ladyy 11.08.09, 08:25 mnie czasami tak najdzie i nie mogę się powstrzymać rok temu tak mnie coś naszło i dalej nachodzi Wy też czasami projektujecie ubrania? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
phoebusia Re: Projektowanie ubrań 11.08.09, 09:27 ja bym chciała zostac prohjektantką,bo w myslach sobie marzę jakie bym zaprojektowala,mam pare wzorów Odpowiedz Link Zgłoś
agusiak01 Re: Projektowanie ubrań 20.08.09, 13:07 często to robie jak jakiś ciuch mi nie pasuje to go przerabiam i jest ok, ogólnie to mnie ciągnie to takch akrtystycznych rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
mayumi Re: Projektowanie ubrań 21.08.09, 15:47 strasznie bym chciała, ale nie umiem rysować ;p. pomysły mam w głowie, ale za Chiny ich zrealizować nie potrafię! Odpowiedz Link Zgłoś
roseline Re: Projektowanie ubrań 21.08.09, 19:12 ja też ma coś takiego... ale cóż poradzić. widocznie jestem stworzona do czegoś innego ;D Projektowanie zostawiam projektantom albo Wam dziewczyny Odpowiedz Link Zgłoś
kaga98 Re: Projektowanie ubrań 09.09.09, 12:26 ja uwielbiam projektawać ciuchy. chce zostać projektantką mody. choć jeszcze mi nie dokońca wychodzi rysowanie ludzi to wciąż ćwicze ostatnio kupiłam sobie taką książkę o projektowaniu - www.empik.com/moda-projektowanie-ksiazka,2788994,p? slotName=BoxSale a jeszcze zastanawiam się nad kupieniem tej www.empik.com/ilustrowanie-mody-ksiazka,prod5510108,p?slotName=BoxSale Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia66 Re: Projektowanie ubrań 09.09.09, 16:35 Hehe jakaś tak żeby wziąć karkę i narysować to nie chyba, że mnie koleżanka poprosi bo jej mama jest krawcową i jej szyje różne rzeczy xdd ale często jak sobie leżę to lubię tak w myślach trochę o modzie porozmyślać Odpowiedz Link Zgłoś
pink_queen Re: Projektowanie ubrań 09.09.09, 17:58 uwielbiam to i polecam stronewww.polyvore.com tam nie projektuje sie swoich ciuchow, ale mogzna pobawic sie moda Odpowiedz Link Zgłoś
w_paski Re: Projektowanie ubrań 09.09.09, 17:58 ja tak mam już kilka zapisanych notatników z ubraniami szczegulnie lubie projektować kiecki Odpowiedz Link Zgłoś
mileylove. Re: Projektowanie ubrań 09.09.09, 18:42 lubie czasmi cos poszkicowac. Odpowiedz Link Zgłoś
kaktus12 Re: Projektowanie ubrań 09.09.09, 19:37 ja niestety nie mam talentu do rysowania kiedyś projektowałam w necie na jakieś stronce t-shirt Odpowiedz Link Zgłoś
th4ever Re: Projektowanie ubrań 12.09.09, 08:40 jak mam wene tworcza...bo tak sama z siebie to nie... Odpowiedz Link Zgłoś
kkk277 ;) 16.09.09, 12:33 jak mam wene to tak ,szczególnie sukienki lubie to ,jednak tylko na papierze nie za bardzo umiem szyć Odpowiedz Link Zgłoś
kleo2 Re: Projektowanie ubrań 13.09.09, 20:09 Zdecydowanie tak. Jak mam wenę. Projektuję głównie rockowe klimaty, ale też słodkie i dziewczęce spódniczki. Czasami tworzę tekstury na komputerze. Uwielbiam tworzyć. Obok każdego zaprojektowanego stroju wypisuję zawsze ołówkiem materiał, z jakiego jest wykonany, materiał z którego są dodatki (guziki itd.) oraz datę wykonania. Mam nawet specjalny "klaser". Odpowiedz Link Zgłoś
buntowniczkaxd Re: Projektowanie ubrań 22.09.09, 21:28 jasnee ;d kjiedyś nawet projektowałam kostiumy kąpielowee i na ''WO' w sszkole byla lekcja o hobby to już pprzytargałam kilkadziesiąt projektów strojów.! pff Odpowiedz Link Zgłoś
lovedisneystars Re: Projektowanie ubrań 24.09.09, 14:41 Szczerze? Bardzoo chciałabym być projektantką . Chciałabym aby sławy chodziły w moich ubraniach i wgl. Ale czy to się kiedyś spełni? Odpowiedz Link Zgłoś