01.08.09, 14:18
Dobra możecie uważać że ten wątek jest niepoterzebny ale ciesze się ze go napisze. A więc
chodzi o Hanne Montane, Jonasów oraz HSM. Czy to już nie jest totalna obsesja? Spójżcie
na gazetki Bedronki z przyborami szkolnymi. Już nie kupisz z jakimiś motylkomi czy czymś
bo wszędzie są obrazki z wyżej wymienionymi filmami. Albo nie ma portalu na którym nie
pisało by o gwaizdkach Disneya.

A co wy o tym sądzicie?

Bez urazy dla wszystkich fanów powyżej wymienionych filmów.
Obserwuj wątek
    • lena_ Re: Obsesja? 01.08.09, 14:37
      muszę przyznać Ci rację wink

słucham czasem Jonasów albo Demi, bo niektóre ich piosenki są naprawdę fajne,
      ale te dodatki do gazet (np. naklejki z jakiegoś filmu Disneya) to rzeczywiście
      przesada ;//
      • kosmos Re: Obsesja? 01.08.09, 14:40
        dla mnie to tez jest dziwne. wink
        nie słucham JB czy HM bo jakos ich muzyka mnie nie przekonaławink

a co do tych piornikow, naklajek itp. tosa dobre ale dla dzieci smirk
        • rathbone Re: Obsesja? 01.08.09, 14:43
          Nooo zgadzam sie ze te przybory szkolne i inne rzeczy z dzonasami i hm to
          przesada [BUNT!] ale jest dużo fajnych zeszytów z kotkami albo pieskami kisskiss
    • kardashianfan Re: Obsesja? 01.08.09, 14:41
      Ja również przyznaję Ci rację.
      Za dużo tych Gwiazdek Disneya, wszędzie gdzie spojrzysz, to jest wnerwiające. -.-

Pozdrawiam. kiss kiss
      • oobeatka Re: Obsesja? 01.08.09, 16:27
        Nawet już nie kupisz z porządnym Kubusiem Puchatkiem czegoś uncertain Dobra - dalej mam w
        sobie dziecko big_grin
    • pani_kaulitz Re: Obsesja? 01.08.09, 16:44
      no... bez kitu... nie ma juz gadzetow z dobrymi zesplami, itp...
      • oobeatka Re: Obsesja? 01.08.09, 16:47
        Tak zgadzam się! Wszędzie tylko naklejki z Hanną Montanną wink Albo Camp Rockiem.
        Szaleństwo. Potem będzie Harry Potter a zaraz za tym kolejne sagi Zmierzchu i tak dalej.
        Ja naprzykład lubie Green Daya ale juz ic o nim nie piszą. Taka porządna gazeta jak
        Popcorn też została opanowana przez Dysnea
        • veloney Re: Obsesja? 01.08.09, 17:03
          W pełni się z Tobą zgadzam, ale dla mnie najgorsze jest to, że dajmy na to w
          butiku (sklepie raczej młodzieżowym) wszędzie w okół są bluzki Hannah Montana,
          okropnie mnie to irytuje bo chyba szanujący się nastolatek nie założy bluzki z
          Miley. Bez obrazy, nawet ją lubię, ale to już przegięcie.
          Ale przynzam, że chciałabym mieć zeszyt ze zmierzchu lub Hp.
          • kosmos Re: Obsesja? 01.08.09, 17:07
            masz racje.
            Jak jestem w centrum i chodze po sklepach to juz praktycznie co 2 sklap to ubrania z HM.
            • oobeatka Re: Obsesja? 01.08.09, 18:01
              Tak, racja. Zdaje mi się że Butik słynie raczej z Myszki Miki a nie Hanny Montany. Wg. mnie
              to jest po prostu chore. Wszyskie te dziewczyny uwielbiające Hanne Montane mają za
              przeproszeniem pomieszane w głowach. Miley zmienia cały czas facetów - może
              weźmy z niej przykład? Miley promuje nową diete - weźmy z niej przykład? Miley... Miley...
              Miley... Nie mogli by mówic o kimś innym? Nie mogli by np. zainteresować się kimś innym a
              nie tylko w kółko Miley... Selena... Demi... Miley... Selena... Demi... Miley... Selena...
              Demi...sciana
    • independent_ Re: Obsesja? 01.08.09, 18:09
      jak to widzę, mam ochotę rzygać i sr... dalej niż widzę. ;/
      • oobeatka Re: Obsesja? 01.08.09, 18:12
        independent_ to najszczersza soba na świciebig_grin Nie no ciesze się że myślicie tak samo jak
        ja wink
        • wampirekxd Re: Obsesja? 01.08.09, 18:16
          Jeden wielki kicz uncertain Byłam kupować zeszyty do szkoły i za nim znalazłam jakieś normalne,
          na których nie ma tych całych gwiazdek Disneya minęło chyba półgodziny!
        • independent_ Re: Obsesja? 02.08.09, 11:32
          hahaha, dzięki. : D
    • anulka Re: Obsesja? 01.08.09, 18:17
      lubię HSM ale musze powiedziec że masz racje dużo już jest tych wszystkich
      gadżetów zeszytów piórników itd z tymi bohaterami smile
      • oobeatka Re: Obsesja? 01.08.09, 18:21
        Ale tak naprawde kto to chce kupować? W rzyciu nie miałam zeszytów ani naklejek na
        zeszyty z tamtymi osóbkami. Znając dobrze moich znajomych też by takich nie kupili.
        • ox Re: Obsesja? 01.08.09, 19:10
          taaaakkkk........wszędzie są takie rzeczy
          bluzki i wszystko ....jakaś masakraaaa.......
          disney opanował świat wink
          • oobeatka Re: Obsesja? 01.08.09, 20:29
            Wcześniej Disney lepij mi się kojażył. Np. z kopciuszkiem itp.
            • independent_ Re: Obsesja? 02.08.09, 11:34
              Też ta miałam.
              Od kiedy powstała nowa era Disney'a, czyli HSM, Camp Rock i inne,
              słowo G Ó W N O i DISNEY nabrało nowego znaczenia.
              • oobeatka Re: Obsesja? 02.08.09, 12:39
                Masz racje.
    • takasexd Re: Obsesja? 02.08.09, 12:51
      jak będziesz starsza to ci to przejdzie
      tak sądze .
      • oobeatka Re: Obsesja? 02.08.09, 12:53
        Nie ma mi z czego przejść cool

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka