Dodaj do ulubionych

zmierzch :*

07.08.09, 22:58
Hej^^
teraz bardzo często i bardzo dużo mówi się o zmierzchusmile)
Ja osobiście koffam zmierzch, ale mam do was pytanko czy wy też??
A więc pliss piszcie czy lubicie zmierzch!! (zmierzch i dalsze części
sagi)serceserce
Obserwuj wątek
    • miley_cyrus7 Re: zmierzch :* 07.08.09, 23:00
      miley_cyrus7 napisał(a):

> Hej^^
      > teraz bardzo często i bardzo dużo mówi się o zmierzchusmile)
      > Ja osobiście koffam zmierzch, ale mam do was pytanko czy wy też??
      > A więc pliss piszcie czy lubicie zmierzch!! (zmierzch i dalsze części
      > sagi)serceserce
      Aha i jeszcze coś na poka.to rozpoczęłam ten sam wątek, więc wchodzicie i
      komentujcie, plisskiss**(jestem selena_15)
      • bella96 Re: zmierzch :* 07.08.09, 23:03
        ja kocham zmierzch. Czytałam wszystkie części sagi i oglądałam film. Nie mogę
        się doczekać kolejnej części zmierzchu. Pozdrowienia dla wszystkich fanów
        zmierzchu
        kiss
    • wampirekxd Re: zmierzch :* 07.08.09, 23:39
      Taaa... Ja też lubię. Kiedyś, przed ekranizacją, uwielbiałam, nie mogłam bez tego żyć, ale
      teraz kiedy jak wspomniałaś "wszyscy o tym gadają" to powoli mam go dość... Jest
      naprawdę garstka osób (szczególnie w Polsce) które przed filmem miały pojęcie, że istnieje
      taka książka, przeczytali ją i byłi fanami, tak jak ja... A teraz?? Teraz to właściwie nie ma
      osoby która by "Zmierzchu" nie znała... I właśnie to mnie tak bardzo denerwuje! No, ale
      co do książek to są niestety tylko spoko.
    • yourbadream Re: zmierzch :* 08.08.09, 12:36
      Litości! Jest masa wątków o Zmierzchu po co kolejny?!
    • seneka4 Re: zmierzch :* 08.08.09, 12:45
      aktualnie uważam ten film za swój ulubiony ,ale jeszcze bardziej spodobała mi
      się książka. W książce jest zawarte dużo więcej szczegółów ,książka jest dużo
      ciekawsza. Przeczytałam jak do tej pory dwie części tej sagi ,nie mogę się
      doczekać aż przyjaciółka pożyczy mi ostatnie dwie. wink Podoba mi się druga część
      ,polubiłam Jacoba ,ale straszne było to ,ze Edward zostawił Bellę ... po za tym
      uważam ,ze w tej książce i filmie jest za mało akcji. Podobają mi się wątki
      romantyczne ,ale lubię też kiedy w książce czy też filmie więcej się
      dzieję.Podsumowując; Kocham zmierzch ,jest to świetna historia. ;*. Naprawdę
      ciekawa i godna przeczytania. parę rzeczy mi nie pasuję ,ale ogólnie jest to
      świetna historia. wink
      • hermiona13 Re: zmierzch :* 08.08.09, 12:50
        powiem tak: pod koniec roku 2008, gdy zaczęłam czytać Zmierzch i nie było jeszcze filmu
        zakochałam sie w tej książce i mogę powiedzieć, że przez krótki czas była u mnie na
        1 miejscu. Szalałam za nim , zbierałam wszystko. Później jednak wszedł na ekrany kim film,
        i wszystko się zmieniło. Nastał szum wokół Pattinsona i Kristen, wszyscy za tym szaleją,
        gadają i się zachwycają. A w sieci aż roi się od rankingów Pattinson czy Lautner? Trochę
        mi się to znudziło, obrzydło, i już nie lubię tak Zmierzchu. Zresztą film był wg. mnie
        niewypałem i w niczym nie dorównał ksiażce. Nie wiem jak będzie z kolejnymi częściami,
        ale wydaje mi się, że tak samo. Książki nadal lubię, bo uważam, że Meyer jest b. dobrą
        pisarką, ale nie szaleje już za tym. A tym bardziej nie za Pattinsonem, bo uważam, że jest
        brzydki ;p Edward boski, ale Rob brzydki ;d
    • ally Re: zmierzch :* 08.08.09, 12:47
      Też kocham Zmierzch ^^
      To jedna z moich ukochanych książek kiss
      • bella96 Re: zmierzch :* 08.08.09, 12:48
        Tak, film był super, ale książka ciekawsza big_grin
        • quelle Re: zmierzch :* 28.08.09, 08:43
          kocham ten film smile
          ` ale macie racje książka była ciekawsza

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka