Dodaj do ulubionych

Pokój natolatki

05.08.09, 12:08
Hej!
Ten wątek powstał po to by każda z nas mogła się "Pochwalić" swoim pokojem.
Jeśli ktoś zechce może wklejać zdjęcia.

Ja zacznę:

Mój pokój jest dosyć duży (jakieś 16 m kwadratowych) Mieści się na poddaszu,
przez co mam "ukośne ściany" i pochyły sufit, ale uważam to za fajny dodatek
xD Mam ściany w kolorze jasnego fioletu, miały wyjść ciemniejsze, ale takie
też nieźle się prezentują. U góry ścian biegnie fioletowy pasek. bardzo fajnie
to wygląda. Mam komodę, a na niej wiele porcelanowych figurek. Pod oknem
biurko a obok regał z różnościami. Można tam znaleźć i książki i szkatułkę z
biżuterią ;P
Obok regalika fotel na którym uwielbiam czytać książki, bo jest baardzo
wygodny. W skosie stoi kanapa, a w rogu miejsce zagrzał biały misek.
Na drzwiach wisi plakat, w przyszłości chce przykleić ich więcej. Ściany
oszczędzam, bo nie chciałabym ich zniszczyć, gdyż niedawno były malowane.
Na podłodze już dywank z długim włosem, taki mięciutki aż chce się na nim
posiedzieć wink

To na tyle. A wy jakie macie pokoje?
Obserwuj wątek
    • ashley. Re: Pokój natolatki 05.08.09, 12:16
      sciany-sredni fiolet.
      pokoj nie za duży w kszatłcie prostokątu,jak się wchodzi na przeciwko stoi szafa ,obok szafy biurko z kompem ,obok biurka,toaletka ; d,po drugiej stronie sciany ,mam wysoki regał na pierdoły ,obok regału łóżko ,nad lozkiem 2 polki na książki. ; d żołte rolety w okanch i zielony ,włochaty dywaan ; p teraz szukam miejsca na plakaty ; d
    • ardnaskela Re: Pokój natolatki 05.08.09, 12:25
      Bardzo dobry pomysł z tymi zdjęciami, już zresztą kiedyś to proponowałam na
      podobnym wątku, ale jakoś to nie doszło do skutku. Sorry, ale nie chce mi się pisać poraz
      kolejny jaki jest mój pokój. Mogę wkleić zdjęcia, tylko najpierw je zrobię. Mam nadzieję, że
      Wy też coś tu pokażecie. smile
    • jane_ Re: Pokój natolatki 05.08.09, 12:37
      mój pokój jest w bardzo ciekawym miejscu domu, tak trochę schowany. ;d

kolorki mam małociekawe. niebieski i waniliowy. nie lubie ich.
      pokój jest kwadratowy, z wnęką na szafę wnękową, której jeszcze nie ma, i w której stoją szawki takie duże, dwie.
      po lewen od drzwi stoją dwie szafki, brzydkie, nie lubie ich. nad nimi wisi kalendarz z sheepworld i mój korek, który możecie zobaczyć tu. ;d w rogu stoi kolejna szawka, na której stoi radio. ;d pod oknem mam biurko, zasłonki typu 'spaghetti', białe. kolejny róg, kolejna szafka, następnie po lewej od drzwi łóżko.
      na podłodze z jasnych paneli mam niebieski, włochaty dywanik. na suficie mam dwa kwadraty, takie wystające - trochę głupio to wygląda. ;dd
      ALE
      zamierzam zrobić inaczej.
      jedna ściana w tapetkę vintage, reszta na biało, w tym na jednej ścianie wycinki, bilety z koncertów, plakaty, takie bajki, lustro, nowe, ciemne meble, i najlepiej czarny dywan. ;q
      • mileyanddemi Re: Pokój natolatki 07.08.09, 19:41
        Niestety nie mam takiego szczescia jak wy - dziele pokoj z bratem
        Oto foty :
        file:///C:/Documents%20and%20Settings/Dominika/Moje%20dokumenty/moj%20pokoj/DSC02734.JPG
        -----> moje biurko
        file:///C:/Documents%20and%20Settings/Dominika/Moje%20dokumenty/moj%20pokoj/DSC02735.JPG
        ----> moje łóżko
        file:///C:/Documents%20and%20Settings/Dominika/Moje%20dokumenty/moj%20pokoj/DSC02736.JPG
        file:///C:/Documents%20and%20Settings/Dominika/Moje%20dokumenty/moj%20pokoj/DSC02737.JPG
        file:///C:/Documents%20and%20Settings/Dominika/Moje%20dokumenty/moj%20pokoj/DSC02740.JPG
        ---->moja szafa i drzwi
        • mileyanddemi Re: Pokój natolatki 07.08.09, 19:44
          Sorki -
          https://c50.grono.net/23/73/gallery-80361571-500x500.jpg
          • mileyanddemi Re: Pokój natolatki 07.08.09, 19:46
            file:///C:/Documents%20and%20Settings/Dominika/Moje%20dokumenty/moj%20pokoj/DSC02735.JPG
            file:///C:/Documents%20and%20Settings/Dominika/Moje%20dokumenty/moj%20pokoj/DSC02737.JPG
            file:///C:/Documents%20and%20Settings/Dominika/Moje%20dokumenty/moj%20pokoj/DSC02740.JPG
            • sysiek4444 Re: Pokój natolatki 07.08.09, 19:50
              hmmm co tu gadać ... ?!?!
              Mój pokój jest moim zdaniem cudowny ^
              Ma ściany koloru rożowo foletowego <333
              Jest nie duzy...
              I mi sie bardzo podobaaaaa xd serce
              • kosmos Re: Pokój natolatki 07.08.09, 19:57
                Moj pokoj tez nie jest duzy smile
                Ma 2 sciany rozowe i 2 czerwone (na przemian)
                ( moze połączenie tych dwoch kolorow wydaje sie wam nieodpowiednie ale w realu jest
                przeslicznie)
                Biało czerwone zasłony. na śwrodku pokoju wielkie Łozko! obok na scianie wissi wielkie
                lustro. Jest tam jeszcze obok wysoki kwiatek.
                Po drugiej strobnie łozka jest wielka szafa ze swiatełkami (rozowymi). Obok szały znajdują
                sie drzwi do mojej własnej łazienki. (wreszcie ją mam) na przeciwko łozka są meble jest
                duzo pułek itp. smile
                plakaty tez oczywiscie są.

ale są poprzyklejanie ROWNO kazdy obok siebie. smile

PS. wy też macie fajne pokoje kiss*
                Nawet ten pokoj z bratem... ;*
            • hermiona13 Re: Pokój natolatki 07.08.09, 19:52
              mój pokój jest raczej średniej wielkości.
              kolory ścian są różowo-ciało-czarne, a sufit fioletowy.
              po prawej stronie stoją szafki , na których znajduje sie cała kolekcja książek o HP (jakieś
              20), biurko, na którym znajduję się dużo monitor od komptera,
              i różne śmieci xD ( dzisiaj akurat jest porządek ). Po lewej stronie jest małe łóżko, w
              kolorze różowym, obok niego stoi fotel w kształcie piłki nożnej, na którym zajebi.scie
              sie siedzi . ;d obok łóżka znajduje sie very big różowa skrzynka w której jest około 400
              różnych gazet ;p. na ziemi leży dywan w kolorach : różowo-fioletowy. na jednej ścianie
              duży obraz Harry'ego Pottera w ramce, a na drugiej masa plakatów z rbd. xd
              • hermiona13 Re: Pokój natolatki 07.08.09, 19:53
                pf.. w pierwszym miało byc różowo-biało-fioletowe xd
                • mileyanddemi Re: Pokój natolatki 07.08.09, 20:15
                  wklejajcie zdjęcia!
    • aleks768 Re: Pokój natolatki 07.08.09, 20:28
      Mój pokoik jest ohydny.

Na poddaszu, ale tata zamurował te ukoski
      A teraz go remontuje i chcę na coś poważniejszego.
      Nie będę opisywała tylko dam zdjęcie.

Zdjęcie z wczoraj. Dzisiaj zostaje na noc w małym korytarzyku do przejścia do
      pokojów.
      Bo tata go rozwala, i Dokupuję nowe, będę miała ukoski i balkon smile (PS. Nie
      jestem już blondynką bo zmieniłam sobie kolorek, pomalowała mi fryzjerka taką
      farbo co zostaje na zawsze i się nie zmywa. Więc nie mieć wątpliwości.)

https://www.muratordom.pl/zdjecia/tak_jak_w_kinie_art_1_.jpeg

• hermiona13 Re: Pokój natolatki 07.08.09, 20:34
        Aleks wiesz, nie chcę mi się wierzyć, że to jest Twój pokój.
        Zresztą wystarczy zrobić "Zapisz jako" i wyświetla się nazwa, która wcale nie wskazuje,
        żeby ten pokój był Twoim.
      • chocolatediet Re: Pokój natolatki 07.08.09, 20:39
        aleks768 już któryś raz przyłapałam Cię na kłamstwie. Nie przeginaj z łaski swojej!
        • green_freak Re: Pokój natolatki 08.08.09, 17:31
          Fajny watek ! smile
          Mój pokój jest dosyć duży.Ma on biale ściany ( nie moge ich przemalować sad )
          Ale mam na scianach zdjecia oraz plakaty smile Jak każda astolatka chyba tongue_out xD
          Mam duze biale łóżko z różową pościelą,obok tego jest biała komoda.Mam
          wykładzine która jest różowa.Mam tez Czarno-biały rekgał w wzorki
          kwiatki.Biurko takie taam xD Mam bardzo duże okno smile Dzieki kiss
      • donkey Re: Pokój natolatki 09.08.09, 00:16
        aleks768 kituje <lol2>
        ten pokój jest w googlach ;/

mój pokój tez jest na poddaszu, więc tez mam skosy : (
        skurzaja mnie bo udeżam w nie głową <lol>
        mam białe ściany, ciemno brązowe panele big_grin
        biórko narożne, jest fajne bo jak sie odwrócę w prawo mam komputer, a jak w lewo to
        moge odrabiać lekcje tongue_out
        obok mam garderobe w kolorze paneli big_grin

dalej mam mójj mały " salonik "
        kolorowy fotel z ikei i do tego kolorowa sofa w takim samym wzorze ( kolorowe kółka )
        2 pufy, oraz prosty czarny stolik + tv big_grin

noi genialny dywan w paski : P

wszystko jest stonowane, ale są mega kolorowe dodatki, wazoniki i takie tam : P piwo
        • mileydemi Re: Pokój natolatki 09.08.09, 14:40
          mój pokój jest czerwony i dosc duży. jak sie wchodzi na wprost jest wielka szafa na
          ubrania a obok regał z miśkami i książkami. Przy kącie stoi biórko na którym jest
          komputer, walają sie długopisy i stoi wielka żaba w której są ołówki, mazaki itd. Na biórku
          stoi również misiek żaba ale różowa ;D i niebieska lampka i krzesło. Troszke dalej w zdłóż
          ściany ciągnie sie duże łóżko, i obecnie z rózową kołdrą w kwiatki i poduszką z Hannah
          Montana i drugą poduszką w krztałcie serca. W drugim koncie stoi regał z telewizorem i
          różnymi pierdołami np. gazetami, szkatółką, itd. Potem na ścianie wisi wieszak, leeew gdzie
          wiszą paski i torebki.. No i obok jest taka ,,korkowana'' tablica gdzie mam plakaty i zdjecia z
          gazet gwiazd. na środku pokoju jest wielki niebieski długowłosy dyywaan!!
          • mileyanddemi Re: Pokój natolatki 12.08.09, 21:12
            dawajcie foty
            • ardnaskela Re: Pokój natolatki 13.08.09, 09:16
              Mileyanddemi - nie wyświetlają mi się Twoje fotki. uncertain
              Alex, jeśli chcesz już kłamać mogłabyś się bardziej postarać i dobrać inne zdjęcie, bo w to
              Ci nikt nie uwierzy, a po drugie siedzi tam jakaś dziewczyna, którą NAPEWNO nie jesteś Ty.
              • miley_cyrus45 Re: Pokój natolatki 13.08.09, 09:28
                alex,to wcale nie twój pokój!ale nawet całkiem ładny......

OK,mój pokój jest bardzo duży.Ma białe ściany.Jak sie wchodzi,
                to 'na prawo' jest szafa i moje
                łóżko.za łózkiem
                jest biurko,na szafach plakaty Miley,Seleny i.t.d....Sorki,ale nie chce mi się
                opisywactongue_out
                • malina. Re: Pokój natolatki 14.08.09, 18:31
                  Kurde z tego co wy tu piszecie to macie super te pokoje. Mój ma niecałe 12 m
                  kwadratowych. Jedna ściana na 3 m druga 4 xd Na tej co ma 4 prawie z samego
                  brzegu sa drzwi a naprzeciwko okno. Na tej co na 3 miedzy oknem a drzwiami jest
                  szafa. na tej scianie co sa drzw z drugiej strony jest łóżko a naprzeciko
                  narozne biorko i to wszystko, nie mam miejsca na jakas komode, telewizor czy
                  komputer. ;// A ściany sa fioletowe.
      • mileydemi Re: Pokój natolatki 02.10.09, 19:10
        aleks768 napisał(a):

> Mój pokoik jest ohydny.
        >
        > Na poddaszu, ale tata zamurował te ukoski
        > A teraz go remontuje i chcę na coś poważniejszego.
        > Nie będę opisywała tylko dam zdjęcie.
        >
        > Zdjęcie z wczoraj. Dzisiaj zostaje na noc w małym korytarzyku do przejścia do
        > pokojów.
        > Bo tata go rozwala, i Dokupuję nowe, będę miała ukoski i balkon smile (PS. Nie
        > jestem już blondynką bo zmieniłam sobie kolorek, pomalowała mi fryzjerka taką
        > farbo co zostaje na zawsze i się nie zmywa. Więc nie mieć wątpliwości.)
        >
        > https://www.muratordom.pl/zdjecia/tak_jak_w_kinie_art_1_.jpeg
        >

po 1, nie wierze że to twój pokój.
        Haha nie rób z siebie głupiej, ehh.. albo nie musisz.!!
        No i jakby to ty,(chociaż wiem ze nie) to masz ohydneee spodnie i wgl. ubranie.
        i szzcerze to ten pokój cały jest ohydny!!
    • selcia17 Re: Pokój natolatki 17.08.09, 12:15
      Ja bede miała remont pokoju a raczej teraz mam a we wrześniu będzie gotowy.

ostatnio kolor ścian miałam niebiesko-bialy i wieszałam mase plakatów panele
      jasnedzrwi jasne z szybką mleczną. Regały pełne ozdób dębowe biórko małe łóżko
      nie mam rodzenstwa i się ciesze rodzice robią dla mnie co tylko zechce.

No może nie wszystko. To tak teraz będe miała liliowy kolor ścian z różowymi
      wzorkami. małą komódkę i toaletkę. biórko i reszta mebli jak już wcześniej
      mówiłam nke chcę ich zmieniac lecz tym razem ciemne drzwi i panele i biały
      włochaty dywanik smile
    • kasieek Re: Pokój natolatki 02.10.09, 17:28
      oj aleks768 widać że to nie twoj pokoj bo takie akcesoria itp ;\
      po co robić z siebie wariatke nie wiem...
      i co tam takiego niesiesz??

pozdro dla fajnych ludzi xdd
    • kaktus12 Re: Pokój natolatki 02.10.09, 17:42
      Ja mam jak narazie .:
      - białe ściany ;/ (chcę zielone)
      - z bratem (18 lat ma, jeszcze rok i wyjeżdża na studia)
      - w kształcie wagonu .. .takie wiecie od pociągu wink
      - kilkanaście plakatów (zwierząt, Avril, Pink, Ashley T., Demi itp. )
      - meble ..=)
    • amelia11 haha 02.10.09, 18:26
      taaa to twój pokój .
      nie wierze sorry ale widać
    • amelia11 Re: Pokój natolatki 02.10.09, 18:32
      No więc mój jest taki kwadratowy i średni ; ddd
      wchodzi sie pop pawej stronie duze lozko i szafa naprzeciwko < 33
      obok szafy kanapa a od strony okna ktore jest w rogu jest tv
      i jeszcze 3 szafki takie polki z duperelami mwhaa!!
      • beniaxd Re: Pokój natolatki 02.10.09, 19:05
        Hmmm....
        Mój pokój jest według mnie normalny tongue_out
        Jak każdy mam łóżko, biórko, szafe, okna i moje miejsce na czytanie książek kwiatwinkserce
      • mileydemi Re: Pokój natolatki 02.10.09, 19:05
        ee..
        No to ten,
        mój pokój jak to pokój, nie za wielki.
        Koloru czerrwoonegoo zboczoonegoo heh^^!!!
        I jak sie wchodzi to na wprost biurko, z kompem rzecz jasnaa! Na biurku czarna lampka,
        oklejona naklejkami hello kitty.
        i.. na biurku jeszcze syf(tzn. zeszyty, ołówki, długopisy, książki itdd.) ii.. wieelki mój misiek o
        imieniu krystianek hee.. z fajnymi okólarkami serduchami i słuchawkami na uszach!
        Obok jest wielgachnaaa szafaaa!! gdzie są moje szmatkii ;p
        No i powieszony wieszak, gdzie jest moich torebek meega.!!!
        I potem w zdłuż ściany bocznej łóżko, w tym momencie z różowiastą pościelą, i nad
        łóżkiem korkowa tablica z karteczkami, planem lekcji, zdjęciami, i dwoma plakatami 'Hannkii
        Montankii banankii' i 'eminemaa'. Potem obok łóżka jest regał, na górnej półce książki,
        potem niżej duperele, typu jakieś tam figurki, potem moje misiakiii, i na samym dole półka
        z meeega dużo bravo i fun club, no i co niekóre nr. 13.
        ee.. i jeszcze na środku, czarny długowłosy dywaniik!!
    • independent_ aleks768 02.10.09, 19:37
      aleks768 każdy Ci uwierzy, że to Twój pokój. : D

co do mojego pokoju - jest brzydki i i go nie lubię.
      • thebolndixd Re: aleks768 02.10.09, 20:10
        yyy.. normalny ? ;D
    • truflowa Re: Pokój natolatki 02.10.09, 22:10
      Moj pokoj jest dosyc duzy. Wokolo otaczaja mnie 4 pomaranczowe sciany. Na podlodze
      lezy dywan, a pod nim panele. Mam okno i balkon. Na scianie wisza, plakaty i mapa. Pod
      sciana jest biurko. Na przeciwko biurka stoi regal i pulki z ksiazkami. Na jednej pouce sroi
      wierza z tysiacami plyt. To chyba wszytsko. Lubie moj pokoj! Ale w tygodniu przywam w
      nim z 5min. wchodze tylko, zeby sie przebrac i spakwac ksiazki do plecaka. W weekend
      natomiast spedzam w nim 5godzin. Co ja tam robie? tancze, ukladam choreografie, i takie
      tam big_grin

No, za dwa dni bede mila Polski widows, to juz pewne i bede mogla pisac, wiecie co xD !!

Pozrowionka dla wszystkich uzytkowiczek kota, a w szczegolnosci dla
      -veloney
      -kju
      -sophie_

Za to, ze jestescie super xD kiss kiss
    • samotnymotyl Re: Pokój natolatki 03.10.09, 09:59
      ja niestety nie mam swojego pokoju chociaż bardzoo bym chciała uncertain
    • klaudysia Re: Pokój natolatki 03.10.09, 18:36
      średni .
      nie zeby byl za duzy ,ale nie jest tez wcale taki maly .
      sciany (dzieki mojemu kochanemu tatusiowi =.=")
      jedna dwie jasny fiolet dwie liliowy =.=
      poracha .
      gdybym wtedy nie byla w szkole .!
      czasami mam nawet ochote wziasc farby plakatowe i pomalowac to wszystko na jeden
      kolor .
      nastepnym razem biore ciemny fiolet .
    • vanella Re: Pokój natolatki 03.10.09, 18:56
      Mój pokój nie jest zbyt duży, ale przytulny. Ściany mam koloru cos pomiędzy różem a
      fioletem a jedna jest szara(fajne połączenie wink). Po prawej stronie stoi szafa, a przy
      sąsiedniej ścianie kanapa z różowo - pomarańczowym przykryciem. Kanapę zdobią też
      dwa miśki(stare z dzieciństwa ale jakoś nie mam serca się ich pozbyć). Obok wiszą rogowe
      półki z wieżą do słuchania i wieloma książkami(ale nie do nauki wink). Dalej przy sąsiedniej
      scianie pod oknami szeroki parapet jakby podzielony na 3 części. I to toaletka, II miejsce
      na zdjęcia, figurki itp., III to słowniki na górze i duża komoda na dole. Dalej przy kolejnej
      ścianie stoi biórko z laptopem, zeszytami i różnymi ozdobnymi skrzyneczkami na listy,
      notesy itp.Nad biórkiem wiszą dwa moje obrazy i plakat z Twilight big_grin W szafce pod
      spodem są zeszyty, podręczniki-gdzieś trzeba je było wcisnąćsuspicious. Obok biórka jest
      keybord z dwoma mikrofonami. Na środku pokoju leży dywan fioletowy w kształcie
      kwiatu. I koniec pokojucool
    • nikawika Re: Pokój natolatki 03.10.09, 19:00
      Mam pokój spory(chyba koło 18m kw.) mam go w bloku na 3 piętrze,trochę
      ukośny,mam ściany zielono-fioletowe a w rogach jaskrawy róż. Mam składane łóżko w
      czarną nażutą.i dużą bukową szafę i bukowy stolik i małą bukową szafkę(to komplet)mam
      fioletowy fotel z 2 jaśkami w różowo-czarno-białe-zielone paski. firanki mam takie jasny
      róż,długie do ziemi.mam jasno bukowe biurko a na nim komputer,czarne skórzane krzesło
      i nad biurkiem brązową półkę na ksiązki.i szafkę brązową na płyty z boku.nad kaloryferem
      mam białą półkę gdzie mam:lusterko,pudełko z pudrem,błyszkiem itp.,2 albumy z fotami.i
      obok mojej szafy na ciuchy mam półką,na dole mam gazety a na górze klatkę z
      chomkiem,obok soti pudełko z moimi rysunkami z dziećiństwa.a i pod oknem mam sporą
      szafkę białą na paski i czapki,rękawiczki.mam beżowy puchaty,miękki dywan.i biały na trzy
      żarówki żyrandolwinkna zielonej ścianie mam dwie małę antyramy z plakatwmi...a przy
      dzwiach mam różowy zegarwink
      • kitty_emo Re: Pokój natolatki 04.10.09, 09:48
        veloney, mogłabyś dodać fotkę
        swojego pokoju ?? smile

`Wydaję się być całkiem
        przytulny.`
        cool

Pozdrawiam kiss
    • blondi727 Re: Pokój natolatki 04.10.09, 13:33
      a ja nie lubie sie chwalic smile
      w moim pokoju posiadam plakaty moich idoli oraz ulubionych zespolow.. oczywiscie
      biurko, mebelki.. dywanik mam fajny nie powiem ^^ bardzo lubie balaganic xD i
      zastawiac sobie parapet malymi figurkami ;p
      • miisiaa Re: Pokój natolatki 04.10.09, 18:34
        Ja mam tapetę żółto-zieloną smile Pełno półeczek małych. Biurko, naprzeciw biurka
        obok okna komp big_grin plakaty przywieszam na zamykania szaf xddcool
    • beautiful_ Re: Pokój natolatki 05.10.09, 17:35
      Ja mam dosyć duży pokoik ściany są wytapetowane ale 2 na przeciw siebie są w
      takie brązowe paski (z brokatem) a 2 pozostałe są także w paski lecz fioletowo
      beżowo brązowe i kwiaty (brzmi dziwnie ale wygląda świetnie)
      Mam drzwi od kuchni oraz od salonu. Pomiędzy tymi drzwiami w kącie stoi biurko z
      komputerem oraz obok taki mały jakby stoliczek na drukarkę. Pod oknem jest
      kaloryfer a obok niego stoi 1-osobowe łóżko a po drugiej stronie kaloryfera tongue_out
      następne biurko takie na książki oraz do rysowania tongue_out a na przeciwko okna w
      kącie jest szafa a od niej odchodzi taki regał oraz mała szafka i taki duży
      fotek okrągły (jak w sklepie Jysk) xD Podłoga jest szwecka (wiecie taka
      drewniana, jasna) i niebieskie dywan ale chcę się go pozbyć i kupić taki
      włochaty hehe. i obok obydwu biurek wisi na ścianie tablica korkowa na plakaty
      i informacje ;D To wszystko ^^
      • beautiful_ Re: Pokój natolatki 05.10.09, 17:36
        Troszkę niejasno napisałam ale nie jestem dobra w opisywaniu swojego pokoju xD
    • zuaona Re: Pokój natolatki 06.10.09, 20:39
      mój pokój.. 3 ściany są beżowe, 1 niebieska, mocnodając po oczach. gdy się wchodzi, po
      prawej stronie jest łóżko. nad nim taki plakat, empiku. obok szafka nocna, cała załadowana
      książkami, płytami, kartonami i butelkami po rzeczach które piję, mam taki nawyk że lubię
      pić prosto z butelki. w nogach łóżka stoi pudło, zapisane przeze mnie cytatami itepe.
      często można na nim mojego kota zobaczyć.

na parapecie leży poduszka, lubię tam siedzieć. mam szerokie i dłuuuuugie, niebieskie
      zasłony, które mnie zasłaniają. ;d leży też tam mnóstwo książek, ja w ogóle w każdym
      kącie mam książki albo gazety.

po lewej strony od wejścia jest biurko, zazwyczaj zawalone rysunkami, kserówkami od
      nauczycieli, długopisami i książkami ze szkoły. na nim jest lampa, takie cosik w czym mam
      długopisy xd, tuba z kreskówkowym motywem, głośniki których nie używam, a na
      których leży taka lalka voodoo z flo. czasami na tym biurku jest też laptop, ale jeśli jest
      miejsce. ;d obok jest półka, pusta.

przy ścianie przy drzwiach stoi komoda, na niej radio, a nad radiem mój raj - wisi takie
      coooś do płyt. ;3 czasem leży tam KSIĄŻKA,tak, xd, jakiś pasek/bransoletka, albo kubek (z
      herbatą albo kawą xd). obok stoi szafa, w której można się utoopić. ;d

fefefe, nie lubię mojego pokoju, marzy mi się taaaki.. w kolorze kawy. tzn meble i ta jedna
      ściana ciemnorązowa. byłoby bosko. ;q
      • zuaona Re: Pokój natolatki 06.10.09, 20:45
        aaa i zapomniałąm, nad biurkiem jest tablica korkowa, poktórej nie widać że jest z korku
        bo jest cała zaklejona wycinkami cytytatami, rysunkami. nad dwie półki, z książkami,
        głównie słownikami, poza tym tematyczne książki angielskie. ogólne do nauki angielskiego.
        iii są tam jeszcze lektury, oraz pudło w którym są stare gazety. ;d
        noo. rozpisałam się. ;x
        • devilish_ Re: Pokój natolatki 06.10.09, 20:46
          mały , zwyczajny , fioletowy pokój .

nie chce mi się opisywać .
          • miqusia Re: Pokój natolatki 06.10.09, 21:03
            beznadzieja .
            mały, takie panelowate, beżowe coś, nie 3iem co to na ścianach .
            mały zielony dywanik
            jasno zielone łóżko z ciemno zielonymi akcentami i odwrotnie,
            brata . tv, biurko zkomputerem , bez komputera, z książkami,
            szafa, półka z pierdołami/książkami .
            bajer lampka na taki ciągnący dzyndzelek ; 3 zielone wszyyystko .

pokój głupi , mój raj jest przed laptopem .
            kuchnia, biureczko na kółkach, obok parapet, tu mam wszystko na nim,
            z pięć szklanek z dzisiaj -_- , krzesło z kocykiem i drugie na nogi
            oraz mały dywanik XD
            • sweetgirly Re: Pokój natolatki 08.10.09, 18:12
              Pokój dość spory (15-20m2) Kolor ścian wrzosowo-biały. Mam też pokój na poddaszu tak
              jak założycielka tego tematu. Na wprost od drzwi mała szafka z Gazetami,moimi
              porcelanowymi aniołkami oraz kosmetykami. Po lewej stronie Szafka z ciuchami i na inne
              rzeczy,biurko,łóżko. Zaś po lewej szafa,półki i sofa.
              To tyle smile
    • ewka15 Re: Pokój natolatki 10.10.09, 19:58
      Mój pokój ma ok. 18 m kwadratowych. Mam soczyście zielone ściany wink Okna na całą
      scianę z wejściem na balkon. Mam duży, włochaty dywan, szafki, łóżko, biurko, lampę
      podłogową, obrazki na ścianach. Jest bardzo kolorowy tongue_out
    • doomixd Pokoik 14.10.09, 20:36
      Mój pokoik jest przytulny wink))
      Ściany są rozowo-fioletowe, a kolor mebli to klon smile

Gdy wchodzisz do pokoju, po prawej stronie ma toaletke .big_grin
      Tak jakby prostopadle do Niej, jest wieeelka szafa wypchana ciuszkami... tongue_outtongue_out
      Na przeciwko toaletki znajduje se 1osobowe łóżko, a na Nim wieeelki rozowy włochaty
      kocyk xdd . Na kocyku wielka fioletowa włochata poducha w ksztalnie serca ;]
      Na ukos od łóżka są 3 szafki a na nich cała moja porcelana. Obok szafel sa drzwi
      balkonowe , a obok drzwi balkonowych jest biurko i wielki srebrny fotel . hehe fajnie czyta
      sie tam ksiazki ;p;p
      Obok fotela znajduje sie komoda, a naj nia wisi telewizor, taki czarny ;p

Zapomniałam jeszcze dodać, że koło łózka znajduje sie szafka nocna, na ktorej stoi sobie
      lampka nocna i rayjko smile
      To chyba wszystko
      Pozdrowienia dla wszystkich dziewczyn z tego srwisuu ;****
      • gumisiek Re: Pokoik 21.10.09, 11:17
        Mój pokój jest bardzo duży. Ściany są koloru łosiosiowego (taki blady róż). W prawym
        kącie stoi duże zielone łóżko. Na lewej ścianie postawione są meble biurko,komoda,szafa i
        półka na różności smile. Nad łóżkiem wiszą dwa obrazy, które nadają klimat big_grin. Na
        ciemnych panelach, pod biurkiem leży włochaty kremowy dywan smirk. Na biurku leży
        komputer,kredki (w pojemniczku),zdjątko,skarbonka i szkatółka. W oknie dostrzec można
        ciemno żółte rolety. W poknie wisi biała długa firanka z złotymi liściami. Uważam że mój
        pokój jest bardzo przytulny tongue_out.
        • bucikowa Re: Pokoik 21.10.09, 12:39
          Mój pokój ma kolory błękitny i żółty. Cały jest w wodnych motywach ponieważ je
          uwielbiam. Kiedy byłam mała lubiłaś się chować w szafie wink. Najbardziej lubię
          swoje łóżko.

Ostatnio udało mi się namówić rodziców na przemeblowaniebig_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka