karolajn. 01.08.09, 18:17 Widzę że spodobały wam się moje zabawy, więc mam następną : Rozmowa między dwiema przyjaciółkami - Agnieszką i Dominiką Zaczynamy : Dominika dzwoni to Agi. - Hej Aguś, co słychać ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oxygeniumoflife Re: GRA - zabawa telefoniczna 01.08.09, 18:31 Hej, Domi. Nie za słodko. Wiesz, wpadałam w narkotyki, bo rodzice nie poświęcają mi uwagi. Bo jestem taaaka strasznie bogata. I wiesz, że wczoraj na ulicy w ŁODZI spotkałam Madonnę? ;] A co u Ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
kosmos Re: GRA - zabawa telefoniczna 01.08.09, 19:10 - naprawde? Cos niesamowitego. U mnie dobrze, własnie moja mama wrociła z LOVI ..kupiła mojemu bratu WÓZECZEK. Kiedy wybierzemy sie na zakupy do LA? Odpowiedz Link Zgłoś
sysiek4444 Re: GRA - zabawa telefoniczna 01.08.09, 19:16 -Hmmm może jutro bo dzis przyszedł Jasiek i oglądamy filmy erotyczneeeee.... hahahahahhaaaa x D Odpowiedz Link Zgłoś
mileyanddemi Re: GRA - zabawa telefoniczna 01.08.09, 19:16 -hmmm.może jutro?już zamówiłam odrzutowiec.Ja biore 10 kart kredytowych?Aha i mój tato załatwił nam prywatne spotkanie Z Demi Lovato i miley Cyrus oraz wejściówki na Teen Choice Awadrs 2009!AAAAA Odpowiedz Link Zgłoś
kosmos Re: GRA - zabawa telefoniczna 01.08.09, 19:18 - oo jak fajnie!! ( jej myśli: kochammmm jej kaseee ) a jak tam twoj brat? Odpowiedz Link Zgłoś
kosmos Re: GRA - zabawa telefoniczna 01.08.09, 19:24 aha ..jeszcze zapomnaiałam dodac ze przedchwilką dowiedziałam sie ze POLE ORZE SIE PO DESZCZU. i i wiem zauważam zalety bycia mną,ja w każdej chwili mogę iść na tą siłownie i basen a tacy zwykli ludzie hmm.. wydaje mi sie ze nie Odpowiedz Link Zgłoś
ox Re: GRA - zabawa telefoniczna 01.08.09, 19:51 takkkk bo przecież innych ludzi nie stać na to żeby iść na basen albo jechać na wakacje gdzie nieraz jest 5 basenów. no ale cóż trzeeba się pochwalić i robić z siebie nieszczęsne dziecko żeby wszyscy zazdrościli ale na pewno nie zazdroszczą tylko się śmieją z tego ale cóż przecierz nie można się teraz przyznać no nie ??? Odpowiedz Link Zgłoś