Dodaj do ulubionych

`Jakie miano powinna otrzymać Taylor Swift.?

24.07.09, 11:29
`Miano Gwiazdy czy Gwiazdeczki Disney'a.? uncertain

https://z.about.com/d/top40/1/0/k/e/taylorswift.jpg

`Hm... zyskała sławe nie dzięki Disney'owi. W 2OO6 r. podpisała kontrakt z wytwórnią
Big Machine Records. Swój debiutancki singiel wydała 24 października 2006, Tim McGraw.
Ale jednak jeszcze większą sławe zyskała dzięki związkowi z Joe Jonasem oraz przyjaźnią z
Miley. Oto jej filmografia ;
2009 − CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas jako Haley Jones
2009 – Jonas Brothers: The 3D Concert Experience
2009 – Hannah Montana. Film
2008 – E! True Hollywood Story : Młode Hollywood od A do Zaca jako ona sama
2008 – MTV's Once Upon a Prom

`Więc Taylor jest gwiazdą czy gwiazdką Disney'a, co sądzicie.?
Obserwuj wątek
    • ashley. Re: `Jakie miano powinna otrzymać Taylor Swift.? 24.07.09, 11:31
      Gwiazdą.big_grin
      • hermiona13 Re: `Jakie miano powinna otrzymać Taylor Swift.? 24.07.09, 11:34
        Przecież Taylor w ogóle nie ma nic wspólnego z Disneyem! Ona nie jest ani gwiazdką ani
        gwiazdą disney'a! ;p
        • m.i.l.e.y Re: hermiona13 24.07.09, 19:11
          `Więc według ciebie kim ona jest.? Przecież ma fanów {dużooo}, nagrała płytę i wystąpiła
          w kilku filmach. smile
          • hermiona13 Re: hermiona13 24.07.09, 20:50
            jest gwiazdą, ale nie gwiazdą disney'a tongue_out
        • ooonanaooo Re: `Jakie miano powinna otrzymać Taylor Swift.? 28.12.09, 14:41
          Raczej jest " Gwiazdą".smirk
      • mileycyrus12345 Re: `Jakie miano powinna otrzymać Taylor Swift.? 28.12.09, 13:12
        Według mnie?GWIAZDKĄ!
    • mileydemi Re: `Jakie miano powinna otrzymać Taylor Swift.? 24.07.09, 11:41
      oczywiście że gwiazdą, tak samo jak miley. Tay dużo osiągnęła, ma wspaniały głos i wielku
      fanów, i nie jest gwiazdką jednego sezonu. Gwiazdkami dinseya można nazwać np. Selene
      Gomez, Vanesse Hudgens... Chociaż nic do nich nie mam bez obrazy dla fanów
      • bouche2 Mileydemi, 29.12.09, 22:45
        yy Miley nie jest gwiazdą Disney'a, a Selena już jest? Przecież to Disney zajął
        się promowaniem obu- OBIE są gwiazdami Disney'a.
    • demi92 Re: `Jakie miano powinna otrzymać Taylor Swift.? 24.07.09, 20:40
      Taylor jest gwiazdą smile wystarczy spojrzeć ile nagród zdobyła, ile płyt sprzedała, czy ile osiągnęła dla muzyki countrysmile wystąpiła w kilku filmach ale traktuje to jako "przygoda" a nie zawód pozatym grała ino w CSI bo inne to tylko występy muzyczne smile Taylor nie jest gwiazdeczka disney'a smile
    • yourbadream Re: `Jakie miano powinna otrzymać Taylor Swift.? 25.07.09, 12:43
      Jak można ją nazwać gwiazdeczką Disney'a jeśli Disney się nie zajął jej
      promocją, ani nic z tych rzeczy?
      Gwiazdą bym jej jeszcze nie nazwała. Utalentowana piosenkarka. To do niej pasuje
      jak ulał.
    • takasexd Re: `Jakie miano powinna otrzymać Taylor Swift.? 26.07.09, 17:17
      gwiazdą ; dd
      śpiewa piękne piosenki
      nie tak jak niektórzy te disney'owskie ; /
      country jej pasują [ do jej ślicznego głosu ]
      • green_freak Re: `Jakie miano powinna otrzymać Taylor Swift.? 26.07.09, 18:13
        Taylor,oczywiscie ze gwiazdasmile A co do Miley to zdecydowanie gwiazda Disneya .
        • wampirekxd Re: `Jakie miano powinna otrzymać Taylor Swift.? 26.07.09, 18:15
          Taylor jest zdecydowanie Gwiazdą!!!
    • turkusowa_ Re: `Jakie miano powinna otrzymać Taylor Swift.? 26.07.09, 23:33
      Słuchaj...
      Hannah Montana film.. !
      powiedz mi co ona tam zagrala
      zaspiewala jedna piosenke i na tym koniec..
      to nie jest w ogole zagranie
      . ! nie musialas tu wklejac
      jakiejs wikipedii bo to niepotrzbne..
      mysle ze tak pol na pol.. wink
      bo nie jest jeszcze 100% gwiazda
      no ale gwiazdeczka tez raczej nie jest smile)
      • m.i.l.e.y Re: `Jakie miano powinna otrzymać Taylor Swift.? 28.07.09, 12:55
        `Co z tego że dostała małą role.? Jednak cos zagrała... Myślę że jednak jest to potrzebne,
        zeby pomóc wam ją ocenić.
    • truuu Re: `Jakie miano powinna otrzymać Taylor Swift.? 28.12.09, 12:42
      gwiazdeczki disney'a
      • charlotte__ Re: `Jakie miano powinna otrzymać Taylor Swift.? 28.12.09, 12:47
        Gwiazda - a to, że zagrała
        w Hannah Montana chyba nie
        oznacza, że jest z disneya .
    • themartys13 Re: `Jakie miano powinna otrzymać Taylor Swift.? 28.12.09, 12:47
      Gwiazdy... Ona nie ma nic wspólnego z Disney'em i nigdy nie miała.
    • sel7 Re: `Jakie miano powinna otrzymać Taylor Swift.? 28.12.09, 12:48
      włocławek czyta kotka! cool
      • sonia321 Re: `Jakie miano powinna otrzymać Taylor Swift.? 28.12.09, 12:55
        disney
        nie wiem dlaczego ale jak słyszę disney to ona mi się kojarzy
        dziwne co nie?
        • sel7 Re: droga soniu321 28.12.09, 13:07
          LOFFAM CIE ! zostańmy frendkami , bo jesteśmy bratniki duszyczkmi i fgl sie rozumiemy
          • sonia321 Re: droga soniu321 28.12.09, 13:11
            dobra zostańmy internetowymi bff kisskiss
      • sonia321 Rsdsds 28.12.09, 12:55
        disney
        nie wiem dlaczego ale jak słyszę disney to ona mi się kojarzy
        dziwne co nie?
    • miss_pauline Re: `Jakie miano powinna otrzymać Taylor Swift.? 28.12.09, 13:05
      Taylor nie jest gwazdką Disney-a!!Nic, a to zupełnie nic nie ma z nim wspólnego.
      Miley poprosiła Taylor, żeby zaśpiewała tam piosenkę i zagrała dziewczynę w
      knajpie. Tay napisała niektóre piosenki do HMTM dlatego Miley chciała, żeby
      Taylor się tam pojawiła, tyle. Moim zdaniem Tay osiągnęła na prawdę wiele i
      zasługuje na miano gwiazdy...
      • monikajb Re: `Jakie miano powinna otrzymać Taylor Swift.? 28.12.09, 13:12
        Na pewno nie gwiazdki Disneya. Ona akurat nie ma nic wspólnego z nim, przeciez
        nie tworzy słodkiego popu tylko country, jej wytwórnia to nie Disney, a to że
        zagrała z Miley w disneyowskim filmie to ze względu na przyjaźń i to nie była
        duża rola, nawet nie drugoplanowa.
    • books_princess Re: `Jakie miano powinna otrzymać Taylor Swift.? 28.12.09, 13:10
      Myślę że Gwiazdką Disneya . Jak ktoś się nią rodzi to już nią zostaje ; 3
      IL O IL .
      Każdy ją kojarzy z Jonasami i innymi takimi .
      Bez obrazy dla fanów .
    • kammi Re: `Jakie miano powinna otrzymać Taylor Swift.? 28.12.09, 13:11
      ona jest gwiazdką. ;

ale nie disneja.
    • caroliin ee , nie ? 28.12.09, 13:11
      nie jest : - pp
      ona jest piosenkarką , boże !
      to że występuje gościnnie w filmach / serialach bo zostałą zaproszona przez
      przyjaciół nie znaczy że DC ją promuje . .
      • voolgarna . 28.12.09, 13:14
        " (...) Ale jednak jeszcze większą sławe zyskała dzięki związkowi z Joe Jonasem oraz przyjaźnią z
        Miley (...) "
        dzieńdobry ;q
      • sophie_ ee , tak ? 28.12.09, 13:14
        gwiazda .; >>
    • cukiereczek.. Re: `Jakie miano powinna otrzymać Taylor Swift.? 28.12.09, 13:14
      a dla mnie to ona jest zdzi** bo to co ona zrobiła joemu (żeby nie było nie
      jestem jego fanką, ani nic) ale to co ona zrobiła to przesada ten "monolog" czy
      jak to tam. Jak ktoś słyszał to wie o co kaman . NO A TERAZ ZJEDZCIE MNIE MINUSY

I sorry,że prawie nie na temat smile
      • bouche2 Cukiereczku, 29.12.09, 22:43
        no, PRZESTĘPSTWO po prostu. To, co zrobiła Joe'mu nie mieści mi się w głowie -,-

no błagam Cię, piszesz jakby zabiła mu psa -.-
    • rasberry Re: `Jakie miano powinna otrzymać Taylor Swift.? 28.12.09, 13:14
      tak zdecydowanie gwiazda ale mało ona ma wspólnego z Disney'em !! i jest o wiele lepsza od
      tej daremnej Miley,i choć nie lubię pop'u ( wolę raczej rock i hip-hop ) uwielbiam jej piosenki i
      ma anielski głos (przynajmniej w filmie hannah montana the movie )
      pozdro kiss
      ..:: xx ^^ _ rasberry_^^ xx ::..
      • annie_ Re: `Jakie miano powinna otrzymać Taylor Swift.? 28.12.09, 13:15
        zdecydowanie gwiazda, w ogóle nie kojarzy mi się z Disneyem, tak jak Miley czy
        Selena.
    • gitarzystka_ Re: `Jakie miano powinna otrzymać Taylor Swift.? 28.12.09, 13:14
      nie jest gwiazdą Disney'a. Ona była bardzo sławna przed znajomościa z gwaizdami
      disney'a, ale w USA
    • miss_pauline Re: `Jakie miano powinna otrzymać Taylor Swift.? 28.12.09, 13:20
      W ogóle nie rozumiem, jak można ją nazwać gwiazdką Disney-a. Osiągnęła wiele
      sukcesów:
      Zdobyła 5 nagród AMA(American Music Awards )(w tym za ulubiony artysta pop/rock,
      ulubiony artysta współczesny, wyprzedziła więc Jacksona o jedną nagrodę).
      CMA Awards(country Music Awards)(zdobyła 4 statuetki)

"Zaledwie kilka dni wcześniej ustanowiła rekord - jej debiutancka płyta "Taylor
      Swift" z 2006 roku utrzymuje się już 157. tydzień na liście "Billboardu". Jest
      to więc najdłużej goszczący albumem na liście 200 najpopularniejszych płyt w
      USA!"-interia.pl

Jej debiutancki album "Taylor Swift" pokrył się potrójną platyną, a to nie lada
      sukces!

• sweetly Re: `Jakie miano powinna otrzymać Taylor Swift.? 28.12.09, 13:26
      Nie ma nic wspólnego z Disneyem. Wiem, że niektórych już mdli na te słowa, ale
      będę je powtarzała, ilekroć będzie to potrzebne. To jest Polska, wszystko jest
      opóźnione i zapewniam Cię, że gdybyś zadała takie pytanie w USA, każdy by Ci
      powiedział, że Taylor nie jest z Disneya i że na wszystko zapracowała sama. Sama
      się wybiła i chociaż było jej ciężko, jednak jest SUPER GWIAZDĄ! Nie mam nic do
      Disneya, ale nie masz racji mówiąc, że znajomość z disnejowskimi osobami
      przyniosła jej sławę, bo tak naprawdę to sława przyszła do niej, nie zwracając
      uwagi na Disneya.
      • niktusia_ Re: `Jakie miano powinna otrzymać Taylor Swift.? 28.12.09, 16:43
        boże kochany, móię to tysięczny raz, TAYLOR. NIE. JEST. GWIAZDĄ. DISNEYA !
        ona tylko zaśpiewała swoją piosenkę, Crazier, w Hannah Montana: The Movie!
        i ma pełne prawo do noszenia miana Gwazdy.
      • magda1997.12 nie lubiłam jej ale teraz ją uwielbiam... 05.01.10, 14:16
        piosenka love story jest piękna mam ja od dawna na komórce
        zawsze w jakis wątkach pisałam że jej nie lubie ale teraz ja uwielbaim
        słucham teraz jej piosenek i są świetne dziewczyna ma wielki talent
    • bouche2 Re: `Jakie miano powinna otrzymać Taylor Swift.? 29.12.09, 22:38
      no przecież nie jest gwiazdą disneya -.-
      • mileycyrus23 Re: `Jakie miano powinna otrzymać Taylor Swift.? 30.12.09, 09:17
        Ja powiem tak: Nawalacie na Selene że piosenki ma łatwe do zaśpiewania a przecież
        piosenki Taylor też są dziecinnie proste i nie potrzeba wysokich dźwięków. Więc co do
        muzyki to nie trawię.

Dla mnie ona jest gwiazdką,która na każdym kroku wspomina rozstanie z Joe ;/
        Nie mówie że Miley to wielka gwiazda,ale jest sobą i nie jest sztuczna. Zachowuje się jak
        nastolatka a w Bravo Girl dzisiaj był taki tekst(odnośnie lakieru do paznokci jaki Mil
        miała) : "Miley nie moze liczyć na miano "poważnej" czy coś w tym stylu. A dlaczego bo im
        się nie podobało to że Miley ma odpryśnięty lakier(ja tam nic nie widzę). A to że ma taki
        paznokcie to nie jej wina. wink
    • mileylove. Re: `Jakie miano powinna otrzymać Taylor Swift.? 30.12.09, 09:52
      ona nie pochodzi z disneya , nie ma podpisanego kontkartu z nim czy cos innego , ona zyskała wszystko bez disneya .
      nawet , jeśli byłaby gwiazdą disneya to przecież sie niczym nie różni .
      gwiazdka z disneya albo z spoza disneya to jedno i to samo , jesli posiada talent to posiada i koniec i to nie jest ważne czy jest z disneya czy nie .
    • independent_ ona nie jest z disneya, ale... 05.01.10, 14:30
      ... z kim się zadajesz, takim się stajesz.

a ona zadaje się z całą disney'owską śmietanką towarzyską.
      Taylor najwygodniej do nich wcisnąć, bo na miano wielkiej gwiazdy nie
      zasługuje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka