black_rose 05.08.09, 20:05 hej! słuchajcie,mam pytanie... jak zmienić w profilu płeć? wielokrotnie próbowałam,na próżno... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ashley. Re: coś nie tak w edycji profilu 05.08.09, 20:15 a jestes chłopakiem? ; d bo w profilu masz 'kobieta' Odpowiedz Link Zgłoś
miless Re: coś nie tak w edycji profilu 05.08.09, 20:19 wchodzisz w 'twój profil'. potem kilkasz na 'edytuj profil' i tam masz kobieta i mężczyzna. zaznaczasz odpowiednie i klikasz 'zapisz zmiany'. jakoś tak ; - pp Odpowiedz Link Zgłoś
black_rose Re: coś nie tak w edycji profilu 06.08.09, 09:54 oczywiście,że jestem kobietą. wczoraj wieczorem siostra mi pomogła zmienić i hurra! udało się. a i merci za rady. ustawiłam;D Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.pl Re: coś nie tak w edycji profilu 06.08.09, 09:51 Skoro jesteś kobietą, to dlaczego chcesz na Kotku udawać mężczyznę? Czy to jest fajne? Odpowiedz Link Zgłoś
black_rose Re: coś nie tak w edycji profilu 06.08.09, 09:53 kocie,jaki ty poje*any jesteś! kiedy weszłam na kotka chyba automatycznie ustawiła mi się płeć "mężczyzna" więc próbowałam zmienić to w ustawieniach! Odpowiedz Link Zgłoś
independent_ Re: coś nie tak w edycji profilu 06.08.09, 09:56 no ale jak sie pokazuje u innych ze jestes kobieta to co sie plujesz? x.O Odpowiedz Link Zgłoś
czels.s Re: coś nie tak w edycji profilu 06.08.09, 10:17 kotek , rozwaliels mnie czasem jak cos poweisz , to normlanie... XD Odpowiedz Link Zgłoś
zig_zag Ty głupku (bez obrazy ;P) 06.08.09, 10:27 Przecież na profilu masz napisane kobieta. Sama jesteś pojebana, a nie kotek () Odpowiedz Link Zgłoś
megan_ Re: Ty głupku (bez obrazy ;P) 07.08.09, 20:03 Zgadzam się z zig_zag. Jeśli kotek jest p*jebany, to po co wchodzisz na niego? Odpowiedz Link Zgłoś
miless Re: Ty głupku (bez obrazy ;P) 07.08.09, 20:48 ej, ale na początku faktycznie wyświetlało się 'mężczyzna'. a teraz już to zmieniła więc jest dobrze . Odpowiedz Link Zgłoś
nitka. Re: Ty głupku (bez obrazy ;P) 07.08.09, 20:57 zig_zag i ta pod tąbą zalosne jest podlizywanie sie kotku XD myslicie , ze wam da jakies wyroznienei czy cos.? lol . black_rose ma racje. to wlasnie kot jest takim pojebem , bo nie czyta co sie do niego psizee naraa Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatediet Re: Ty głupku (bez obrazy ;P) 07.08.09, 21:01 nitka i osoby przeciw kotkowi - po co na niego wchodzicie?? zig_zag i osoba pod nią - po co się podlizujecie?? Odpowiedz Link Zgłoś
megan_ Re: Ty głupku (bez obrazy ;P) 07.08.09, 21:26 Ja się wcale nie podlizuje, tylko lubię kotka i nie chce żeby go ktoś obrażał. Przepraszam jeśli Was uraziłam tym, co powiedziałam, ale to tylko moje zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
independent_ Re: Ty głupku (bez obrazy ;P) 07.08.09, 21:36 kotka? chyba adminów serwisu kotek.pl. co wy myslicie? ze siedzi tam idiota przebrany za wielkiego różowego/fioletowego kota, pisze artykuły i śmieje się z waszych postów na forum? : D Odpowiedz Link Zgłoś
megan_ Re: Ty głupku (bez obrazy ;P) 07.08.09, 21:39 Oj wiesz, że nie o to mi chodziło. Chodzi o to, że ogólnie lubię ten serwis. Odpowiedz Link Zgłoś
tajemnica_001 Re: Ty głupku (bez obrazy ;P) 07.08.09, 22:08 użytkowniczkom,które mnie poparły-dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
tajemnica_001 Re: Ty głupku (bez obrazy ;P) 07.08.09, 22:08 na moim wątku link zaraz dodam Odpowiedz Link Zgłoś
oxygeniumoflife Re: Ty głupku (bez obrazy ;P) 13.08.09, 16:49 independent_, uśmiałam się z Twego komentarza: "kotka? chyba adminów serwisu kotek.pl. co wy myslicie? ze siedzi tam idiota przebrany za wielkiego różowego/fioletoweg o kota, pisze artykuły i śmieje się z waszych postów na forum? : D" Do tej pory chichoczę ;d Odpowiedz Link Zgłoś