Zgłoś
hermiona13 Re: `Selena nie tylko kopiuje od Miley... 22.07.09, 20:25 demcialove - mam każdy numer bravo od 3 lat, żadnego nie opusciłam i nie pamiętam, żeby ona coś takiego mówiła, a czytam każdy numer dokładnie Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia66 Re: `Selena nie tylko kopiuje od Miley... 23.07.09, 09:32 Rany ta sama sesja !! demcialove gdyby nie fotograf układał pozy to jaka by była jech praca ?? Pstrykanie zdjęć ?? Więc to była tylko 1 sesja a ja dalej nie wiem o czym wy mówicie, że od Mil odgapia widziałam tylko jedno zdjęcie które ktoś uważał za skopiowane jak Mil i Mandy zrobił sobie zdjęcie twarz tak nawet z bliska i Sel z Dem no ale to normalne zdjęcie.... Odpowiedz Link Zgłoś
demi1112 Re: `Selena nie tylko kopiuje od Miley... 23.07.09, 09:38 Lol te fotki są stare jak świat. Może w tym samym dniu robiły tą sesje co?? Żeby tylko takie problemy każdy miał jak wy to było by super! Odpowiedz Link Zgłoś
sysiek4444 Re: `Selena nie tylko kopiuje od Miley... 23.07.09, 09:39 BoSs Dużo osób m takie same zdjęcia i w ogóle.... A zresztą nie kture foty to robi forograw i w ogole xd ustawia ! I moze to nie Seli kopiuje tylko Nessa ! A co wy sie tej biednej Seleny czepiacie ! Co ona wam akiego zrobiła ! Nawet jej nie znacie a oceniacie xD Odpowiedz Link Zgłoś
demi1112 Re: `Selena nie tylko kopiuje od Miley... 23.07.09, 09:47 O też sobie takie fotki zrobię i co stanie mi się coś??? A tak w ogóle co Selena kopiuje Miley? Odpowiedz Link Zgłoś
m.i.l.e.y [...] 23.07.09, 17:09 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
ashley. Re: `Selena nie tylko kopiuje od Miley... 23.07.09, 17:28 m.i.l.e.y-wrzuć na luz. Te zdjęcia sa robione przez Disney.Mają różne pozy ,a tak ustawia je fotograf.One ewenualnie mogą się bardziej uśmiechnąć i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia66 Re: `Selena nie tylko kopiuje od Miley... 23.07.09, 18:09 Wiesz co m.i.l.e.y ?? Za każdym razem pytam się Ciebie w czym Sel kopiuje Mil to ty mówisz że albo nie masz czasu albo, że to oczywiste, albo że sama powinnam wiedzieć może ty nawet nie wiesz tylko tk piszesz co ? A jeśli tak nie jest to możesz chyba raz przynajmniej jedną fotkę wkleić nie ?? Odpowiedz Link Zgłoś
m.i.l.e.y Re: `Selena nie tylko kopiuje od Miley... 23.07.09, 18:43 `Co zmyślasz dziecko.?! Nigdy ci nie powiedziałam że nie mam czasu czy coś w tym stylu... ;-/ `Ok chcesz fotki, proszę bardzo ; `To jak narazie ubrania skopiowane przez sel, zobaczmy co jeszcze skopiowała... `Jeszcze znalazłabym kilka takich fotek, ale nie chce mi się szukać ani wspominać o Miley i Mandy- show, a potem o Selena i Demi - show. Selena także {jak twierdzą niektórzy} skradła Mil chłopaka.. itd. itd xdd. `Wystarczy ci dowodów lolciu.? ;pp Odpowiedz Link Zgłoś
ashley. Re: `Selena nie tylko kopiuje od Miley... 23.07.09, 18:47 te sesje zdjęciowe i ubranie z serialu..nie moga być brane pod uwagę..stylisci nad tym pracują i fotografowie..a skąd wiesz ,że to Miley nie skopiowala od sel? po tzrecie z tym czerwonym sweterkiem..była by kopiarą jak by były identyczne ,a nie są...boże.jak Selena załozy legginsy i Miley tez..to też będzie kopiarąą tak? Odpowiedz Link Zgłoś
m.i.l.e.y Re: `Selena nie tylko kopiuje od Miley... 23.07.09, 18:51 ashley. ja nie chce się z Tobą kłócić, bo uważam że jesteś fajna i Cię lubię więc proszę możesz bronić seleny na innym wątku.? Ja i tak nie zmienie zdania o selenie... Odpowiedz Link Zgłoś
m.i.l.e.y Re: `Selena nie tylko kopiuje od Miley... 23.07.09, 18:49 `Oj jedno zdjęcie nie weszło ;P `Jeszcze raz... Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia66 Re: `Selena nie tylko kopiuje od Miley... 23.07.09, 19:08 Y.. co jest podobnego w tych pierwszych zdjęciach ?? Boże zdjęcie jak zdjęcie pełno ich w necie 2 Sfetry są inne oo jak już mil założy czerwoną tunikę juz nikt nie może ? 3. Sesja nie wybierają w co się ubierają 4.to samo nie wybieraj pozy 5.odcinek to samo 6. O rany ta samo bluzka !! ;O 7. O boże też z taylor po prosu strasznie i oczywiście to serce przecież Sel by na to sama nie wpadła to jest tak oryginalne... I nie masz pewności, że to Sel odgapia od Mil a nie Mil od Sel a może to po prostu przypadek i na to bym obstawiałą Odpowiedz Link Zgłoś
sophie_ `Selena nie tylko kopiuje od Miley... 23.07.09, 18:50 to są zupełnie inne tuniki. ; \ Odpowiedz Link Zgłoś
ashley. Re: `Selena nie tylko kopiuje od Miley... 23.07.09, 18:52 popieram sophie.!! jak by Selena załozyła legginsy i Miley..to też by odgapiała..? oO po drugie odc. z tymi samymi bluzkami co mają..z Seleną był wczesniej ,bo wczesniejsza seriaa od Hm Odpowiedz Link Zgłoś
m.i.l.e.y Re: `Selena nie tylko kopiuje od Miley... 23.07.09, 18:54 ashley. Nie prawda.! Selena najpierw zagrała w HM a potem dopiero miała własny serialik na DC. Odpowiedz Link Zgłoś
m.i.l.e.y Re: `Selena nie tylko kopiuje od Miley... 23.07.09, 18:52 `sophie. Nie chodzi mi o tunikę tylko o ten sam styl... Przypadek.? Wątpie. Odpowiedz Link Zgłoś
sophie_ Re: `Selena nie tylko kopiuje od Miley... 23.07.09, 18:54 Może mają ten sam styl? Nie wiem... ;p Odpowiedz Link Zgłoś
m.i.l.e.y Re: `Selena nie tylko kopiuje od Miley... 23.07.09, 18:57 sophie. Ja myślałam że sel ma raczej styl chłopczycy... Odpowiedz Link Zgłoś
ashley. Re: `Selena nie tylko kopiuje od Miley... 23.07.09, 18:54 m.i.l.e.y..to już nie wolno nikomu założyć czerwonej tuniki ,bo Miley ma? Odpowiedz Link Zgłoś
m.i.l.e.y Re: `Selena nie tylko kopiuje od Miley... 23.07.09, 18:56 `ashley. Ależ wolno tyle tylko że selenie za często się zdarza zakładać to co Miley. Odpowiedz Link Zgłoś
ashley. Re: `Selena nie tylko kopiuje od Miley... 23.07.09, 18:57 po drugie z Seleną były 2 albo 3 odc. Pierwszy z nich było to ,że razem miały jechac na trasę koncertowąą..i wtedy dostała rolę w serialu..ostatni odc. z Sel ,jest 2 wersja Hannah i 1 wersja czarodzieji i w tej 1 wersji Sel miała tą bluzkę Odpowiedz Link Zgłoś
m.i.l.e.y Re: `Selena nie tylko kopiuje od Miley... 23.07.09, 18:59 `Ja wiem swoje i ty wiesz swoje... Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia66 Re: `Selena nie tylko kopiuje od Miley... 23.07.09, 19:20 Co do tej bluzki co Sel była na premierze HSM to Sel miałą ja wcześniej wiec jeśli chodzi o ubrania to ma takie same tylko w serialch i w sesjach a tm jej móią ca ma założyć Odpowiedz Link Zgłoś
mileydemi Re: `Selena nie tylko kopiuje od Miley... 24.07.09, 11:57 m.i.l.e.y napisał(a): > `sophie. Nie chodzi mi o tunikę tylko o ten sam styl... Przypadek.? Wątpie. Hm.. to co każdy człowiek musi mieć inny styl. Lauren Cyrus jest emo, i np Tola Szlagowska jest emo i co odgapiają od siebie.? Zal mi cie. Robisz wszystko by oczernić sel Odpowiedz Link Zgłoś
yourbadream m.i.l.e.y 23.07.09, 20:42 Dziewczyno! Ty na siłę szukasz podobieństw! Jeśli coś jest modne to wszyscy to noszą, po prostu! Teraz zganiaj na wszystkich ludzi na świecie, bo noszą rurki, jak któraś tam gwiazda! LITOŚCI! Nie raz się zdarza, że któraś ze sławnych osób założy jedną kieckę na czerwony dywan, a kilka miesięcy później inna zakłada identyczną! To zdjęcie z Demi i Seleną oraz Miley z jej przyjaciółką... Głupota to porównywać! Mają zupełnie inny wyraz twarzy. Wiesz ile moje znajome mają podobnych fotek?! I też im powiesz, że ściągają z Miley?! Serducho jest znakiem rozpoznawczym Taylor, więc się od tego odczep. Tak samo diamenty są znakiem rozpoznawczym Jay'a - Z i na koncercie ludzie ciągle robią rękami znak. I przestań z przykładami z seriali oraz z sesji, bo to im mówią co mają robić i jak się ubrać. Jesteś po prostu żałosna doszukując się tego wszystkiego. Odpowiedz Link Zgłoś
m.i.l.e.y Re: yourbadream... 24.07.09, 08:38 `Ja nie szukam na siłę podobieństw... Poprostu lolcia uparła się że mam wkleić fotkę gdzie sel coś skopiowała od Mil więc to zrobiłam.! A żałosna jesteś Ty, bo bronisz seleny tylko dlatego żeby co.? Zdanie o niej zmieniła.? a chyba sama dobrze wiesz że zdania nie zmienie, więc niepotrzebnie tylko mi tutaj głowe zawracasz. Nara. Odpowiedz Link Zgłoś
jassmin888 Selena nie tylko kopiuje od Miley 23.07.09, 20:55 Omg!! . Przeciez to są seriale Disney'a Oni im dawają stroje . I dali im te same.. Sesje też Disneyowskie.. No bo jakie.? .Bosz.ale serio nie macie juz innych problemów.? Oni chcą sie na tym tylko wzbogacić.! `.A pozatym to, ze maja obie czerwone tuniki to nic nie znaczy Iii nie wiecie czy nie było na odwrót.. .Pozatym one sie lubią i moze robią to specjalnie jak kumpelee xD Nie wiem co sie tak ich uczepiłyście.. .Ja za obiema nie zabardzo przepadam. ale jakos nie widze podobizny.. Jest duużo podobnych fotek .. Matko co juz nie mogą sobie z kumpelami foty strzelic, bo od razu od siebie zgapiają.!? .No ludzie bez przesady Odpowiedz Link Zgłoś
jassmin888 Re: Selena nie tylko kopiuje od Miley 23.07.09, 20:58 yourbadream Zgadzam sie z tobą w sprawie tych podobieńswt..Dobrze to ujełas xdd Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia66 Re: Selena nie tylko kopiuje od Miley 24.07.09, 08:50 MIl też ma czasami takie same ubrania jak inne gwiazdy ale do tego nikt się nie przyczepił bo normalni ludzie wiedzą, że to jest tylko przypadek http://www.klopsik.pl/klops-20593.html I ja jkoś nie myślę że Mil kopiuje te gwiazdy Odpowiedz Link Zgłoś
m.i.l.e.y Re: Selena nie tylko kopiuje od Miley 24.07.09, 09:03 `Odwal się.! Co ty mi chcesz niby udowodnić.?! Ja nie prosiłam cię o takie fotki, ale ty z selena tak, bo wielce chciałaś wiedzieć co sel skopiwała.! Więc nie wiem o co ci chodzi.! A co do strojów takich na gale to są od sławnych projektantów więc nie dziwie sie dlaczego Mil je nosi... Co do tych zdjęć z Taylor to pragne zauważyć że Tay ma sukienkę a Miles bluzke O to zdjęcie z Van bym się kłóciła, bo premiera HSM2 była wcześniej niż to miejsce gdzie była Nessa {Van ma fryzure taką jaką miała w 3, a nie w 2 } Tyle... Odpowiedz Link Zgłoś
jassmin888 `Selena nie tylko kopiuje od Miley... 24.07.09, 10:50 Widzisz m.i.l.e.y .Jak ktos cos powie O Miley to od razu.. .,, Odwalcie sie!!'' Sama widzisz, ze ten wątek był niepotrzebny `. Bo to tylko przypadek i napewno nie ich wina.xdd A Taylor nie ma sukienki.. to to samo co ma Miley..Taka tunika xdd . Gdyby Mil nie miała spodni wyglądałoby to tak samo Odpowiedz Link Zgłoś
m.i.l.e.y Re: `Selena nie tylko kopiuje od Miley... 24.07.09, 11:08 `Jassmin888. Nie napisałam 'odwalcie się' tylko 'odwal się' i te słowa były skierowane do lolci, ponieważ atakuje mnie na każdym wątku jaki stworze i napisze cos o selenie... Ah przyjrzyj się uważnie; Tay ma sukienkę Gdyby Miley ściągła spodnie to jako sukienka byłaby za krótka Hm... może masz racje z niektórymi ciuchami, moze to nie wina sel tylko disney'a, ale ja i tak naprawde nie zmienie o niej zdania. Poprostu jej niecierpie. Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
mileydemi Re: `Selena nie tylko kopiuje od Miley... 24.07.09, 11:49 a jakie masz dowody na to ze selena nie zrobiła tych fotek pierwsza. Być może to vanessa chciała troche pokopiować bo coś ostatnio o niej cicho, i o ile wiem powoli traci fanów. (oczywiście nic nie mam ani do sel ani do van) Odpowiedz Link Zgłoś
sysiek4444 [...] 24.07.09, 12:05 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
yourbadream m.i.l.e.y 24.07.09, 13:01 Nie bronię Seleny z żadnych powodów. Po prostu jestem obiektywna. I nie chcę cię zmusić do zmiany zdania, ale do myślenia. Wyżywasz się na Selenie, bo jej nie lubisz pfff... Po co tracić czas na takie rzeczy? Lepiej się zajmij tymi, których wielbisz. Odpowiedz Link Zgłoś
jassmin888 `Selena nie tylko kopiuje od Miley... 24.07.09, 14:13 m.i.l.e.y ok rozumie cie bardzo dobrze xdd .Też za nią nie przepadam, za Miley tez Ale nie mówie ze ich Nienawidze!! Bo ich nie znam .No moze z ta kiecką to masz racje, ale wychodzi na to samo Pozdro xdd Ale dałybyście juz spokój dziewczyny <33 Odpowiedz Link Zgłoś
q. Re: `Selena nie tylko kopiuje od Miley... 24.07.09, 14:30 Boże, przecież to gwiazdki disneya i chodzą na te same sesje, nie? W ogóle nie wiem po co ten bezsensowny wątek. ;P Odpowiedz Link Zgłoś
elizza Re: `Selena nie tylko kopiuje od Miley... 24.07.09, 16:47 To nie jej wina! To jej kazali robić taką sesję! Odpowiedz Link Zgłoś
candy.e Re: `Selena nie tylko kopiuje od Miley... 25.07.09, 21:32 niech kopiuja ile chca. ;p wisi mi to^^ wam tez powinno. realne ze ciuchy czesto sie powtarzaja posrod gwiazd, bo gwiazd jest duzo.;p sami widzicie ze wiekszosci VIP-ów nie znacie.. tez czasem kupie podobne trampki czy T-shirt do kumpeli i hałasu nie ma.! ;p lol. a te foty to ze sesji zdjeciowych.! robia takie pozy jakie im disney kaze..;p bo kazda "gwiazdka" disneya ma te foty z Cd i gwiazdka.. i te pozy w prywatynch fotach?? zero podobienstwa.;p .dziekuje. ;p Odpowiedz Link Zgłoś
bucikowa Re: `Selena nie tylko kopiuje od Miley... 25.07.09, 21:53 I po co ciągniecie ta głupią kłótnię? Odpowiedz Link Zgłoś
pati_ Re: `Selena nie tylko kopiuje od Miley... 25.07.09, 22:49 dziecko,zaślepione nienawiścią do Seleny,a uwielbieniem do Miley,jest w stanie uwierzyć we wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
m.i.l.e.y Re:bucikowa. 26.07.09, 14:30 `Jakbyś chciała wiedzieć to już ją dawno zakończyłam... Następnym razem spójrz na datę ostatniego mojego wpisu... Odpowiedz Link Zgłoś
takasexd Re: `Selena nie tylko kopiuje od Miley... 26.07.09, 17:14 masakra jednym słowem ' kopiara ' i tyle buhahaha Odpowiedz Link Zgłoś
green_freak Re: `takasexd 26.07.09, 18:35 Sory dla wszystkich fanow Seleny,ale musze to powiedziec. Nienawidze jej,jest najgorsza aktorka,piosenkarka i czlowiekiem !! Jest nienaturalna i przeslodzona.Jej glos jest wkurzajacy.Tyle mam do powiedzenia o niej. Odpowiedz Link Zgłoś
m.i.l.e.y Re: `green_freak ;-) 26.07.09, 19:03 `Zgadzam się z Tobą HaHa coraz więcej anty fanów Seli. Odpowiedz Link Zgłoś
barbiee [...] 26.07.09, 23:09 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
turkusowa_ Re: `Selena nie tylko kopiuje od Miley... 26.07.09, 23:13 no okej okej xdd my to wiemy.. xdd po co zakladasz taki watek >?? skoro takich juz kilka jest... nie rozumiem tego.. ale okej . moim zdaniem. po prostu ten sam fotograf . I kazal im robic takie same pozy.. no ale nie jestem pewna.. moze Selena po prostu chce zerznac od bardziej doswiadczonej kolezanki ?? tego nie wiemy xP Odpowiedz Link Zgłoś
candy.e Re: `Selena nie tylko kopiuje od Miley... 28.07.09, 18:55 i o co właściwie sie kłocicie.? ;p haha. ulałam sie. raz wyrażasz swoje zdanie i zmiatasz z forum.! a nie kłocisz sie do bólu.! nudne. ;/ trudno..może za 3 lata zrozumiecie..może. ;p Odpowiedz Link Zgłoś
justynaa134 ;)) 29.07.09, 20:24 nie no. ale macie ubaw, że nie lubicie Seleny brawo. Odpowiedz Link Zgłoś
gomezka Re: ;)) 01.08.09, 08:41 Pogieło was?? To Vanessa kopiuje od Seleny, Miley zresztą też! Selena to pożądna nastolatka... nie tam jak Miley i Vanessa! Odpowiedz Link Zgłoś