Dodaj do ulubionych

O co chodzi z tym Pattinsonem ? :D

05.08.09, 21:24
Ej, serio nie ogarnam tego, to dlatego, że zagrał Edwarda Cullena ? To dlatego nagle
znalazło się tyle dziewczyn, które są jego fankami ? Czemu Was nie było, gdy zagrał w
Harrym Potterze ? A gdyby Edwarda zagrał jakis inny aktor, to tego aktora też byście tak
wielbiły ? Myśląc Robert Pattinson myślicie Edward Cullen ? Nie ogarniam tego całego szału
na Niego. Do mnie to jakoś nie przemawia. A może to chodzi o to, że gwiazdki Disney'a już
wam się znudziły i chcecie zacząć wzdychać do kogoś innego ? ^^ Wyjaśnijcie mi to...
dlaczego nagle wszyscy zaczęli tak kochać Roberta ? ...
Obserwuj wątek
    • jane_ Re: O co chodzi z tym Pattinsonem ? :D 05.08.09, 21:28
      ja byłam po harrym. przewijałam sobie moment, w którym się pojawiał, bo był słodki, i chciało mi się płakać, jak jego, tzn. cedrika zabijano. ;q
      teraz już nje. ;d

teraz szał na niego, za niedługo na kogoś innego - normalka.
      • klaudysia Re: O co chodzi z tym Pattinsonem ? :D 05.08.09, 21:58
        jane ma całkowitą racje ;D
        to jest normalne xD
        zobaczylam Justina Biebera i sie zauroczyłam xDD
        przez caly tydzien sluchalam jego piosenek i ogladalam jego zdjecia juz prawie placzac
        dlatego ze go nigdy nie poznam xdd
        ale minął tydzień i sie odkochalam...
        tez tak mialam z robertem.
        podobał mi sie z wygladu jako edward big_grin
        tez ogladalam jego zdjecia i plakalam jak sluchalam tej calej kolysanki dla belli ale przeszlo big_grin
        no wiec musisz sie nnauczyc z tym zyc xDD
        <lol>
        ty sie nigdy nie zakochalaś...?? tongue_out
    • ketrin Re: O co chodzi z tym Pattinsonem ? :D 05.08.09, 21:30
      to taki drugi Zac Efron, jego fanki zostawiły swojego kochanego idola dla
      Pattinsona . Rola w zmierzchu mu wiele dała i dużo dziewczyn uważa go za
      pięknego więc hm ... myślę, ze chodzi o to ze dziewczyny, ktore przeczytaly
      zmierzch widzą w Robie Edwarda, bo w książce jest on takim idealnym chłopakiem i
      to chyba sprawia że go tak kochają .
      • miless Re: O co chodzi z tym Pattinsonem ? :D 05.08.09, 21:37
        większość zostawiła Zaca dla niego. ale ja nie .
        nadal wolę Zaca , i też nie rozumiem tej całej
        mani na Roberta. . . ale cóż. nie mam nic do niego. wink
      • patichol5 :P:P:P 05.08.09, 21:38
        Rozmawiałam o tym z wieloma moimi koleżankami...i większość nie kocha Roberta tylko
        książkowego Edwarda i tylko jego im Robert nie wydaje sie atrakcyjny....Ja natomiast
        kocham i obu ( wiem ze zachowuje sie jak głupia małolata i jak niedojrzała dziewczyna -
        jestem tego świadoma ). Ale odróżniam te dwie kategorie.Wiem o tym ze są to dwa
        przeciwieństwa i że Robert wcale nie jest taki cudowny jak wymyślony i nierealny Edward
        Cullen.tongue_outtongue_outtongue_out pozdrawiam kiss
        • patichol5 Re: :P:P:P 05.08.09, 21:39
          I chciałam też zauważyć ze zostawiłam go dla ZAca Efrona big_grinbig_grinbig_grinbig_grin
          • bringitgirl Re: :P:P:P 05.08.09, 21:48
            Hah. ; ) Nie zachowujesz się jak jakaś napalona małolata, gdybyś się tak zachowywała, to
            byś się tego stwierdzenia wypierała ; ). Z resztą nie jest nikomu zabronione być fanem.
            Tylko z umiarem, z mózgiem, bo bycie fanem nie polega na tym, żeby ogłaszać całemu
            światu i wkręcać innym, że to właśnie nasz idol jest najlepszy, i na każdą negatywną opinię
            napinać na tą osobe co stwierdziła inaczej, a zazwyczaj takie 'napinanie' to płytkie
            wyzwiska i wulgaryzmy. ; ) No i bycie fanem to nie skakanie z kwiatka na kwiatek ; ).
            Pozdrawiam.
            • ashley. Re: :P:P:P 05.08.09, 21:52
              noo własnie
              mnie takie dziadostwo wnerwia
              po jednym filmie ,mozna przezucic ,sie od tak na niego ,jesli uwielbialas zalozymy Zaca..troche takie nie teeges..
              wnerwia mnie tak samo z GD..ten zespol kocham od 5 lat..po wydaniu 21 guns..wgl jak ta piosenka trafila na listy..wszystkie dziewczyny mają go w avie..wgl big love forever <3
              3 dni temu ,dziewczyna z forum zapytala sie mnie kto too jest ,a na nastepny dzien a z nim avatar i go ko"FF"a..paranoja ; /
              • czels.s Re: :P:P:P 05.08.09, 21:55
                macie problemy.
                moze dlatego , ze
                ja nie lubie Harrego...
                ogladalam tylko zakon feniksa.
                i dopiero zaczal mi sie
                podobac w Twilight .
                i co popelnilam grzech...indifferent
                • ashley. Re: :P:P:P 05.08.09, 21:56
                  czels.s spoko..ale wytlumacz mi to co ja napisalam o Gd xd tego juz wgl nie kumam ;/
                  • patichol5 Re: :P:P:P 05.08.09, 22:00
                    No tak ale fanką Zaca byłam przez dwa lata bo uwielbiałam HSM ale teraz kiedy jestem
                    starsza poprostu nie kręci mnie to już a ZAca nadal lubie tylko juz nie tak jak kiedyś teraz
                    Robert jest mi bliższy...z biegiem lat mój fan sie zmienił big_grin
    • miss_mimi094 Re: O co chodzi z tym Pattinsonem ? :D 05.08.09, 22:47
      wiesz tez tego nie łapie indifferent
      ten cały Robert nie ma nic w sobie,
      pff on nawet nie jest przystojny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

wink
      • ashley. Re: O co chodzi z tym Pattinsonem ? :D 05.08.09, 22:50
        rzecz gustu wink
        • miless Re: O co chodzi z tym Pattinsonem ? :D 06.08.09, 01:33
          mi też on się nie podoba.
          ale nie mam nic do niego, czy do jego fanów.
          ja tak czy siak, zostaję przy Zacu. ; - dd
        • rosalie15 ^^ 07.08.09, 20:08
          Ech ^^ sama nie rozumiem tego szału na punkcie Roberta Pattiinsona . Jako Edward
          jest okey, ale jako Robert uncertain uncertain Moim zdaniem nie jest zbyt przystojny ;D
          Osobiście wolę Lutza ;p ;*** Ale tak to już jest ;p gdy szał na "Zmierzch" się
          skończy Robert odejdzie w niepamięć a jego miejsce zajmie jakaś nisko budżetowa,
          do tej pory nie widzialna gwiazdka ;p
    • ladyy Re: O co chodzi z tym Pattinsonem ? :D 06.08.09, 10:01
      Moim zdaniem to większość dziewczyn się nim interesuje dlatego że zagrał Edwarda
      Ja zauważyłam że jest magaprzystojny już w Hp
    • dione Re: O co chodzi z tym Pattinsonem ? :D 06.08.09, 14:43
      Nie wiem jak inni , ale Roberta Pattinsona uwielbiałam już po tym jak zagrał w
      Harrym ; - ) A jeżeli inny aktor zagrałby Edwarda .. ja osobiście pewnie nie
      uwielbiałabym go tak bardzo .. Moim zdaniem Rpattz jest śliczny . Ma typowo
      męską szczękę . Wygląda jak prawdziwy mężczyzna ; - ) Rpattz serce
    • yourbadream Re: O co chodzi z tym Pattinsonem ? :D 06.08.09, 15:20
      Zauważyłam go w Harrym, ale się nie interesowałam w czym dalej gra. W głowie
      miałam miejsce tylko na pewnego muzyka i aktora (nadal ich uwielbiam). Od jakiś
      2 lat mi się to zmieniło i zauważam innych, interesuję się czy mają jakiś
      zespół, a jeśli są aktorami to interesuje się filmami w jakich grali. Nie
      pamiętam tych z młodszych lat (no chyba, że gdzieś na nich trafię i o nich
      przypomnę). Jak zobaczyłam zwiastun do Zmierzchu (na którego się nie napalałam)
      to przypomniałam sobie o Robercie. Poszłam na film (spodobał mi się, zaczęłam
      czytać książki w wciągać się w świat Twilight), skompletowałam filmografię
      Roberta, obejrzałam i go bardzo lubię.

Czy mylę Edwarda z RPattzem? Oczywiście, że nie! To totalna głupota.
      Edward, dobra niby idealny, ale jakby nie patrzeć zbyt idealny. Za bardzo
      opiekuńczy, za bardzo uległy, z czasem to się każdej znudzi, nie? A Robert? Ma
      swoje wady. Niestety jego antyfani to są głównie osoby, które nie lubią
      Zmierzchu z bardzo prostej przyczyny: bo się o tym mówi i jest na topie. Tak
      samo było z Zaciem (nigdy jakoś nie byłam jego fanką, ale w 17 again był fajny).
      Współczuję Robertowi. Te wszystkie wariatki, które go atakują na ulicy i niemal
      duszą, albo paparazzi, hieny wstrętne. Oby szał na Twilight minął czym prędzej i
      ktoś go zastąpił "na tronie". A ja sobie spokojnie będę go oglądać wink

Pamiętajcie nie liczy się to, kiedy i w jakich okolicznościach się zaczęło
      szaleć za jakimś aktorem/muzykiem/whatever, a to jak się rozwija to szaleństwo.
      Nadal lubienie i śledzenie od czasu do czasu jej/jego kariery, czy przerzucenie
      się na inną/innego.
    • jassmin888 Re: O co chodzi z tym Pattinsonem ? :D 06.08.09, 15:49
      Co za pytanie..No bo lubią i tyle ich sprawa tongue_out
      .Ja go zato nienawidze..Chyba nie wie co to golarka uncertain
      Wygląda obleśnie...A to ,,niby'' najpiękniejszy gosciu na świecie..
      .Masakra..To juz Johny Depp jest ładniejszy tongue_out
      (Choć on tez podobno taki piękne i ten teges..No sorry, ale ja to tam nic ładnego nie
      widze xdd)
      • jassmin888 Re: O co chodzi z tym Pattinsonem ? :D 06.08.09, 15:50
        Bez urazy dla fanów..To moje zdanie i powinniście go uszanowac xdd
        Tak jak ja wasze xdd
      • yourbadream jassmin888 07.08.09, 19:42
        A ja mam do ciebie pytanie: z jakiego powodu go nienawidzisz?
    • pariska65 Re: O co chodzi z tym Pattinsonem ? :D 07.08.09, 20:00
      bringitgirl ja też nie wiem dlaczego zaczął się na jego jakiś szał odkąd zagrał
      Edwarda Cullena
      w Zmierzchu.Tak szczerze mówiąc jest mi obojętnytongue_outtongue_out
      • crazy Re: O co chodzi z tym Pattinsonem ? :D 07.08.09, 22:58
        Bo wszystkie dziewczyny widzą w nim EDWARDA i tyle. W ogóle nie rozumiem tego
        całego zamieszania wokół 'Zmierzchu'. Owszem, ja także czytałam książki, film
        oglądałam, no ale... ILE MOŻNA? Bez urazy, ale ten Pattinson w realnym świecie
        wygląda, jakby wrócił prosto z pola ;p
    • elizza Re: O co chodzi z tym Pattinsonem ? :D 08.08.09, 09:01
      Ja pewnie należę do mniejszego rzesza fanów-Taylora. Lubię Roberta,ale on do
      mnie nie przemawia. To tylko jego stylizacja w filmie była fajna i nic innego.
    • jassmin888 Re: O co chodzi z tym Pattinsonem ? :D 08.08.09, 11:33
      yourbadream
      Bo go poprostu nienawidze i to moja sprawa..Chyba nie musze wszystkich kochać tongue_out
      • yourbadream Re: O co chodzi z tym Pattinsonem ? :D 08.08.09, 20:40
        Zacznijmy od tego, że nienawiść to dość mocne słowo. Można Roberta nie lubić za
        jego zachowanie podczas wywiadów, w stosunku do fanek (litości! One mają za
        dobrze) i tak dalej, ale aby kogoś nienawidzieć trzeba go znać.
        Poza tym zawsze alternatywą do "kochania" albo "lubienia" gwiazd/gwiazdek/osób
        znanych jest obojętność.
    • tysiaczek15 Re: O co chodzi z tym Pattinsonem ? :D 21.08.09, 20:23
      No cóż... typowy dla nastolatków, starndardowy owczy pęd!!!!
      Przede wszystkim wyjaśnijmy - po roli w Harrym też miał rzesze fanów!!!!
      Główną rzeczą jest tu fenomen książki. Skoro tak dobrze odegrał rolę faceta idealnego, to
      do ideału również nie jest mu daleko!!! To prosty tok myślenia nastolatki. Jeżeli wyrobisz
      sobie o kimś zdanie to potem bardzo trudno je zmienić...
      I mimo iż uważam to za płytkie jestem jego wielką fanką. Za rolę w Twilight również.
      Przeważyła jednak rola w How to be. Jest po prostu świtnym aktorem. I jest (według
      mnie) zabójczo przystojny. Miał wielkie szczęście, że się wybił. Dlaczego tak trudno to
      większości przełknąć?!
      No cóż, może jednak rozumiem. Mnie też trudno jest patrzeć na kogoś, kto ma wszystko,
      podczas gdy mi brakuje i talentu i szczęścia. Ale może zamiast wyżywać się na świetnym
      artyście, może lepiej nad sobą popracować??? Powodzeniakiss Mi idzie kiepsko, ale się
      staramkiss

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka