pozwoliłam sobie założyc temat, a co. ;d jak o clmf pytają, to czemu nie o orange ;>
darmowa impreza na Placu Defilad, zaprasza sama pani Prezydent stolicy. ;d
czwartego i piątego września cała Warszawa i pół kraju zlecą się na ten mega event.
a kogo będziemy mieli okazję zobaczyć, i co dzieje się u gwiazdek tam występujących?
Razorlight - kolejny reprezentat indie odwiedzający w tym roku nasz kraj. większość osób wybierze się tam z sentymentu - pierwsza płyta, wiadomo, pan Borrell itepe itede. pod koneic ubiegłego roku wydali płytę
Slipwey Fires, lekko mówiąc, nie za dobrze przyjętą.
zwykły śmiertelnik pokojarzy ich z wielkiego radiowego hitu (łihihi)
America
MGMT - it's soo 08. Zbiorowe wzdychanie do Andrewa Van Wyngardena (któremu, miejmy nadzieję, odrosną włoski! ;<

nie do ominięcia. Jedni z ubiegłorocznych i najbardziej cenionych debiutantów w Warszawie. Każdy, komu ostatnie lato ociekało
Electric Feel musi się tam pojawić.
Groove Armada - Electro, proszę państwa. stoją w jednym szeregu z Royksopp i Basement Jaxx, których już w tym roku zobaczyliśmy (pzynajmniej niektórzy szczęściarze). teraz oni, dziki taniec w tłumie i niezapomniana zabawa.
N*E*R*D - Czyli Pharrell i spółka. Coś z okolic hiphopowoiinnowpływowych. xd Dla każdego coś dobrego, wiec nie-fani rocka i electro też na czymś ucho i oko (fanki Williamsa) zawieszą ^^
The Crystal Method - z tego co widzę coś dla fanów The Prodigy i Chemical Brothers, czyli znowu gramy w electro. Może być ciekawie ;d
Calvin Harris - drugi największy powód mojego pojawienia się tam po mgmt. młodziutki producent, mający w dorobku debiut o dumnym tylule
I Created Disco, współpracę z Dizziee'm Rascalem (
Dance Wiv Me) i wieloma cenionymi artystami, piosenkę do reklamy Coca Coli (tak, tej bajecznej, 'jejeje, lalala' ;p) i świetny singiel
I'm Not Alone 17 sierpnia wyda nową płytę
Ready For The Weekend, i to właśnie z tym materiałem odwiedzi Warszawę.
Poza tym - Smolik, June, Afromental, Skinny Patrini (trzeci raz mi nie uciekniecie, hihi ;p), Plastic, Out Of Tune, JaConfetti i Maria Sadowska.
Zapowiada się świetna zabawa.
Wybieracie się?
AŻ CHCE SIĘ CZEKAĆ NA KONIEC WAKACJI! ;>