miley_cyrus7 07.08.09, 22:58 Hej^^ teraz bardzo często i bardzo dużo mówi się o zmierzchu) Ja osobiście koffam zmierzch, ale mam do was pytanko czy wy też?? A więc pliss piszcie czy lubicie zmierzch!! (zmierzch i dalsze części sagi) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miley_cyrus7 Re: zmierzch :* 07.08.09, 23:00 miley_cyrus7 napisał(a): > Hej^^ > teraz bardzo często i bardzo dużo mówi się o zmierzchu) > Ja osobiście koffam zmierzch, ale mam do was pytanko czy wy też?? > A więc pliss piszcie czy lubicie zmierzch!! (zmierzch i dalsze części > sagi) Aha i jeszcze coś na poka.to rozpoczęłam ten sam wątek, więc wchodzicie i komentujcie, pliss**(jestem selena_15) Odpowiedz Link Zgłoś
bella96 Re: zmierzch :* 07.08.09, 23:03 ja kocham zmierzch. Czytałam wszystkie części sagi i oglądałam film. Nie mogę się doczekać kolejnej części zmierzchu. Pozdrowienia dla wszystkich fanów zmierzchu Odpowiedz Link Zgłoś
wampirekxd Re: zmierzch :* 07.08.09, 23:39 Taaa... Ja też lubię. Kiedyś, przed ekranizacją, uwielbiałam, nie mogłam bez tego żyć, ale teraz kiedy jak wspomniałaś "wszyscy o tym gadają" to powoli mam go dość... Jest naprawdę garstka osób (szczególnie w Polsce) które przed filmem miały pojęcie, że istnieje taka książka, przeczytali ją i byłi fanami, tak jak ja... A teraz?? Teraz to właściwie nie ma osoby która by "Zmierzchu" nie znała... I właśnie to mnie tak bardzo denerwuje! No, ale co do książek to są niestety tylko spoko. Odpowiedz Link Zgłoś
yourbadream Re: zmierzch :* 08.08.09, 12:36 Litości! Jest masa wątków o Zmierzchu po co kolejny?! Odpowiedz Link Zgłoś
seneka4 Re: zmierzch :* 08.08.09, 12:45 aktualnie uważam ten film za swój ulubiony ,ale jeszcze bardziej spodobała mi się książka. W książce jest zawarte dużo więcej szczegółów ,książka jest dużo ciekawsza. Przeczytałam jak do tej pory dwie części tej sagi ,nie mogę się doczekać aż przyjaciółka pożyczy mi ostatnie dwie. Podoba mi się druga część ,polubiłam Jacoba ,ale straszne było to ,ze Edward zostawił Bellę ... po za tym uważam ,ze w tej książce i filmie jest za mało akcji. Podobają mi się wątki romantyczne ,ale lubię też kiedy w książce czy też filmie więcej się dzieję.Podsumowując; Kocham zmierzch ,jest to świetna historia. ;*. Naprawdę ciekawa i godna przeczytania. parę rzeczy mi nie pasuję ,ale ogólnie jest to świetna historia. Odpowiedz Link Zgłoś
hermiona13 Re: zmierzch :* 08.08.09, 12:50 powiem tak: pod koniec roku 2008, gdy zaczęłam czytać Zmierzch i nie było jeszcze filmu zakochałam sie w tej książce i mogę powiedzieć, że przez krótki czas była u mnie na 1 miejscu. Szalałam za nim , zbierałam wszystko. Później jednak wszedł na ekrany kim film, i wszystko się zmieniło. Nastał szum wokół Pattinsona i Kristen, wszyscy za tym szaleją, gadają i się zachwycają. A w sieci aż roi się od rankingów Pattinson czy Lautner? Trochę mi się to znudziło, obrzydło, i już nie lubię tak Zmierzchu. Zresztą film był wg. mnie niewypałem i w niczym nie dorównał ksiażce. Nie wiem jak będzie z kolejnymi częściami, ale wydaje mi się, że tak samo. Książki nadal lubię, bo uważam, że Meyer jest b. dobrą pisarką, ale nie szaleje już za tym. A tym bardziej nie za Pattinsonem, bo uważam, że jest brzydki ;p Edward boski, ale Rob brzydki ;d Odpowiedz Link Zgłoś
ally Re: zmierzch :* 08.08.09, 12:47 Też kocham Zmierzch ^^ To jedna z moich ukochanych książek Odpowiedz Link Zgłoś
bella96 Re: zmierzch :* 08.08.09, 12:48 Tak, film był super, ale książka ciekawsza Odpowiedz Link Zgłoś
quelle Re: zmierzch :* 28.08.09, 08:43 kocham ten film ` ale macie racje książka była ciekawsza Odpowiedz Link Zgłoś