ladyy 08.08.09, 15:07 Krążą pogłoski że Kristen jest w ciąży Niezabardzo w to wierzę, chyba to jakaś bzdura A wy co o tym myślicie??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sophie_ Kristen Stewart w ciąży ??? 08.08.09, 15:11 Czytałam w bravo. myślę,że to plotka. ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
hermiona13 Re: Kristen Stewart w ciąży ??? 08.08.09, 15:13 wierz w bravo a daleko zajdziesz ;p Odpowiedz Link Zgłoś
yourbadream Re: Kristen Stewart w ciąży ??? 08.08.09, 15:16 Plotka. Niedługo premiera New Moon. Muszą trochę szumu narobić. Odpowiedz Link Zgłoś
independent_ Re: Kristen Stewart w ciąży ??? 08.08.09, 15:29 oczywiście, że plotka. ona ma 19 lat przecież. x.O btw, yourbadream ma rację. Odpowiedz Link Zgłoś
wampirekxd Re: Kristen Stewart w ciąży ??? 08.08.09, 15:34 Z tego co wiem to ta plotka została już zdementowania, czy nie?? Ale w każdym bądź razie nie sądzę żeby o była prawda. Tak jak powiedziała yourbaddream muszą narobić trochę szumu przed zbliżającą się premierą "New Moon"... Odpowiedz Link Zgłoś
demi1112 Re: Kristen Stewart w ciąży ??? 08.08.09, 15:40 Zgadzam się z yourbaddream. Odpowiedz Link Zgłoś
sysiek4444 Re: Kristen Stewart w ciąży ??? 08.08.09, 15:42 Mi niedawno taka jedna xd gadalaa ze Kristen bedzie miala dziecko ale w filmie !! W zmierzchuu i ze te dziecko bedzie pół czlowiekiem pół wampirkiem ^ chyba fajnie ale ciekawe czy to w ogóle prawda : D Odpowiedz Link Zgłoś
independent_ Re: Kristen Stewart w ciąży ??? 08.08.09, 16:17 w ostatniej części. Renesme. ; D Odpowiedz Link Zgłoś
megan_ Re: Kristen Stewart w ciąży ??? 08.08.09, 15:50 To pewnie ściema. Były o tym pogłoski już dawno, więc może już o wszystkim zapomnieli? W każdym bądź razie ja w, to nie wierzę. Odpowiedz Link Zgłoś
annalovato Re: Kristen Stewart w ciąży ??? 08.08.09, 16:46 Bella bedzie miała dziecko z Edwardem Renesmee Odpowiedz Link Zgłoś
yourbadream Re: Kristen Stewart w ciąży ??? 08.08.09, 16:52 Ile osób się ze mną zgadza. Łał. Pomijając nawet szum. Kariera Kristen tak naprawdę dopiero teraz się rozkręca. Owszem grała w wielu filmach (wg mnie zasługa mamy i taty), ale niewiele o niej było mówione. Jak ona ma sobie teraz pozwolić na dziecko i jakąś przerwę? O wieku nie wspominając. To już jest tendencja. Im bliżej premiery tym więcej bzdur. Znowu się np. nasiliły plotki o domniemanym romansie Roberta i Kristen. Mnie osobiście to męczy niżeli interesuje. Odpowiedz Link Zgłoś
billabong Re: Kristen Stewart w ciąży ??? 08.08.09, 19:41 zgadzam się z yourbadream . trochę szumu przed premierą nie zaszkodzi ,nie? Odpowiedz Link Zgłoś