mileycyrus23 26.07.09, 10:36 Już za miesiąc idziemy do szkoły więc chciałabym zmienić styl na taki jak ma Sam z iCarly lub Lily z Hannah Montana.Więc mam pytanie: W JAKIE CIUCHY SIĘ ZAOPATRZYĆ?? Z góry dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
daria1150 Re: Inny styl 26.07.09, 16:44 Myśle że w jakieś fajne dodatki a Lily lubi wyluzowany styl więc kup coś lużniejszego ale ładnego Odpowiedz Link Zgłoś
ladyy Re: Inny styl 26.07.09, 21:02 Lily z hannah montana zakłada kolorowe frotki na rękę, szorty przed kolano(czyli na wrzesień do szkoły możesz założyć) t-shirty z nadrukami i czapki na których są pinsy ja ją tak postrzegam Odpowiedz Link Zgłoś
ladyy Re: Inny styl 26.07.09, 21:38 nie dodałam że powinny być raczej kolorowe mam nadzieję że uda ci się jakoś zmienić styl Odpowiedz Link Zgłoś
kaktus12 Re: Inny styl 28.07.09, 20:24 Hmm...na pewno to co wypisały moje poprzedniczki. Nie musisz wydawać dużo kasy na dodatki. Ostatnio kupiłam sobie 2 pinsy z Crrop`a za 4 zł (jedno za 2 zł) a większe są za 3 zł. Także jakieś dodatki znajdziesz w sklepach typu: Troll...a z ubrań to wybieraj sklepy np. Crrop nie ma tam tak normalnie tańszych ubrań niż 30 zł ale jak są sale to znajdziesz coś. Wybieraj kolorowe dodatki i ubrania. Odpowiedz Link Zgłoś
ashley. Re: Inny styl 28.07.09, 20:28 Przypiinkii ,kolorowe ciuszki ; d Taki skate xd 0 różu i plastiku.ma taki styl ..wiesz..wyluzowany..nie nosi łańcuszków i tych dupereli..taka chłopczyca xd Odpowiedz Link Zgłoś