Dodaj do ulubionych

orange warsaw festival.

10.08.09, 15:11
pozwoliłam sobie założyc temat, a co. ;d jak o clmf pytają, to czemu nie o orange ;>

darmowa impreza na Placu Defilad, zaprasza sama pani Prezydent stolicy. ;d
czwartego i piątego września cała Warszawa i pół kraju zlecą się na ten mega event.
a kogo będziemy mieli okazję zobaczyć, i co dzieje się u gwiazdek tam występujących?

Razorlight - kolejny reprezentat indie odwiedzający w tym roku nasz kraj. większość osób wybierze się tam z sentymentu - pierwsza płyta, wiadomo, pan Borrell itepe itede. pod koneic ubiegłego roku wydali płytę Slipwey Fires, lekko mówiąc, nie za dobrze przyjętą.
zwykły śmiertelnik pokojarzy ich z wielkiego radiowego hitu (łihihi) America

MGMT - it's soo 08. Zbiorowe wzdychanie do Andrewa Van Wyngardena (któremu, miejmy nadzieję, odrosną włoski! ;<wink nie do ominięcia. Jedni z ubiegłorocznych i najbardziej cenionych debiutantów w Warszawie. Każdy, komu ostatnie lato ociekałoElectric Feel musi się tam pojawić.

Groove Armada - Electro, proszę państwa. stoją w jednym szeregu z Royksopp i Basement Jaxx, których już w tym roku zobaczyliśmy (pzynajmniej niektórzy szczęściarze). teraz oni, dziki taniec w tłumie i niezapomniana zabawa.

N*E*R*D - Czyli Pharrell i spółka. Coś z okolic hiphopowoiinnowpływowych. xd Dla każdego coś dobrego, wiec nie-fani rocka i electro też na czymś ucho i oko (fanki Williamsa) zawieszą ^^

The Crystal Method - z tego co widzę coś dla fanów The Prodigy i Chemical Brothers, czyli znowu gramy w electro. Może być ciekawie ;d

Calvin Harris - drugi największy powód mojego pojawienia się tam po mgmt. młodziutki producent, mający w dorobku debiut o dumnym tylule I Created Disco, współpracę z Dizziee'm Rascalem (Dance Wiv Me) i wieloma cenionymi artystami, piosenkę do reklamy Coca Coli (tak, tej bajecznej, 'jejeje, lalala' ;p) i świetny singiel I'm Not Alone 17 sierpnia wyda nową płytę Ready For The Weekend, i to właśnie z tym materiałem odwiedzi Warszawę.

Poza tym - Smolik, June, Afromental, Skinny Patrini (trzeci raz mi nie uciekniecie, hihi ;p), Plastic, Out Of Tune, JaConfetti i Maria Sadowska.

Zapowiada się świetna zabawa.
Wybieracie się?

AŻ CHCE SIĘ CZEKAĆ NA KONIEC WAKACJI! ;>
Obserwuj wątek
    • blah___rock Re: orange warsaw festival. 10.08.09, 15:19
      Jadę ^_^ to w moim miasteczku więc mam niedaleko ;PPP
      • jane_ Re: orange warsaw festival. 10.08.09, 15:24
        blah, dla jakiegoś artysty szczególnie? ;>

ja mam ee 320 km, ale to pf. ;d
    • nygus_95 Re: orange warsaw festival. 10.08.09, 15:23
      taktaktak, JA SIĘ WYBIERAM! na MGMT pójdę na pewno, oprócz tego Razorlight,
      Calvin Harris, no i chcę jeszcze zobaczyć Groove Amandę i Skinny Patrini, bo
      tych dwóch nie znam zbyt dobrze. może Crystal Method jak mi się będzie chciało.
      rany, aż się nie chce wierzyć że to wszystko za darmo.
      • jane_ Re: orange warsaw festival. 10.08.09, 15:26
        ja mgmt/calvin/skinnypatrini, tych ostatnich bo cholery mi już uciekły najpierw w opolu, potem na selectorze, teraz nie dam. ;d
        a reszta to już tak pozaprogramowo.
        i w ogóle szkoda, że nie zaprosili kamp! marzą mi się odkąd zobaczyłam ich właśnie na selectorze. ;<

ej, to w ogóle możemy się zlecieć nieoficjalnie xd
        • miqusia Re: orange warsaw festival. 10.08.09, 15:33
          też bym chciała .
          ale za daleko mam i nie mogę . xd
          wgl. nie mam zamiaru słuchać tekstów, że za młoda, to nie proszę
          o pozwolenie. Nie jadę . shock
          • explosive Re: orange warsaw festival. 10.08.09, 15:34
            moze pojade.
            trwaja rozmowy w tym temacie.
            takie pf. negocjcje.
            ale jest za darmo to plus.i wali to ze mam daleko.
            ale na openera jechalam wec tam tez chce, o.
        • nygus_95 Re: orange warsaw festival. 10.08.09, 15:38
          no możemy, możemy ^^. proponuję patelnię, chyba że już na placu defilad gdzieś
          tam pod sceną (o ile się uda dostać).
          jedyna rzecz jakiej się obawiam, to dzikie tłumy nieznośnych bananów które
          przyjdą tylko, żeby się polansować. zabićććć.
          • jane_ Re: orange warsaw festival. 10.08.09, 15:41
            albo gdzieśtam wcześniej w piątek, tzn. dogadamy się jak lajnap będzie, bo tak to sobie można.
            ja na pod sceną nie liczę, bo jak pisałam - cała warszafka+pół polski, co z tego, że nie znają ani jednego zespołu, liczy się lansss.
            i fajnie byłoby, gdyby wejście np. za 10 zł było, i dostałoby się jakiś bilet czy opaskę. ;3

explosive masz być. ;<
            • zmierzchoomania Re: orange warsaw festival. 10.08.09, 15:45
              Szkoda, że mam tak daleko do Wawy sad kurcze, może jakbym była starsza to bym się z
              kumpelą pociągiem wybrała wink ale teraz nie ma szans uncertain
    • poziomkova jade jade 10.08.09, 16:11
      Jade jade - plus za to, że za free i że blisko i że duuzo gwiazd gra. prawde
      mowiac znam polowe z nich, ale przynajmniej jest dobra okazja by poznacbig_grin i ma
      byc miasteczko festiwalowe orange i jakies tam atrakcje w nim.
      • explosive Re: jade jade 10.08.09, 16:17
        chce byc jane.

musze teraz byc grzeczna zeby mi pozwolili.
        a to dla mnie trudne zadaniexd

musze musz musze.
        bysmy sie zlecieli.
        a nie wiem z kim mam jechac;<
        • jane_ Re: jade jade 10.08.09, 16:40
          ja jade względnie sama. tzn. tata zawozi, a na miejscu jest jeszcze kuzyn Radosław, no więc jeśli sobie znajdę jakiegoś towarzysza to kopnę ich gdzieś na miasto albo Radosław zatarga tatę gdzieśtam, ale jak nie znajdę towarzysza to będę na nich skazana, i jak Explosive złotko masz problem z towarzystwem to jestem chętna, ale pamiętaj, że również dzika. xd
          • explosive Re: jade jade 10.08.09, 16:45
            tak wiem, o towarzystwo na miejscu się nie martwiesmile
            ej ja też jestem dzikaxd
            ale ja jestem skazana na pociąg.
            I kto ze mna pojedzie pociągiem?
            samą mnie nie puszczal;<
    • blah___rock Re: orange warsaw festival. 10.08.09, 16:50
      Więc żaden z wykonawców nie jest mi jakoś bardzo bliski ;PP ale każdy z osobna kojarze
      lub nawet lubie . Mojej uwadze nie umknie Razorlight i MGMT ;PPP ....
      • jane_ Re: orange warsaw festival. 10.08.09, 16:54
        emgieemte. jezu *pada jak pomyśli, że ich usłyszy, ZOBACZY!*
        z razorlight to ja bym chciała in the morning bo to takie fajne skoczne i mi się dobrze kojarzy. ;d

explosive, a możesz mi powiedzieć, skąd jestes w ogóle? xd
        i jesteś ode mnie starsza przecież, puszczą Cię. ;d
        • explosive Re: orange warsaw festival. 10.08.09, 16:59
          nie puszczą,rok tylko starsza jestemxd
          napisze ci zreszta na mejla co powiedzieli na moj uroczy pomysł.

ej mgmt.
          ja chce.
          • jane_ Re: orange warsaw festival. 10.08.09, 17:06
            a pf, myślałam że wiecej. ;d
            to napisz.

ja w ogóle mam dylemat, bo zawsze kochałam andrewa, a ben też niczego sobie, a ja lubie takich ałtsajderów. ;d
            • margaryna Re: orange warsaw festival. 11.08.09, 12:10
              cześć.
              ja jeszcze nie gadałam z rodzicami, ale na jakieś 80%jadę.
              tzn. wcześniej już cos tam wspominałam to nie było tak źle;>
              więc jakby coś to ja kce dołączyć do waszego zlotu, jesli oczywiście można ;p

i ja oczywiście chce jechać bo: 1. za darmo ;d, 2. bedzie Calvin i mgmt, 3. bedziecie wy ;p

a poza tym zapowiada się nie fajnie, bo mamy tak jakby nie będzie.. a tato mnie raczej nie
              zawiezie, bo też zajęty będzie. więc pozostaje mi bus, albo autobus ostatecznie pociąg.
              ale ja pociągniem nie chce;p
              nie lubie;p
              a jak mam jechać busem to nie sama, bym musiała z kimś;p tylko co ja zrobie z tym kimś
              juz na miejscu? ;d
              • jane_ Re: orange warsaw festival. 11.08.09, 12:14
                wiesz, jak mje rodzice zawozili na selector, to szybko uciekli wozić się po knajpach na rynku, i nie dość, że wydali kase na swoje wejściówki (a w tym moją kasę też), to jeszcze na rachunki w restauracjach, ale ich była dwójka, jednej to nie zadowoli. xd
                i ja jestem w konfortowej sytuacji, jak tak czytam. ;d

ale Ty też masz być. ;<<<
                • margaryna Re: orange warsaw festival. 11.08.09, 12:24
                  jaaaa chceeee tak byyc!

mogliby juz podać kto kiedy będzie;<
                  a poza tym w jakim dniu będziecie?
                  kurka Natalia zazdorszcze;<
                  Ty sobie przenocujesz i fajnie ci;<
                  a jakby coś to ja w piątek do szkoły nie pójdę ;d
                  i od razu mi się humor poprawił na tą wieść;d
                  • jane_ Re: orange warsaw festival. 11.08.09, 12:35
                    ja jestem dwa dni ;d
                    i jeszcze nie wiem czy przenocuje, zamierzam, ale Radosław jeszcze w miarę nie wie xd
                    a rozpiska w tym tygodniu zostanie podana. i można sobie posprawdzać na spejsach artystów, który dzień mają wpisany. xd
                    i nie idę do szkoły i w piątek i w poniedziałek, a pffffff. xd
    • margaryna Re: orange warsaw festival. 11.08.09, 12:39
      fajnie ci;<

ej ja jednak pójde w piatek do szkoły;d na jedną albo dwie lekcje i się póxniej zwolnie i będe
      szpanowac że jade na festiwal;d haha;d
      • jane_ Re: orange warsaw festival. 11.08.09, 12:43
        ej skąd Ty w ogóle jesteś? ;<
        ja jak jechałam na selector to tak zrobiłam, hihihi. xd
        • margaryna Re: orange warsaw festival. 11.08.09, 12:50
          pisałam już;p
          wschód ;p
          ej to takie szpan no nie?;d
          ja wcześniej wpadłam na inteligenty pomysł i proponowałam wychowawcy żebyśmy
          pojechali cala klasa w ramach jakiejś tam wycieczki, ale powiedziała że jak nie będzie Dodzi to
          on nie pojedzie ;>
          • jane_ Re: orange warsaw festival. 11.08.09, 12:53
            ignorant ;<
            u mnie by nie przeszła wycieczka do centrum opola. xd

a ja odpisałam. xd
            • margaryna Re: orange warsaw festival. 11.08.09, 13:08
              haha;d
              to my chyba w tym roku jedziemy z klasą gdzieś w góry chyba plus jeszcze może jakaś
              wycieczka szkolna i wyjazd z katechetką do czestochowy;p
              • explosive Re: orange warsaw festival. 11.08.09, 14:09
                bzium,
                moze pojade.
                ale w piatek i tak pojde do szkoly.
                po szkole pojade , o.
                bo inaczej nawet nie ma szans.srsly.
                teraz trzeba mniec nadzieje ze jakiegos dorodslego do pociagu skołuję.
                • jane_ Re: orange warsaw festival. 11.08.09, 14:12
                  no Ty masz bliżej. ;d
                  ja pewnie wstawanie o piątej itp.
                  i w ogóle mam okazję jechania do warszawy też jutro i nie wiem, czy mi się chce.
                  • poziomkova Re: orange warsaw festival. 11.08.09, 17:05
                    aaa... a jak byście chcieli, to na gronie jest grono orange warsaw festival z
                    najnowszymi newsami grono.net/chat/#forum/2480767/forum/
    • poziomkova z gdyni 11.08.09, 16:46
      a do mnie wlasnie znajomi zadzwonili, ze planuja przyjechac az z gdyni do
      wawki. haha. widze, ze popyt na ten festival jest!
      • jane_ Re: z gdyni 11.08.09, 17:51
        no bo i gwiazdy baaardzo bardzo <3.
        • honey__ Re: z gdyni 11.08.09, 18:43
          bym pojechała ale moi strarzy wogole nie myślą mnie puścić, już to z nimi wałkowałam >.<
          kurka, 120 km to nie tak daleko! a pozatym w Wawie mam ciocię-babcię, 70 lat ale by się u niej nocleg skołowało tongue_out to że nie, bo ona nie ma miejsca w mieszkaniu i bla bla bla... confused
          dlaczgo mieszkam tak daleko wszystkich fajnych koncertów, Leo why?
    • blah___rock Re: orange warsaw festival. 11.08.09, 22:13
      Co do spotkania sie na festivalu to możemy ; ))) tylko bede miała problem z " dzikusami "
      z którymi ja tam bede ;PPP ...
    • alexaandmischa Re: orange warsaw festival. 12.08.09, 00:37
      razorligt, razorligt <3 mgmt ojej andrew andrew <33 i calvin. milo by bylo
      pojechac, nawet bardzo, nowej plyty razorow nie sluchalam wprawdzie, ale chyba
      nie ma sensu, skoro takie zalosne recenzje, ale wire to wire i hostage of love
      calkiem fajne <33 debiut wspanialy, majac na uwadze oczywiscie ze to jeden z
      tych lzejszych indie srindie bandow, ale pan johny jest bardzo slodki i ladnie
      spiewa, o. mgmt debiut ahhhhhh <3333 chociaz slyszalam jakies nagrania z liveów
      nowych piosenek i póki co mnie nie porwaly jak chociazby kids, electric feel
      etc. pozatym plota glosi ze van wyngarden jak sie zacpa to fałszuje, a jak sie
      nie zaćpa, to też fałszuje, ale trudno, moze w warszawie bedzie mial dobry
      narkotyczny dzien, nie wiem. calvin calvin objawienie ostatnie <33 póki co nie
      znam wiele, ale singiel <33 i live tez calkiem niezły. reszta jak dla mnie nijak.
      • nygus_95 Re: orange warsaw festival. 12.08.09, 12:07
        hahah, a ja jako że w wawie mieszkam, to normalnie pójdę do szkoły w piątek, w
        poniedziałek pewnie też. a z soboty na niedzielę wrócę sobie pospać do domu tongue_out.
        ej i mam nadzieję, że mgmt nie będzie jakoś mega późno. ja wiem, najlepiej jakoś
        tak około 17.00, może 18.00.
        najprawdopodobniej idzie mój brat też, więc rodzicom powiem że on będzie mnie
        pilnował blablabla, a on pójdzie sobie do znajomych i będziemy się mieć nawzajem
        z głowy xD.
        alem żem jest genialnaa!
        • alexaandmischa Re: orange warsaw festival. 12.08.09, 14:02
          ja bym musiala zarwac piatek w szkole, hahahaah, i poniedzialek chyba tez... ale
          to w sumie maly problem, dwa dni tylko to spoko. ja tez mam nadzieje, ze mgmt
          bedzie jak juz bedzie ciemno, najlepiej 20 <33 ale na gejspejsie mgmt pisze ze
          oni o 14 oO wystepuja, to taki troche szit, ale wszyscy sie pocieszają tym ze
          byc moze to chodzi o 14 czasu ny, i to jakos tak wychodzi ze u nas wtedy jest
          20, czy jakos tak ;d obyy. i marzenie, zeby mgmt gralo wtedy co razorzy (do
          zrobienia) i calvin (raczej nie do zrobienia) ;ddd ale to trzeba na timetable
          poczekac.
          • jane_ Re: orange warsaw festival. 13.08.09, 18:21
            celebrujemy rozpiskę^^
            co prawda bez godzin, ale można się domyślić. xd

4 września:
            Razorlight
            Smolik
            JaConfetti
            Maria Sadowska

5 września:

Duża scena:
            Groove Armada
            N*E*R*D
            The Crystal Method
            June
            Afromental

Mała scena:
            MGMT
            Calvin Harris
            Plastic
            Skinny Patrini
            Out Of Tune

Czyli w piątek idziemy na Razorlight, ewentualnie na JaConfetti, za to w sobotę okupuję małą scenę (boże mała oni na małej scenie, świat się kończy ;< ), i zacieszam, że skinny, calv i emgieemte są prawie po sobie, jedyną przeszkodą jest plastic. a out of tune chyba nie lubie xd
            w ogóle jezu, im się coś w główce porobiło, mała scena i mgmt, ten zespół, na który czeka całe towarzystwo? a na dużą takie, że okej, ale okej? ja nie wi dze tych lu dzi na em gie em te w jakimś małym namiocie zapewne. no pfpfpfpf. ;x
            • alexaandmischa Re: orange warsaw festival. 13.08.09, 18:29
              szczerze mowiac bylam przekonana ze razorzy beda tego samego dnia co emdziemti,
              jak widac sie przecenilam, myslalam ze harris wyleci na drugi. ale cóż. a to ze
              oni będą na malej to juz przegiecie, tzn. im pasują malutkie koncerty w malej
              ciemnej zadymionej salce/namiocie/whatever, ale matko, przeciez pod glowną
              bedzie pusto, a tam nie bedzie mozna normalnie odychac, i nie zobacze z bliska
              andrew, to strasznee.
    • jane_ dwa posty wcześniej jest rozpiska lol. ;q 13.08.09, 18:38
      ja zobacze, będę tam stała od out of tune i jeszcze szybciej.

a tak serio wątpię. tłok, tłok, tłok. już raz w tym roku takowy przeżyłam dosyć intensywnie, i więcej nie kce. ;<
      ale calv przed mgmt, mjut <3333.
      • margaryna Re: dwa posty wcześniej jest rozpiska lol. ;q 13.08.09, 18:53
        eeej to jakiś chory zart czy co??
        a ja miałam jechać w piątek i wtedy isć do szkoły na jedna lekcje a poźniej szpanować że
        jade.. eeeejj ja tak się nie bawei;< a poza tym miałam cudowny plan zrobienia małęgo kawału
        rodzicom no kurka;<
        a poza tym o co im właściwie chodzi z tymi scenami.. mgmt i calvin na mełej?;o posrało ich?
        jezuuu. dopcham się pod sama scene ;d
        a tak wgle to out of tune jest fajne;p
        • nygus_95 Re: dwa posty wcześniej jest rozpiska lol. ;q 13.08.09, 19:11
          halohalohalo. że niby MGMT NA MAŁEJ SCENIE?! że niby skinny patrini też? i
          calvin? w główkach się coś poprzewracało, eee. pół polski na małej scenie,
          śmieszneśmieszne. skoro już mała scena, to przynajmniej chcę być z przodu!
          ej wkurzyłam się. no i jeszcze razor nie jest w tym samym dniu co emdżi.
          superduper zajebiście.
          okej, trzeba się cieszyć, że przynajmniej w ogóle będą tongue_out.
          • jane_ Re: dwa posty wcześniej jest rozpiska lol. ;q 13.08.09, 19:16
            a może ta 'mała scena' będzie duża? ;q
            • alexaandmischa Re: dwa posty wcześniej jest rozpiska lol. ;q 13.08.09, 19:33
              sadze ze bedzie naprawde mala, wiec trzeba bedzie od rana czatowac. eh zycie
              jest niesprawiedliwe, jeszcze ta zalosna godzina -.-
              • jane_ Re: dwa posty wcześniej jest rozpiska lol. ;q 13.08.09, 19:46
                no chyba późna, to chyba dobrze. ;q
                • alexaandmischa Re: dwa posty wcześniej jest rozpiska lol. ;q 13.08.09, 20:18
                  obawiam sie jednak ze wczesna, no nie wiem, ale na majspejsie mgmt jest/bylo
                  napisane, ze oni o 14 grają. ale to jest pewnie ich czas NY etc ;dd chociaz 20
                  to tez wczesnie w sumie.
    • blah___rock Re: orange warsaw festival. 13.08.09, 20:34
      Ejjj ! ! ! ....

Duża scena: Afromental o_O

Mała scena: MGMT O_o

Ja tam bym to inaczej zrobiła ;PPP
      • alexaandmischa Re: orange warsaw festival. 13.08.09, 21:15
        przegiecie z tym mgmt na malej pffff Oo
        • jane_ Re: orange warsaw festival. 13.08.09, 21:19
          i z calv. ;<<
          • alexaandmischa Re: orange warsaw festival. 13.08.09, 22:38
            tak ale mgmt to wieksze rozczarowanie, aczkolwiek calvin <33 chociaz w sumie ma
            mniej fanow niz mgmt, wiec az takiego tloku nie bedzie, a jak bedzie luzno (kogo
            ja oszukuje) to fajnieszy dźwięk bedzie, pocieszajmy sie xd
            • nygus_95 Re: orange warsaw festival. 14.08.09, 10:54
              hej, mam pomysła. napiszmy do nich, żeby zmienili! big_grin
              • alexaandmischa Re: orange warsaw festival. 14.08.09, 15:00
                calkiem dobry ten pomysl, chcesz to pisz ;d moze sie uda, chociaz nie sadze.
    • jane_ nowy calvin. ;d 15.08.09, 18:14
      bawimy się w eeeee hm kurdee. o. pirata, i zacieszamy nową płytką dwa dni przed premierą tutajtutaj. ^^
    • jane_ pełny lineup! ^^ 28.08.09, 13:24
      prezentuje się tak:

4 WRZEŚNIA

MAIN STAGE:
      19:00 - Maria Sadowska
      20:15 - Ja Confetti
      21:30 - Smolik – Project Big Band
      23:15 - Razorlight

5 WRZEŚNIA

MAIN STAGE:
      17:45 - Afromental
      19:00 - June
      20:15 - The Crystal Method
      21:45 - N.E.R.D
      23:30 - Groove Armada Live

YOUNG STAGE:
      17:45 - Orange Passion
      18:00 - Out of Tune
      19:00 - Skinny Patrini
      20:00 - Plastic
      21:15 - Calvin Harris
      22:45 - MGMT

to się na groove armadę nawet załapię chyba, słit. ;3
      • nygus_95 Re: pełny lineup! ^^ 28.08.09, 16:38
        fak.
        dobra, to ja pewnie pójdę tylko na calvina i mgmt. jeszcze muszę się postarać i
        ubłagać.
        damy radę.
        agataaa damy radę.
        nikt nie może mi tego zepsuć.
        • jane_ Re: pełny lineup! ^^ 28.08.09, 16:43
          dasz radę.
          a calvin i mgmt są najważniejsi. reszta przy okazji. uh. ;3
    • audreey Re: orange warsaw festival. 28.08.09, 19:18
      a ja się spotykałam właśnie z dużą krytyką razorlight . ; d może to przez
      ostatnią płytę, jak wspomniałaś. mgmt fajne jest. ale electric feel średnio mi
      podchodzi. . _ . chyba nie będę zbytnio oryginalna jak powiem, że wolę time to
      pretend? :X nie będę na orange, chociaż MOŻE byłoby fajnie. ahaha. : d pewnie
      szczególnie dla ciebie, jane_ ; )). życzę ci miłej zabawy, ofkors. ja już byłam
      na coke na killersach i to, co mi do szczęścia muzycznego potrzebne, to kolejny
      ich koncert. xd haha, wiem, że jestem świrnięta na ich punkcie, że wiele osób
      ich krytykuje, blabla, ale ja ich kochaam. a, i jeszcze opener z kingsami, ale
      wtedy było niemożliwością, żebym była. hmm. jeju, o orange miało się tu pisać.
      przepraszam. ;q
      • nygus_95 Re: orange warsaw festival. 29.08.09, 19:54
        no więc. moi rodzice się zgadzają big_grin <dzikitaniecprzytimetopretend>. ale raczej
        tylko na calvina i mgmt. pewnie będzie jeszcze jakieś blabla o pogodzie, ale to
        tam pestka.
        • jane_ Re: orange warsaw festival. 29.08.09, 20:03
          hiiiiiiiiiiiiiiii. to wiesz, my i margaryna możemy Cię ukraść, jak chcesz, bo mi enpe chyba odpadła jedna wazna osoba, na którą jestem bardzo zła z tego powodu, bo to jest prawie jak kłamstwo, i mam nadzieję, że to przeczyta. no. xd
    • poziomkova Re: orange warsaw festival. 31.08.09, 13:26
      jeszcze tylko 4 dniiiiiii do festivalubig_grin a dzis w sklepie widzialam plytke z
      muzyka artystow z orange warsaw festival z tego roku i z tamtego. smakowiiity
      muzyczny kąseksmile chyba sobie na urodzinki zażyczębig_grin choc wolalabym miec ją
      wcześniej, by się wczuć w klimat imprezki...
      • explosive Re: orange warsaw festival. 31.08.09, 13:31
        ale wam fajnie;/
        bede siedziec w domu i wam zazdroscic, no.
        i moja twarz bedzie w kolorze purpury;d
        a ty wiesz jane ucaluj odemnie calvina i wgle mgmt;d
        • jane_ Re: orange warsaw festival. 31.08.09, 13:35
          fjem fjem. ;d

w ogóle zaczynam pomału umierać, a jeszcze mam ważną rzecz do zrobienia w związku z tym. ;3
          • lubiekotki Re: orange warsaw festival. 31.08.09, 13:58
            o dzejni_, jaka rzecz? podziel sie z tami ta opowiescia.
            ja tez bede siedziec i zazdroscic, to straszne :<<
            powiedz calvinowi ze jest moim menszem, i w ogole ucaluj ode mnie mgmtciaki (tak
            wię ze andrew jest twoim menszem ale ode mnie tez go przytul) ;dd no i johnyego,
            jezeli sie na razorlajtow wybierasz. serce
            • jane_ Re: orange warsaw festival. 31.08.09, 14:01
              muszę na kogoś nawrzeszczeć i oskarżyć go o bycie nie-mężczyzną. ;d

ja zazdrościłam Wam openera, jeszcze Cie lubiekotQi nie znałam, ale uwierz, że Tobie też. ;3
              jasne, na razorów idę, więc prośby zostaną spełnione. XDD.
              • lubiekotki Re: orange warsaw festival. 31.08.09, 14:06
                to fascynujace;dd

e tam ;< ja nie bylam ani na coke, ani na orange nie jade, wiec jeden marny
                dzien openera to zenuła, a ty jeszcze bylas na franzach ;<< dzejni, udajmy ze
                sie znamy dlugo. i ja ci selectora zazdroscilam :x bardzo ;<< choinka
                dziex, licze na cie!
                • jane_ Re: orange warsaw festival. 31.08.09, 14:11
                  wiem, ale czekam jeszcze na okazanie skruchy bez mojej ingerencji. xdd
                  *boże, jakie ja zdania układam, omg, boje sie. ;c*

ale ja też miałam tylko jeden dzień selectora, i nie widziałam css, ani nypc, ani digitalism. ;c
                  a Ty miałaś jeszcze płacebo! i prodiżóf. i fogle.
                  licz licz. ;dd
                  • lubiekotki Re: orange warsaw festival. 31.08.09, 14:19
                    o bosz, to chyba jakas powazna sprawa ;d

e tam drugi dzien byl suabyyyy, jedyne co jako tako to css ale lovefoxx (czy ile
                    ona ma tych x) mnie troche wkurzaa. wiec tak sumujac bedziesz miec 3 dni
                    festiwaluuuuf a ja tylko 1 plus jeszcze gabe i o hepisradzie cos mowilas :<<<
                    pozatym na prądzyzach nie bylam calych, tylko do omena dotrzymalam a potem mama
                    chciala isc ;<<<< ide plakac.
                    a czy kómcie tez beda na orendzu? bo jak tak to ich tez ode mnie ucaluj!
                    • jane_ Re: orange warsaw festival. 31.08.09, 14:24
                      nie, to wcale nie jest poważne, ktoś robi Ci nadzieje TRZECI RAZ a później nie, nie mogę/nie chce mi się/82736498237 idiotycznych powodów, zamiast powiedzieć 'nie chcę Cię znać', cholera mnie bierze, serio. >.<

love przez trzy iksy xd
                      eh no w sumie to ta. ;q
                      tu tutututu tutu tutututututu. <33333.

no wuaśnie ubolewam, bo kumkóf nie będzie, może dlatego, że to jusz wtedy roQ sHkolny. ;<
                      • lubiekotki Re: orange warsaw festival. 31.08.09, 14:31
                        kurcze. to niedobrze, zgaduje ze ktos sie wycofaal z wyjazdu? ale gopio. wez olej.

ano wlasnie. lovefoxxx. nie lubie jej, wkurza mnie, wyglada jak lekko przygruba
                        alexa glupi chung, albo chudsza wersja beci z gossip ;dd ale nie wiem, css
                        nawet, nawet lubie. nie jakos strasznie, ale nie gardze.

kómkhci nie bedzie! skandal! przeciez oni nawet na offku byli (rojkowi pewnie
                        odbilo). to to kómkhciem sie ucza? wow. moze zmadrzeja! <watpliwe> ;< cry
                      • explosive Re: orange warsaw festival. 31.08.09, 14:33
                        ej lubiekotki bylas ostatniego dnia na opciu????
                        Ja tyzxd

No i wam powiem ze masakra, za rok jade w ciemno i wgle.
                        a na przyszky rok orange obowaizkowo, no.
                        bo to naprawde zeby nie byc yo wstyd!
                        • jane_ Re: orange warsaw festival. 31.08.09, 14:38
                          ehem, wycofał.

ja lubiem css. i nypc też. ;<

nie zobaczę mateushQa. ;c <333333333333

i na openera bym pojechała, powiedzcie mi tylko JAK PRZEKONAĆ RODZICÓW żeby zawieźli mnie na drugi koniec kraju i kupili karnet. >.<
                          • explosive Re: orange warsaw festival. 31.08.09, 14:40
                            nie bedzie matusza?
                            nikogo (wiesz o co kaman)?

łe...
                            wiesz jak ja przekonalam?
                            placzem, wrzaskiem, placzem, blaganiem, ogolnie teatrzykim w mym wykonaniubig_grin
                            ale karnet sama sobie kupuje;/
                            • jane_ Re: orange warsaw festival. 31.08.09, 14:45
                              mateusz to w ogóle dupek, był w polsce i mi nie powiedział, ale nie o niego chodzi, oprócz margy która wczoraj napisała że CHYBA ze mną będzie na simowisku nie będzie nikogo. ;q

ja selector dostałam w ramach dnia dziecka, ale dzień dziecka za 300 zł to chyba przesada. ;q
                              • margaryna Re: orange warsaw festival. 31.08.09, 18:38
                                na simowisku chyba bede, ale na samym Orange na pewno mnie zobaczysz ;p
                                wiec wiesz.. szykuj sie na szok ;d i od razu ostrzegam, ze jak zaczne Cie juz
                                meczyc to mow smialo, a sobie pojde^^

Ej to wiecie, ze sobie ogladam bajki i nagle reklama johnego bravo a w tle
                                'girls' harrisa xd
                                • jane_ Re: orange warsaw festival. 31.08.09, 19:32
                                  HIIIIII ;3
                                  nie chce Cię zobaczyć, ja chcę z Tobą być. <3.
                                  *jeb*
                                  weź ja nie wiem, jaka będę, czy pewna siebie i odważna czy cicha i dzika, ale się zobaczy. ;d

weśśśśś, harris is ewryłer. ;d
                                  • lubiekotki Re: orange warsaw festival. 31.08.09, 20:02
                                    harris is hot
                                    i jest moim menszem!
    • lubiekotki Re: orange warsaw festival. 31.08.09, 14:56
      hihihi no bylo dziecko, wyprosilo, chcialo na czwartek, na maupy, ale nie
      wyszlo, bo w koncu w niedziele bylo wiecej artystow, i tak przewazylo jakos za
      maupy < kol placki prodidze lily santi buraki jako bonus, bo przeniesli no i
      KóMcJe!!!!!
      ktory koncert najfajniejszy (po awatarku sie spodziewam ze kol, a na ktorych
      bylas w ogole?) xdd hihi. pewnie ci widzialam, wpadlo na ciebie moze jakies
      niskie dziecko? bo ja tam po ciemku na wszystkich wpadalam, zabawnie bylo.

a ja w ciemno chyba nie chce jechac. miewam prorocze sny mowiace o jakis
      glupkach za rok, linkin parkó i grin deju, oczywiscie chcialabym pojechac bardzo
      bardzooo ale w ciemno nie. ;dd i ciagle glosujeeeeeeee
      www.alterart.pl/ankiety/ankietahof10.php w ogole wy pewnie tez, czysccie
      cookies i dawajcie ;dd

ej to wspolczucie :teletubisie tuląąą: :< do pony clubu sie jakos nie moge
      przekonac, ale probuje ;dd zauuuuuuuuuuuuuj matełuszek jest seksi! strasznie
      daleko stalam, bo tylko przejsciem na 4 piosenki czy iles, ale brodawem bylo
      widac dopsze!

ja nie wiem, myslalam ze jak teraz z nią pojade to zobaczy, ze op to nie jest
      sodoma i gomora i wódsztok ogolnie. no to idziemy, iddalalmy sie od prodzidzow,
      oczywiscie jeszcze slychac rozpierdowe, idzemy, na ziemi sie zacpani ludzie
      tarzaja, spią, a ja ' to bede mogla za rok przyjechac na 4 dni big_grinbig_grinbig_grin?'
      hahaha. tak pozatym to zaplanujcie sobie tez wtedy gdzies tam wakacje po prostu,
      jezeli lubicie bałtyk.
      ja jeszcze w dodatku spamuje tą ankietkę amy winehouse, bo moja mama chce ją
      zobaczyc, a teraz amy w jakkas trase wyjezdza, to moze za rok do nas. wtedy i ja
      jestem blisko openera. ale ziólko mowil ze ona jest artystka wysokiego ryzyka bo
      moze nie wyjsc na scene, ew. sie wytoczyc etc. pozatym wierc dziure jak tylko
      zacznie oglaszac etc. ja tak bede robic. i zbieraj na karnet, chociaz dla
      bezpieczenstwa, pokaz ze jestes odpowiedzialna i mozesz sie z nimi zlozyc.

<zajechalo radami cioci ali huhu> santasantasantasanta
      • jane_ Re: orange warsaw festival. 31.08.09, 15:04
        ja wpisałam w ankietkę charlotte hatherley, pj harvey, the horrors i silversun pickups. ;d

własnie kalkuluje ile jest świąt do lipca i ile kasy wyciągne xd
        a wersja 'będziemy mieli wakacje, zobaczycie, będzie fajnie' była proponowana przeze mnie już w tym roku, to mówili, że 'za daleko', a pojechaliśmy na sam czubek polski, powyżej suwalszczyzny, eh. >.<

bolą mnie palce od pisania. ;q
      • explosive Re: orange warsaw festival. 31.08.09, 15:11
        ja jak sie dowiedzilam ze bedzie kol, to dawaj marudzenie.
        i sie oplaciloxd
        chociaz tak zalowalam ze malpy i kol nie byli jednego dnia no.
        kuzwa.
        no wiec ja bylam oczywiscie na kolxd chwile na lily postalam ale cinko bylo.na prodzidzach
        ale nie calych no bo tak.na placebo bylam raczej polowe przsedzialam na glebie;di nawt na
        tingsy dotarlam ale nie bylo gdzie palca pod namiotami wsaszic wiec na dworku postalam.
        i wgle nie wiem moze i wpadlo nie pamietam za wile z takich szczegolowxd
        a no i ten ja jade bo tak czy siak umowiona za rok tam jestem;d
        wiec a pozatym tyle fajnych ludzow ze szok.wiec no takxd

ej a ci zacpani to jka wychodzilas z autobusu?bo jak juz dojechalm pod dworzec to tam
        tez ich pelno bylo i ja tez oczywiscie mialam pytanie ze za rok przyjade na 4 dnixdtyle ze ja
        z mama nie bylam na szczesciexdej a tak wgle wybacz moglam ciemometami nie
        zrozumiecxd
        • lubiekotki Re: orange warsaw festival. 31.08.09, 15:24
          i tylko to raz wyslalas? ojeje. bo wiesz ja im to spamuje kilka razy dziennie,
          mam nadzieje ze ip nie widzą. ;ddd i wpisuje zwykle to samo, tylko w roznych
          konfiguracjach, z malych, duzych liter, takie tam hihi^^ amy sie zawsze pojawia,
          no co ;dd pozatym niszcze ludziom zycie dając killersow, florencje, la roux,
          mgmt i calvina, hahaha jaki zal, ale ja ich chcę^^ i bat 4 lashes tez chesto,
          nataszke do namiotu <33 lepiej na urodziny, swieta etc. prosic kase, ja tak
          czesto robie ;d nawet na gwiazdke ostatnio dostalam pieniadze, juz mi sie nie
          usmiecha dostawac jakis prezencikow. w tym roku wierc dziure jeszcze bardziej,
          to moze takie wakacje sie udzadza ;d. ale i tak pewnie lepszy lineup bedzie mial
          selector ;dd

ja na lily prawie calej bo buraki nie zagraly łege łege :<< tzn. jakies remixy
          robili i nudaa. potem sie zastanawialam czy lily czy santigold i w koncu bylam
          na tej glupiej lily a potem troche na santi. a na plackach tez siedzialam,
          glownie za dzidzejką ;x a o tingsach zapomnialam crying((( :rozpacz: ja autobusem
          nie jechalam, szlam tą główną drogą (z plyt chyba) od maina do worlda przez tyły
          tentu, koło stref gastronomicznych i toj tojkoww. po prostu na parking, i
          jeszcze kolo auta bylo prodzidze slychac, haahahihi.

wiesz mnie na ogol ludzie nie rozumieją xd ale ja Ciebie tez troche nie
          zrozumialam, za duzo tych 'xd' ;dd wiec piwopiwopiwo
          • jane_ Re: orange warsaw festival. 31.08.09, 15:28
            NIE BYŁO ŁEGE ŁEGE?
            omg. omg. oddychaj, natalia. oddychaj.
            EJ TO NIEFAJNIE.
            łege łege łege. ;3

• lubiekotki Re: orange warsaw festival. 31.08.09, 15:42
              bylo na pefnooo, ale juz poszlam na lily, bo napalilam sie na lege, ale nie
              bylo, to sie wkurzylam. przez pierwsze 15 minut byl jakis blizej nierozpoznany
              bełot i baaauns, w ktorym rozpoznalam po jakims czasie łegową nutę, ktoras z
              lasek łege krzyknęla, to myślę 'uh, zaczyna się' a to dalej jakas 10 minutowa
              kupa była, yyyh.
              wegue wegue
              • jane_ Re: orange warsaw festival. 31.08.09, 15:47
                aha. ;<
                łege łege łege łege. mrał. łege. <333.
                • nygus_95 Re: orange warsaw festival. 31.08.09, 22:12
                  hejcześć, umieram.
                  12 godzin w mundurze i tych "kilka" kilometrów jednak się daje we znaki.
                  w każdym razie nie mam pojęcia o czym piszecie, ale nie mam siły na niccc. zaraz
                  się pewnie położę spać.
                  jeszcze tylko 4 dni do orendża, cieszmyy się. dziś właśnie jechałam alejami
                  jerozolimskimi i widziałam, że chyba coś tam robią na tym placu defilad wink.
                  okej, serio idę spać. jestem padnięta.
                  to sobie jutro opowiemy wrażenia po pierwszym dniu w szkole... yeah, tłumy szaleją.
                  • nikt. Re: orange warsaw festival. 01.09.09, 22:17
                    oo. widzę, że Wam się zrobiła pewnego rodzaju kontunuacja wątku pod szyldem 'ambitniej.' ;3
                    hahaha, kocham Wasze rozmowy.
                    nie wiem dlaczego.
                    tak samo kocham czytać wypowiedzi Natalii, sama nie wiem dlaczego. smile
                    okej, sory że nie na temat,
                    w ogole nie jestem wtajemniczona w to wszystko, bo nie chce mi się czytać.
                    w ogóle to mam już ochotę tylko na ciepłe łózio.
                    bo jutro na 8:00 do szkoły..
                    ehh, zabijcie mnie, BŁAGAM!
                    taktak, kocham dramatyzować. ;d
                    to we mnie kochacie. ;3
                    • margaryna Re: orange warsaw festival. 01.09.09, 22:33
                      czesc xd pozwole sobie sie wtracic i powiedziec, ze tamte 'ambitniej' nie zawzse
                      bylo ambitne xd tu juz jest nawet lepiej big_grin
                      a tak wgle to ja mam jutro na 9 i sie nie ciesze:\
                    • nygus_95 Re: orange warsaw festival. 01.09.09, 22:36
                      hihihi, też powinnam iść się myć i spać, bo helloł wstawanie o 6.30 i wcześniej,
                      ale co mi tam ;p. pośpię na fizyce troszke.
                      a więc nikt, idziesz na orange warsaw festival?
                      • nygus_95 Re: orange warsaw festival. 01.09.09, 22:38
                        ja się w sumie cieszę nawet, że już szkoła, no bo to fajne gadać z tymi moimi
                        debilami z klasy <3
                        ale nie ukrywam, że niektórych rzeczy mi nie brakowało, np. chemii ;x.
                        a wiecie co, wiecie? NIE MAM WOSU W TYM ROKU, HAHAHAHA.
                        • jane_ Re: orange warsaw festival. 02.09.09, 13:00
                          Karolino. hahaha. ;d

ja poszłam grzecznie spać o 22, i mam teraz informatykę, i jakbym nie miała wosu, to
                          bym się pocięła, bo ja lubię. xd
                          • explosive Re: orange warsaw festival. 02.09.09, 16:36
                            a ja nie byłam grzeczna njo.
                            madziula wam moze powedziec.

no ale dzis w szkole totalny horror i ja mam tak przez 9 miesiecy?
                            i testy?
                            kurczekurczekurcze.
                            zuo.
                            no wasz orange sie zbliza dzieffcynki;d
                            pf.
                            • jane_ Re: orange warsaw festival. 02.09.09, 16:46
                              jezu ja dziś też strasznie, padam. ;x
                              nie też sobie tego nie wyobrażam.

orange orange, a ja idę tylko na sobotę jednak xd
                              • explosive Re: orange warsaw festival. 02.09.09, 17:11
                                no ale przynajmniej jedziesz.
                                nie bede tu wam trula jak to ja mam wszkole masakratycznie
                                powtorze sie madzia wjexd
                                i tak pozostanie ;d

umre.
                                • nikt. Re: orange warsaw festival. 02.09.09, 17:18
                                  nienie.
                                  nie jadę na orendża.
                                  nawet nikogo z tamtąd nie znam . *wstydzi się*
                                  ale zazdroszczę Wam, że jedziecie. ;3
                                  to musi być fajne wydarzenie.

• nikt. Re: orange warsaw festival. 02.09.09, 17:20
                                    okej, znam może Afromental.
                                    ale nie lubię ich. ;<
                                    moja.. to znaczy koleżanka mojej siostry rzeprowadziła z nimi wywiad. ;3
                                    supersupersuper. ;d
                              • lubiekotki Re: orange warsaw festival. 02.09.09, 20:10
                                jakto?
                                nie powiesz johny'emu ze jest slodki i nie zdzielisz go za nowa plyte? to
                                straaaaszne!
                                smutno mi, szkola ssie!
                                i jeszcze majkel w radiu kotka, to dobijajace -__-
                                i florence zawiesza kariere, byc moze! ;< ;<<
                                • nikt. Re: orange warsaw festival. 02.09.09, 20:29
                                  lubiekotki.
                                  wiemwiemwiem.
                                  jestem straszniue wyczulona na sprawy związane z majkelem.
                                  co miałąś na myśli mówiąc, że to dobijajace?
                                  nie chcę Cię atakować, czy coś,
                                  ale.. matko, sama nie wiem, co się ze mną dzieje. - . -
                                  • nikt. Re: orange warsaw festival. 02.09.09, 20:30
                                    to znaczy..
                                    co miałaś na myśli mówiąc;
                                    "i jeszcze majkel w radiu kotka, to dobijajace -__-" ?
                                    czasem nie rozumiem sama siebie. ;<
                                    • jane_ Re: orange warsaw festival. 02.09.09, 20:39
                                      no takto, idę na wuefik i fizyczkę, słitaśnie.
                                      a szczerze mówiąc powód jest banalny i nawet rodzicom nie powiedziałam, to wam też nie, i nawet nie próbujcie ze mnie tego wyciągać. xd
                                      e tam johnny, spotkam go na miescie w sobotę. <jasnejasne>
                                      i jakoś mi nie żal, przyjechałabym gdzieś o 13 bo bym wyjechała o 8, pochodziła po warszafce, wbiła do radzia wieczorkiem, później poszła za rączkę z tatusiem na placyk, i słuchała razorów, no heloł. ;x
                                      a tak wstanę o trzeciej, doprowadze się do stanu używalnosci, wyjade o czwartej, nie no, może wstanę o czwartej wyjadę o piątej? albo godzinę później xd przyjadę, to już może Madzia będzie, łihihi. ;3

MAM JUTRO 5 LEKCJI TYLKO <zaciesz>
                                      • explosive Re: orange warsaw festival. 02.09.09, 21:07
                                        ja jutro tylko 6.ufuf.
                                        dzisiaj bylo 8 padam na pyszczek.

ej ale i tak masz fajnie natalka bo bedziesz chocaiaz w sobote.
                                        i bede z toba i madzia myslami, tzn zwizualizyjcie nie sobie, no.

ehhem lubiekotki, jak TO FLORENCE ZAWIESZA KARIERE!!!!????
                                        czy mam omamay i cos jak zwykle zle doczytalam/zrozumialam?
                                        xd
                                        • lubiekotki Re: orange warsaw festival. 02.09.09, 21:40
                                          spoko
                                          szanuje michaela, ale nie jestem wielka fanka, nie znam kazdej piosenki, a
                                          wyczulona jestem na to, co teraz sie dzieje, a bardziej dzialo jak mj umarl, bo
                                          wkurzaja/wkurzaly mnie tabuny nastolatek ktore tak nagle go pokochaly (nie mowie
                                          ze ty), zreszta nie tylko nastolatki, podczas gdy przez ostatnie lata na
                                          michaela byla nagonka, oskarzanie go o niestworzone rzeczy (nigdy w to nie
                                          wierzylam, oczywiscie -__-) etc. wiec dobija mnie on w radiu kotek, pelnym
                                          disneja i jakiegos techno, o a teraz jakas inna, ktokolwiek to jest.
                                          dzejniiiiiiiiiiiiiii, grzeszysz! mialas go ode mnie ukochac ;<< i ze nie chcesz
                                          powiedziec, to tez grzeszysz.
                                          ja mam jutro straaaaaaaaaszny dzien, bardzo, mam fizykee i matme i jezu, na
                                          7:30! rzygam!
                                          nie no nie zawiesza, ale podobno chce zawiesic. na onecie pisalo, masz
                                          njósa.
                                          oby nje, ale to jest w newsach, a nie plotkach oO santa

• explosive Re: orange warsaw festival. 02.09.09, 21:52
                                            Nie nie moze tego zrobic.
                                            nie mi, a pozatym, w sumie... pewnie , napewno tego nie zrobi.

ej na 7.30?
                                            jak to?

ej trzwba byc mna wiedziec ze sie nie bedzie na koncercie mgmt ale dolwac sie sluchajac
                                            ich i ogladajac fotki.taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
                                            • jane_ Re: orange warsaw festival. 03.09.09, 15:18
                                              wiem, grzesze, ej, i wiecie co, lubię fizykę, hahaha. xd

i będę tylko z madzią. eh. ch m w d. tyle wam powiem, co o tym sądzę.
                                            • blah___rock Re: orange warsaw festival. 03.09.09, 15:29
                                              Scena juz jest xd znaczy juz troche stoi ;p Juz nie moge sie doczekać ;p
                                              • nygus_95 Re: orange warsaw festival. 04.09.09, 16:41
                                                natalio, więc w końcu idziesz jutro tylko? może cię rozpoznam, bo wchodziłam na
                                                twojego fotobloga ^^
                                                obożeobożeoboże, noo. mój brat idzie dzisiaj na razorów, a ja nie ;p.

ta płytka, którą będą sprzedawać w snap storze, ma kosztować 30 zł czy więcej??
                                                odpowiedzcie, bo to ważne ważne.
                                                • jane_ Re: orange warsaw festival. 04.09.09, 17:21
                                                  lol nie rozpoznasz, nie da rady. zdjęcia kłamią. xd
                                                  hahaha, ja się mogę opisać, będę najmniej-lanserską-dziewczyną w szarych spodniach i w zapewne czarnej bluzce z brzydką fryzurą i w czarnych etniesach. hihi. xd

nigdzie nic nie znalazłam. ;c
    • jane_ Re: orange warsaw festival. 06.09.09, 09:11
      ciągle mam mokro. ;3

w ogóle lol, jestem na nogach od jakiś 28 godzin. XD
      • lubiekotki Re: orange warsaw festival. 06.09.09, 11:20
        opowiedz cos dzjeni ; ****
        mam nadzieje ze calvinq przyjal do wiadomosci ze jest moim menszem? i ucalowalas
        mgmt ode mnięęę?

;pppp
        • jane_ Re: orange warsaw festival. 06.09.09, 11:26
          hahaha, pisze relacje, ale idzie megaopornie. ;d
          • miqusia Re: orange warsaw festival. 06.09.09, 11:36
            ej, a opis koncertu czy czego tam piszesz dajesz tutaj
            czy kotek opublikuje ? XD

wgl. margaryna cię pozdrowiła ode mnie ? O.O
          • nygus_95 Re: orange warsaw festival. 06.09.09, 11:37
            OMG.
            było tak świetnie, że mi się w głowie nie mieści!
            okej, przez chwilę popadało, trochę słabe nagłośnienie, ale jeeeju! nie zapomnę
            tego.
            i Calvin, i MGMT byli naprawdę nieźli.
            • jane_ Re: orange warsaw festival. 06.09.09, 11:46
              wyślę do kotka. ;d
              margaryna pozdrowiła, kazałam jej Cię również. xd

padało? lol, chyba lało, ściana wody. ale był klimat ;3
              • lubiekotki Re: orange warsaw festival. 06.09.09, 12:06
                a mgmt byli nacpani?
                i calvinq mial swoje okularky?
                • jane_ Re: orange warsaw festival. 06.09.09, 12:25
                  jak już, to raczej jakimś valium lol. xd
                  nie, nie miał, nad czym ubolewam. ;c
                  • lubiekotki Re: orange warsaw festival. 06.09.09, 12:39
                    w takim razie orange ssie crying
                    • explosive Re: orange warsaw festival. 06.09.09, 13:52
                      ej natalcia ty mi masz napisac wpierw na gg!
                      obowiazkowo.i nie ma ze nie.ja do relacji na kocie nie wytrymam nie mysl sobie za duzo!
                      no i ten mam nadzieje ze ucalowalas calvina i oswiadczylas andrew ze sie ze mna zeni za nie
                      dlugo nie?
                      i wge wyrwalas jakies indie bojow dla nas?;d
                      • miqusia Re: orange warsaw festival. 06.09.09, 19:57
                        aa, to poczytam chętnie jak dasz ; 3
                        no pozdrowiła, ale się upewniałam, jak to detektyw XD
                        • margaryna Re: orange warsaw festival. 07.09.09, 18:34
                          kurcze miqusia wątpiłaś we mnie ? xd
                          jak możesz? ;d
                          taak tak pani detektyw ^^ haha
                          • nygus_95 Re: orange warsaw festival. 15.09.09, 16:01
                            wywiad
                            z mgmt po owf
                            • jane_ Re: orange warsaw festival. 15.09.09, 16:21
                              of moons! <3333.
                              andrew. <333333.
                              jeziu, jak on się dotykał po ustach. ;d

fajni są. fajni. omg, chciałabym się z nimi pobawić, to byłaby najlepsza impreza w ich życiu. ;d
                              I CZEMU NIE MA TEJ PŁYTY DO WYGRANIA?!!!!!111 podpisana. O.O
                              i czy andrew sam zaczął gadac o władcach much? omg. >.<

i w ogóle napisy sucks. jednak opłaca się znać angielski. ;d
                              • nygus_95 Re: orange warsaw festival. 15.09.09, 21:06
                                andrew jest boski nawet jak się jąka, aaaaa, zauważyłam to jakiś tydzień temu
                                jak jeszcze się po koncercie nie otrząsnęłam.
                                haha, dobre było, jak ben z taakim entuzjazmem rzekł "yeah. fun." xd.
                                a w ogóle to na gronie widziałam jakąś dziewczynę, która przed koncertem (czy
                                dzień po? nie wiem) wyrwała andrew na foty! widziałam w jej galerii zdjęcie jej
                                z nim! omg omg omg nienawidzę jej, tak po prostu mieć zdjęcie z andrew surprisedsurprised.

ja chcę ich obydwu z tymi kosmatymi mózgami, mwahahahaha.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka