05.08.09, 15:45
Hej .
Mam taki dylemat. Mój naturalny kolor włosów to czarny,jednak na słońcu
strasznie mi zjaśniały i teraz można powiedzieć,że są kasztanowe. Bardzo
chciałabym przefarbować je na złocisto miedziany brąz lub na rudy, tylko nie
wiem czy wyjdzie. I nie wiem czy mam zaryzykować . Proszę! Pomóżcie! Czekam na
odpowiedzibig_grintongue_out
Obserwuj wątek
    • bella96 Re: Włosy ! 05.08.09, 16:22
      To jest bardzo ryzykowne. Czasami przynosi efekty! Moja koleżanka chciała
      przefarbować włosy na brązowo, ale wyszedł jej taki ostry fiolet. Od tego czasu
      nie jestem przekonana co do farbowania. Nie odradzam ci możesz się przefarbować
      jak chcesz, ale radzę uważać. Najbezpieczniej jest farbować włosy u fryzjera wink
      • fuerta Re: Włosy ! 05.08.09, 16:47
        Ja bym nie farbowała na twoim miejscu, później za parę lat będą ci wypadały i
        będą cienkie. Poza tym ja pofarbujesz raz potem ciągle będziesz musiała farbować
        żeby nie było odrostów! A to bardzo osłabia włosy! Poza tym to nieodwracalne,
        jak ci się nie spodoba będziesz musiała z tym żyć póki nie odrosną (parę lat)
        • ox Re: Włosy ! 05.08.09, 20:21
          najlepiej wyglądają naturalne kolory.
          włosy mogą się od farbowania zniszczyć a nie wiadomo czy wyjdzie ci taki kolor o
          jaki ci chodzi big_grin
          ale najlepiej zapytaj mamy ^^
    • martusia7896 Re: Włosy ! 05.08.09, 20:25
      nigdy nie farbowałam włosów uncertain
      zaryzykuj do odważnych świat należy wink
      • miless Re: Włosy ! 05.08.09, 20:26
        hm... może na początek spróbuj szamponetką.
        a jak wyjdzie to kup tego samego koloru farbę.
        [ sprawdź po numerku : i koniecznie tej samej
        firmy ]. powodzenia : D
        • korni1996 Re: Włosy ! 05.08.09, 20:31
          A w te wakacje chciałam przefarbować ale mama zaczeła mi truć że na starość będę
          miała strasznie zniszczone więc na zamierzeniach się zakończyło. Pozdrawiam i
          nie za bardzo ci race przefarbować włosy (sama też do tego wniosku doszłam co
          mama lol)
        • honey__ Re: Włosy ! 05.08.09, 20:33
          Ja mam zamiar pomalować włosy na rudo szamponetką. Szamponetki to chyba najlepsze rozwiązanie. Ewentualnie można gdy już ma się odrosty po farbie pomalować włosy na kolor przybliżony do narutalnego, niewidać że ma się odrosty. (sprawdzone na siostrze xd).
    • agaciaa Re: Włosy ! 06.08.09, 00:51
      Daj spokój z farbowaniem. Nie wiadomo jaki kolor wyjdzie, zniszczysz sobie włosy, staną się sztywne i mniej sprężyste. W dodatku Bóg/Budda/Allah/Jahwe (niepotrzebne skreślić) z pewnością by nie skopali sprawy i dali Ci taki kolor włosów w jakim ci najładniej smile. No chyba, że jesteś jakimś wyjątkowo ciężkim przypadkiem, w co nie wierzę. Ponadto mam jeszcze jeden, sądzę, że mocny argument: mężczyźni lubią naturalne włosy. Tak więc zamiast niepotrzebnie wydawać pieniądze na farbę czy fryzjera zainwestuj w jakąś dobrą odżywkę wink.
    • donkey Re: Włosy ! 09.08.09, 19:04
      zalezy jeszcze od twojego wieku, bo jak w wieku np. 12 lat zafarbujesz włosy, bd musiała
      to robić co miesiąc, ponieważ bd miała odrosty, a to nie wygląda za fajnie : <
      potem bd miała straszne siano na końcach , a jak będziesz już starsza ( ok 35 roku życia)
      kto wie czy w ogóle będziesz miała jakies włosy ; x

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka