strawberry_xdd 06.08.09, 10:10 Ja mam chorobę lokomocyjną ! i jak jadę nawęd do szkoły ( mam 3 km ) to mi nie dobrze ! Teraz jadę do Hiszpanii i nie wiem jak to będzie ! ; - [[ a wy jak znosicie podróż . ?! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
unperfect. Re: Jak znosicie podróż . ?! 06.08.09, 11:01 Ja nie mam i nigdy nie miałam choroby lokomocyjnej, z tego się wyrasta więc się nie martw Skuteczny jest aviomarin i dość dziwna metoda, ale działa ( to nie żart, bo moja koleżanka tak robiła) Zawsze podczas podróży przyklejała sobie... plaster na pępek. Plaster musi zasłaniać CAŁY pępek pamiętaj, to działa Odpowiedz Link Zgłoś
milenaa Re: Jak znosicie podróż . ?! 06.08.09, 11:02 ja nie mam żadnych problemów w podróży <na szczęście> znam osoby, które paru km nie mogą przejechać, więc szczerze ci współczuję. Odpowiedz Link Zgłoś
bella96 Re: Jak znosicie podróż . ?! 06.08.09, 11:04 Ja też mam chorobę lokomocyjną, ale biorę aviomarin i starcza mi na całą podróż. Czasmai nawet śpię całą drogę Odpowiedz Link Zgłoś
sysiek4444 Re: Jak znosicie podróż . ?! 06.08.09, 12:42 No też mam tą chorobe Jak raz jechalam do Siemiatycz na zakupy jest 20 minut jazdy ... to musze cos miec w buzi bo inaczej zwymiotuje.....moja mama tez to ma i pomagają nam cukierki owocowe ! A jezeli to jest jakas dluzsza podróż to musze miec tabletki bo inaczej kaput xd Odpowiedz Link Zgłoś
melagrana Re: Jak znosicie podróż . ?! 06.08.09, 12:50 ja też mam a do włoch jade busem co roku i nic mi nigdy nie jest wezme jeden aviomarin i paczke gum to starcza na całą podróż (ok. 24h) Odpowiedz Link Zgłoś
sely Re: Jak znosicie podróż . ?! 06.08.09, 12:50 a ja nie mam, kiedyś miałam ale mi przeszło gdzieś w wieku 11 lat. Weź jakieś tabletki, aviomarin mi pomagał najbardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
kitty16 Re: Jak znosicie podróż . ?! 06.08.09, 13:23 wez Aviomarin to pomaga ja tez mam, i jeszcze mi pomagają cukierki (; Odpowiedz Link Zgłoś
strawberry_xdd Re: Jak znosicie podróż . ?! 06.08.09, 18:10 no ja biorę aviomarin i jem cukierki ! ale i tak rzygam ! ; - [[ tylko jak zasnę w aucie ale mi ciężko zasnąć w ciągu dnia i w aucie ; - [[ Odpowiedz Link Zgłoś
ashley. Re: Jak znosicie podróż . ?! 06.08.09, 18:13 niigdy nie miałam takich problemów ; x teraz na starosc ,mi się zachcialo chorować ; / 30 minut jazdy i już się źle czuję -.- Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Jak znosicie podróż . ?! 06.08.09, 18:18 Aviomarin i inne tego typu tabletki to pic na wodę. Lepsze są plastry na nadgarstki z tym, że po nich czuje się sennym. Jeśli masz tylko 3 km do szkoły, to lepiej chodź z buta, niż autobusem, jeśli źle się czujesz. Te parenaście minut drogi cię nie zbawi A dodatkowo zaoszczędzisz trochę kasy na biletach . Ja też miałam chorobę lokomocyjną, ale po całych trzech latach dojeżdżania do liceum mi przeszło i już w te wakacje jechałam 600 km bez żadnych tabletek i cały czas dobrze się czułam. Odpowiedz Link Zgłoś
strawberry_xdd Jak znosicie podróż . ?! 06.08.09, 18:27 katsuumi_17 ja chodzę czasem pieszo a czasem jadę bo mogę się spóźnić ; - ]] Odpowiedz Link Zgłoś