najaranazyciem 05.08.09, 22:11 Siema ;D A wiec ja mieszkam na wsi xD I bardzo ale to bardzo wk...urza mnie to ze osoby z miasta z mojej szkoly uwazaaja ze na wiosce dalej sa krowy , konie ludzie aut nie maja i wgl . Czy wy tez macie takie problemy ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ashley. Re: Czy wioska to obchiach ? 05.08.09, 22:13 u nas tez są os. ze wsi i nikt nic do nich nie ma.. żal mi takich os. ;pp przecież wsie0mają swoj urok. i nie jest prawdą -że są na nich tylko kroey...; d wgl miej w dupie ich ;d olewaj ,albo odgryzaaj. wies ma nie raz wiecej pozytywow od miasta ; d Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: Czy wioska to obchiach ? 05.08.09, 22:17 na wiosce mieszkam, chodzę do szkoły, ale całą resztę życia spędzam w mieście. poza tym miałam się przeprowadzać do miasta, ale nie wyszło, i w sumie się cieszę. poza tym to nie jest taka wioska, tutaj się już kur nawet nie uświadczy. ;d takie podziały wioska-miasto są głupie. Odpowiedz Link Zgłoś
najaranazyciem Re: Czy wioska to obchiach ? 05.08.09, 22:20 No , ale oni nic wlasnie nie rozumieja ;/ Chyba poslucham waszej rady xD Odpowiedz Link Zgłoś
tayusia Re: Czy wioska to obchiach ? 05.08.09, 22:59 Ja też mieszkam na wsi i ciesze się z tego. Mam tutaj super przyjaciółki Odpowiedz Link Zgłoś
jassmin888 Re: Czy wioska to obchiach ? 06.08.09, 11:38 Ja tez jestem ze wsi.. .I szkołe tez tu mamy więęc.. Nie wiem o co chodzi..Ta dizsiejsza ies to juz nie pola uprawne.krowy.konie.barany.świnie Owszem moze ktos tam sobie choduje..ale nie na polu.. .My mamy sklepy.basen baardzo duuży z sauną,solarium.kosmetyczką.kortami tenisowymi i budują juz lodowiska..Pozatym sa zaklady fryzjerskie.. .Domy sa bardzo bogate, moze nie wszystkie ale nie są to jakies stodoły.. Tylkko domy prywatne, a nie jakies bloki jak na Miescie.. Ja osobiscie bym w miescie nie chciała mieszkac..Mamy do niego 5 minut i .Jak chcemy isc do Kina Plaza czy Focus czy tam jakies większa zakupy zrobic to daleko nie mamy.. Domy sa z basenami cóódownymi ogrodami..Moim zdaniem jest zajefajnie.. .Do lotniska jest gdzies z godzina jazdy, a dookoła sa wsie i miasta jak Katowice itd. Mnie to nie przeszkadza, bo to juz prawie to samo co miasto tylko nie ma tu tyle szumu i budynków 2 cm obok siebie xdd Odpowiedz Link Zgłoś
konasso Re: Czy wioska to obchiach ? 06.08.09, 11:41 Według mnie na wsi nie ma nic obciachowego mam rodzine ze wsi są bardzo fajni osobiście czasami wolałabym mieszkać na wsi niż w wielkim mieście Odpowiedz Link Zgłoś
princessm Re: Czy wioska to obchiach ? 06.08.09, 11:44 to zaden obciach...mieszkam w " duzej wsi"( wg. wikipedii) i dobrze mi z tym nikt z tego powodu nie robi mi przykrosci. krow nie ma a jak sa pola to nazywaja sie dzialkami budowlanymi. buduja sie tam glownie wlasnie mieszkancy miast. Odpowiedz Link Zgłoś
demi1112 Re: Czy wioska to obchiach ? 06.08.09, 11:49 Ja mieszkam w bardzo małym mieście. Gdzie prawie nic nie ma. Jeśli chodzi o rozrywkę. Co z tego że ktoś mieszka na wsi, tam jest przynajmniej spokojniej niż w mieście. Odpowiedz Link Zgłoś