black_rose 24.07.09, 16:26 siostra mojego byłego mi grozi... idę do gimnazjum i bardzo się boję... pomocy! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ardnaskela Re: boję się jej! pomocy 24.07.09, 17:12 Ej, może byś przedstawiła szczegółowiej sytuację, bo nie znając faktów trudno pomóc... Odpowiedz Link Zgłoś
bucikowa Re: boję się jej! pomocy 24.07.09, 19:10 Powiedź rodzicom! Nikt nie może Cię zastraszać! Odpowiedz Link Zgłoś
black_rose Re: boję się jej! pomocy 25.07.09, 08:50 Mówi,że tak mnie urządzi,że w szkole życia nie będę miała... wyzywa mnie np. zdzira itd... <nerwus> Odpowiedz Link Zgłoś
sysiek4444 Re: boję się jej! pomocy 25.07.09, 13:39 Buaahaha ciekawe za co ona sie msci XD ! A ile taaaa "ona" ma lat ??? Odpowiedz Link Zgłoś
kosmos ;>>> 26.07.09, 09:41 nO własnie ile ONA ma lat? Pozatym powinnaś z nia pogadać, dlaczego tak na ciebie mowi itp.. bo chyba musi miec jakis powod. =) a jak faktycznie bedzie tak jak ci mowi i popostu miej to gdzieś.! ignoruj ją, z czasem sie jej to znudzi i bedzie git Odpowiedz Link Zgłoś
korni1996 Re: ;>>> 26.07.09, 17:27 Jak będziesz miała problemy to idź do wychowawczyni ona się już nią zajmie (chyba) a jak to nie pomoże to powiedz rodzicom NIKT nie może ci grozić. Pozdrowienia ;*** Odpowiedz Link Zgłoś
ashley. Re: ;>>> 26.07.09, 18:23 Na pewno chce Cię zastraszyć.Więc narazie się tym nie przejmuj.Jeżeli stres wygra ,przedstaw całą sytuacje swojej mamie.Gdy zacznie Ci dkouczać w szkole powiedz to wychowawczyni albo Pani pedagog. Odpowiedz Link Zgłoś
black_rose Re: ;>>> 27.07.09, 08:46 dziex... moze dam rade;* dzieki wam dzieffczyny Odpowiedz Link Zgłoś
agaa Re: ;>>> 27.07.09, 10:43 Ja tam bym ją olała... Co ona ci może zrobić? A jakby chciała użyć siły to w nogi i na posterunek policji xD Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko13 Re: boję się jej! pomocy 29.07.09, 15:38 nie martw sie ja mialam podobnie tylko ze mi grozila moja kolezanka ktora znalam od dziecka pozniewaz ona myslala ze ja jestem zagrozeniem dla niej i takiego kolesia tez mnie wyzywala rozpowiadala straszne ploty na moj temat ale juz jej nie co przeszlo tylko dalej jestesmy poklocone i dalej moze sie mscic ale nie przejmuje sie tym zbytnio Trzymaj sie napewno sie wszystko ułozy jesli jeszcze bedzie cie straszyc mozesz powiedziec rodzicom oni na pewno ci pomoga Odpowiedz Link Zgłoś
izka2896 Re: boję się jej! pomocy 02.08.09, 21:00 może porozmawiaj o ty mze swoja przyjaciołka ajak jej nie masz no to powiedz rodzicom oni ci pomoga i powiedzą jak się w takiej sytuacjii zachować Odpowiedz Link Zgłoś