malenka_m 06.08.09, 14:17 Czy wg was ma się obciach jak ma się deskę , lubi się na niej jeździć ...i wg . Bo wg wielu osób to że jestem dziewczyną i jeżdżę na desce to bezsensu . Czy wy też jeździcie na desce ? Co o tym sądzicie !? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jane_ Re: Dziewczyna na desce ? 06.08.09, 14:58 chyba właśnie dziewczyna jeżdżąca na desce wzbudza szacunek i podziw, zawsze tak to widziałam. ;d ja jeździć jeżdżę, ale tak dosłownie, nic specjalnego. ;q Odpowiedz Link Zgłoś
blood_ Re: Dziewczyna na desce ? 06.08.09, 15:14 przeciez to normalne! sama chcialam sie nauczyc, ale za bardzo nie mam warunkow ;P Za to smigam na snowboardzie Odpowiedz Link Zgłoś
cytrusia. Re: Dziewczyna na desce ? 06.08.09, 15:48 Pff. Przecież to normalne. Niech w głowę popukają Się ci, którzy myślą, że Deska jest dla chłopaków Ja sama jeżdżę na desce, Umiem klka trików... Tylko w moim zadupiu nie ma Skateparku, nad czym bolewam... Odpowiedz Link Zgłoś
bucikowa Re: Dziewczyna na desce ? 06.08.09, 16:09 Żaden wstyd! Pewnie Ci zazdroszczą, że ty umiesz a oni nie! Odpowiedz Link Zgłoś
malenka_m Re: Dziewczyna na desce ? 06.08.09, 16:49 Wg mnie to więcej dziewczyn powinno jeździć na desce , żeby udowodnić chłopakom kto właściwie rządzi. Było to tak nie kupuj deski .. poco ci ...będziesz miała obciach...żal. To nie fer. Też umiem kilka tricków ale to i tak ie pomaga. Co wy na to ? Też jeździcie ?? Odpowiedz Link Zgłoś
seneka4 Re: Dziewczyna na desce ? 06.08.09, 17:06 to zupełnie normalne ... ;o ale zdarza się ,że niektóre osoby uważają ,że deska jest dla facetów ,tak jak np; piłka nożna. ;/. Ale ja też jezdzę ,dla mnie to nic specjalnego ,ale jak niektóre osoby to usłyszą to aż się dziwią. xd wkurza mnie takie zachowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
ashley. Re: Dziewczyna na desce ? 06.08.09, 18:04 Taa..teraz to nic w tym dziwnego ; x co druga laska jezdzi na desce ,bo taka 'moda' ,dlatego dla mnie deska straciła przez to urok ; d Odpowiedz Link Zgłoś
dzasta_samo_zuo Re: Dziewczyna na desce ? 06.08.09, 18:06 Popieram ashley. kiedyś jedździłam teraz tylko czasem :d Odpowiedz Link Zgłoś
nacpana_ Re: Dziewczyna na desce ? 08.08.09, 00:29 zgadzam się z ashley i dzasta_samo_zuo . kiedyś uwielbiałam deskę . nie było to taki modne... teraz wolę pobiegac, albo pograc w nogę (: Odpowiedz Link Zgłoś
mandy_ Re: Dziewczyna na desce ? 08.08.09, 10:40 wlasnie teraz kazde 'chcace byc cool' dziewczyny jezdza na desce. mysla ze przyciagna chlopakow i wgl. i dla mnie przez to deska zrobila sie niezbyt fajna.. ;| Odpowiedz Link Zgłoś
taylor_ . 08.08.09, 11:39 `Zgadzam się z ashley {chyba po raz pierwszy} i mandy_ . Niektóre dziewczyny jak wezmą w łape deske myslą że są takie fajne i oryginalne. Gó... prawda Teraz co druga dziewczyna umie jeździć. Ja osobiście nie umiem, bo dla mnie ten sport jest zbyt ekstremalny, ale bardzo bym chciała. A jeżeli inni uważają że to obciach to niech zobaczą sobie w kalendarzu który mamy wiek Odpowiedz Link Zgłoś
mycha96xd Re: . 08.08.09, 11:52 też jeździłam na desce a teraz już niestety nie ... a wtedy nie które dziewczyny się tak na mnie dziwnie patrzyły ... jakby uważały że deska jest tylko dla chłopaków ... Odpowiedz Link Zgłoś
jassmin888 Re: Dziewczyna na desce ? 08.08.09, 11:56 Pff..Co za wstyd.? .Poprostu ci zazdroszczą.. Ja jeżdze juz od dzieciństwa.. .Jeżdze na konurse i zdobywam wysokie miejsca.. Poprostu to kochaam i tak juz pozostanie Nie obchodzi mnie co myslą inni. .Wazne, ze moi kumple i przyjaciele mnie wspierają. a ja poprostu niezadaje sie z fałszywymi ludźmi xdd Jeździj śmiało i nie przjemuj sie docinkami. To naprawde świetna sprawa i kazdy by tak chciał. .Ale nie każdy ma do tego predyspozycje Ja tez załozyłam wątek o desce www.kotek.pl/forum/02,3000,98244992,98244992,Jest_tu_ktos_kto_jezdzi_na_desce_xdd.html Wejdźcie xdd Odpowiedz Link Zgłoś