jassmin888 25.07.09, 19:03 Kto jeździ.? hah..Ja nie wiem, ale jakos Kochaam jeździć Ostatnio założyłam wątek o jeździe na desce, bo też jeżdze hehe.. .Ale koone też straasznie kocham..i ucze sie jazdy już od 7 lat A mam 15 xdd Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rozyczka Re: Jazda konna xdd 25.07.09, 19:21 Ja jeżdżę od kąd miałam jakieś 3latka do teraz(mam 15).chociaż ostatnio nie jeżdżę bo mi się znudziło trochę. Odpowiedz Link Zgłoś
elizza Re: Jazda konna xdd 27.07.09, 17:19 Ja jeżdżę od 6 lat(zaczęłam w wieku 9) i dalej jeżdżę. Kocham konie tak samo jak deskę klozetową(xD),rower i rolki(łyżwy) ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
najt. Re: Jazda konna xdd 14.08.09, 15:20 ja jak byłam mała raz weszłam na konia , a ten tak szarpnął że spadłam . xd mam uraz do koni na długie , długie lata . . . Odpowiedz Link Zgłoś
hermiona13 Re: Jazda konna xdd 14.08.09, 17:42 Ja bym strasznie chciała, bo bardzo lubię konie, ale raczej narazie jest to niemożliwe niestety ... Odpowiedz Link Zgłoś
pariska65 Re: Jazda konna xdd 14.08.09, 17:47 Masz takie zamiłowanie do jazdy konnej jakie ma moja koleżanka jeździ od 8 lat a ma 13... Ona kocha konie i kocha na nich jeździć mogłaby cały czas przynudzać historie o koniach pewnie macie ze sobą trochę wspólnego....Ja nie jeżdżę konno osobiście i nie mam zamiaru nie interesuję się tym i nie planuje.... Odpowiedz Link Zgłoś
madziia Re: Jazda konna xdd 14.08.09, 18:06 jeździłam przez 5 lat ale dostałam uczulenia na konia i już nie jeżdże Odpowiedz Link Zgłoś
smiley11 Re: Jazda konna xdd 06.09.09, 21:13 Kocham jazdę konną. Chociaż zaczęłam dopiero niedawno. Odpowiedz Link Zgłoś
oolluussiiaa96 Re: Jazda konna xdd 06.09.09, 22:07 ja jezdziłam rok ale w tym roku nie moglam ale znow chyba zaczne jezdzic bo za tym tesknie... podobało mi sie Odpowiedz Link Zgłoś
dream Jazda konna 08.09.09, 16:01 Ja jeżdżę od 2 lat. Kocham konie, to wyjątkowe, wspaniałe zwierzęta.. Ostatnio jednak mam coraz rzadziej jazdy.. szkoła i moja choroba nie pozwalają mi na takie treninngi jak rok temu.. -.- Odpowiedz Link Zgłoś
jassmin888 Re: Jazda konna xdd 08.09.09, 17:29 ja kocham konie i kocham na nich jeździć, ale nie zanudzam tym moich kumpeli.. .to zachowuje dla siebie hehe wole gadac o desce Odpowiedz Link Zgłoś
sophie_ Jazda konna xdd 08.09.09, 17:31 Boję się koni. ;< jak zobaczę to normalnie panika. x d a jakbym miała ustać koło niego tak blisko to bym chyba zawału dostała. no bo ten, taki koń ustał mi na kolano. Dobrze, że nie złamał mi nogi . ; \ Ale to było straszne . No i do teraz się ich boję. ;> Odpowiedz Link Zgłoś