Dodaj do ulubionych

GRA - zabawa telefoniczna

01.08.09, 18:17
Widzę że spodobały wam się moje zabawy, więc mam następną :

Rozmowa między dwiema przyjaciółkami - Agnieszką i Dominiką wink

Zaczynamy :

Dominika dzwoni to Agi.
- Hej Aguś, co słychać ?
Obserwuj wątek
    • oxygeniumoflife Re: GRA - zabawa telefoniczna 01.08.09, 18:31
      Hej, Domi. Nie za słodko. Wiesz, wpadałam w narkotyki, bo rodzice nie poświęcają
      mi uwagi. Bo jestem taaaka strasznie bogata. big_grin I wiesz, że wczoraj na ulicy w
      ŁODZI spotkałam Madonnę? ;] A co u Ciebie?
      • kosmos Re: GRA - zabawa telefoniczna 01.08.09, 19:10
        - naprawde? Cos niesamowitego. U mnie dobrze, własnie moja mama wrociła z
        LOVI ..kupiła mojemu bratu WÓZECZEK. Kiedy wybierzemy sie na zakupy do LA?
        • sysiek4444 Re: GRA - zabawa telefoniczna 01.08.09, 19:16
          -Hmmm może jutro bo dzis przyszedł Jasiek i oglądamy filmy erotyczneeeee....

hahahahahhaaaa x D
        • mileyanddemi Re: GRA - zabawa telefoniczna 01.08.09, 19:16
          -hmmm.może jutro?już zamówiłam odrzutowiec.Ja biore 10 kart kredytowych?Aha i
          mój tato załatwił nam prywatne spotkanie Z Demi Lovato i miley Cyrus oraz
          wejściówki na Teen Choice Awadrs 2009!AAAAA
          • kosmos Re: GRA - zabawa telefoniczna 01.08.09, 19:18
            - oo jak fajnie!! ( jej myśli: kochammmm jej kaseee )
            a jak tam twoj brat?
            • kosmos Re: GRA - zabawa telefoniczna 01.08.09, 19:24
              aha ..jeszcze zapomnaiałam dodac ze przedchwilką dowiedziałam sie ze POLE ORZE SIE
              PO DESZCZU. i

i wiem zauważam zalety bycia mną,ja w każdej chwili mogę iść na tą siłownie i basen a tacy
              zwykli ludzie hmm.. wydaje mi sie ze nie
              • ox Re: GRA - zabawa telefoniczna 01.08.09, 19:51
                takkkk bo przecież innych ludzi nie stać na to żeby iść na basen albo jechać na
                wakacje gdzie nieraz jest 5 basenów. no ale cóż trzeeba się pochwalić i robić z
                siebie nieszczęsne dziecko żeby wszyscy zazdrościli ale na pewno nie
                zazdroszczą tylko się śmieją z tego ale cóż przecierz nie można się teraz
                przyznać no nie ???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka