martagirl 06.08.09, 15:58 hej mam pytanie o masturbacje..czy to jest złe i wgl? sorry gdyby był juz ten wątek mogłam nie zauwarzyć..;p i czy próbowaliście kiedyś albo robicie i czy to fajne itepe itede Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aleks768 Re: Masturbacja 06.08.09, 16:46 Obrzydliwe! to coś jak sex tylko że uprawia się to samemu. Odpowiedz Link Zgłoś
emciaaa Re: Masturbacja 06.08.09, 16:49 ..jak jestes nie zaspokojana to wtedy sie masturbujesz .. to chyba nic zlego ale niektorzy mowia ze dla wierzacych ludzi to grzech iwgl. ja tam niewiem , dla mnie to obrzydliwe .. Odpowiedz Link Zgłoś
valhalla Re: Masturbacja 06.08.09, 17:20 Teoretycznie, dla ludzi wierzących, to grzech. Ale to, czy postrzegasz to za coś złego, zależy tylko od Twojej moralności. Dla mnie to nic złego, wręcz przeciwnie - bardzo przyjemne poznawanie własnego ciała Odpowiedz Link Zgłoś
ashley. [...] 06.08.09, 19:39 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
sely [...] 06.08.09, 19:58 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kremowa.xd Re: Masturbacja 07.08.09, 20:08 zgadzam się z valhalla ;D . prawdę mówiąc to nic złego! nawet teraz robi się moda na wkładanie palców ;p . jeśli chcesz możesz spróbować , ale to od ciebie zależy . jeśli ci się spodoba , uznasz to za wspaniałą rzecz , ale może być też wręcz przeciwnie - możesz to znienawidzić . ja osobiście nie mam o tym zdania . jak chcesz - spróbuj ! w końcu nie zaszkodzi ;D . Odpowiedz Link Zgłoś
martagirl Re: Masturbacja 08.08.09, 13:54 to prawie jak z zakładaniem tamponów..tyle że nie mogę się odważyć by ich używać to raczej `palca` też se nie włoże.. Odpowiedz Link Zgłoś