niqe Re: Jakie macie płyty .? 03.04.10, 23:00 Kolekcjonuje płyty, jest to taka moja mania że potrafie ściagać płyty nawet ze stanów tylko po to by je mieć a więc: 30 Seconds To Mars - A Beautiful Lie (Deluxe Edition) 30 Seconds To Mars - This is War All Time Low - MTV Unplugged CD/DVD All Time Low - Nothing Personal All Time Low - So Wrong, It's Right The Used - Artwork My Chemical Romance - wszystkie nie chce mi się wypisywać każdej z osobna. Fall Out Boy - Folie a Deux; Infinity on high, Live in phoenix (...) A zresztą tutaj widać ich część: - miss--nicole.deviantart.com/art/CD-Collection-I-159409540 - miss--nicole.deviantart.com/art/CD-Collection-II-159410090 Odpowiedz Link Zgłoś
aliciajonas Re: Jakie macie płyty .? 03.04.10, 23:02 Jonas Brothers - 5 płyt (nie chce mi sie pisać jakie xd ) Justin Bieber - My World 2.0 Odpowiedz Link Zgłoś
sexy_girl Jakie macie płyty ? 04.04.10, 16:35 Dody x2 Rihanny RBD x2 zamierzam sobie kupić Beyonce , Rihanny i RBD . xdd Odpowiedz Link Zgłoś
zuziio Re: Jakie macie płyty ? 04.04.10, 16:55 Rihanna x2 Ch. Aguilera x3 Paramore x2 Amy Winehouse x2 Duffy x1 PCD x2 Lady GaGa x1 (The fame monster) Kate Ryan x4 Beyonce x1 Lily Allen x1 Odpowiedz Link Zgłoś
merrs Re: Jakie macie płyty .? 04.04.10, 16:59 1. na pewno żadna z tych, których ty zakupiłaś. (nie słucham takich badziewi). ! Odpowiedz Link Zgłoś
karmel_ Re: Jakie macie płyty .? 04.04.10, 17:11 @merrs - to dla ciebie micheal jackson jest badziewiem .. ? co do pytania , nie mam żadnej płyty. Odpowiedz Link Zgłoś
paaali Re: Jakie macie płyty .? 29.04.10, 19:57 Jaa taam mam Pussycat Dolls . xD Nie zbieram płyt Jeżeli miałabym kuupić to zdecydowanie MY WORLD . MY WORLD 2.0 . My WORLDS . xd Odpowiedz Link Zgłoś
maajkii_jackson Re: Jakie macie płyty .? 04.04.10, 17:15 Michael Jackson Paramore Łzy Tokio Hotel An Cafe Janet Jackson Britney Spears t.A.T.u Avril Lavigne Grupa Operacyjna ii jeszcze pare, ale nie chce mi się pisać Odpowiedz Link Zgłoś
twilight_6 Re: Jakie macie płyty .? 04.04.10, 17:22 ja hmmmm...hsm 3 xd nie kupuję płyt po co mi"?! starata kasy! przecież to jest XXI wiek! jest coś takiego jak ściąganie piosenek z neta! więc po co płyta ;p Odpowiedz Link Zgłoś
lady_paja mam jedną ;D 04.04.10, 17:30 mam jedną : Tokio Hotel . nie kupuję bo po co mi? Jak już ktoś wcześniej powiedział mamy XXI wiek! Wszystko idzie z neta ściągnąć a mi szkoda kasy... Wolę sobie ciuchy kupić albo coś xD Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpink Re: Jakie macie płyty .? 04.04.10, 17:39 no, więc tak: Blog 27 - LoL - ahhh czasy jak nie miałam gustu. ;P HSM 2. Mamma Mia Twilight Nelly Furtado - Loose Rihanna - Good Girl Gone Bad Timbaland - jakaś tam, zgubiłam. xD Lady Gaga - The Fame Monster <3 Madonna - Hard Candy Tokio Hotel - Shrei <333 Tokio Hotel - Scream <333 Tokio Hotel - Zimmer 483 <333 Tokio Hotel - Humanoid <333 Odpowiedz Link Zgłoś
pretty_in_punk Re: Jakie macie płyty .? 29.04.10, 18:32 Green Day - 7 płyt . My Chemical Romance - 5 płyt . Fall Out Boy - 5 płyt . Panic! At the Disco - 2 płyty . Sum 41 - 2 płyty . The Rasmus - 1 płyta . Nirvana - 2 płyty . Metro Station - 1 płyta . H.I.M- 2 płyty . Cobra Starship - 1 płyta . 3OH!3 -1 płyta . Papa Roach - 2 płyty . to chyba wszystkie xD w sumie 31 mam xD Odpowiedz Link Zgłoś
pysia_95 Re: Jakie macie płyty .? 29.04.10, 19:49 Justin Bieber Lady Gaga Fall Out Boy Ewa Farna Britney Spears Kesha/Ke$ha Rihanna Miley Cyrus i Hannah Montana Jonas Brothers Tokio Hotel Odpowiedz Link Zgłoś
nicely Re: Jakie macie płyty .? 29.04.10, 21:22 mam dwie płyty JB - a little bit longer i lines, vines and trying times. płyte muse - the resistance. demi lovato - here we go again, mandy moore - wild hope, johna alagii i paramore brand new eyes. Odpowiedz Link Zgłoś
neverenough Re: 29.04.10, 22:01 już na początku dodam, iż nie mam się za bardzo czym chwalić. :p epica design your universe. flyleaf flyleaf. smokie greatest hits. i tam takie pierdoły. Odpowiedz Link Zgłoś
klaudzior Re: Jakie macie płyty .? 29.04.10, 22:08 Wszystkie z sezonów serialów Disneya Wszystkie z filów Disneya Wszystkie Jonas Brothers Wszystkie Seleny Gomez Wszystkie Demi Lovato Wszystkie Miley Cyrus Wiecie jak mam dzianego wujaszka to korzystam..... Chociaż z Disneya to sam mi kupuje XD Odpowiedz Link Zgłoś
delicious Uuuu..... 29.04.10, 22:22 Dużo, dużo... kilka z nich to stare, lub mojego taty, ale ja nimi operuję 3 doors down Abba AC/DC Nickelblack Guns'n Roses Avril Lavigne MJ Mandy Moore Blue Foundation U2 Hinder Sobota Roxette Modern Talking itepe Odpowiedz Link Zgłoś
extraordinary płyty. 29.04.10, 22:31 Green Day jest pierwszym zespołem, dzięki któremu posiadam płyty i są to: Dookie, Nimrod, Warning, American Idiot mrr, Odpowiedz Link Zgłoś
extraordinary Re: płyty. 30.04.10, 16:23 Oczywiście, mam w domu inne płyty (Nightwish, Aerosmith, Metallica, itd.), ale te Green Day'a są tylko moje. Odpowiedz Link Zgłoś
yellow.lady Re: Jakie macie płyty .? 29.04.10, 22:35 Black Eyed Peas. Paramore. Pink. : ) Odpowiedz Link Zgłoś
patuskaa Re: Jakie macie płyty .? 29.04.10, 22:38 * Justin Bieber: - My world - My world 2.0 (te płyty uwielbiam najbardziej) * Miley Cyrus: - Brakout (zamierzam kupić jeszcze tą najnowszą) * Paramore: - Riot * Ala Boratyn: - Higher * Blog 27: - Lol - Reedycja lol - Before I'll die (jak byłam młodsza to miałam zajawkę na ten zespół) * Doda: - Diamond B*tch. Dodatkowo chcę kupić też jakąś płytę Avril. Odpowiedz Link Zgłoś
misska666 Re: Jakie macie płyty .? 29.04.10, 22:44 Ja mam w ch** dużo, nie chce mi sie wymieniać. W tym trzy blog27, jest się czym chwalić xD Odpowiedz Link Zgłoś
misska666 Re: Jakie macie płyty .? 29.04.10, 22:47 A teraz zbieram kaskę na "Paranoid" Black Sabbath. Ma ktoś sprzedać tanio? A, i jeszcze chętnie bym kupiła "L.A. Woman" Doorsów. Odpowiedz Link Zgłoś
madziusia94 ;DD 29.04.10, 22:48 Tokio Hotel 6 płyt, Fergie, The Black Eyed Peas, Rihanny 2 płyty, Us5 3 płyty, Killerpilze, HSM 3 płyty, Jonas Brothers, Blog 27, Step Up, Camp Rock, Alex C, Lexington Bridge, Miley Cyrus, Ciara, Danny, Justin Bieber 2 płyty, Crazy Frog, Avril Lavigne. ;d połowy z nich już od bardzo dawna nie słucham. ; d Odpowiedz Link Zgłoś
zuziio Lubię kupować płyty 30.04.10, 13:38 Ostatnio nabyłam Ciara "Fantasy ride" Christina A. "My kind of christmas" Alicia keys "The element of freedom" Britney "Blackout" Taylor "Fearless" Odpowiedz Link Zgłoś
madziusia94 Re: ;DD 14.07.10, 14:21 [urlurl=http://www.lastfm.pl/user/xwirdallesgutx[/url]]1[/url] Odpowiedz Link Zgłoś
psycho_ Re: Jakie macie płyty .? 02.05.10, 23:36 Ewka Farna "Sam na sam" ( nie żebym kupiła, wygrałam^^) i duuuuuuuuuuuuużo staroci... Odpowiedz Link Zgłoś
zbieramchmury Re: Jakie macie płyty .? 02.05.10, 23:41 nie bawię się w kupowanie płyt, tylko stare mam jakieś. ;d Odpowiedz Link Zgłoś
owad Re: Jakie macie płyty .? 02.05.10, 23:43 lady gagi,blog 27(kiedyś byłam ich wielką fanką ^^),brit spears i step up! Odpowiedz Link Zgłoś
mia. Re: Jakie macie płyty .? 02.05.10, 23:46 Identified - Van Hudgens. Planuję jeszcze kupić V . Odpowiedz Link Zgłoś
koloorowa. Re: Jakie macie płyty .? 16.07.10, 16:03 Avril Lavigne - The best damn thing Hannah Montana meet Miley Cyrus HSM 2 < lol > Pepsi to chyba wszystko ;P ja nie kupuje sobie płyt tylko słucham na kompie , ściągam na kome lub mp4 xd Odpowiedz Link Zgłoś
loveash Re: Jakie macie płyty .? 23.05.10, 20:26 Coś mało. Ashley Tisdale - Headstrong i Guilty Pleasure Rihanna - Goog Girl Gone Bad, Rated R Britney Spears - Circus, Britney Singels Collection Miley Cyrus - Breakout Hsm - osttnia klasa i wiele innych. Odpowiedz Link Zgłoś
kwiatuszek98 Re: Jakie macie płyty .? 04.05.10, 19:29 Mam bardzo dużo płyt. Z tego co pamiętam mam wszystkie płyty Rihanny, płytę z piosenkami ze Zmierzchu i Księżyca w nowiu. Mam jeszcze płytę Blog 27 (lubiłam je kiedy miałam 8 -9 lat). I wiele innych. Odpowiedz Link Zgłoś
frutella_xd Re: Jakie macie płyty .? 04.05.10, 19:40 ja ma Alexz Johnson - Voodoo Katy Perry - One of the Boys Paramore - Brand New Eyes The Veronicas - Hook Me Up i kiedyś dostałam Miley Cyrus - Breakout ;p Odpowiedz Link Zgłoś
mbieberowa Re: Jakie macie płyty .? 04.05.10, 19:50 ja mam kilka skladanek my world my worlds my world 2.0 plyte pussycat dols i jeszcze kilka ale juz nei pamietam a nei chce mi sie sparadzac Odpowiedz Link Zgłoś
dominique_ xoxo 04.05.10, 19:57 StarStruck soundtrack Linkin Park Taylor Swift Miley Cyrus Demi Lovato Justin Bieber 30 Seconds To Mars Avril Lavigne Lady GaGa i wieeeeeeeele innych xoxo Odpowiedz Link Zgłoś
bree_ Re: Jakie macie płyty .? 04.05.10, 20:00 justin bieber, miley c, vanessa h, avril l, lady gaga, beyonce, ewa farna, demi lovato, jason derulo, shakira, rihanna, katy perry, tokio hotel itd. Odpowiedz Link Zgłoś